Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:22 - 18/07/2015

Μερικά σημάδια θα σου δείξουν τον δρόμο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=-i-7dm4Kgkk



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/18/2015 @ 4:08 ΜΜ

    Πως ενοεις το αντιχριστος; αυτος που ειναι κατα του ιησου χριστου οπως τον παρουσιαζει η εταιρα εκκλησια α.ε. που κατεχη το 1/3 της ελλας με τουρκικα συμβολαια του 21; του εβραιου δηλαδη χριστου; με το εβραιο γενεολογικο δεντρο του οπως το δειχνει και το δηθεν “θεοπνευστο” βιβλιο μπεστ σελερ αγια γραφη; μπα δεν νομιζω ο ομπαμα να ειναι κατα τον εβραιων. Μαλλον πρεπει να βρεις αλλον αντιχριστο αφου αναλυσεις και ανακαταταξεις τις σκεψεις σου και τις ερευνες σου για το παραμυθη αυτο.

    Μια καλη αρχη ειναι να διαβασεις τα ταλμουδ, την τοραχ, την καμπαλα και οποια αλλη καθαρα οβριακη γραφη τους για να δεις πως πατουδιαζουν αυτα τα αποφαμηδια αυτα τα μπασταρδα αυτα τα ερπετα τα φυδογλωσσα Τους Ελλην-Εθνικους. Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβεις τα σχεδια που εχεις διαβασει για τον Αντιχριστο. Φτανει πια με την οβριακη ετοιμη μασημενη τρωφη γνωσης.

    Φωτια σε καθε οβριακο κουφαρι.

    • Τυφλά να ζει ο γκουφι,για προς ρε έξυπνες που το παίζεις μορφωμένος γιατί ο λογος θεού γράφτηκε στα ελληνικά κ δεν γράφτηκε στα εβραϊκά αφού όλοι ηταν εβραίοι? Πάρε γούρνα που χρειαζεται

  2. Ανώνυμος 07/18/2015 @ 4:15 ΜΜ

    Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ [ Ο ΚΑΤΩ ΚΑΛΕ ] ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΣ…
    ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ [ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΛΕ ]…ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ …

    Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΟΠΛΑ ΕΔΩΣΕΣ ΟΠΛΕΣ [ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΕΣ ] ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ …

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Το ποιος είναι, τι είναι, τι παριστάνει κ τι δυνάμεις έχει, το σίγουρο είναι ότι είναι ένας απ’ τους εχθρούς μας…

    Είναι περίεργο το ότι κάποια πράγματα που έχουν γραφτεί, αντί να το αποφεύγουν για να μην αποκαλυφτούνε, αντίθετος το κάνουν επίτηδες όπως γράφονται, πιο πολύ μου φαίνεται για φτιαχτό παραμύθι φόβου η εντυπωσιασμού, που μας τραβάει την προσοχή.

    Τώρα που έχουν βγει κ τα ολογράμματα τι έχουν να κάνουν ακόμα για να μας παραπλανήσουν, κάτι πήρε το μάτι μου ότι σχεδιάζουν ολόγραμμα του Ιησού στον ουρανό…

  4. Δεν ειδα καν το βιντεο ομως ο ομπαμας ειναι το πολυ ενας απο τους ψευδοπροφητες τ Αντιχριστου κι οχι ο ιδιος ο Αντιχριστος θα μπορουσε βεβαια να ειναι κι ενα δοχειο που γεννηθηκε χωρις ψυχη ή απλα αποχωρισε η ψυχη για να μπει μια αλλη μεσα
    αλλα αυτο ειναι ακραιο σεναριο.

    Ειναι πολυ μαλακουλης για να ειναι αυτος ο Αντιχριστος εκτος αυτου δεν βλεπω καμια γαληνη στο κοσμο ως τωρα..

  5. Εμείς, χρησιμοποιούμε μια λέξη στην θέση της λέξης Αντίχριστος. Μιμητής. Και αυτήν την λέξη δεν την χρησιμοποιουμε χωρίς λόγω και χωρίς λογική.
    Πρώτον: Κανείς δεν μπορεί να σταθεί (αντί) εναντίον η ενώπιον του Χριστού (εκλεκτού). Και εφόσον δεν μπορεί να σταθεί εναντίον η ενώπιον του Εκλεκτού, μπορείτε να φανταστειτε την Δύναμη του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού;
    Δεύτερον: Κανείς δεν μπορεί να πάρει την (αντί) θέσει του Εκλεκτού και πόσο μάλλον αδύνατον είναι να πάρει κάποιος την θέσει του Ιησού Χριστού. Όχι απλά αδύνατον αλλά και εντελώς ένα μη υπαρκτό σενάριο. Βάση σε αυτό το αποτέλεσμα, δηλώνουμε με σιγουριά πως, όλο αυτό το σύμπαν θα γίνει μια μέρα σαν να μην υπήρξε ποτέ. Τώρα, γιατί όλο αυτό; Επειδή απλά το καθ’εικόνα δεν είναι η αληθινή εικόνα, η αληθινή εικόνα του Εκλεκτού και του Ιησού Χριστού είναι απεικονίσει του Φωτός που ζει μέσα στο Φως. Είναι αυτό το φως, που δεν χάνετε ποτέ, προ-υπάρχει και δεν σβήνει ποτέ. (και νυν δόξασόν με συ, πάτερ, παρά σεαυτω τη δόξη ή είχον προ του τον κόσμον είναι παρά σοί. ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΙΖ΄:5). Τώρα, τα έργα αυτού του κόσμου είναι έργα του σκοταδιού (από τα άστρα μέχρι στο κουνούπι), ο κόσμος τούτος είναι ένας κόσμος που ζει στο χειμωνα. Αν δεν ήταν έτσι τότε γιατί θα έπρεπε να ερχόταν ο Σωτήρας; Αν δεν ήταν έτσι τούτος ο κόσμος θα μπορούσε κάποιος να προσβάλλει Έναν που δεν έκανε ποτέ κακό και πάνω από όλα έφερε σε όποιον θέλει να λάβει το Καλό; Ποιος μπορεί να κάνει τον μιμητη του Ανθρώπου ; Ο μιμητής (Ο μιμητής πάντα ήθελε να παρομοιαστεί με τον Ανωτέρω) βρήκε χώρο επειδή και εκείνοι που τον ακολουθούν είναι μιμητές. Μιμητές που λαχταρούν απομίμηση ελευθερίας και σωτηρίας. Ο Κυρίως Ημών ήρθε μόνος του, και τράβηξε προς τα έξω πολλούς, ενώ ο μιμητής θα βρει εδώ πολλούς και δεν βρέθηκε μόνος του, και θα φύγει με παρέα μεγάλη. Όταν γίνει αυτό τότε εκείνοι που Άνω-στάθηκαν πάνω, θα δουν και θα κατανοήσουν για πιο λόγω η δήλωση πως ο κόσμος αυτός θα γίνει σαν να μην υπήρξε ποτέ, δεν βγήκε μια εσφαλμένη τρελή δήλωση αλλά μια δήλωση εκ Της βαθύτερης γνώσης.

    Υ.Γ. Ο Μιμητής δεν είναι ο Δίδυμος.

  6. ΘΩΜΑς ΘΩΜΑς 07/18/2015 @ 7:39 ΜΜ

    Ο όνος, τι να είναι ο όνος που καβάλησε ο εβραιοιουδαιος χιστούλης, για διαβαστε έλληνες, απογορευεται για τας ιουδαίας

  7. Ότι έκανε και συμβολίζει ο Χριστός αυτοί το χλευάζουν,το αντιστρέφουν και το παραποιούν…….ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*