Διαφημίσεις

Την αναστολή της λειτουργίας για την 126 Σμηναρχία Μάχης στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου, αποφάσισε το αρχηγείο… μετά από απαίτηση (!) του υπουργού Εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Σχετικό έγγραφο έφτασε ήδη στην 126 Σ/Μ με το οποίο γίνεται γνωστό πως στις 30 Νοεμβρίου θα ανασταλεί η λειτουργία της.
Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας , Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, σε επίσκεψη του στην 126 Σ/Μ τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαίωσε την είδηση.

Ως γνωστόν η 126 Σ/Μ λόγω της στρατηγικής της θέσης, καθίσταται η πιο επιχειρησιακή, σε περίπτωση τουρκικής εισβολής στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, διότι δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στα αεροσκάφη μας, στον επιχειρησιακό τους χρόνο, λόγω ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

Η απόφαση αυτή του υπουργείου, σε αυτήν την χρονική στιγμή που αυξάνεται απειλητικά η Τουρκική προκλητικότητα στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, δημιουργεί πολλά και ΥΠΟΠΤΑ ερωτηματικά.

Πολύ ΣΟΒΑΡΟ και αξιοσημείωτο επίσης που δημιουργεί και αυτό πολλά ερωτηματικά είναι το εξής: στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αεροπορική βάση λόγω της στρατηγικής της θέσης, βρίσκονται εγκατεστημένοι οι S 300. Είναι γνωστό, ότι αυτά τα λεγόμενα «στρατηγικά όπλα» χρειάζονται αεροπορική υποστήριξη. Αν την χάσουν, γίνονται πιο εύκολοι στόχοι και μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους.

Επομένως με πια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ λαμβάνεται μία τέτοια απόφαση, που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;;;

Πολλες και ΥΠΟΠΤΕΣ οι ενέργειες του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, αλλά και του αρχηγού Χρήστου Βαΐτση, που ελπίζω και εύχομαι κάποιος να τις εμποδίσει, για να μην ΘΡΗΝΗΣΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ τα αποτελέσματα τους.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 126 ΣΜ. ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ”
  1. βρε ποιός το είπε ότι οι τούρκοι θα μπουκάρουν στη Ρόδο,παπάς ήταν ,μοναχός δε μπορώ να θυμηθώ.

  2. ΑΣΧΕΤΟ….ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

    Σε 100 μέρες το τέλος του κόσμου!
    **************************************

    Το τέλος του κόσμου θα έπρεπε -σύμφωνα με τις διάφορες θεωρίες- να έχει ήδη συμβεί. Όλοι οι προηγούμενοι κινδυνολόγοι, απέτυχαν. Απομένει να αποδειχθεί αν έχουν δίκιο οι Βίκινγκς που σύμφωνα με τη μυθολογία τους το τέλος έχει προδιαγραφεί για τις 22 Φεβρουαρίου του 2014!

    Η μυθολογία των Βίκινγκ, που είναι και το θέμα της ταινίας Θορ, λέει ότι οι θεοί θα αρχίσουν να μαλώνουν μεταξύ τους, ο ουρανός θα στάζει δηλητήριο και στον πιο παγωμένο χειμώνα ο κόσμος θα τελειώσει. Όπως ισχυρίζονται ήδη διατρέχουμε τον πιο παγωμένο χειμώνα-σίγουρα όχι στην Ελλάδα- οπότε το τέλος είναι κοντά.

    Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές των Βίκινγκ, οι αρχαίοι πολεμιστές πίστευαν ότι οι θεοί θα αρχίσουν να εκσφενδονίζουν μαγικά σφυριά ο ένας στον άλλο στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, καθώς ο Θορ, μπαμπάς του Οντίν, θα βρει φρικτό θάνατο όταν κατασπαραχθεί από έναν λύκο που είναι η κύρια αιτία για την έλευση του Αρμαγεδδώνα.

    Η αρχή του τέλους του κόσμου θα ηχήσει από μία ιερή τρομπέτα πολέμου, σύμφωνα με τους μελετητές του σκανδιναβικού πολιτισμού. Η μυθολογία υποστηρίζει ότι ο θεός Heimdallr θα φυσήξει τον μαγικό Gjallerhorn για να προειδοποιήσει για την επερχόμενη αποκάλυψη, το Ragnarok, δηλαδή τον χαμό των θεών. Αυτό θα ειδοποιήσει τους γιους του Οντίν, όπως ο Θορ, στο πεδίο της μάχης.

    Οι αρχαίοι Σουηδοί, Δανοί και Νορβηγοί θεωρούσαν ότι πρώτα θα έρθει ένας παγωμένος χειμώνας, έπειτα κάθε ηθική θα χαθεί και πόλεμοι θα ξεσπάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι λύκοι θα φάνε τον ήλιο και τη σελήνη και ο πατέρας των θεών, Οντίν, θα γίνει λεία στα δόντια ενός λύκου. Μετά τον χαμό του Οντίν, ο κόσμος θα βυθιστεί στη θάλασσα, αλλά μετά θα επανέλθει σαν μία νέα ουτοπία!

  3. Αν δεν είναι αυτοί προδότες ποιεί είναι;
    Ας κάνει κάποιος πράξη τους νόμους περί εσχάτης προδοσίας με ενδεχόμενο δόλο.

  4. H 126 ΣΜ είναι εδώ και μερικά χρόνια ανενεργή ! Είναι μία βάση ΧΩΡΙΣ αεροσκάφη ! Άλλωστε υπάρχει σε απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων (οκτώ περίπου) νοτιοανατολικά, το Στρατιωτικό αεροδρόμιο του Καστελίου ! (εγγύτερα στην μογγολία) και μετά υπάρχει και η βάση της Σούδας ! Πόσα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει να λειτουργούν στην Κρήτη για να βολεύονται τα "βύσματα";;;

  5. προσπαθουν να ετοιμασουν το εδαφος για τους τουρκους γιατι μονο με τελειως διαλυμενη την ελληνικη αμυνα μπορουν να μας νικησουν.

  6. Μην ακούω ανακρίβειες. Οι θέση της Τουρκίας βάλλεται αυτήν την στιγμή γιατί αν προβούν σε κινήσεις εισβολής θα ανοίξουν ταυτόχρονα πολλά μέτωπα. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και ένα φλερτ Τουρκίας ευρωπαϊκής ένωσης εδώ και πολλά χρόνια. Δεν συμφέρει αυτή τη στιγμή τους Τούρκους για εισβολή ειδικά τώρα που έχουν μια άλφα ανάπτυξη.

  7. 10:39 σωστά τα λες. Όλα τα άλλα που γράφονται σε αυτή την ανάρτηση είναι τρίχες. Τουλάχιστον ας ψάξουν πρώτα όσοι είναι να γράψουν κάτι από το να γράφουν ότι να ναι ( η 126 ΣΜ εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ως μονάδα κανονική, στα χαρτιά ίσως )

  8. (στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αεροπορική βάση λόγω της στρατηγικής της θέσης, βρίσκονται εγκατεστημένοι οι S 300. Είναι γνωστό, ότι αυτά τα λεγόμενα «στρατηγικά όπλα» χρειάζονται αεροπορική υποστήριξη ) γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Συγγραφέας-ερευνητής.
    Αφού δεν το ξέρεις τι το γράφεις το θέμα για να γελάσουμε? Η για άλλους σκοπούς?
    Ποια στρατηγική της θέσης σε ένα αυτοκινούμενο σύστημα, πια αεροπορική υποστήριξη που αν το λειτουργήσουν το σύστημα κατεβάζει τα τούρκικα Α/Φ σαν τις μύγες με το που μπούνε στην εμβέλεια του, έλεος πια

  9. …ας μιλησουν λιγο (γραψουν) αυτοι που τουλαχιστον σεβονται τον εαυτο τους.Τι παπαριες ειναι αυτες που γραφονται.Μιλαμε για παραθεριστικο κεντρο ανεγκεφαλοι της Π.Α.Οσο αναφορα δε για τους S-300 ,αν τους δεις …ελα να μου σφυριξεις κλεφτικα!Αυτα τα ολιγα…ξερολες!

  10. 22 Φεβρουαρίου του 2014 !

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ?

    http://orion.jigsy.com/entries/mundane/2014

    On April 20, ( 2014 ) a grand cross between Pluto, Uranus, Jupiter and Mars is formed.

    According to their relative speed in the zodiac, the maverick Uranus is ahead of compulsive Pluto.

    Both are following expansive Jupiter and the god of war is leading the way.

    http://orion.jigsy.com/entries/mundane/aspects-of-the-years-2011-2014

    The year 2014

    In Spring 2014, under the strong influence of the Uranus-Pluto square, an international conflict is very possible which will continue until July before being resolved or escalated into war.

    Mars is associated with the army and natal Mars of Turkey is situated in the 4th house -a key factor in its political life; Pluto is related to conspiracies. The "Ergenekon" (Sledgehammer) case occurred shortly after the ingress of Uranus (=revolts) in the 10th house of Turkey and this planet is still in that region.

    In the summer 2012 transiting Mars will enter the 4th house of the country.

    Therein it will conjoin natal Mars, participating in the aforementioned cardinal cross in spring 2014.

    cardinal cross in spring 2014. !!!!!!

    cardinal cross in spring 2014. !!!!!!

    cardinal cross in spring 2014. !!!!!

    Therefore there are strong indications of an overthrow of the political regime in Turkey and of its participation in the events of 2014.

    an overthrow of the political regime in Turkey !!!!

  11. Επειδή σέβομαι τον εαυτό μου παραθεριστικό κέντρο η 126 ΣΜ από πότε ?
    Για το ανεγκέφαλοι της Π.Α. δεν σου απαντάω.
    Όσο αναφορά δε για τους S-300 σου σφυρίζω κλέφτικα γιατί εγώ τους είδα, εσύ?
    ( για την ιστορία και μόνο αν θέλεις http://www.haf.gr/el/structure/units/ata/units/126sm.asp )

    testo

  12. 3 χρονια τωρα,
    μερικα σαιτ θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οτι αυριο θα εχουν κανει ντου οι τουρκοι.
    πουλαει πολυ αυτο το σεναριο κ θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε τι ο εχθρος ειναι ο τουρκος.
    ο εχθρος ειναι στις τραπεζες κ στη βουλη ομως.
    δεν το τρωμε το παραμυθι αλλο εμεις οι ελληνες

  13. Oι S 300 ,δεν είναι στην 126 ! Πρίν αρκετά χρόνια τους πήραν απο εκεί και είναι σε άλλο σημείο ! Η 126 ΣΜ βρίσκεται για όσους δεν γνωρίζουν ,μέσα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου !Η οποία σμηναρχία ΔΕΝ έχει αεροπλάνα ! Έχουν μετασταθμεύσει εδώ και χρόνια ! Η βάση έχει μέσα μόνο κάποιους βυσματίες κοπρίτες και κάποιο πολιτικό προσωπικό αργόμισθο !Δέκα χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά της 126 ,υπάρχει το ΣΑ του Καστελίου! Απο εκεί γίνονται οι επιχειρήσεις και από το αεροδρόμιο της Σούδας ! Η 126 ΣΜ πρέπει να είναι το πιο πολυφωτογραφημένο ΣΑ της Υφηλίου ,λόγω της θέσης του μπορούσε να βιντεοσκοπηθει απο κάθε τουρίστα που έφτανε στο Ηράκλειο ! Καί ο νοών νοείτω !

  14. αφου ειναι σχεδιασμενο οπως διχνουν οι καταστασεις θυμηθιτε τον υηπο υργο δαβακη το ειπε στην βουλη με τον τροποτους του εβαλαν χερι θυμηθητε ποιο παλια οταν αναλαβε προεδρος δημ. σημερινος τι του ειπε η τσουδερου αλλα εμεις κοιμομαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *