Διαφημίσεις

Το θέμα της ημέρας
Μαράκι, στην Ιαπωνία έκαναν ένα μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα, το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλον το κόσμο, ενώ …
κάθε χρόνο στην επέτειο πήγαινε εκεί ο Ιάπωνας αυτοκράτορας και όλη η κυβέρνηση.
Στη μέση του μνημείου υπάρχει η περίφημη “καμπάνα της Ειρήνης“.
Η οποία έχει μια φράση, σε τρείς (3) γλώσσες.
Η μία είναι τα σανσκριτικά,
η δεύτερη τα Ιαπωνικά και
η τρίτη ….μάντεψε!

Δες τους κωλοκιτρινιάρηδες τι πήγαν και έκαναν:
Πήγαν και έγραψαν στην καμπάνα “ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ” !!!! Οι αλητήριοι!

Ακόμη και στη μακρινή Ιαπωνία, ένα πολύ σημαντικό μνημείο, με ένα κορυφαίο για την ανθρωπότητα μήνυμα, έχει επιγραφή στα αρχαία ελληνικά!

δες και την ιστορία, γιατί στην ιστορία είσαι σκράπας:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hiroshima_Peace_Memorial_Park
Την καμπάνα τη δώρισε η ελληνική πρεσβεία και οι Γιαπωνέζοι με περηφάνεια την τοποθέτησαν.
The Peace Bell stands near the memorial to the A-Bomb Children and consists of a large Japanese bell hanging inside a small open-sided structure. Visitors are encouraged to ring the bell for world peace and the loud and melodious tolling of this bell rings out regularly throughout the Peace Park.

The inscriptions on the bell are in Greek, Japanese, and Sanskrit. It is translated as “Know yourself”…

Τις είδες τις επιγραφές απ΄όλο τον κόσμο στα αρχαία ελληνικά; εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Μαράκι, αυτό δεν θα το πιστέψεις ούτε εσύ !!!!!!”
  1. Το "μαρακι" στο οποιο απευθυνεσαι φιλε , δεν ειναι παρα ενα νεκρο ψυχικα και πνευματικα πλασμα , που απλα περιφερεται ΚΕΝΟ , εκτελοντας εντολες . Σαν πολλα δε ζητας απο ενα ΝΕΚΡΟ ; Τι λες κι εσυ ;

  2. Μια άσχετη ιστορία, η οποία όμως έχει να κάνει με Ιάπωνες:
    Όταν η Σμύρνη καταστρεφότανε και ο πληθυσμός μαζεύτηκε στο λιμάνι για να σωθεί, τα "συμμαχικά" πλοία ήταν αραγμένα και παρακολουθούσαν τα γεγονότα αμέτοχα.
    Κάποια στιγμή έφτασε στο λιμάνι ένα Γιαπωνέζικο πλοίο φορτωμένο πανάκριβα εμπορεύματα από την ανατολή. Όταν ο καπετάνιος του κατάλαβε τι συμβαίνει, άδειασε όλο το φορτίο στη θάλασσα και έσπευσε να βοηθήσει ανεβάζοντας στο πλοίο όσο περισσότερους Έλληνες μπορούσε…

  3. ΑΥΤΗ ΤΗ [ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ] ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ…..
    Η ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΔΑΝΑΗ

  4. "Στη μάχη με τους βλάκες χάνουν ακόμα και οι Θεοί!!!"
    ΔΕΝ αξίζει να ασχολούμαστε με κανένα "Μαράκι"

  5. Ναι, βρε παιδιά, πολύ καλά τα λέμε, αλλά να σκεφτούμε και μία άλλη παράμετρο που θέλει τεράστια προσοχή;
    Προς τι ο διαχωρισμός αρχαία και νέα ελληνικά; Μήπως αυτός ο διαχωρισμός "δίνει" το δικαίωμα στην κάθε πατσαβούρα να μιλάει για νεκρούς και ζωντανούς;
    Η Ελληνική γλώσσα είμαι μία η οποία εξελίχθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται…
    Με άλλα λόγια, άλλο όνομα έχουμε όταν είμαστε παιδιά και άλλο όταν ενηλικιωνόμαστε ή γερνάμε;
    Το ίδιο είχα στα 5, το ίδιο στα 35 και φαντάζομαι το ίδιο και στα 105…
    Γιατί παίζουμε το παιχνίδι τους και τους αφήνουμε και υποσκάπτουν πονηρότατους ανυπόστατους διαχωρισμούς;

  6. Και εχουμε εδω μια μαλακισμενη Ρεπουση και το σιναφι της ολο το σαυροειδες να θελουν να βγαλουν τα αρχαια Ελληνικα απο τα σχολεια μιας και ειναι λεει ''νεκρη γλωσσα'''. Ρεπουση?? Ξερεις κατι??? εγω λεω πως νεκρα ειναι τα εγκεφαλικα σου κυτταρα και οχι η αρχαια ελληνικη γλωσσα. Σαυρα ε σαυρα

  7. ΙΑΠΩΝΙΑ = Ι-ΑΠΩ-ΝΙΑ = ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ (ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ RE PUSSY !

    ΠΕΤΡΟΣ

    )+(

  8. ΣΤΟΝ 3.01 ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. " ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ". ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤ@Β@@@Η ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 0,00022 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ…. ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 0,000… ΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!! ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!!!!

  9. ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

  10. Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ,

    ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ""ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ""

    ΝΑ ΠΕΤΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΗΣ " ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑ""

    ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ…….ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ""ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ"""

  11. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ…(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ….

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

    ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 2 ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ OΣΤΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ….ΞΥΠΝΑΤΕ…..ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

    Σκορπιος

  12. 6:43 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Κ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ?

  13. Παντοτε οι επεμβασεις στην γλωσσα εγιναν εκ του πονηρου και παντοτε,απο τους "προοδευτικους" της εκαστοτε εποχης.Βλεπετε η γλωσσα ενος λαου,ειναι ενα μεγαλο κομματι της ταυτοτητας του,οπως η ιστορια του και η θρησκεια του,πραγμα που "ενοχλει" υπερβολικα καποιους π.χ σαν τον Κισινγκερ και την παρεα του!

  14. 12:55 Δεν είπα κάπου για καλή ή κακή, παρά μόνον για εξέλιξη. Ενδεχομένως ταυτίζεις την εξέλιξη με πορεία προς κάτι θετικό και μπερδεύεσαι. Ούτε το ότι γερνάμε είναι θετικό, αλλά αυτήν είναι η εξέλιξή μας.
    Στην προηγούμενη αναφορά μου, το θέμα που θέτω είναι το αν υφίσταται ή όχι διαχωρισμός και όχι αν είναι καλλίτερη η σημερινή της μορφή, όπως εξελίχθηκε.

    Εν πάσα περιπτώσει όμως, για να απαντήσω στο ερώτημά σου, οτιδήποτε απομακρύνει την λέξη από την ετυμολογία της είναι, κατά την άποψή μου, μέγιστο λάθος και συμβάλει στην καταστροφή της ωραιότερης και πιο μαγικής γλώσσας του κόσμου!

  15. Δες τους κωλοκιτρινιάρηδες τι πήγαν και έκαναν:
    Πήγαν και έγραψαν στην καμπάνα "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" !!!! Οι αλητήριοι!

    πόσο ρατσιστικό και απαίσιο είτανε αυτό? Και πόσο ανούσιο? Είμαστε απίστευτοι οι έλληνες, τόσο εγωιστές λες και ο κόσμος γυρίζει γύρω μας και όλοι οι άλλοι λαοί είναι τιποτένιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *