Διαφημίσεις

ΝΑ ΨΟΦΉΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΨΟΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΑΡΆΣΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΏΣΙΜΟ ΦΤΑΝΕΙ

Βαράει οριστικά διάλυση η ΝΔ! Ο Σαμαράς σχεδόν λιποθύμησε πάνω στο βήμα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου της Νέας Πασοκρατίας. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πριν την κατάρρευσή του είχε στείλει στην εντατική κάποιες χιλιάδες κομματόσκυλα που μαζεύτηκαν στο Φάληρο. Πρόλαβε μόνο να πει ότι στη διάσωση της χώρας βοήθησε το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν οι αρρυθμίες στις πρώτες θέσεις των συνέδρων. Άκρα του τάφου σιωπή για ώρα πολλή… “Το ΠΑΣΟΚ τη ρήμαξε τη χώρα Αντωνάκη, δεν την έσωσε”.

Το καταστροφικό έργο της πράσινης λαίλαπας το συνεχίζει επάξια σήμερα η ΝΔ. Δυστυχώς για όλους εσάς, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και δεν θα επιτρέψει να συνεχίσετε την ανθελληνική σας παράσταση. Ας σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή είχε την τιμή να είναι το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν εκλήθη στο συνέδριο της Νουδούλας. Ασφαλώς και δεν υπήρχε περίπτωση να πατήσουμε το πόδι μας στη φιέστα του μνημονιακού αποκόμματος. Αυτό όμως ας το κρατήσουν οι κοπρίτες του Σύριζα, που μιλούσαν για… “συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσής Αυγής” και σήμερα έβγαζαν λόγους στα κομματόσκυλα της Συγγρού.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Με λιποθυμία Σαμαρά και χοντρό γλείψιμο στο ΠΑΣΟΚ άρχισε το συνέδριο της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Ο Βαγγελης το εχει αποφασισει , θα γινει πρωθυπουργος παση θυσια…ΑΠΟΛΥΤΩΣ , ΑΠΟΛΥΤΩΣ .

  2. λες να τον καθαρισαν οι Αμερικανοι? ή μηπως περιμενει το μωρο της καταστροφης ?

  3. Υπαρχει εικονα με τον μιχαλολιακο που τον δειχνει να κανει χειραψια με τον καμινη

  4. …μονο οι συγγενενεις απο τους
    αδικοχαμενους,λογω αυτοκτονιων,πολιτεςτης χωρας μου,να βγουν στους δρομους και
    να…Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Τ Η Σ Ε Ι…
    ποταμι θα γινει στο περας του και
    θα παρασυρει και μενα,τον δειλο
    και αναποφασιστο,τον ατολμο και
    "μερικως" βολεμενο φοβιτσαρη,
    να σταθω στα ποδια μου ,διπλα στους φιλους μου και να στειλω
    στα τσακιδια…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ μιας και
    οι εισαγγελεις της χωρας μου…
    γνωριζουν μεν "γερμανικα" αλλα δεν "μπορουν" να θεμελιωσουν
    κατηγοριες εις βαρους των τοσων
    χρονων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ
    ΕΠΙΦΑΝΩΝ..

    …Εεε!…ουε και αλιμονο μολις αρχισουν τα γλεντια.ΠΑΡΤΕ ΤΑ
    ΟΛΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ
    ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!

  5. το εβραιομογγολο εμαθε τα πραγματικα ποσοστα της χ.α και εφτασε το σκατο στην καλτσα μετα λιποθυμιας

  6. Ο Σωρρας αθωωθηκε σημερα ξερετε τι συμαινει αυτο?Ενας ενας θα πεφτει μαζι και κατι κοπροσκυλα της ΝΔ απο την Κτητη που το παιζουν εξουσια με μαγκια και κλανια.Δεν εχω να χασω τιποτα μα ουτε να φοβηθω απο εσας γιατι εμεις σας καναμε εμεις θα σας ριξουμε στα κατεργα προδοτες.Τα λεφτα που τρωτε θα επιστραφουν και θα λετε 'στης φυλακης τα καγγελα ειναι για τους λεβεντες' σαν εσας…..

  7. 12.03 ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ; ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ .

  8. Ερχεται και η σειρα των Παοσκων και των Νδκακηδων.
    Οσοι προδοσανε αυτη την χωρα,θα φτυσουν αιμα.Ετσι Αντωνακη δεν σωνεις μια χωρα.Ρωτα τους πολιτες σου πρωτα,ΑΝ θελουν και μετα ξεκινας το παραληρημα.
    Η ιστορια θα σας γραψει με τα πιο μελανα γραμματα…
    Καλυτερα να πτωχευαμε και με δραχμη ξανα απο την αρχη,ΠΑΡΑ ολο αυτο το ξεπουλημα,την εξαθλιωση,ανεργια,φορους,αυτοκτονιες,και ενα σωρο αλλα.Τα ξερεις,διοτι ως συνεχιστης του ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΓΑΠ,ετσι επελεξες να συνεχισεις.
    Οτι ειναι να παθεις,ας σου το δωσει ο Θεος,ο οποιος γνωριζει την καθε σκεψη σου,την καθε σου προδοσια,το καθε ψεμα σου.
    Τελειωσες και'συ,και ο Γαπ,και ο Βενιζελος,και ο Κουβελης!
    Αντε γεια…

  9. ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ. Η' ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, Η ' (ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΗΛ.) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ! …ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!

  10. 5.46 και καλα λες .Καπως ετσι το σκεφτηκα κι εγω . Με τη "ζαλαδα" ασχολουντε ολοι σημερα και οι γιαγιαδες αναβουνε κερια για το "παιδι" .

  11. Παρα δουλεψε τα εκανε ολα σωστα και επρεπς να κατσει;Να ξαπλωσει επρεπε και να μην ξανασηκωθει ο ανθελληναs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek