Διαφημίσεις

Θα έλεγε κανείς πως αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν στην Ελλάδα… Κι όμως… Αντάρτικο χτύπημα από έξω στις φυλακές Τρικάλων προκάλεσε την απόδραση 11 επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών! Μιά επιχείρηση δηλαδή από αυτές που γίνονται στη Νιγηρία, στη Συρία, στο Μαλί…

Μη βιαστεί κανείς να πεί πως είμαστε υπερβολικοί… Μην πεί ότι είναι απλά κοινοί εγκληματίες αυτοί που έκαναν πόλεμο μέσα κι έξω από τις φυλακές Τρικάλων. Τι ήταν δηλαδή οι Ουτσεκάδες που έδρασαν στα Βαλκάνια την περασμένη δεκαετία; Δεν ήταν ταυτόχρονα και “κοινό έγκλημα”, Πριν, μετά και κατά την διάρκεια της δράσης τους; Ένα και το αυτό…

Όμως κι αυτή ακόμη η διαπίστωση μας προκαλεί μικρότερη ανησυχία από την έλλειψη ενημέρωσης, την ανυπαρξία διαχείρισης της κατάστασης, κι ότι ακόμη τόσες ώρες μετά, Υπουργοί και αρμόδιοι Διοικητές παραμένουν στην θέση τους…

www.stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ…!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ…!!!”
  1. ΧΤΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ , ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ,ΧΤΥΠΗΣΕ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ . ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟς ΟΛΟΥς ΠΩς Ο UCK EINAI EΔΩ KAI XTYΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ…ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙς ? ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗς ΜΕ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς . ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΔΙΚΟΥς ΤΟΥς ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕς ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ "ΥΠΟΔΟΧΗς" ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ . ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ? ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΟΙ ΠΟΥ ΜΑς ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥς ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑς ? ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΜΑς .

  2. Αν δεν επεμβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Ελληνικος Στρατος θα δουμε χειροτερα.
    Τωρα αμεση αναληψη των ηνιων της χωρας απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
    Η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως απο το καθε τι σε τουτη την ταχα δημοκρατια . . . . . .!

  3. τα φωναζει η ΟΕΑ χρονια τωρα οτι εντος ελλαδος ειναι ουτσεκαδες ετοιμη για την γενοκτονια μας γιατι ορε ελληνες δεν ακουτε την ΟΕΑ?ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  4. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ) ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ;

  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ . ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥς ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΥΧΑΙΑ , ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς . ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥς ΣΚΟΠΟΥς . ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΔΩ ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ "ΚΟΙΝΑ ΤΟΥς ΣΗΜΕΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥς ΚΡΑΤΟΥΝΤΕς ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ . ΤΟΥς ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥς . ΤΟΥς ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΕ Ως ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥς , ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟς ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ,ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -ΟΠΩς ΤΩΡΑ- ΤΟΥς ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ,ΤΟΥς ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩς ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ,ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥς ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥς ,ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ "ΟΜΑΛΑ"ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗς ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟΥς ,ΚΑΙ ΠΡΟς ΧΑΡΙΝ ΤΗς "ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗς "ΕΥΗΜΕΡΙΑς", ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩς ΡΑΤΣΙΣΤΕς ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ . ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΜΩς ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΑς ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ , ΧΩΡΙς ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕς ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ . ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕς ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥς " ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥς "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕς"…ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ "ΤΟ ΕΡΓΟ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΓΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥς . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩς ΔΥΣΤΥΧΩς , ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ .

  6. μια ερωτηση,
    γιατι υπαρχουν τοσοι πολλοι αλβανοι στη χρυση αυγη?
    ειμαι γραμμενος στο περιστερι κ ειναι πολλοι αλβανοι στη χ.α.
    και γενικα παιζουν πολλοι αλβανοι μεσα.
    εχω αρχισει κ ξενερωνωνω γιατι κατι βρωμαει στην ολη υποθεση με αυτο το κομμα.

  7. ανωνυμε 4.20 γιατι δε ρωτας ρε φιλε πρωτα τους ιδιους να σου πουνε κι αν δε σε καλλυψει η απαντηση που θα σου δωσουν αυτοι τοτε να φυγεις ? Μηπως ακριβως γιατι δεν εχεις περασει ουτε απ εξω? Αν οχι , τοτε ρωτα ρε φιλε να μας πεις κι εμας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *