Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:43 - 15/09/2013

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αλυσιδωτές αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις – φωτιά του οικονομολόγου και πρώην στελέχους της Εμπορικής Τράπεζας Στέφανου Τσίπα
για την τοκογλυφική και ληστρική τακτική των τραπεζών, οι οποίες ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν την πρώτη κατοικία του
Έλληνα.
Την ώρα που δανειστές και κυβέρνηση προσπαθούν να πείσουν το λαό κι όλο τον πλανήτη, οτι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και μπαταχτζήδες και κάλα παθαίνουν ότι παθαίνουν, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά των τραπεζιτών και όσων νομίζουν οτι θα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο κατηγόρησε τους κορυφαίους τραπεζίτες της χώρας αλλά και τους προϊσταμένους αυτών (Γ. Στουρνάρα και Α. Σαμαρά) ο Στέφανος Τσίπας ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του radio1d.gr.

“Επίορκοι Τραπεζίτες, στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος και του Υπουργείου Οικονομικών έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τουλάχιστον, δύο (2) Κοινοτικές Οδηγίες, δύο (2) Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και δύο (2) Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου, σχετικά με την προσέγγιση των Νομοθετικών, Κανονιστικών και Διοικητικών Διατάξεων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διέπουν την καταναλωτική πίστη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Τσίπας.

Πρόκειται για τις τις Κοινοτικές Οδηγίες:87 / 102 / ΕΟΚ / 22.12.1986 και 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998,τους Νόμους της Ελληνικής Κυβέρνησης:Φ1-983 / 07.03.1991 (ΦΕΚ 172 / Τεύχος Δεύτερο / 21.03.1991), έναρξη ισχύος του Νόμου από 21.09.1991 καιΖ1-178 / 13.02.2001 (ΦΕΚ 255 / Τεύχος Δεύτερο / 09.03.2001), και τις αμετάκλητες δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου:υπ’ αριθμόν: 430 / 04.03.2005 / Α.Π. Καιυπ’ αριθμόν: 1219 / 22.06.2001 / Α.Π., κοινή συνισταμένη των οποίων αποτελεί το γεγονός οτι οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζώνόφειλαν τουλάχιστον από 21.09.1991 να εφαρμόζουν το αυτονόητο δι’ ευνομούμενη Χώρα.

Και ποιο είναι αυτό;

Όπως εξήγησε το πρώην στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας, σύμφωνα με τα παραπάνω οι τράπεζες υποχρεούνται να υπολογίζουν τόκους επί πάσης φύσεως δανείων, (στεγαστικών, καταναλωτικών, τρεχούμενων λογαριασμών και πιστωτικών καρτών), με βάση ημερολογιακό έτος, αποτελούμενο από 365 ημέρες, (οσάκις δηλαδή ο Φεβρουάριος του έτους αποτελείται από 28 ημέρες), & με 366 ημέρες, όταν το έτος είναι δίσεκτο, (οσάκις δηλαδή ο Φεβρουάριος του έτους αποτελείται από 29 ημέρες) και όχι με ημερολογιακό έτος, το οποίο δήθεν αποτελείται από 360 ημέρες.

Χρησιμοποίησε μάλιστα ως παράδειγμα το δικό του δάνειο ύψους 60.000 ευρώ που έλαβε το 1998 και στάθηκε η αφορμή να διαπιστώσει την τεράστια απάτη εις βάρος των Ελλήνων – κι όχι μόνο – δανειοληπτών. Όπως ανέφερε, εκτός των άλλων παράνομων και καταχρηστικών όρων των δανειακών συμβάσεων, αυτή η τακτική της τράπεζας τον επιβάρυνε κατά 12.000 ευρώ!!!

Στη ζημία που υφίσταται κάθε δανειολήπτης ότι μορφής δανειακή σύμβαση κι αν έχει υπογράψει κατέληξε κι η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου 430/05 σύμφωνα με την οποία το ανώτατο δικαστήριο της χώρας κρίνει καταχρηστικές δύο ακόμη πρακτικές των τραπεζών.

Κρίνει καταχρηστικό τον όρο σύμφωνα με τον οποίο η τράπεζα υπολογίζει τους τόκους με έτος 360 ημερών αντί με 365 ή 366 ημερών, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται πρόσθετα ο δανειολήπτης. Υπολογίζει δε οτι μέσω αυτής της πρακτικής ο δανειολήπτης επιβαρύνεται επιπλέον σε ποσοστό 1,3889% ημερησίως!

Παράλληλα, με την εν λόγω απόφαση ο Άρειος Πάγος επιβεβαιώνει ότι είναι καταχρηστικός ο όρος με τον οποίο οι καταναλωτές υποχρεώνονται να καταβάλλουν στις Τράπεζες, όταν εξοφλούν πρόωρα στεγαστικό δάνειο, ποσό που συνήθως ανέρχεται σε 2,50% επί του προεξοφλούμενου κεφαλαίου του δανείου. Μάλιστα, η απόφαση συνοδεύεται από μία εκτενή αιτιολογία που δεν αφήνει κανένα πλέον περιθώριο για την εξακολούθηση, με οποιαδήποτε άλλη μορφή, της παράνομης αυτής πρακτικής.

«Δια της δόλιας και παρανόμου αυτής μεθόδου καταλήστευαν τουςδανειολήπτεςπελάτες τους και εξαπατούσαν τους επενδυτές -μετόχους τους με παρουσίαση πλασματικών και δολίως υπερφουσκωμένων αποτελεσμάτων χρήσεως και κυρίως με εικονική κερδοφορία, η οποίαείναιεν πολλοίς προϊόν απάτης, τοκογλυφίας και δημιουργικής λογιστικής.Τα αποτελέσματα χρήσεως και η κερδοφορία των τραπεζών είναι μαϊμού. Επενδυτές αγόρασαν ακριβά μετοχές, κερδοσκόπησαν μέσω του λεγόμενου shorts elling εις βάρος των τραπεζών αλλά και του Χρηματιστηρίου Αθηνών” τόνισε ο κ. Τσίπας. Υπενθύμισε οτι δεν είναι καθόλου άσχετο με την κομπίνα αυτή το γεγονός οτι η εταιρία BlackRock διεξάγει εξονυχιστικούς ελέγχους στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών. “Έχουμε χάσει διεθνώς την αξιοπιστία μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν οι ξένοι για να βάλουν στο χέρι τα φιλέτα μας όπως η ΔΕΗ. Δε θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε εσείς, θα μας πουν”, σημείωσε.

Όπως τόνισε ο κ Τσίπας είναι επιβεβλημένο καθήκον κάθε εχέφρονος πολίτη (ο καθείς με όποιο τρόπο μπορεί), τουλάχιστον τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Προβόπουλο, (πρώην Υπουργό Οικονομικών, πρώην Προϊστάμενο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην Υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος αντιστοίχως και νυν Πρωθυπουργό, Υπουργό Οικονομικών και Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος αντιστοίχως), ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο κι’ αυτοί κρυφό καμάρι, πως η υποβάθμιση, η απαξία και η χρεοκοπία των Ελληνικών Τραπεζών, του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της Εθνικής μας Οικονομίας οφείλεται κυρίως, εις το γεγονός, ότι επίορκες Διοικήσεις των Ελληνικών Τραπεζών «αρίστευσαν» από την 21.09.1991 μέχρι και σήμερα δολίως σε:

Α) Απάτη – Δημιουργική Λογιστική εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 386 παράγραφοι 1 & 3 του Ποινικού Κώδικος),

Β) Τοκογλυφία εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 404 παράγραφοι 1, 2, 3, & 4 του Ποινικού Κώδικος, και εν κατακλείδι

Γ) Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 187 παράγραφοι 1 & 3 του Ποινικού μας Κώδικος, εις βάρος όλων ανεξαιρέτως των Δανειοληπτών Πελατών τους και κυρίως εις βάρος Εγχωρίων & κυρίως Διεθνών
Επενδυτών – Μετόχων των Πιστωτικών τους Ιδρυμάτων.

Οι παραπάνω καταγγελίες του Στέφανου Τσίπα, μαζί με τα στοιχεία που συγκέντρωσε από συνολικά 8.000 δανειολήπτες, διακομίστησαν τον περασμένο Μάιο στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ.Πεπόνη και Σπ.Μουζακίτη, όμως, λόγω της «παραίτησης» τους ο φάκελος πέρασε στα χέρια της Ελένης Ράϊκου, της νέας εισαγγελέα Διαφθοράς.

Ουδέν νεώτερον ούτε και για τις τρεις μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε το πρώην στέλεχος της Εμπορικής εναντίον των τραπεζικών ομίλωντης ALPHA BANK A.E., της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ και της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E.

Εντός των προσεχών ημερών κατατίθεται και Μηνυτήριος Αναφορά κατά του Ομίλου της EFGEurobankA.E. Hκαθυστέρηση οφείλεται εις το γεγονός, ότι αναμέναμε την οριστικοποίηση και δημοσιοποίηση του «φλέρτ» μεταξύ της εν λόγω Τραπέζης και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Α.Ε. και όχι σε τυχόν έλλειψη παραβατικής δραστηριότητος εκ μέρους και των 2 προαναφερθέντων Τραπεζικών Ιδρυμάτων (Eurobank & TT), τα οποία έπρατταν ακριβώς ότι και οι 3 προαναφερθέντες και ήδη μηνυθέντες Τραπεζικοί Όμιλοι (Εθνικής, Alpha & Πειραιώς) .
Θα μπούνε άραγε φυλακή οι διοικητές των τραπεζών που έγραψαν στα «παλιά τους τα παπούτσια» κοινοτικές οδηγίες και νόμους του Κράτους; Θα υπάρξει και δεύτερος «Κοσκωτάς» σε αυτή τη χώρα μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις.

Η λύση

Θετικά απάντησε στον πανελλήνιο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Στέφανος Τσίπας ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καταθέσουν εντός του μηνός Σεπτεμβρίου
α) αθρόες αγωγές αποζημιώσεως δανειοληπτών & επενδυτών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά των 4 Ομίλων των Ελληνικών Τραπεζών, πρωτοπόρων στις ανωτέρω παραβατικές δραστηριότητες, για τους καταληστευθέντες δανειολήπτες και τους εξαπατηθέντες μετόχους – επενδυτές και
β) ασφαλιστικά μέτρα, που θα υποχρεώνουν τις Τράπεζες να συμμορφωθούν άμεσα με την νομιμότητα.

Με τον τρόπο αυτό οι δανειολήπτες οι οποίοι ζημιώθηκαν σφόδρα από αυτήν την τακτική των τραπεζών θα μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα, τα ακίνητα κι ότι άλλο έχασαν εξαιτίας αυτής.

Διότι η διαδικασία των πλειστηριασμών είναι προ των πυλών, απειλώντας κυρίως τους συνεπείς δανειολήπτες που πλήρωσαν με το αίμα τους το μοναδικό σπίτι που απέκτησαν για να στεγάσουν την οικογένεια τους.

Ακούστε τη συνέντευξη του τραπεζίτη, Treasurer, διαχειριστή Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων Στέφανου Τσίπα εδώ

Ιωάννης Σακκάς: Παρέμβαση “βόμβα” για το βρόμικο και παράνομο παιχνίδι των τραπεζών -με τις πλάτες της δικαιοσύνης- κατά των δανειοληπτών

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 3:18 ΜΜ

    ta ofshort pou aniksan oles h trapezes sto eksoteriko gnorisountas gia thn krisei!!!poulisan ta dania tou ellhniko lao se afta ta ofshorte!!malon eis gnosei ths kibernish alios 8a eixe prostatepsei ton ellhniko lao apo afthn thn apath kai den 8a psifisan nomos gia thn proti katikia!1ka8e danio einai asfalismeno kai eixei kai sto eksoteriki se periptosei mh pliromeis!!kalo 8a einai na elenksoun kai afto h eisaggeles ths eladas na prostatepsoun ton ellhniko lao apo aftes ths apate!!

  2. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 4:52 ΜΜ

    καλα ολα αυτα ομως μου θυμιζουν την αντισυνταγματικοτητα του να σε περνουν τις πινακιδες του αυτοκηνητου πρακτικα χανουν σπιτια οι δανηολειπτες και οτι και να κανουν οι τραπεζες που ειναι τα λαμογια πολιρικοι κερδιζουν

  3. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 4:55 ΜΜ

    bravo-bravo!

  4. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ
    \\\\\\\\\***************************////////*************

    μην απαντατε οταν σας καλουν απο εισπρακτικες εταιρειες

    εαν κανετε το λαθος και απαντησατε τοτε κλειστε το αμεσως

    εαν θελετε να τους μιλησετε τοτε αρχιστε τους το δουλεμα

    "τωρα παω να καταθεσω" "δεν θα παραλειψω να κανω αυτο που μου λες"

    και στο τελος πες τε και την ευχη σας " ευχομαι να χασεις την δουλεια σου

    και να ερθεις στην θεση μου"

    τελικα και εαν εχετε διαθεση καντε και καμμια μηνυση για λογο που θα βρει ο

    δικηγορος σας και ετσι να κερδισετε χρονο

    ομως το σημαντικοτερο ειναι να μην τους φοβαστε και να τους πετατε κανενα

    εικοσαρικο για να μην μπορουν να σας κανουν τιποτα

    το θεμα ειναι να θυμαστε οτι καντε οτι θελετε

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ μεχρι ειτε να σβηστουν ειτε να κουρευτουν τα

    δανεια σας και φυσικα μην ξεχνατε και τις αγωγες κατα των τραπεζων ωστε

    να καταλαβουν οτι θα χασουν περισσοτερα απο οτι περιμενουν να παρουν απο

    εσας… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ — ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ– ΚΕΡΔΙΣΤΕ

    ΧΡΟΝΟ !!!

  5. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 6:31 ΜΜ

    καλα εσεις οι δυο πρωτοι ελληνες ειστε? το λεω γιατι δεν τα μιλατε και …πολυ καλα?

  6. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 7:52 ΜΜ

    Να τον ακούσετε αυτόν. Έχει δίκιο και αν βρείτε καλό δικηγόρο τους στριμώχνετε. Εγώ έσωσα σπίτι με αυτούς τους νόμους και τις διατάξεις που αναφέρει.
    Κινητοποιηθείτε Δραστηριοποιηθείτε και Αντιδράστε επιτέλους!! Μην αφήνετε να σας τα πάρουν όλα και να σας πηδήξουν δίχως σάλιο (τουλάχιστον)

  7. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 9:05 ΜΜ

    Εχετε να ακουσετε και να μαθετε πραματα και θαματα…υπομονη και σε λιγο…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. …σιγα τις αποκαλυψεις για τα διεθνη τομαρια της οικονομιας.Θυμηθητε οι παλαιοτεροι καποιους…Αγγελοπουλους…καποιους…Καρατζαδες…καποιους…Αραπογλου και αναλογισθητε οι νεοτεροι το ποσο αμεση σχεση εχουν οι:Προβοπουλοι…Στουρναρεοι…και Ζανιαδες…με το Ελληνικο κρατος "προνοιας".
    -Ας ετοιμαστειτε για τα χειροτερα.Οι κατασχεσεις πλεον των περουσιακων στοιχειων των Ελληνων θα γινονται ON LINE και επειτα απο ΚΡΑΤΙΚΕΣ (τρωικανες) εντολες.

  9. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!

    -ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    -ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    -ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

    ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΕΔΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ, ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΡΩ Η ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΥΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟY ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΡΕΣ!!!!!!!!!!

    ΓΙΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΟΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ GOLDMAN
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!

  10. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 5:49 ΜΜ

    οταν ηταν εν ενεργεια δεν ελεγε τιποτα ετσι;
    τωρα τι ψαχνει;
    θεσουλα και αυτος ετσι;
    με τι οναμα θα κατεβει και ποιος τον στηριζει;
    το παλικαρακι με τα 233δις γιατι τον παρατησε;
    μας ενδιαφερουν οι 200 – 300 – 365…. μερες η το μεγαλο φαγοποτι;
    ασε φιλαρακι μου βρωμαει!
    αν ειναι σωστος θα πρεπει να γινει ενα με ολους που εχουν στοιχεια και αυτοι ωστε να τους δωσουν μια και χαριστικη!
    συγνωμη δεν θα παρω μια με ολιγη, κουραστικα με μισολογα μικροτητες αντιπερισπασμους και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ 12:25 ΕΩΣ 22:00 και μετα τα ξαναλεμε http://www.dailymotion.com/video/x14f9tn_costas-wills-08-09-2013-part-b_news

    τα εχει βγαλει ο http://diaforos.blogspot.gr/

    με το ιδιο αξιολογη δουλεια διπλα τους http://antistasitora.blogspot.gr/

    ξεκινησαν ολοι μαζι και τους εχουν διχασει!
    ΠΟΙΟΙ και γιατι;

  11. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 4:33 ΠΜ

    μην ακουτε οτι βλακια ανεβαζη ο καθενας μην πιστευετε στην παραπληροφοριση οπιος εχει χρυσο εχει οπλα και τροφιμα ακομα και στη σελινη!!! αντικαταστιστε το χαρτι με χρυσο φυλαξετε τον σε χωρο ποθ εσεις θα γνωριζετε και θα μποριτε να εχετε αμεση προσβαση, ο χρυσος θα εχει μπαντα μεγαλη αγοραστικη δυναμη, και δεν εχει ημερομηνια λιξης.

  12. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 10:03 ΠΜ

    Περιμένω να δημοσιευτεί το σχόλιο μου για το Ε.Ι.Χ.Ε. προκειμένου να βοηθηθούν κάποιοι συμπατριώτες μας.

    Αν δεν το δω δημοσιευμένο θεωρώ σίγουρο ότι παίζετε παιχνίδι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΣΑΣ και καμία διάθεση δεν έχετε να ξυπνήσετε κανέναν ούτε στο θέμα των Τραπεζών ούτε σε κανένα άλλο θέμα!

    (Είναι βέβαιο ότι τώρα θα τα δημοσιεύσεις και τα δυο για να με εκθέσεις. Το έχεις κάνει με πολλούς. Κάντο άλλη μια, δε με νοιάζει, αρκει να μάθει ο κόσμος για αυτό που λέω)

  13. Ανώνυμος 09/18/2013 @ 8:09 ΠΜ

    Λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια
    μπείτε εδώ:

    http://www.eixe.org/

    όσοι έχετε προβλήματα με τις τράπεζες και ειδικά σε πλειστηριασμούς

    Και ελπίζω αυτή τη φορά να το δημοσιεύσει το ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ για να ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

    Υ.Γ. Δημοσίευσες το σχόλιο που σου άρεσε καλύτερα γιατί στο άλλο τα βάζω με το μέλος της πυραμίδας σου έτσι; (17 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:33 π.μ.)

    Ευτυχώς που φανέρωσες τη "μηχανή" με το χρυσό και έτσι και όσοι είχαμε απορίες τι ρόλο βαράς τις λύσαμε μια και έξω.

    Σα δε ντρέπεσε λέω εγώ να έχεις στήσει ένα ολόκληρο site και καλά ως αντίδραση στην Κατοχή, να κάνεις τόση προπαγάνδα για τα πάντα και όταν έρχεται Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΕΣΥ ΤΗ ΘΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ" ΣΟΥ

  14. Ανώνυμος 09/18/2013 @ 11:52 ΠΜ

    ΓΙΑ 18 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:09 π.μ.

    ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ;
    ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΤΣΙ;
    ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚH ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ!!!

  15. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 5:15 ΠΜ

    ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

  16. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 5:16 ΜΜ

    19 Σεπτεμβρίου 2013 – 8:15 π.μ

    ΕΜΕΝΑ ΤΟ 2007 ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 70 ΕΥΡΩ (ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ BANK.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΘΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ "ΜΗΧΑΝΗ" ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΝΑΙ, ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (πολύ συγκεκριμένα στο λέω γιατί το ξέρω, μου το είπαν οι ίδιοι μέσα εκεί) ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??????????????????????????????? ΧΕΣΤΗΚΑ!!

    ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ ΑΠΟ 3 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ???

    Και εμπάς η περιπτώση, ας μπει εκεί ο κόσμος, ας πάει από κοντά να ενημερωθεί!! Λιγότερο κινδυνεύει από την πυραμίδα πάντως.

    Και μην επιμένεις άλλο γιατί εγώ έχω το θάρρος να βγω με e-mail και ονοματεπώνυμο στο τέλος για να δουν και να μάθουν οι σχολιαστές αν λέω αλήθεια ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ??????????????????????????? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ????

    υ.γ. μη χρειαστεί να σε βρίσω πάλι για να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου…..

  17. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 12:36 ΠΜ

    Fantastic site you have here but I was wanting to know if
    you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed here?

    I'd really love to be a part of online community where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know. Kudos!|

    My weblog … pit przez internet (wiki.furgovw.org)

  18. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 9:16 ΠΜ

    22 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:36 π.μ.

    Να' σαι καλά! ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια (υποθέτω, όχι οτι τα κατάλαβα…..)
    Μόλις μάθεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ έλα και εσύ στην παρέα μας. Μέχρι τότε αν περιμένεις και απάντηση……. σώθηκες!!!

  19. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 9:23 ΠΜ

    19 Σεπτεμβρίου 2013 – 8:15 π.μ.
    18 Σεπτεμβρίου 2013 – 2:52 μ.μ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ Ε-MAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ Ε.Ι.Χ.Ε ΑΛΛΑ ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ????

    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ -ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ- ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.

    Περιμένω τα στοιχεία σου ρε …….. που ρίχνεις ΛΑΣΠΗ στα μάτια του κόσμου…… έχω ΟΛΑ τα έγγραφα που αποδεικνύουν ΠΩΣ ΕΣΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

  20. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 3:46 ΠΜ

    I think what you said was actually very reasonable.
    However, consider this, what if you typed a catchier post
    title? I ain't suggesting your content is not solid, but what if you added a title that
    grabbed people's attention? I mean "ΜAΖΙKEΣ AΓΩΓEΣ ΔAΝEΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜEΤA ΤΗΝ AΠΟKAΛΥΨΗ BΟΜBA ΓΙA ΤΗ ΜEΓAΛΗ KΟΜΠΙΝA ΤΩΝ ΤΡAΠEΖΩΝ" is a little plain.
    You could look at Yahoo's front page and note how they create news titles to
    grab viewers to click. You might try adding a video or a picture or two to
    get people excited about everything've written. In my opinion, it could bring your website
    a little bit more interesting.|

    Here is my website :: program do pit 2013

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*