Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:28 - 22/04/2015

Μια από τα ίδια… Ζητήθηκε η παραίτηση του για είπε… την ΑΛΗΘΕΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την έντονη δυσαρέσεια στο υπουργείο Οικονομικών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κώστα Μποτόπουλου, από τον οποίο ζητήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους δεν επαρκούν παρά έως τις αρχές Μαΐου ερμηνεύθηκαν από την ηγεσία του υπουργείου ως μην συνάδουσες με την δημόσια θέση του. Έτσι, του ζητήθηκε να «διευκολύνει» την κατάσταση και να υποβάλει την παραίτησή του.

Σημειώνεται πως με δηλώσεις του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe1 την περασμένη Τετάρτη ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς -αναπαράγοντας κυβερνητικές δηλώσεις – είχε αναφέρει πως υπάρχουν χρήματα στα ταμεία για δύο εβδομάδες μέχρι τις αρχές Μαΐου και πως στη συνέχεια θα έχουμε πρόβλημα να ικανοποιήσουμε τις εσωτερικές και τις εξωτερικές μας υποχρεώσεις.

Ο ίδιος είχε εκτιμήσει ότι είναι πιθανή μια νέα κρίση από ατύχημα και απώλεια χρόνου και όχι από επιλογή, καθώς όλοι θέλουν μια συμφωνία

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 04/22/2015 @ 12:48 ΜΜ

    Μια Από Τα Ίδια… Ζητήθηκε Η Παραίτηση Του Για Είπε… Την ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΓΑΘΑ ,ΧΡΗΜΑ,ΖΩΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ,ΖΩΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΛΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ.Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ??

  2. Ανώνυμος 04/22/2015 @ 1:12 ΜΜ

    Το θεμα ειναι που την ειπε…..την "αληθεια" και αν επρεπε να δημοσιοποιηθει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη????
    Ενα αλλο θεμα ειναι γιατι μεχρι τωρα δεν ευαισθητοποιηθηκε ποτε???
    Αυτο το θεωρειτε ηρωισμο??????

    Ειπαμε δεν ειμαστε με τον Τσιπρα αλλα……… υπαρχουν και ορια……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*