Διαφημίσεις

Τα λόγια του μαθητή του Δημοτικού συγκλονίζουν: «Έχω δύο μέρες να φάω. Έχω βάλει στο στόμα μου μόνο λίγο γάλα».

Την συγκλονιστική αυτή υπόθεση, που αποδεικνύει την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας αποκαλύπτει το patrastimes.gr.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν σε κεντρικό δρόμο της Οβρυάς, ένας μαθητής του δευτέρου Δημοτικού πηγαίνοντας στο σχολείο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών αλλά και γονέων.

Αμέσως έσπευσαν συμμαθητές και γονείς για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες πιστεύοντας πως λιποθύμησε επειδή είναι άρρωστος. Μόλις συνήλθε τον ρώτησαν αν πονάει κάπου για να πάρουν την απάντηση: «Έχω να φάω δυο μέρες. Έχω βάλει μόνο λίγο γάλα στο στόμα μου».

Η αποκάλυψη του παιδιού όμως ότι έχει να φάει δύο μέρες πάγωσε τους πάντες. Το σοκ ήταν μεγάλο. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα οι γονείς του παιδιού πριν την κρίση είχαν ένα καλό εισόδημα, τώρα όμως δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτα τα στοιχειώδη για την διατροφή τους.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τροφίμων τα οποία με διακριτικό τρόπο θα δοθούν στην οικογένεια του αγοριού.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Μαθητής λιποθύμησε από την πείνα στο δρόμο για το σχολείο”
  1. ναι τη βρηκες εσυ τη λυση αμα ερθουν οι χρυσαυγιτες να μας σωσουν το χω ετοιμο το εισητηριο

  2. θα παρακαλουσα σε καθε ειδηση που μιλαει για ενα πεινασμενο παιδακι , να αναφερεται και η εθνικοτητα του . Οχι γιατι ειμαι υπερ του να τρωνε τα δικα μας και οχι τα υπολλειπα μη βιαζεστε να με χαρακτηρισετε . Ειμαι της αποψης πως δεν εχουμε δικαιωμα να αφηνουμε κανενα παιδι στον κοσμο πεινασμενο και παραμελημενο .Ομως πιστευω πως ο τροπος που παρουσιαζονται αυτα τα περιστατικα , που δυστυχως θα πληθυνουν , εσκεμενα δεν αναφερει την εθνικοτητα και ομογενοποιει , αποκρηπτει , αλλιωνει την πραγματικοτητα .Ολοι το ιδιο . ολοι ενα κλπ .Θολη εικονα ,δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινεται…οπως το ιδιο γινεται με τα σισιτια αλλα και με τις ειδησεις που αφορουν την εγκληματικοτητα .Σπανια θα ακουσεις πια την εθνικοτητα του δραστη .Δεν εχει σημασια ολοι ημαστε ενα , ολοι ειμαστε ελληνες πολιτες. Δεν υπαρχουν ξενοι , ολοι ειναι ανθρωποι ,ολοι ειμαστε αδερφια , η πεινα δεν εχει χρωμα κλπ κλπ .Ας σκεφτουμε το οτι εκτος του να μην μας επιτρεπει αυτη η μεθοδος να εχουμε ακριβη εικονα της καταστασης της χωρας μας , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ .

  3. …Αναφέρομαι στους προγράφοντες.
    Φτάνει πια με τους χρυσαυγίτες!
    Τι σχέση έχει από πού μπορεί να είναι το κάθε παιδί που πεινά;
    Ακόμα και ξένης εθνικότητας να ήταν αωτή την φορά, τις επόμενες θα μπορούσε να ήταν αυτόχθων.
    Το θέμα είανι η πείνα, στα παιδιά, στους πολίτες και η εξαθλίωσή τους.
    Αμάν πια, βγάλτε πια τις παρωπίδες σας και ξεστραβωθείτε να δείτε την αληθινή ανθρώπινη φύση σας.
    Είστε άνθρωποι ρε και όχι άβουλα πρόβατα που κουνάνε σημαίες και σύμβολα των εκμεταλευτών/βρώμικών πολιτικών σωτήρων τους!
    Ζ.

  4. 3.36 ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΕΙΣ …"…ΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΟΣ ΤΟ ΕΝ ΤΩ ΟΦΘΑΛΜΩ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΔΕ ΕΝ ΤΩ ΣΩ ΟΦΘΑΛΜΩ ΔΟΚΟΝ ΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ?".

  5. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΠΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ(οχι οτι του εχω και καμια εκτιμηση) ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ;ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΣΩΤΗΡΕΣ) ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΑ;Ο Λ Ο Ι Ε Ν Ο Χ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *