Διαφημίσεις

Μερικά τμήματα από αυτό το Σύμπαν είναι σε κατάσταση αναγκαίας επισκευής και κατάρρευσης και δεν θα αντέξουν ακόμα άλλη μια διάβαση γύρω από το Σύμπαν. Εκεί είναι που έρχομαστε εμείς, η Διοίκηση Ashtar. Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα και τους αδύναμους κρίκους της αλυσίδας που συνδέονται με το μεγάλο Σύμπαν, και χρησιμοποιούμε τα δώρα μας για να βοηθήσουμε αυτούς τους κόσμους οι ίδιοι στην ανοικοδόμηση και στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν γίνει σε αυτούς. Ο πλανήτης σας είναι ένας από αυτούς τους πλανήτες που είναι σε κατάσταση μεγάλης αναγκαίας επισκευής, και αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί, αν οι άνθρωποι θέλουν να τον αποκαλούν σπίτι τους για άλλο ένα γύρο σε αυτό το Σύμπαν.

Σε κάθε άνθρωπο αυτού του Σύμπαντος έχει δοθεί ένας πλανήτης τον οποίο μπορεί να αποκαλεί σπίτι του.
Εναπόκειται σε κάθε λαό να φροντίσει και να γαλουχήσει το σπίτι του, να το κρατήσει καθαρό, να το κρατήσει ασφαλές, να κρατήσει τη λειτουργία και να λειτουργεί με τον τρόπο που σχεδιάστηκε και τον τρόπο που δημιουργήθηκε για να αναλάβει τη φροντίδα και την ανατροφή των ανθρώπων του. Αυτή είναι μια πολύ λεπτή συναλλαγή, όπου ο ένας δεν μπορεί να λάβει πάρα πολλά από τον άλλο καθώς μια αρμονική ισορροπία πρέπει να διατηρηθεί. Εδώ στον κόσμο σας σε αυτήν την περίοδο της ιστορίας σας ο ένας παίρνει πάρα πολλά από τον άλλο, και εάν αυτή η ανισορροπία δεν διορθωθεί ο πλανήτης σας δεν θα είναι πλέον σε θέση να διατηρήσει την τροχιά του γύρω από τον Γαλαξία του. Αυτός είναι ο τρόπος που αυτό το Σύμπαν έχει σχεδιαστεί, και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διδάσκει στους κατοίκους του πλανήτη πως με τρόπο ασφαλή να διατηρήσουν ορθά τον πλανήτη μητέρα τους, καθώς και τις συνέπειες σε περίπτωση που επιλέξουν να του επιτρέψουν να πέσει σε φθορά από την παραμέληση και την κακοποίηση.

Εδώ στον κόσμο σας σήμερα έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν εκείνοι ανάμεσα στο κόσμο σας που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία, και ήταν για αρκετό καιρό, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για μια στιγμή για τον πλανήτη μητέρα σας ή για εσάς. Νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και τις άπληστες επιθυμίες τους για περισσότερο μυθικό πλούτο και την ημερήσια διάταξη για την απόλυτη εξουσία. Τα άτομα αυτά πρέπει να αφαιρεθούν από τις θέσεις της εξουσίας και της διοίκησης για να επιτρέψετε να πάρουν τη θέση τους εκείνοι που έχουν το καλύτερο συμφέρον του πλανήτη μητέρα σας στο μυαλό τους και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον δούν να αναπτύσεται και να επισκευάζεται σε μια κατάσταση οικολογικής ισορροπίας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους από εσάς σας διαθέτουν τα προσόντα και οι οποίοι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να αναλάβουν τα ηνία της ηγεσίας εδώ, στον κόσμο σας. Είμαστε εδώ με προσφορές βοήθειας για να αφαιρέσετε τους  σύντομα-πρώην ισχυρούς του κόσμου σας, και να το κάνουμε αυτό με διάταγμα της ενδόξου δυνάμεως που έχει  δημιουργήσει εσάς αλλά και εμάς επίσης. Δεν είμαστε εδώ με δική μας απόφαση και κατόπιν δικής μας συμφωνίας, αλλά είμαστε εδώ στην υπηρεσία του Δημιουργού μας και την εξυπηρέτηση σας, τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας, καθώς και για τον πλανήτη σας, το ζωντανό, αναπνέοντα, και συνειδητό ον που αποκαλούμε Γαία.

Είτε συμφωνείτε είτε όχι συλλογικά να δεχτείτε τη βοήθειά μας και να επαναφέρετε το πλοίο σας που έχει μια άσχημη καταγραφή και υπόψη ότι λαμβάνει μεγάλες ποσότητες νερού, είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας, καθώς δεν μπορούμε να σας ωθήσουμε να δεχθείτε τη βοήθειά μας. Οι συνέπειες της επιλογής σας του να μην δεχθείτε τη βοήθειά μας θα φανεί από την επιδείνωση των μαγνητικών και τεκτονικών δομών σας γύρω από τη Γη και μέσα της. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία για να κάνουμε την εργασία και να επαναφέρουμε τον πλανήτη σας, στην αρχική του άριστη κατάσταση. Έχουμε τη δυνατότητα για την απομάκρυνση αυτών της σκοτεινής κλίκας σας που μέχρι και αυτή την ημέρα καταστρώνουν την καταστροφή του κόσμου σας και την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής σας.

Αν περισσότεροι από εσάς, αδελφοί και αδελφές μας, μπορούσατε να το δείτε και να το καταλάβετε αυτό, πολλά εμπόδια θα αφαιρούνταν από την πορεία μας για να σας βοηθήσουμε με τόσους πολλούς τρόπους ζωτικής σημασίας. Εδώ είναι όπου εμφανίζεστε εσείς.  Μπορεί να αναφέρεστε στον εαυτό σας ως Εργάτης του Φωτός ή μπορεί και όχι, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να αναγνωρίζετε και να κατανοείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας, σε αυτό το χρόνο της ανάγκης τους. Εξαρτάται από σας για να κάνετε ό,τι είναι αυτό που έχετε και που μπορείτε να κάνετε για να μοιραστείτε τη γνώση που έχετε εμπλουτιστεί σχετικά με τους σκοτεινούς σκευωρούς, περί του τι κάνουν στον πλανήτη σας και τι σκοπεύουν να κάνουν με σας. Όσο περισσότεροι από το λαό σας το κατανοήσουν αυτό, τότε, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε ανοιχτά και τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε, μαζί με εσάς, να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτά τα αυξανόμενα προβλήματα ένα προς ένα, μέρα με τη μέρα.

Αυτό είναι το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Είμαστε σε ετοιμότητα, έτοιμοι να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας για τα πολλά έργα που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή επιβίωση του κόσμου και του πλανήτη σας. Όλο και κάθε μέρα βλέπουμε τα οφέλη στο ποσό των ατόμων που αρχίζουν να μαθαίνουν για την ύπαρξη και τον αρνητικό αντίκτυπο της άρχουσας τάξης σας που την αναφέρουμε ως σκοτεινή κλίκα (Cabal) και της παρουσίας μας εδώ, στον κόσμο σας, και για ποιό λόγο είμαστε εδώ. Επιθυμούμε περισσότεροι να μπορείτε να μάθετε από αυτά τα γεγονότα σε καθημερινή βάση, και προσβλέπουμε στο να αυξηθεί αυτή η παραγωγικότητα. Τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρωθεί αυτή η εργασία έχουν προμηθευτεί ικανοποιητικά σε σας. Ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία σας κάθεται μπροστά σας αυτή τη στιγμή, καθώς έχει σχεδιαστεί και εμφυτευτεί στο κόσμο σας για να επιτρέψει σε μεγάλους αριθμούς να συνδέονται και σχεδόν αμέσως να ανταλλάσσουν πληροφορίες.

Θα σας πούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο για σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, γιατί είναι ίσως ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας αυτή τη στιγμή, καθώς οι σύμμαχοι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είμαστε σύμμαχοι σας, και μπορείτε να μας χρησιμοποιήσετε επίσης ως τη μεγαλύτερη δυνατότητά σας, καθώς σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που κάθονται μπροστά σας αυτή τη στιγμή για να βοηθήσετε να ανοίξει η πόρτα για τα δώρα που σας προσφέρουμε ώστε να συμβάλετε στη μείωση αυτής της εγκληματικής κλίκας και της ποταπής ατζέντα τους για να σας βοηθήσουμε να βοηθήσετε τον εαυτό σας επαναφέροντας τον πλανήτη μητέρα σας στην όμορφη και άθικτη κατάσταση του, η οποία θα επιτρέψει και πάλι στους ανθρώπους της να ευημερήσουν και να επιβιώσουν για να συνεχίσουν μαζί το ταξίδι τους γύρω από το Γαλαξία και το Σύμπαν τους.

Θέτοντας τις βάσεις για μια τέτοια ιστορική συνάντηση μεταξύ όντων από διαφορετικούς κόσμους είναι ένα μεγάλο έργο το οποίο παρουσιάζει πολλές μεγάλες προκλήσεις. Είναι σαφώς κατανοητό πόσο μεγάλη πρόκληση θα είναι αυτή, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, και γι ‘αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια των πολλών ειδικευμένων και ταλαντούχων όντων από ολόκληρο το Σύμπαν για να ενσαρκωθούν εδώ, να γίνουν ένα με τους ανθρώπους αυτού του κόσμου και μία ημέρα και ξυπνήσουν και να ανταποκριθούν στην αποστολή τους ώστε να φέρουν σε αυτόν τον κόσμο ένα νέο τρόπο ύπαρξης. Θα σας πούμε  σήμερα ότι με υπερηφάνεια βλέπουμε τόσους πολλούς από μας του Φωτός, την Αστρική Σπορά μας, ανταποκρινόμενους στο κάλεσμα του καθήκοντος τους, και επιθυμούμε να δούμε όλο και περισσότερους από εσάς να αφυπνίζεστε στην αληθινή ταυτότητά σας και το σκοπό της επίσκεψής σας εδώ σε αυτήν την χρονική περίοδο. Ζητάμε από όσους από εσάς έχουν ξυπνήσει σε αυτό το θεϊκό σκοπό να κάνετε ό,τι είναι που έχετε να κάνετε για να ξυπνήσετε τους αδελφούς και τις αδελφές σας, οι οποίοι είναι επίσης εδώ, αλλά είναι ακόμα σε βαθύ ύπνο.

Πολλοί περισσότεροι Εργάτες του Φωτός ταξίδεψαν εδώ από ό,τι ήταν απαραίτητο για το έργο αυτό, ώστε να μας επιτρέψουν να είμαστε απολύτως σίγουροι πως θα ξυπνήσουν αρκετοί για να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους και να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που πρέπει να γίνει. Υπάρχουν τόσοι πολλοί περισσότεροι από εσάς από όσους μέχρι σήμερα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα τους, και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό πολλοί περισσότεροι να ξυπνήσουν. Και πάλι, έχετε τα εργαλεία στη διάθεσή σας που έχουν χορηγηθεί από διάνοιες πολύ πιο προχωρημένες από εδώ, στον κόσμο σας, ανεξάρτητα από το ποιος παίρνει τα εύσημα τώρα για αυτές. Η αναγνώριση δεν είναι σημαντική για εμάς στο ελάχιστο. Αυτά που έχουν σημασία είναι η ασφάλεια και η ευημερία του πλανήτη που σας φιλοξενεί, πολυαγαπημένοι αδελφοί και αδελφές του Σύμπαντος μας.

Θέλουμε να δούμε αυτή τη στιγμή κάθε ένα από εσάς που έχει ξυπνήσει και κατανοεί τη σημασία του ρόλου του εδώ σε αυτόν τον κόσμο να χρησιμοποιείτε τα δώρα που μπορείτε και να αρχίσετε να ξυπνάτε απαλά όσους μπορείτε για τον ανώτερο σκοπό τους και τα σημαντικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν εδώ, στον κόσμο σας. Μόλις επιτευχθεί επαρκής αριθμός θα πάμε μπροστά με τα στάδια της επιχείρησης που θα φέρουν στον κόσμο σας τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες και θα επιτρέψουν στον πλανήτη σας και στους ανθρώπους σας να αναπτυχτούν πέρα από οτιδήποτε έχει επινοηθεί από οποιονδήποτε από εσάς. Ας βοηθήσουμε όλοι και θα αρχίσετε να συλλέγετε τα οφέλη που έχετε κερδίσει και που παρέχονται σε εσάς από τον Δημιουργό μας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας προς εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας.

Είμαστε η Οικογένεια σας του Φωτός από τα Αστέρια.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/05/message-from-ashtar-command-51612.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek