Διαφημίσεις

“Το όνομά μου είναι Raymond και είμαι ένας επιστήμονας που εργάζεται για τα τμήματα της αστρονομίας σε όλο τον κόσμο, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, δεν είμαι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι `η προσελήνωση ήταν όλα μια προσομοίωση ή ότι ο ” Nibiru θα χτυπήσει το έδαφος το 2012 .. `. Κοιτάζω τα γεγονότα.

Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής με πλάτος 18 μέτρα (βάρους 17 τόνων) εξερράγη πάνω από ρωσική πόλη. Αλλά ξέρετε τι θα έκανε αν είχε επιπτώσεις στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε … αυτό το είδαμε όλοι.

Ο μετεωρίτης που έπεσε στη Ρωσία ήταν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παρόμοιων αντικείμενων από την ζώνη των αστεροειδών.
Τώρα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει και ένας άλλος που δεν είχε εντοπιστεί πρόσφατα, γιατί δεν είμασταν σε θέση να προσδιορίσουμε την ακριβή πορεία του και δεν θέλαμε να τρομάξουμε τους ανθρώπους.

Αυτό το αντικείμενο, με μέγεθος μισό μίλι, οδεύει προς τη Γη και θα μπορούσε να χτυπήσει τον Καναδά ή το Μεξικό στις επόμενες 7 ημέρες. Η ακριβής ώρα και ημέρα της αναμενόμενης πρόσκρουσης θα προστεθούν αργότερα.Αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια έκρηξη που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.
Ακόμα και όταν άκουσα την είδηση ​​δεν πίστεψα. Επέμεινα να δω ένα αντίγραφο, και ζήτησα από τους συναδέλφους να υπολογίσουν εκ νέου τα πάντα, επανεξετάζοντας την τροχιά του αστεροειδή. Οι υπολογισμοί είναι δυστυχώς σωστοί. Λυπάμαι πραγματικά … ”

Φυσικά, δεν ξέρουμε τίποτα από αυτόν τον υποθετικό επιστήμονα ο οποίος θέτει σε συναγερμό τα πάντα και όλους, αλλά το περίεργο είναι ότι η NASA και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, χθες 19 Μαρτίου 2013, σε συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών. Έτσι, τι πραγματικά συμβαίνει; Τι είναι αυτό που κρύβουν; Περιμένουμε περαιτέρω ειδήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη NASA.

Editorial Segnidalcielo

Από segnidalcielo

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Μετεωρίτης Θα Κτυπήσει Τη Γη Τις Επόμενες 7 Ημέρες;”
  1. Χα!χα!χα! Τι ωραια!
    Ξεκινησε η προπαγανδα για να μπει η ανθρωποτητα κατω απο την 'στεγη' του παγκοσμιου 'μεσσια' που φτανει οσονουπω!
    Πως λοιπον μετα να πεισεις τα γιδια τους πατριωτες μας οτι ολα ειναι ενα καλοστημενο σεναριο για να γινουν ολα ΕΝΑ, οπως προσταζουν οι παγκοσμιοι αφεντες για να ελεγχουν τον κοσμο!
    Το παιχνιδι απο εδω και περα θα αρχισει να σκληραινει γιατι ο χρονος κυλα παρα πολυ γρηγορα εναντιον τους και πρεπει να προλαβουν . . . . .
    Θα προλαβουν αραγε . . . . !

  2. Σενάρια υπάρχουν πολλά, όμως συο τέλος θα γίνει μονο το ενα, του Ένος, έτσι λένε οι εμποροι βιβλίων με σκοπό το εμπόρειο και μόνο 29 $. Τώρα αρχίσαν μετα την Ρωσία τα νέα μυθιστορήματα, η Λίλιθ οι μετεωρίτες κτλ. Αν το τέλος της Γης πλησιάζει ίσως τελικά να είναι και το καλύτερο σενάριο, και να είναι μία και εξω, η διαρκεία της παράνοιας των εμμετικών μυθοπλασιών και σεναριων κάθε λίγο, και ο φόβος είναι η τροφή των λαμογίων, η παραμονή επίσης σε ένα κόσμο και πολιτισμο της χέστρας, και η διαρκρεία της παραμονής αυτης είναι πολυ χειρότερο, Καλώς να ορίσης ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΛΥΤΡΩΤΗ!!!

  3. Γιατί οι ίδιες ειδήσεις δημοσιεύονται σε διάφορα site???? ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ????

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ , Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ . ΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ…ΚΛΠ ΚΛΠ . ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΤΑ ΓΚΙΟΥΜΙΑ , ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" . ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .

  5. to diko mou to sxolio giati den dimosieythike???? apla sas rwtisa ti sustima einai ayto…giati dimosieuete kati xwris na kanete ena sxoliasmo??? giati?? efoson prin merikes evdomades gia ton metewriti tis rwsias eipate oti prokite gia to projekt thwr….twra valate mia eidisi xwris kan sxoliasmo…. oti erxete metewritis..sas to metafrazoume kai ta sumperasmata dika mas????? erimi….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *