Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:50 - 10/09/2013

Μετά τα θρησκευτικά στο στόχαστρο της Ρεπούση τα Αρχαία..και Λατινικά..Τις χαρακτήρισε νεκρές γλώσσες.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά την ιστορία και την θρησκεία στο στόχαστρο ο πολιτισμικός πλούτος της Ελληνικής γλώσσας.
Την ώρα που ξένα κράτη βάζουν το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών στα σχολεία τους,στην Ελλάδα μια κυρία που την ψήφισαν 1700 νοματαίοι θέλει να τα καταργήσει…

– Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήτησε να είναι υποχρεωτικά αυτά τα μαθήματα μόνο για όσους κάνουν κλασσικές σπουδές
– Η κα Ρεπούση δήλωσε πως δεν γίνεται να διδάσκονται αρχαία 11 ώρες από τις 34
– Ο υπουργός Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλος απέρριψε με έντονο τρόπο ένα τέτοιο ενδεχόμενο
– Τη Δευτέρα το υπουργείο αφαίρεσε τα θρησκευτικά από την Γ΄ Λυκείου των ΕΠΑΛ

Για άλλη μία φορά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κα Ρεπούση προκαλεί με τις απόψεις της, καθώς μετά τα θρησκευτικά και την κατάργησή τους από τα λύκεια που ζήτησε, τώρα ήρθε η σειρά των Αρχαίων Ελληνικών.

Η κα Ρεπούση ούτε λίγο ούτε πολύ μιλώντας στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το ενιαίο λύκειο ζήτησε να καταργηθεί η υποχρεωτική διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στην Γ Λυκείου και να είναι υποχρεωτική μόνο για όσους ακολουθήσουν κλασσικές σπουδές.

Μάλιστα, η κα Ρεπούση χαρακτήρισε τόσο τα αρχαία ελληνικά όσο και τα λατινικά νεκρές γλώσσες, ενώ δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να διδάσκονται τα αρχαία 11 ώρες από τις 34 στην Γ΄ Λυκείου.

Προχώρησε βέβαια και ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως εάν θέλουν οι Έλληνες να τιμήσουν και να αναδείξουν τον πολιτισμό τους, να φροντίσουν τα μουσεία, την εκπαίδευση, την τέχνη και τις δημοκρατικές αξίες.

Αναφέρθηκε επίσης και στο μάθημα των θρησκευτικών λέγοντας πως δεν πρέπει να κλείνουμε το μάτι στην εκκλησία και το σχολείο πρέπει να είναι ουδετερόθρησκο, μιας και υπάρχουν κατηχητικά. Η φράση αυτή θεωρείται πως είναι σαφής αιχμή για τη συνομιλία του Αντώνη Σαμαρά με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο!

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ο οποίος απάντησε με έντονο τρόπο πως τα αρχαία δεν είναι νεκρή γλώσσα, ενώ σημείωσε πως τα αρχαία είναι ο πλούτος της γλώσσας και αυτό είναι κάτι που συνεισφέρει.

Απαντώντας ο κ. Αρβανιτόπουλος στην κα Ρεπούση δήλωσε πως τα λατινικά πραγματικά είναι νεκρή γλώσσα, αλλά ξεκαθάρισε πως σε ότι αφορά στη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών 10 ώρες διδάσκονται αρχαία ελληνικά μόνο στην κατεύθυνση των ανθρωπιστικών σπουδών.

ΥΓ.
Στην Αγγλία τα αρχαία θα μπουν από το δημοτικό σαν μάθημα επιλογής.
Στην Ισπανία οι ακαδημαϊκοί έδωσαν αγώνα για την μη κατάργησή τους απο την ύλη.
Το 90% των λέξεων καθε ευρωπαϊκής γλώσσας ειναι Ελληνικό και λατινικό (και σ αυτο βάση είναι το αρχαίο Ελληνικό)
Στην Ελλάδα απλά έχουμε Ρεπούσες και Ρεπούσηδες.. κι αυτό τα λέει όλα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

  1. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:14 ΜΜ

    μπαααα δεν εξηγειται η συμπεριφορα της ρεπουτση ,καποιος εξωγηινος θα πρεπει να την πηδηξε.

  2. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:18 ΜΜ

    TI ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ.Η ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΕΛΕΟΣ

  3. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:27 ΜΜ

    Θέλει τα σούτια της κι αυτή.

  4. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:34 ΜΜ

    Ρεπούση ,ζούμε….. σε τσόντα να σε δούμε …..

  5. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:39 ΜΜ

    Ρε πουστη μου παλι αυτη?

  6. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:41 ΜΜ

    Δεν συμφωνώ με τη Ρεπούση σε πολλά θέματα, όπως ο συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης αντί για την μικρασιατική καταστροφή, όμως θεωρώ ότι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά είναι νεκρές γλώσσες.

    Αρχίζουν τα παιδιά να μαθαίνουν αρχαία ελληνικά από την πρώτη γυμνασίου και οι γονείς να πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ σε φροντιστήρια γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους, αφού δεν γνωρίζουν ή δε θυμούνται τα αρχαία ελληνικά που έκαναν στο σχολείο.
    Θυμάμαι για μεταφράσεις ένα μκρό αρχαίο κείμενο ήθελες πρώτα να κάνεις συντακτικό και για μια μικρή παράγραφο χρειαζόσουν τουλάχιστον μισή ώρα κόπου και αφθόνου ιδρώτα.

    Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να διδάσκονται κείμενα από μετάφραση στο γυμνάσιο, όπως τα διδασκόμαστε εμείς πριν είκοσι χρόνια.
    Ας μην βασανίζουμε άλλο τα παιδάκια μας. Όσο για Αγγλία και ξένα κράτη, που θέλουν να διδάσκονται αρχαία ελληνικά από το δημοτικό, πρέπει να απευθύνονται σε μαθητές με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
    Είναι πολύ δύσκολα τα αρχαία ελληνικά ελληνικά και αν δε πιστεύεις κάτσε να τα διαβάσεις εσύ και έλα μετά να πούμε.

    • Ανώνυμος 09/11/2013 @ 1:19 ΜΜ

      Αν όπως λες απαρνηθούμε τα αρχαία, μια γλώσσα που είναι η συνέχεια του είναι μας γιατί κάποιοι είναι σκαρπιοι στα περισσότερα μαθήματα ας βγει και η γεωμετρία γιατί και αυτή μας την δίδαξαν οι αρχαίοι. Πρέπει να ντρεπόμαστε και λίγο…στο τι λέμε, έτσι?

  7. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 8:47 ΜΜ

    ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ??

  8. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 9:18 ΜΜ

    11:41 ΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1670 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..

  9. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 9:20 ΜΜ

    @ 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:41 μ.μ.
    αρχαια Ελληνικα εισαι υποχρεωμενος να μαθης αν πρεπει να σκεφτεσαι.

    αν ειναι να παραμεινεις στοκος ολη σου την ζωη μαθε μια βαρβαρικη καλα.

    ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.

    οπως ελεγε και ο Αριστοτελης "παραγει επιστημη". Μαλακας ηταν και ελεγε τετοια. Εγω παντως εχω αποδειξει στον εαυτο μου οτι τετοιο εργαλειο δεν υπαρχει πουθενα αλλου στον πλανητη παρα μονο στην Ελληνικη γλώσσα.-

  10. Εάν τα παιδιά δεν μάθουν αρχαία Ελληνικά δεν θα μπορέσουν να μιλήσουν και να γράψουν ΠΟΤΕ Νέα Ελληνικά. Εάν δεν γνωρίζεις την ρίζα των λέξεων που χρησιμοποιείς πώς ποτέ θα ξέρες την πραγματική τους έννοια? Παρατηρήστε ακόμα και μέσα από τα forum και όχι αποκλειστικά από αυτό εδώ το συγκεκριμένο αλλά και από άλλα. Πόσα συντακτικά, ορθογραφικά και εννοιολογικά λάθη. Η αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι η ιστορία, ο πολιτισμός μας, η φυλή μας. Εάν κάνουμε το λάθος να την θεωρήσουμε νεκρή, τότε σύντομα θα είμαστε όλοι νεκροί και πνευματικά, και ηθικά και εν τέλει σωματικά…Θα έχουν επιτύχει.. Αυτό το ομοίωμα ανθρώπου που λέγεται Μαρία Ρεπούση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρακτορίδιο και δη αποτυχημένο της Νέας Τάξης. Αποκηρύξτε το ή αγνοήστε το.

  11. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 9:55 ΜΜ

    11:41 τι λες ρε κοκορικο,εισαι καλα η" εισαι η ρεπουστη?
    Τα αρχαια ειναι νεκρη γλωσσα?Επειδη συνηθως αυτοι που τα διδασκουν ειναι κασμαδες και βαριουντε τη ζωη τους,αυτο δε παει να πει οτι ειναι δυσκολα.
    Αν εκλειψουν τα αρχαια τοτε να ξερεις τερμα οι νεες ανακαλυψεις απο δω και περα.Τον πλουτο που εχουν τα αρχαια Ελληνικα δε τον εχει καμια αλλη γλωσσα,και αν θες να διευρυνεις και λιγο τους οριζοντες σου και να ανεβει επιπεδο η οποια ευφυια εχεις προσπαθησε να μαθεις μερικα.
    Οι μεγαλες εταιριες που ζητουν απο τα στελεχη τους γνωσεις αρχαιων Ελληνικων δε το κανουν για πλακα.Περαν του οργανωτικου και ηγετικου τομεα τα αρχαια σε κανουν εξυπνοτερο.
    Αν θες να γινεις στοκος γραφε και μαθαινε με γκρικλις

  12. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 10:25 ΜΜ

    Δικαιο εχει. Το καλυτερο ειναι να μαθουν τα παιδια αγγλικα,

    • Ανώνυμος 09/11/2013 @ 6:15 ΠΜ

      ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ …ΧΡΉΜΑ!Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ..ΓΛΏΣΣΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!! ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ;

    • Ανώνυμος 09/11/2013 @ 1:27 ΜΜ

      Το να μάθουν τα παιδιά αγγλικά έχεις δίκιο, γιατί ότι μαθαίνουν διευρύνουν την μόρφωση τους άλλα με την προϋπόθεση να ξέρουν πρώτα καλά την ελληνική γλώσσα.

  13. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 10:38 ΜΜ

    Όχι 11.41. Το αντίστροφο ισχύει, δηλ. όποιος διδάσκεται την Αρχαία Ελληνική (η γλώσσα μας είναι ενιαία), θα αναπτύξει & υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, δηλ. θα γίνει ΝΟΗΜΩΝ ο ΝΟΥΣ του, γι` αυτό εξ άλλου & κάποιοι λαοί εισάγουν στα σχολειά τους την διδασκαλία τους. Έχει επιβεβαιωθεί, πλέον, ότι η ό,σο πιο νωρίς εξοικείωση με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου & σε πολλές, μάλιστα, περιπτώσεις είναι δυνατόν, να θεραπεύσει την υπολειτουργία του.
    Εάν το σύστημα διδασκαλίας τους είναι ελλιπές, είτε από (σκόπιμα) λάθη, είτε από την εγκληματική αδιαφορία & ημιμάθεια κάποιων δασκάλων, δεν καταργούμε την διδασκαλία (κατά το…πονάει πόδι, κόβει πόδι!), αλλά διορθώνουμε τον τρόπο της.
    Τα Αρχαία Ελληνικά μοιάζουν δύσκολα σήμερα, γιατί οι …σοφοί μας κυβερνώντες φρόντισαν, να μας απομακρύνουν σιγά σιγά από τις αληθινές μας ρίζες, ώστε, ως …ξεριζωμένοι, πλέον, να καταντήσουμε στο τραγικό επίπεδο της αμορφωσιάς (να γίνουμε …άμορφη μάζα, δηλ.) & να μας άγουν & να μας φέρουν (=αρχ. Ελλ.), κατά πώς τους προστάζουν οι αφεντάδες τους & κατά πώς βολεύει τους ίδιους για να γίνουμε…ευκολοκυβέρνητοι! Τα καταφέρανε & συνεχίζουν απτόητοι δια τύπων σαν την …εμπνευσμένη κ.Ρεπούση!!!
    Ακόμη & τα Λατινικά είναι χρήσιμα & ας μην ομιλούνται, γιατί μέσω αυτών γίνεται ευκολότερη η εκμάθηση τόσων άλλων γλωσσών & άρα οι γονείς θα δίναν λιγότερα στα ινστιτούτα…
    Αrt

  14. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 11:32 ΜΜ

    Όποιος θέλει να αντικρίσει το θαύμα, την σαφήνεια & την ουσία, που αποκαλύπτει η με αγάπη & πάθος προσέγγιση της γλώσσας μας, ας επισκεφτεί τα
    http://www.ramafa.gr/
    http://www.youtube.com/watch?v=EApSXMeCg9I &

    http://radio.ihotispolis.com/epsilonlambdalambdaetanu-lambdaomicrongammaomicronsigma.html
    γιατί η κάθε ΛΕΞΙΣ είναι LUX, ΛΥΚΕΙΟΝ ΦΩΣ & φωτίζει τα μυαλά των ανθρώπων
    Αrt

  15. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 1:55 ΠΜ

    Εχει εκατομυρια ηλιθιους και ηλιθιες ο πλανητης. Υπαρχει καποιος λογος να ασχολουμαστε ειδικα με αυτην?

  16. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 3:43 ΠΜ

    Η Ρεπουση φαινεται πως πληρωσε για να παρει το πτυχιο της γι'αυτο λεει τετοιες ηλιθιοτητες

  17. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 4:47 ΠΜ

    Έλεος κάποιος να τη δειρει αυτη τη π@@α! Μήπως Θέλει να μαθενουν τα παιδια μας τουρκικά στο Λύκειο; Ντροπή τελικά το μόνο που αξίζει απο τη βουλή μας είναι το κτήριο !!!!

  18. ΑΥΤΗ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ @Γ@ΜΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!

  19. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 7:32 ΠΜ

    Η κυρία είναι ""κτηνοτρόφος"" και μάλιστα πολύ καλή!

    Ταίζει το ""κτήνος"" συνέχεια….

    Θα πρέπει να τις απαγορευτή η είσοδος στην ΒΟΥΛΗ…

  20. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 7:40 ΠΜ

    θανατος η εξορια στην π@τανα και στους 1700@ μαμακ@ς που την ψηφισαν.

  21. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 9:00 ΠΜ

    Νεκρη ειναι αυτη η πορνη και δεν το ξερει γιατι αυτη που εχει πεθανει ειναι η ψυχη και το πνευμα της , οχι η γλωσσα μας . Χασου εχιδνα που οσο κι αν προσπαθεις να κρυφτεις , φτανει καποιος να σε κοιταξει μια στιγμη στα ματια για να καταλαβει τι εισαι .

  22. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 9:34 ΠΜ

    αυτη θα προτεινει να βγαλουμε τον σταυρο απο την σημαια και εμεις θα την κοιταμε. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ; ; ; ;

  23. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 11:25 ΠΜ

    Τα Ελληνικά νεκρή γλώσσα και η Ρεπούση νεκρή κλώσα !

  24. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 12:48 ΜΜ

    Ρε…pussy ….!!!!

  25. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 2:05 ΜΜ

    αυτο το κομμα πρεπει να βγει απο τη βουλη. οσοι το ψηφισαν πιαστηκαν αλλη μια φορα κοροιδα.

  26. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 3:20 ΜΜ

    πολύ έξυπνα γκαλοπ κάνει η Ρεπούση!!!

  27. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 4:10 ΜΜ

    εεε ρε ακτι μαλακιες που ακουγωνται αυτος 11:41 ειναι πληρμενος και πηδιεται εμ την ρεπουση να ξερουμε δηλαδυ μαλλον δ εν εχει διαβασει ποτε

  28. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 5:59 ΜΜ

    ψιτ εσυ στο 11.41… ή πολυ αμορφωτη εισαι ή δεν εισαι Ελληνιδα.
    Αντι να μαχεσαι για την γλωσσα μας καθεσαι και αμολας του κοσμου τις π@π@ριες. Ρε ουστττττττττττττττττ

  29. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 8:37 ΜΜ

    Προς ανώνυμο 10 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:41 μ.μ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗ ΡΕΠΟΥΣΤΗ.
    ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ Ή ΑΝΟΗΤΗ Ή ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ…
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΟΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ;;;;;;; ΝΕΡΑΥΛΙΚΟ;;;
    ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ;;; ΝΕΡΑΝΘΡΑΚΕΣ;;;
    ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ;;; ΝΕΡΟΡΕΙΟ;;;
    ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ;;; ΝΕΡΟΔΑΤΩΣΗ;;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ;;;;; ΠΕΤΡΟΤΟΜΕΙΟ;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ, ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ, ΤΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ;;; ΕΜΠΟΔΙΖΟΚΕΡΑΥΝΟ;;; ΕΜΠΟΡΔΙΖΟΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΣΦΑΙΡΟ;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ;;;; ΡΟΥΧΟΔΥΤΗΣ;;;;;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ;;;;;; ΥΠΟΒΑΘΥΝΕΡΟ;;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΡΩΡΌ;;;; ΠΟΡΤΟΡΟ;;;;;;;;
    ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ;;; ΠΑΡΑΠΟΡΤΟ;;;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ;;;; ΚΑΡΑΒΙΚΟ;;;
    ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ;;;; ΚΑΡΑΒΙΛΙΑ;;;
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΒΓΟΘΗΚΕΣ Ε;;;
    ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΤΟΙΑΤΡΟ;;;;;
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΟΞΥΔΕΡΚΗ;;; ΟΞΥΒΛΕΜΜΑΤΟ;;;;
    ΤΟΝ ΘΑΜΩΝΑ;;; ΠΟΛΛΕΣΦΟΡΕΣΝΑ;;;;
    ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;;;;;;
    ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ''ΝΕΚΡΗΣ'' ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΤΗ…
    ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ… ΜΗΝ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ FACEBOOK…

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''Ας μην βασανίζουμε άλλο τα παιδάκια μας.'' ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ''Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ'' ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ''ΒΑΛΕ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ''
    ''ΒΑΣΑΝΙΣΕ'' ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΕ! ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…
    ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ…

  30. Τελικά, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι…θεωρώ ότι ειναι παρακμή να μοιράζεται κάποιος την άποψη του με άτομα σαν εσάς,που επειδή δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σας του κάνετε ολόκληρη επίθεση. Προφανώς, εκτός απο την υπεράσπιση της αρχαιας ελλανικης γλώσσας, κανεις δεν υπερασπίζεται το αρχαίο ελληνικό πνεύμα καθως ειναι αγνωστο. Επιχειρηματολογία για εσάς ειναι το βρισιμο. Πόσο θα ντρεποντουσαν οι πρόγονοι μας με αυτη τη κατάντια.

  31. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 3:48 ΜΜ

    ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΠΑΩ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ GREEKLISG ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ Η ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΟΝΟ GREKLISH ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ?????? ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  32. Ανώνυμος 09/21/2013 @ 4:22 ΠΜ

    Και για τα Μαθηματικά δίνουν οι γονείς ένα σωρό λεφτά, και για την Φυσική κλπ. Θα γίνουν όλοι Μαθηματικοί ή Φυσικοι;Ο εγκέφαλος των παιδιών εξελίσσεται και πέραν των 18. Τα παιδιά ακονίζουν το μυαλό τους και διατηρούν αρκετές εγκεφαλικές συνάψεις με την εξάσκηση.Αυτός είναι πολύ ισχυρός λόγος να εξασκούνται σε μία από τις 2 αρχαιότερες-δυσκολότερες γλώσσες του κόσμου και δεν εννοώ τα Λατινικά που είναι αντιγραφή των Αρχαίων Ελληνικών κατά παραδοχή Αρχαίων Λατίνων συγγραφέων.Νομίζετε ότι τυχαία οι μαθητές μας μέχρι και πέρισυ πρώτευαν σχεδόν αποκλειστικά στον Πανευρωπαιικό μαθηματικό διαγωνισμό; Ή τυχαία μεγάλος Μαθηματικός στην Γαλλία μετά από μελέτη που το Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας τον έβαλε να εκπονήσει, επειδή οι Γάλλοι μαθητές δεν πήγαιναν καλά στα Μαθηματικά, πρότεινε ως λύση την αύξηση των ωρών της Γαλλικής γλώσσας στα σχολεία; Για ρωτήστε τους καλούς Μαθηματικούς αν τα παιδιά κατανοούν τις εκφωνήσεις των Μαθηματικών. Επιπλέον, αυτάρ=μετά, Ομηρική λέξη=AFTER. H δικαιολογία των Εγγλέζων για την εισαγωγή των αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά σχολεία είναι η καλύτερη κατανόηση της Αγγλικής για τα παιδιά τους.Χαζοί είναι; Μήπως η πράκτορας Ρεπούση δεν ξέρει νομίζετε ότι από την φράση της "Τα αρχαία Ελληνικά είναι νεκρή γλώσσ(ττ)α" 3 λέξεις από τις 6 χρησιμοποιούνται αυτούσιες; Το ΕΙΝΑΙ(απαρέμφατο),το άρθρο, τα Ελληνικά. Όλος ο κορμός της γλώσσας και όχι μόνο, όπως βλέπετε.

  33. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*