Διαφημίσεις

Έκπληκτοι οι λουόμενοι παρακολούθησαν, το λευκό ίχνος στον μπλε ουρανό.

Η είδηση ​​είναι από το Radio RMT το οποίο αναρωτιέται τι συνέβη στην Αδριατική, στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε.

Μια εικόνα, προς το παρόν είναι η μόνη (μία από τις πολλές που λαμβάνονται από τους τουρίστες στη δημοφιλή παραλία Pizzomunno) που δείχνει μία ξαφνική εμφάνιση ενός λευκού μονοπατιού που έχει πορεία από τα δυτικά προς τα ανατολικά, μέχρι που εξαφανίζεται πάνω από τον ορίζοντα. Ένα πραγματικά εξαιρετικό φαινόμενο που ευαισθητοποίησε παραθεριστές και κάτοικους.

Τι, στην πραγματικότητα, προκάλεσε το λευκό μονοπάτι, αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε. Έχει αποκλειστεί το αεροπλάνο, το είδος που συνήθως αφήνει παρόμοια ίχνη με το πέρασμά του.

Μία από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από έναν τουρίστα στην παραλία του Βιέστε

Αποκλείεται, διότι, δεν είναι μία από τις πολλές διαδρομές που τα αεροπλάνα υποχρεούνται να ακολουθούν για τους διάφορους εθνικούς ή διεθνείς προορισμούς.

Η διαδρομή του στον ουρανό του Βιέστε ήταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά Στην πραγματικότητα, στον ουρανό της Βιέστε, όλες οι διαδρομές έχουν κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο ή το αντίστροφο. Και ακόμη και εκείνες οι διαδρομές που οδηγούν στην Ανατολή (Ανατολή-Δύση και αντίστροφα) ακολουθούν μια εντελώς διαφορετική πορεία.

Και αν, αποκλείεται το αεροπλάνο, τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτό το τόσο έντονο και ασυνήθιστο μονοπάτι ; Υπάρχουν εκείνοι που τόλμησαν την υπόθεση ενός μικρού μετεωρίτη που έπεσε στην Αδριατική, ανοικτά των ακτών του Βιέστε. Όμοιο με αυτόν που συνετρίβη τον περασμένο χειμώνα στη Ρωσία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Μετεωρίτης πέφτει στην Αδριατική στα ανοικτά των ακτών του Βιέστε; Φόβος και δέος ανάμεσα στους λουόμενους”
  1. Η φωτογραφια ειναι αληθινη.Δεν ξερω αν ειναι μετεωρητης παντος το ιδιο φαινομενο το ειδα προχθες στην παραλια της Αλυκης.Εγραψα χθες οτι ξεκινησαν "περασματα" αεροπλανων πανω απο το Αιγιο.Κατα τις 4.30 με 5 εμφανιστηκε η ιδια γραμμη που η βαση της ξεκιναγε δυτικα απο την περιοχη της Ροδοδαφνης δειχνοντας ανατολικα.Δεν ξερω τι ηταν παντος αυτο το φαινομενο το ειδε και ο αδερφος μου που δεν πιστευει σε αεροψεκασμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *