Διαφημίσεις

ΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ 1:21:50 ΔΕΥΤΕΡΑ…

null



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Μα αφού σας τα λένε οι ίδιοι γιατί δεν τα πιστεύετε;”
  1. Τα αλλα κομματα ΝΑΙ …αλλα τη Χ.Α ΟΧΙ …ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ , ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ; ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΖΩΑ , ΤΖΑΜΠΑ ΨΩΜΙ ΤΡΩΤΕ . ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ , ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ .

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Ετσι ακριβώς όπως τα είπανε τα ζώα.Αυτοί φτιάχνουν και προβάλλουν τους πολιτικούς και τον επιδιωκώμενο τρόπο ζωής πολιτών.Αυτός είναι ο πολιτισμός της χέστρας που πολύ σωστά λέει ο Νίκος.
    Συζητήσανε 2 ώρες για την ΧΑ και κουβέντα για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν άμεσα την κοινωνία,γιατί αυτές τις εντολές έχουν…

  3. να κατσω κ να δω μιση ωρα ευαγγελατο δε μπορω…….στα 10 που ακουσα λεει να δουμε τον καθρεπτη μας κι εκεινη η ταβουλαρη λεει αληθειες…….

  4. 3 Οκτωβρίου 2013 – 11:52 μ.μ.

    ε, πλυθηντικός είναι!

    κατά τ΄ άλλα, αμάν πια ρε στρέϊντζερ πως τους αντέχεις ειδικά αυτή την σκρόφα την Πυργιώτη;

    Πάντως αυτή η Χρύσα κάπως καλά τα λέει αλλά μες τα σκατά πως ν΄ αναδυθεί το άρωμα;;;;;

  5. Ε , τι λεει ; Επιασε καποιους κριση ειλικρινιας , οπως το μελλοθανατο που βλεπει πως ερχεται η ωρα του . Κατα τα αλλα , για μια ακομα φορα , επιβεβαιωνεται πως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ αλλα και ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ειναι δυο εξουσιες " ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΕΣ , ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΕΣ " αλλα με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ και ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ . Σιγα το νεο . Οσο για τη Χ.Α οσο αυτοι την πολεμανε , τοσο αυτη θα δυναμωνει κι οσο αυτη την προβαλλουν . τοσο αυτη θα γιγαντωνεται . Οτι και να κανουν , την εχουνε πατησει . Αν θελουν ας τους κλεισουν και ολους φυλακη . Εστω και ενας να καταφερει να επιβιωσει , θα ξαναμπει στη βουλη την αλλη μερα . Αυτοι που δεν θα τα καταφερουν , θα ειναι απλα ηρωες . ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ : ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ .

  6. Βρε ζώον ευαγελάτε ξεχνάς ότι η χρυσή αυγή στης εκλογές βγήκε πρώτο κόμμα ???? ΜΑΛΑΚΑ

  7. μαλλωνουν πως θα μπορεσουν να πληξουν ενα κομα που τους χαλαει την
    σουπα κα την πελατεια των τοσων ετων πολιτικων φιλων τους
    θελουν πισω τους πελατες τους(ψηφοφορους)!!!!!δημοσιογραφοι και προδοτικα κοματα,εαν χασουν στις εκλογες Π.Α.Σ,Ο.Κ-Ν.Δ απο ποιους θα παιρνουν τα μπονους και τους παχυλους μισθουςτα olden boys της <>

  8. μαλλωνουν πως θα μπορεσουν να πληξουν ενα κομα που τους χαλαει την
    σουπα κα την πελατεια των τοσων ετων πολιτικων φιλων τους
    θελουν πισω τους πελατες τους(ψηφοφορους)!!!!!δημοσιογραφοι και προδοτικα κοματα,εαν χασουν στις εκλογες Π.Α.Σ,Ο.Κ-Ν.Δ απο ποιους θα παιρνουν τα μπονους και τους παχυλους μισθουςτα olden boys της <>

  9. Ρε παιδι μου αυτοι οι ανθρωποι, ενταξει δεν λεω, καλος ο πατριωτισμος, η σημαια, οι εθνικοι ηρωες, οι παραδοσεις μας, ολα αυτα πρεπει να τα τιμαμε, και να τα σεβομαστε, επισης το θεμα των παρανομων μεταναστων καρκινος και προβλημα τεραστιο, πρεπει να απομακρυνθουνε απο την Ελλαδα και φυλαχθουνε αυστηρα τα συνορα Τον Χιτλερ τα Ες Ες και τους Ναζι τι διαολο τους θελανε και τους λιβανιζουνε??!!! Τι δουλεια εχει ο πατριωτισμος των ελληνων και οι εθνικοι αγωνες, με τους Ναζηδες χασαπηδες!!!

  10. Κυριες μου, οσο και να θελετε οσο και να γουσταρετε το νταιληκι του Κασιδιαρη δεν σας πη@@ει χαχαχαχα!! Το ξερετε και εχετε λυσαξει απο το κακο σας, Εγκαλειται το μεγαλυτερο μερος του λαου για ανωριμοτητα, θα ωριμασουμε τωρα που θα μεταβιβαζουμε τα σπιτια μας στην εφορια και η εφορια θα τα χαριζει στην Ντωυτσε Βανκ, ειναι προδηλο οτι ειμαστε ανωριμοι εξαιτιας του οτι δεν θελουμε να χαρισουμε τα σπιτια μας στους Φιλους και συναιτερους του ναζι -σακατη Σοιμπλε (το γενος Γκαιρινκ) Αληθεια εχω μια απορια οι Εβραιοι που εχουνε υπο την ((κατοχη τους)) την Γερμανια πως και ανεχονται απογονους Ναζι σε τοσο υψηλα αξιωματα???? χαχαχαχαχαχα!!! Τελικα μας δουλεουνε ολοι!! Η αληθινη ιστορια ειναι το τελειως διαφορετικο απο αυτο που μας εχουνε μαθει!!!

  11. Μοναδική αντίσταση να κλείσουμε όλοι τα χαρτιά μας στην Εφορια
    Όλοι όμως ας είμαστε κάπου ενωμένοι φτάνει πια δεξιά αριστερά

  12. Μια συμβουλή για τον Κασιδιάρη και τους άλλους δύο αφεθέντες.
    "Φοβού τους εισαγγελείς-ανακριτές και δώρα φέροντας"

  13. 8.28 κι εγω αυτο πιστευω φιλε . Τους αφησαν για δυο λογους α) για να μην μπορει να πει καποιος πως δεν ειναι αμερολυπτοι , την επομενη που φυλακιζουν τον αρχηγο και β) για να στραβοπατησουν και να μπορεσουν να τους δεσουν με την καινουργια προβοκατσια που ηδη ετοιμαζεται και θα ξεπερναει καθε ηθικη και φαντασια . Δεν θελουν απλα να τους φυλακισουν , θελουν να τους αφανισουν . Το μισος και το μενος τους ειναι περαν διανοησεως για οτιδηποτε εθνικο κι ας βαφκαλιζοντε καποιοι οτι κυνηγανε την " κακια " Χ.Α . Τον Ελληνισμο που τρεμουν κυνηγανε .

  14. Ειδικά αυτόν τον σκατογλίτσα της φωτογραφίας δεν θα τον πίστευα και να μου έλεγε ότι αύριο πάλι μέρα θα ξημερώσει.

    Όλοι είναι για κρεμάλες αλλά αυτός ειδικά θέλει και βασανιστήρια γιατί όχι μόνο δεν είναι εντάξει απένταντι στον κόσμο (όπως όλοι τους) και είναι ξεπουλημένος αλλά πάρα πολλά χρόνια τώρα ασχολείται ειδικά με αυτό:
    πληρώνεται για να κάνει την ζητούμενη προπαγάνδα για πρόσωπα ή θέματα. Είναι πολύ συγκεκριμένη η δουλειά που κάνει και το ξερουν όλοι στο χώρο.

    Εκτός αυτού είναι και μεγάλο κάθαρμα ως άνθρωπος και ως άντρας στην υπόλοιπη ζωή του.

  15. "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
    Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
    04/10/13 – 15:58
    9
    Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

    Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

    Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
    Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
    Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
    Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
    Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  16. Επειδη στο τελος της εκπομπης αναφερεται η περιπτωση της ΣΚΟΡΔΕΛΗΣ
    δειτε τοπ βιντεο
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pWhsHIuiKyc
    τα 145000 ευρω ειναι 145000 δραχμες 427 ευρω καταθεσεις
    Ο δε καταλογος ειναι τα ονοματα αυτων που ενοικιαζαν με το κεφαλι στους μεταναστες τα διαμερισματα ,που σαν εκπροσωπος συλλογου της περιοχης ειχε μαζεψει….20-25 ατομα σε ενα τριαρι με 10 ευρω το κεφαλι να κοιμουνται δεκα δεκα….

  17. 5.17 το ψεμα και οι συκοφαντιες τους καθως και το μισος τους για οποιονδηποτε αγαπαει την πατριδα και προσπαθει να την αναστησει , ειναι περαν διανοησεως . Ας ελπισουμε πως ο κοσμος βλεπει και μπορει να διακρινει την αληθεια απο το ψεμα . Υπαρχει ομως και Θεος , που δεν το αφηνει το αδικο να βασιλευει για παντα . Ευχομαι και πιστευω ακραδαντα , πως το κακο που προσπαθουν να κανουν θα γυρισει πανω τους γρηγορα και εκει που τους ποναει περισσοτερο για να αξιζει τριπλα .

  18. Ελεος ρε συ Νικο με τη σκ@τοφατσα . Ασε που η φωτο ειναι εικοσαετιας . Τωρα εχει σουφρωσει ολοκληρος ο ερμος . Σαν της μαιμους τον κ@λο εχει γινει η μουρη του . Που να μεινει μποτοξ για δαυτονε τους εχει αλλαξει τα φωτα η κερια του . Αυτη η μεγαλη " κερια " .

  19. χρυσαυγιτες αντεστε παλι πισω στο αδελφικο σας μαντρι την συστημικη νδ
    ερχεται ο συριζα μαζι με το λαο ,κουφαλες!!!!
    και οσα μπατσακια γουσταρουν φασιστοσυμμοριες ταμειο ανεργιας παραμασχαλα κ στο σπιτι τους,
    οπως επισης εσεις αφεντικα που πλουτιζετε στις πλατες μας,
    ηρθε η ωρα να α πληρωσετε κ σεις.
    διαγραφη του χρεους,πολεμικες αποζημιωσεις απο τους ομοιδεατες των χρυσαυγουλων κ ξεκιναμε απο την αρχη,
    οι φασιστες πισω στις τρυπες τους ή εκει που τους αξιζει στη ΜΠΟΥΖΟΥ ρε μισανθρωποι!!

  20. 4:23 δυο τινα συμβαίνουν
    Η έχεις μεσάνυχτα περι πολιτικών η είσαι βαλτος .
    Και στις δυο περιπτωσεις ΑΓΧΘΟΣ Αρουρης …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *