Διαφημίσεις

Ο ΗΛΙΟΣ άρχισε τις ομορφιές , άρχισε να μοιάζει με στρουμφακι και εκπέμπει της δονήσεις να αντιμετωπίσει μια ΜΑΥΡΗ Παρασκευή!

Παρατηρήστε τον ήλιο και αφεθείτε στης νέες ενεργειακές εκπομπές του, πολύ από μας θα βιώσουν ΜΙΑ ΝΕΑ συνειδητοτητα σύντομα ,νέα πληροφορία και συναίσθημα ,μια ολοκληρωτική εσωτερική αλλαγή είναι στην πορεία μας άμεσα!

Εμπιστευτείτε τον φύλακα ,ακούστε την καρδία σας και ζητήστε στον ήλιο να σας μεταλλάξει!

Μπήκαμε στην νέα εποχή και θα γίνει ο απόλυτος διαχωρισμός πια, οι νέοι άνθρωποι (μεταΝθρωποι) εναντίων των κουφαριων!

Η ΨΥΧΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟ-ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ …ΑΦΕΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Μαύρη Παρασκευή ? …χμμμμ!”
  1. Mαύρη Παρασκευή σήμερα στις ΗΠΑ (εκεί που ο κόσμος περιμένει με τις ώρες για να κάνει ντου στα μαγαζιά).
    Η εικόνα που έχεις βάλει για εμάς που ασχολούμαστε με το θέμα ήλιος, μας βάζει σε σκέψεις, γιατί μέχρι χθές έτσι φαινόταν μπλέ. Από σήμερα όπως έχει πάρει το πορτοκαλοκοκκινο (αλλα Μυραράκη), κανεις αν και πολλοί προσπάθησαν να το εξηγήσουν, ουδείς τα κατάφερε.
    Υπόψη ο ΙΣΟΝ δεν σχετίζετε, γιατί η αλλαγή χρωματισμού έγινε σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζει ακόμα. Άλλωστε όλοι μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, απλά παρατηρόντας τον Ήλιο, κατά το μεσημερικάκι. Θα δείτε είναι ποίο λαμπρός.

  2. Έτσι πάει! Επιλέγεις, φωτιά ή πάγος..
    Επιλογή ουδετερότητας δεν υπάρχει ούτε κανείς άλλος μπορεί να παίξει τον ρόλο μας σε αυτή την πραγματικότητα. Συντονιστείτε!

  3. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    http://www.theweatherspace.com/2013/11/29/historic-arctic-blast-sets-eyes-on-u-s-west-coast-this-next-week/

    http://www.youtube.com/watch?v=EDsBbd5A4Xc

    http://www.tesis.lebedev.ru/en/sun_pictures.html

    http://www.tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html

    http://www.tesis.lebedev.ru/en/forecast_activity.html

    http://www.tesis.lebedev.ru/en/active_areas.html

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ;
    H ΒΙΟΛΕΤΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;
    ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΓΑΙΑ ;
    (12/1/2014 ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ)

    ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *