Διαφημίσεις

Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι κάποιος ειδικός όσον αφορά την «μετακίνηση των πόλων». Ωστόσο, βρήκα αυτό το βίντεο αρκετά ενδιαφέρον, ιδίως αν ληφθούν υπόψη τα πολλά άλλα γεγονότα που βλέπουμε τώρα εδώ στη Γη, συμπεριλαμβανομένου του αποδεδειγμένου γεγονότος ότι ο Βόρειος Πόλος κινείται προς τη Σιβηρία με ένα μίλι ανά ημέρα .

Θα υπάρξει μετατόπιση των πόλων στις 8 Ιουλίου; Αμφιβάλλω αν και σχεδόν όλα είναι δυνατά. Θα αφήσω το theoferrum να εξηγήσει το υπόλοιπο παρακάτω.:

Ο Πλανήτης X έσπασε την εκλειπτική στις 27 Ιούνη χτυπώντας τους δορυφόρους Stereo με παραμορφωτικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, κάτι που επαναλήφθηκε πέντε ημέρες μετά (υποδεικνύοντας ότι το τεράστιο Αντικείμενο που προκαλεί την στρέβλωση είναι ακόμη στην περιοχή). Δύο ημέρες αργότερα μετά το σπάσιμο της εκλειπτικής τα κύματα της βαρύτητας χτύπησαν το Stereo στέλνοντας τα υψηλότερα, κάτι που προκάλεσε στις τροχιές τους των πλανητών Ερμή και Γης . Μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι τόσο ο Ερμής όσο και η Γη κάνουν τρία βήματα – εμπρός, πίσω και δύο βήματα κάτω, κάτι που δείχνει απόλυτα το πέρασμα του κύματος βαρύτητας. Πολύ χαμηλότερα.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω κάποια πράγματα.
Το Ηλιακό Σύστημα έχει στην πραγματικότητα ένα «πάνω» και ένα «κάτω» που καθορίζονται από τους πόλους του Ήλιου. Ο Βόρειος Πόλος είναι πάνω και ο Νότιος Πόλος είναι κάτω.

Ο ηλεκτρομαγνητισμός ρέει από θετικός σε αρνητικός. Ο «Ισημερινός» του ήλιου (που είναι επίσης η εκλειπτική του ηλιακού συστήματος) είναι ουδέτερος – αυτός είναι ο λόγος που τα Δαχτυλίδια του Κρόνου σχηματίζονται στον ισημερινό και στους πλανήτες πάνω στην εκλειπτική που είναι, ουσιαστικά, «δαχτυλίδια» του Ήλιου. Έτσι, η εκλειπτική είναι ακριβώς ίση με την επιφάνεια του ωκεανού.
Τώρα, από όσα ξέρω, όλοι οι δορυφόροι που έχουμε προστατεύονται από την μαγνητόσφαιρα της Γης, έτσι ώστε το χτύπημα που πήραμε από την ηλεκτρομαγνητική παραμόρφωση, όταν έσπασε η εκλειπτική καταχωρήθηκε μόνο ως «παρένθεση» στην οθόνη και επέστρεψαν στο κανονικό. Ακόμη πιο κάτω.

Εκτός από τους δορυφόρους STEREO επειδή ήταν απροστάτευτοι και έτσι εξακολουθούσαν να λαμβάνουν στρέβλωση ακόμη και έξι ημέρες αργότερα. Έτσι, αυτοί είναι οι τέλειοι δορυφόροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως«σημαδούρες», και η αιτία είναι ότι είναι οι μόνοι που ταξιδεύουν απροστάτευτοι στην επιφάνεια της εκλειπτικής και όταν χτυπήθηκαν από αυτό το κύμα βαρύτητας έγινε ιδιαίτερα αισθητό.
Ο πλανήτης X θα περάσει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη περίπου στις 8 του Ιούλη του 2013 μ.Χ. (συν ή μείον δύο ημέρες περιθώριο σφάλματος) συνδυάζοντας την βαρύτητα του με αυτήν του Ήλιου και μέσω της Διάδοσης των κυμάτων θα κτυπήσει την Γη σαν σφυρί.

Για εκείνους που πιστεύουν στην μαγνητική Θεωρία του Σύμπαντος – Αυτό το βίντεο δεν υποστηρίζει μόνο τη θεωρία σας, αλλά αποδεικνύει επίσης ότι η βαρύτητα είναι μια ξεχωριστή δύναμη από ηλεκτρομαγνητισμό και θα πρέπει να εξετάσετε και τις δύο αυτές δυνάμεις στις θεωρίες σας.

Φωτιά και Πάγος όπως ήταν.
Κάποιοι μπορεί να αναρωτηθούν γιατί, αν είναι ήδη τόσο κοντά, δεν έχει καταστρέψει τη γη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πλανήτης X είναι μόνο το ένα κλάσμα της μάζας του Ήλιου – ας πούμε 1/Xth της μάζας του Ήλιου μας – έτσι όσο ο πλανήτης X μένει σε απόσταση 1/Xth AU μακριά από τη Γη, τότε η Γη παραμένει σταθεροποιημένη και προστατεύεται από την Μαγνητόσφαιρα του Ήλιου ως επί το πλείστον. Αλλά, όταν περνάει απ ‘ευθείας μεταξύ των δύο, τα νέα είναι άσχημα . Περισσότερα παρακάτω …
Κάτι ακόμη:

1) Σε αντίθεση με την δημοφιλή άγνοια, εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε από τι προκαλείται η ταχύτητα της βαρύτητας και κανείς δεν έχει μετρήσει στην πραγματικότητα ένα κύμα βαρύτητας. Λοιπόν, ο ατρόμητος πλανήτης X σας έχει μόλις κάνει ό, τι κανένας φυσικός στον πλανήτη δεν ήταν σε θέση να κάνει και αυτό είναι να δημιουργήσει ένα ίχνος κύματος βαρύτητας αποδεικνύοντας ότι δεν ταξιδεύει σε «C» ή με την ταχύτητα του φωτός. Ο πλανήτης X έσπασε την εκλειπτική στις 27 του Ιούνη και ο ηλεκτρομαγνητισμός της χτύπησε ολόκληρο το εσωτερικό ηλιακό σύστημα σχεδόν αμέσως. Τα κύματα της βαρύτητας του, ωστόσο, δεν χτύπησαν τον Stereo έως και δύο ημέρες αργότερα, έτσι, ουσιαστικά, πήρε 2 μέρες για την βαρύτητα να ταξιδέψει περίπου 1 AU (93 εκατομμύρια μίλια), που σημαίνει ότι ταξιδεύει (σε ​​αυτή την περίπτωση) περίπου 40 εκατομμύρια μίλια την ημέρα ή περίπου ένα εκατομμύριο μίλια την ώρα.

Χτυπάμε τα παπαγαλάκια της NASA.
Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Μετακίνηση Πόλων Στις 8 Ιουλίου; Σκοτεινή Αυγή – Ο Πλανήτης X Είναι Εδώ!!!”
  1. ΘΑ μου εξηγησει καποιος τ γινεται στον εναεριο χωρο στην Ελλάδα??καθε λογης ατια ειδα σημερα αν ειδατε τίποτα μιλιστε..

  2. ξαναβαλτε το αυτο το βιντεο την 9η Ιουλιου. Θα εχει πολυ πλακα. Τετοια βιντεο δεν ξερω γιατι δημιουργουνται απλα πιστευω να τρομοκρατησουν τον κοσμο αφου τιποτα απο αυτα δεν ειναι αληθινο και ουτε ο πλανητης Χ υπαρχει. τουλαχιστον επιστημονικα δεν εχει αποδειχθει οτι υπαρχει και ουτε ποτε καποιος τον εχει δει ουτε παιζει ποτε να εμφανιστει. Αυτα ειναι μηθιστορηματα του μακαριτη γερο ξεκουτη και φαντασιοπληκτο Ζαχαρια Σιτσιν που τα περιγραφει ολα στο βιβλιο του 1976 ''12 Πλανητης'' Απο εκει που ειναι τωρα θα γελαει και ο ιδιος με το ποσο κοσμο επηρεασε αυτο το βιβλειο.:))

  3. ΠΡΟΣ 11:09
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ…ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 10 ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΟΥΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

  4. Δεν ξερω τι γίνεται… Δεν ξερω αν είναι ΑΤΙΑ αυτα που είδα προχθες το βραδυ, δεν ξερω αν είναι δορυφοροι ολα αυτά… αλλά είναι σιγουρα πολλα… Τουλαχιστον 15 κινουμενα αστερια σε διαστημα 1 ωρας…

  5. Εγώ ακόμα έχω σοκαριστεί από εκείνητην βροχή των μετεωρητών … Από την μετατόπιση των πόλων θα χάσουμε και κιλά?

  6. ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ?
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 12 2012

  7. Το σημαντικό είναι ότι η βαρύτητα, δημιουργεί χορό σε χώρο.

    Βαρυτικά πεδία δίδουν τα βήματα του χορού και από εκεί προκύπτει το είδος.
    Ποιός είναι ο θεατής; Ποιός είναι ο λυράρης; Ποιός είναι ο χορευτής;

    http://www.youtube.com/watch?v=8wK6rbqsCQQ

  8. Κανένας σας δεν διάβασε σωστά το κείμενο.Μόνο την επικεφαλίδα διαβάσατε. Το βίντεο το είδατε; Για την βαρύτητα,τον ηλεκτρομαγνητισμό,την ταχύτητα της,δεν έχετε να πείτε κάτι;Αποκλείεται να καταλάβατε έστω και μία λέξη ακόμη κι αν ο συγγραφέας του άρθρου έχει πέσει τελείως έξω.Τουλάχιστον αυτός έχει κάτι να πει.Εσείς το μόνο που γνωρίζετε πολύ καλά είναι να κοροϊδεύετε την παραγωγή σκέψεων των άλλων γιατί απλά εσείς αν σκεφτείτε πάνω από 13 δευτερόλεπτα, το καημένο το μυαλουδάκι σας καίγεται. Πόσο μάλλον τώρα που αναγκαστήκατε λόγω καλοκαιριού να μετακινηθείτε από τον καναπέ σας στην ξαπλώστρα της παραλίας και κάψατε θερμίδες.

  9. αυριο ο ηλιος θα Ανατείλει απο την Δύση..η αυριανη ημερα ειναι σημαδιακή. στειλτε ολες τις οικονομιες στο λογαριασμο μου..ισιισισι..οτι και αν γινει πιστευω δν 8α ειναι ορατό με γυμνο μάτι.

  10. Ήμουν χθες στο π.φάληρο ήδη ένα αστέρι προς τον πειραιά κατά τις 9,00μμ και μετά από περίπου μια ώρα εξαφανίστηκε.

  11. xaxa ta eida ki egw auta ta kinoumena san asteria (etsi to periegrapsa ki egw)…mou eipan oto itan doriforoi alla kai pali den kserw. Les auta pou proxoroun gia 10 defterolepta kai meta svinoun???

  12. Ζουν εδώ κ αιώνες ανάμεσα μας!όταν έρθει η ώρα θα εμφανιστούν.το θέμα όμως ειναι!είμαστε έτοιμη για κάτι τέτοιο?το 2003 είχα επαφή με κάποια φυλή π δε μ επιτρέπεται να αναφέρω.αλλα να είστε σίγουρη πως είναι εδώ κ παρακολουθούν κ κινούν τα πάντα.

  13. Ζουν εδώ κ αιώνες ανάμεσα μας!όταν έρθει η ώρα θα εμφανιστούν.το θέμα όμως ειναι!είμαστε έτοιμη για κάτι τέτοιο?το 2003 είχα επαφή με κάποια φυλή π δε μ επιτρέπεται να αναφέρω.αλλα να είστε σίγουρη πως είναι εδώ κ παρακολουθούν κ κινούν τα πάντα.

  14. Χωρίς να έχω γνώσεις πάνω σε αυτό,έχω όμως μια απορία, αν τελικά γίνει μετατόπιση αυτό δεν θα έχει επίπτωση στην γη όπως, ένας μεγάλος σεισμός? Ποιός γνωρίζει να μου πει?

  15. 11:34 μ.μ κάποια κινουνται για λίγο και χάνονται, κυρίως όμως κινουνται για αρκετή ώρα μέχρι που απομακρύνονται πολύ.

  16. 9 Ιουλίου έχουμε σήμερα …. δεν είδα καμμιά διαφορά και δεν είδα και κανένα σχόλιο ….. το έχω παρατηρήσει σε αρκετά κείμενα εδώ μέσα που ορίζουν ημερομηνίες για μια "καταστροφή" ή γεγονός…. μετά την παρέλευση της ημερομηνίας ουδείς γνωρίζει κάτι……. χαχαχαχαχα σαν το ταμείο ένα πράμα, "μετά την αποχώρηση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!"

  17. Εγω πάντως στην παραλία που κάθομαι , μετακίνηση πόλων ΔΕΝ είδα ! Αλλά μετακινήσεις κώλων …πάρα πολλές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *