Διαφημίσεις

Έχοντας αφήσει τα σχόλια ανοικτά η υπεροντοτητα πληροφορίας σας ενημέρωσε ότι!!

Στηρίζω καμένο και τσίπρα παρα ότι πρέπει να είμαι το μοναδικό μπλοκ που τους έχω ξεσκίσει όλους και το πρώτο μπλοκ που είπε να μην ξαναμπει κανένας από τους 300 στην κυβέρνηση !

Ότι είμαι ένα μπλοκ που παρακινώ σε ξεσηκωμό ,ενώ είναι της πάσης γνωστό ότι λεν ότι η όποια βια θα είναι εναντίων μας ! Και το λεω και από εδώ και από το σχέδιο Αχιλλέας ….

Οτι είμαι μασόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ότι τα παίρνω από τα κέντρα εξουσίας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ότι είμαι εωσφοριστης !!!!!!!!!

Απατεώνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να συνεχίσω?

Για ποιον να συνεχίσω να ρισκάρω την Ελευθερία μου , την ακεραιότητα μου και τις ιδέες μου?

Μην αγχώνεστε οι φίλοι θα συνεχίσω μέχρι να πέσω κάτω….άλλα μήπως παρατηρήσατε αυτό που θέλω ποιο πολύ από όλα να παρατηρήσετε?..Μήπως είδατε τα ταλιμπαν του ενωτικού Σωρρα , του ηγέτη της Ελλάδος της όμορφο λόγο και γραφή έχουν? Μήπως είδατε τους Υπερελληνες αυτούς τη ηθική έχουν να επιδείξουν ….μα είναι λογικό …μόνο κάποιοι σαν και αυτούς μπορούν να σώσουν την Ελλάδα !

Τα σχολιακια τέλος …. από εδώ και πέρα μόνο επώνυμα ,είχατε το μερίδιο της διασημότητας ,αντε μπας και καταφέρουμε κάποια στιγμή να καθαρίσουμε το στάβλο!!

Stranger …τωρα που θα βγαλετε το αχτι σας γατακια?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Μετά από 24ωρες λοιπόν…”
  1. Μα γιατί ασχολείστε ρε παιδιά? Όσο περισσότερο κράζουν, τόσο περισσότερο κύρος αποκτάει η πληροφορία του Stranger! Άτομα που αφιερώνουν μονίμως τόσο χρόνο γιά να διαβάσουν και να σχολιάσουν κάτι που δεν πιστεύουν μόνο ρουφιάνοι ή κρετίνοι μπορεί να είναι (ή και τα δύο)! Δώστε τους σκοινί να κρεμαστούνε από μόνοι τους, η γλώσσα και το ήθος τους μιλάει σε πολλά επίπεδα και το φωνάζει ποιοί και τι είναι. Διασκεδάστε με τiς παρενέργειες (λύσσα?) που τους προκαλεί ο αιθέρας και το οξυγόνο που παρέχει ο Stranger!

  2. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΝΙΑΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ).

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΚΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

    (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ + ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ = ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ)
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ/ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 24 ΩΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ=ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ) ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ-ΝΟΗΤΙΚΑ-ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ (ΤΑΥ) ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ, ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

    ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ..
    ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  3. επιτελους αερας Θα το σκεφτω με την ησυχια μου και θα τους το γραψω το αποχαιρετιστηριο ποιηματακι μου σε ολα τα κατακαθια

    Ανυποτακτη

  4. Η αλήθεια α είναι ότι όταν κάτι μας ενοχλεί τείνουμε να το αντιμετωπισουμε και να το καταδικασουμε , και επειδή η πορεία και οι κινήσεις του stranger είναι ενάντια στους βολεμένους και τους τυφλούς ακολούθους του συστήματος προκαλεί τέτοια αντίδραση. Μπράβο stranger.

    Ο 17 'χρόνος

  5. στρειντζερ,
    το τελευταίο 24ωρο απέδειξες ότι η προπαγάνδα ως "τέχνη της παραπλάνησης με το σφυροκόπημα αξιών και προτύπων… δεν μπορεί να αποκοιμίσει και να αλλοτριώσει το κριτικό μας πνεύμα..γιατί έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά..
    η "διελκυστίνδα" του τελευταίου 24ώρου έληξε υπέρ σου.. και έβαλες τα γυαλιά στην "5η φάλαγγα ".. της παράνοιας..

    Κρατήσου γερά

    τα σέβη μου
    η "Ψυχαγωγός"

  6. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΒΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ. ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ : ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ……………………………………. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ. ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΥΠΟΓΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΗ ΞΕΝΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΩΣΤΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!! ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 8!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ… Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΠΟΛΛΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΙΩ

  8. Πάντως τέτοια επισκεψιμότητα και τέτοια πρεμούρα , τόσο μαζική να μπούνε να βρίσουν, να λοιδωρήσουν θα την ζήλευε και το μεγαλύτερο κανάλι. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Συνέχισε να ενοχλείς τα συαράκια, συνέχισε να γαργαλάς τον πωπό των νεοταξιτών , συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου και ας μην καταλαβαίνουμε πολλοί από εμάς.

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΗΧΗΣΗ ένθεν και ένθεν , αν αυτός ήταν ο στόχος σου

  9. Λες και περιμεναν τοσο καιρο πανω απο το πληκτρολογιο του η/υ για να μπορεσουν να βγαλουν την χολη τους!
    Παντως σημερα βλεπω απαρτια με τα καλα παιδια..

  10. STRANGER ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΑΪ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ… ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΩΣ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΛΗΞΑΣΑ.

    ~Εχετλαίος~

  11. Φίλε μου αν πεινάσεις θα σε ταΐσω , αν διψάσεις θα σε δροσίσω και αν πέσεις θα σε σηκώσω. Απλά γιατί πιστεύω ότι είσαι Έλληνας και διανοούμενος. Αυτά προσωπικά μου είναι αρκετά για να ενεργοποιήσουν τα παραπάνω
    Πάνανδρος Έλλην

  12. Καλησπέρα σε όλους.

    Πράγματι σήμερα όλα μοιάζουν καθαρά και τακτοποιημένα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο να βρώ τρόπο για να μπορώ να σχολιάσω/συμμετέχω, αλλά χαλάλι!
    Εκτιμώ απίστευτα όλες τις προσπάθειες και τον κόπο σας κι ας μην συμφωνώ πάντα μαζί σας όπως έγραψα και χτές εν μέσω του καταιγισμού….Οντως άξιζε το κόπο αυτή η δοκιμή. Εύχομαι ότι καλύτερο εφ'εξής.

  13. οὐ γάρ ἐστι δένδρον καλὸν ποιοῦν καρπὸν σαπρόν, οὐδὲ δένδρον σαπρὸν ποιοῦν καρπὸν καλόν· ἕκαστον γὰρ δένδρον ἐκ τοῦ ἰδίου καρποῦ γινώσκεται…

    Καλή δύναμη και καθαρό μυαλό.

    Φιλικά…νΝίκος

  14. Φίλε μου να προσέχεις τους Δεκατιανους…
    Ημερομηνίες άφιξης τους 7 Δεκεμβρίου…
    Εφαρμογή επέμβασης άμεση…
    Λύσεις πολλές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *