Διαφημίσεις

Ατενίζοντας τον γαλανόλευκο ουρανό, Κυριακή μεσημέρι, από το μπαλκόνι του σπιτιού μου στη Ρόδο, σκεφτόμουν όσα άκουσα χθες σε μια ραδιοφωνική εκπομπή της Κύπρου για μένα και τους φίλους και συνεργάτες μου. Στην αρχή μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω με προσωπικά στοιχεία για μένα.

Βλέπετε σύμφωνα με μια σπείρα “βαθύπλουτων επενδυτών” από την Αμερική και την Πάτρα, εγώ δεν είμαι από τη Ρόδο, δεν υπάρχω μάλιστα στο νησί στο οποίο γεννήθηκα. Ούτε είμαι Ιατρός, αλλά αντίθετα επιμένουν ότι είμαι πράκτορας κάποιων εβραιομασωνικών κέντρων και φυσικά προδότης. Προφανώς και μέλος κάποιας μασονικής στοάς και συνεργάτης των Rothschild. Ελπίζω να μην είμαι και εξωγήινος.

Όσο και να γελάω με τους πατριδοκάπηλους κ. Λαμπράκη και Βαλσαμάκη, οι οποίοι νομίζουν ότι είμαστε όλοι “αμερικανάκια” και οι απάτες τους μπορούν να προχωρήσουν σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα, μου κάνει τρομερή εντύπωση ο γκεμπελικός τρόπος σκέψης τους.

Είναι κάτι φυσικό για αυτούς βέβαια. Ο πρώτος τα έχει κάνει “μούσκεμα” σε οτιδήποτε έχει ασχοληθεί, έχει κάνει περίεργες χρεοκοπίες, έχει καταδικαστεί πολλαπλώς ότι έχει φάει λεφτά από ομογενείς (και όχι μόνο) στη Νέα Υόρκη, χρωστάει στην εφορία πάνω από 1 εκατομμύριο, του κάνουν έξωση τακτικά και ζει με δανεικά. Και να ήταν μόνον αυτά. Ο δεύτερος είναι ένας κακομοίρης που καθαρίζει τον επαγγελματικό χώρο του πρώτου και πλέον το παίζει και αυτός επενδυτής, σαν το ξαδελφάκι του τον Στέλιο που εμφανιζόταν πρόσφατα σαν εισαγγελέας από τη Νέα Υόρκη, για να βοηθήσει σε μεγάλες επενδύσεις και τελικά είναι ταξιτζής.

Αυτοί δεν με ενοχλούν. Όπως δεν με ενοχλεί και το χαιρέκακο στυλάκι του άλλου μέλους της σπείρας, του βαρύμαγκα των υψηλών εισοδημάτων Αρτέμιου Σώρρα, απατεώνα με περγαμηνές, σύμφωνα με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος συμπλήρωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι αυτοί που τους έχει φάει λεφτά ο Σώρρας στην Πάτρα λένε να κάνουν Σύλλογο Εξαπατημένων από το Σώρρα (ΣΕΣ;).

Με ενοχλεί όμως ο δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Αμάραντος από τη Χαλκίδα που συμμετέχει στο κύκλωμα ως χειροκροτητής και τους διευκολύνει μέσω του διαδικτυακού σταθμού που έχει στην Κύπρο. Βλέπετε ο κ. Αμάραντος, επέμενε στην τελευταία ραδιο-φονική εκπομπή του, ότι δεν υπάρχω καν σαν φυσικό πρόσωπο και φυσικά και σαν Ιατρός, γιατί “έβαλε να με ψάξουν”. Έτσι καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έχει ανακαλύψει ακόμη ότι τα ομόλογα που πασάρουν οι επενδυτές είναι πλαστά. Γιατί μπορεί να λέει το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ότι είναι απάτη, μπορεί οι επενδυτές να μην δείχνουν τα έγγραφα γιατί, όπως υποστηρίζουν, “θα μας επιτεθούν οι αμερικάνοι”, αλλά πέρα βρέχει.

Ο Νικόλαος Αμάραντος λοιπόν με ενοχλεί, γιατί όσο ήμουν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και στη συνέχεια, φρόντιζα να γράφω μερικά αρθράκια στον τύπο και μετά από πάρα πολλά αρθράκια να συμμετέχω σε μια εφημερίδα στη θέση του αρχισυντάκτη. Το πρώτο πράγμα που έμαθα λοιπόν είναι να ελέγχω την είδηση. Ο κ. Αμάραντος, αφού έψαξε ολόκληρη τη Ρόδο και δεν με βρήκε, δεν με πήρε ένα τηλέφωνο για να δει που βρίσκομαι, αν και γνώριζε πως να επικοινωνήσει μαζί μου. Παρομοίως εθελοτυφλεί, ενώ έχει δει με τα μάτια του τα έγγραφα που αποδεικνύουν την καλοστημένη απάτη που εξυπηρετεί με τη θέληση του.

Αντίθετα διάλεξε να οχυρωθεί στη σπείρα με την οποία συνεργάζεται, να διασπείρει ψεύδη, χωρίς κανένα στοιχείο και να επιτρέπει υβριστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εδώ και μήνες. Και όσο και να με πειράζει η δική του συμπεριφορά, μέχρι σήμερα δεν είχα προχωρήσει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των Λαμπράκη, Σώρρα και Βαλσαμάκη, παρά τα όσα γνωρίζω για αυτούς μετά από πραγματική έρευνα με στοιχεία. Και δεν είναι λίγα αυτά που γνωρίζω για όλους αυτούς. Βλέπετε έμαθα από μικρός να ερευνώ…

Παρόμοια με πειράζει ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο θεωρητικός του κυκλώματος. Γιατί όσο τα άλλα μέλη της σπείρας έχουν εντρυφήσει στην απάτη και οι ηθικές τους αντιστάσεις είναι μειωμένες, ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής στο Ιησουιτικό Πανεπιστήμιο του Fordham και έχει γνώσεις οικονομικών. Ο κ. Γεωργαντζάς λοιπόν συνεχίζει να υποστηρίζει τη βιωσιμότητα της λύσης του “επενδυτή από την Πάτρα”.

Ο συγκεκριμένος “επενδυτής” τολμάει να επιμένει ότι πούλησε αρχαία ελληνική τεχνολογία καυσίμων για διαστημόπλοια στη NASA με αντάλλαγμα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα. Μάλιστα ο “επενδυτής” είχε τα ομόλογα εδώ και χρόνια, αλλά κατά δήλωση του κ. Λαμπράκη, ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα τον παρακάλεσε να μην τα εξαργυρώσει και να περιμένει μερικά χρόνια γιατί η Αμερική δεν είχε χρήματα εκείνο τον καιρό. Και δεν κάνω πλάκα…

Ακόμη και αν μέσα στην παραζάλη των τρισεκατομμυρίων ο καθηγητής κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει την καταφανέστατη απάτη, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει τις επιστημονικές του απόψεις, αφού πετάξει μια ματιά εδώ:

[1] Μαζέψτε τους τύπους με τα “ομόλογα” (μέρος Α’): http://banquedorient.org/web/?p=2123

[2] Ακάλυπτα “ομόλογα” Σώρρα τώρα και στην Κύπρο (μέρος Β’): http://banquedorient.org/web/?p=2275

[3] Ο… ακάλυπτος «σωτήρας» του Ελληνισμού: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=24762&subid=2&pubid=63822458

[4] Ακάλυπτες υποσχέσεις από Πατρινό επιχειρηματία για την Κύπρο: http://tanea-london.net/SCOOPS/Apocalypsis13-47.html

Παρόμοια απογοητευμένος είμαι και από την Ελληνική και την Κυπριακή Πολιτεία. Για μία ακόμη φορά οι αρχές των δύο κρατών παρουσιάζουν, μέχρι αυτή τη στιγμή, μειωμένα αντανακλαστικά και έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μπορεί η επίσημη πολιτεία να μη δέχθηκε τους εκπροσώπους της σπείρας, κάτι που όμως έγινε στην Κύπρο. Αφήνονται ελεύθεροι να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να περιφέρονται σαν “σωτήρες” με αιωρούμενα “σχέδια διάσωσης”. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που οι αρχές σε αυτή τη χώρα ενδιαφέρθηκαν προληπτικά για τους πολίτες, για να το κάνουν και τώρα;

Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να ελέγχω αυτά που λέω και να τα υποστηρίζω με έγγραφα, η έρευνα η δική μου και των συνεργατών μου είναι εκτεταμένη και τα στοιχεία απόλυτα και πλήρη, δικαιολογώντας το επίθετο “αποδεικτικά”. Περισσότερες από 600 σελίδες εγγράφων από την Πολιτεία της Washington και αρκετό υλικό από άλλες πηγές που δείχνουν την πορεία της απάτης, από τη γένεση της μέχρι σήμερα. Με τον όγκο των πληροφοριών κατανοώ γιατί επιλέγουν να χτυπάνε και τον Πόντιο φίλο μου Γιώργο Γιαλτουρίδη από τη Βοστώνη, με άτιμα χτυπήματα κάτω από τη μέση και απόλυτο γκεμπελισμό. Σίγουρα γνωρίζουν οι κάθε λογής απατεώνες ότι “ουδέν κρυπτόν υπό του Γιαλτουρίδη” και η δική του έρευνα ήταν καθοριστική για να αποκαλυφθεί η απάτη.

Πλέον, οι αρχές μπορούν να επικοινωνήσουν με την πολιτεία της Washington και να πάρουν εύκολα αντίγραφα του φακέλου Stephen Louis Wozny, του δημιουργού των πλαστών συναλλαγματικών. Μέσα σε αυτό τον φάκελο θα βρουν τις εξουσιοδοτήσεις του διεθνούς απατεώνα προς τον Αρτέμιο Σώρρα, όπως και αντίγραφα όλων των ακάλυπτων συναλλαγματικών (Department of Licensing, τηλέφωνο 360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502).

Παρόμοια οι αρχές μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα με την κα Rhonda στο Risk Mitigation and Investigations Section του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής (το τηλέφωνο του ειδικού γραφείου είναι 001-304-480-6405 και υπάρχει άμεση ανταπόκριση). Όλα τα στοιχεία έχουν προωθηθεί από το συγκεκριμένο τμήμα στον Γενικό Επιθεωρητή του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών για τη δική του έρευνα, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες για την απάτη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κλείνοντας, θεώρησα σκόπιμο να ανατρέξω στην Άδεια Άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος που έχω κρεμασμένη στο σαλόνι μου. Και τελικά, παρά την έρευνα του κ. Αμάραντου συνέβη το αδιανόητο, είμαι Ιατρός. Και όταν ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου βρίσκομαι στη Ρόδο. Απίστευτα πράγματα δηλαδή…

Αλλά όπου και να βρίσκομαι, ορκίστηκα πίστη στη Σημαία, στο Σύνταγμα και την Πατρίδα μου. Είμαι Έλληνας μέχρι την καρδιά και το μεδούλι, σε όποια χώρα κι αν βρεθώ. Και δεν πρόκειται να αφήσω ανθρώπους, που φιλοδοξούν να γίνουν απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, να εξαπατήσουν για ακόμη μια φορά τη χώρα μου. Αν θέλουν κάποιοι να εγκαθιδρύσουν μια περίεργη Δημοκρατία με ναούς προς τους αρχαίους θεούς και κληρώσεις αρχόντων, να πάνε να το κάνουν στη δική τους πατρίδα, όχι στη δική μου.

Και αν ο κ. Νικόλαος Αμάραντος έχει διαβάσει κάπου ότι υπάρχει κάτι που λέγεται “δημοσιογραφική δεοντολογία”, θα μου δώσει ίσο χρόνο με τους συνεργάτες του, για να προασπίσω την αξιοπρέπεια και την αλήθεια, μια που πλέον γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι οι προσωπικοί του ισχυρισμοί για μένα ήταν λανθασμένοι. Εκτός αν φοβάται και δεν του επιτρέπουν να το κάνει.

Όσο και αν θλίβομαι για την κατάντια τους, ας γνωρίζουν οι κύριοι Μπρούκληδες ότι εδώ είναι Ελλάδα και θα βρουν μπροστά τους κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Για αυτό να τους προτείνω να παραμείνουν στο σκοτάδι, στην αφάνεια και τις νοητικές σπηλιές, γιατί αν δουν το φως μπορεί να τυφλωθούν.

Με θέρμη λοιπόν, προτείνω σε όλους αυτούς τους περίεργους “σωτήρες”, που δεν έχουν ένα ευρώ στην τσέπη, να συνεχίσουν να με υβρίζουν. Και εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Απλά θα συνεχίσω να τους ακούω και να γελάω με την κατάντια τους.

Αλλά, όπως με “στολίζουν”, ας απαντήσουν ταυτόχρονα και σε κάποιες από τις ερωτήσεις με τις οποίες θα τους κυνηγάω ακόμη και στα όνειρα τους. Απαντήστε για την ταμπακιέρα κύριοι Μπρούκληδες:

α) Τα “ομόλογα” είναι οι συναλλαγματικές του Wozny; Ένα απλό ναι ή όχι αρκεί.
β) Που έχετε επενδύσει στο παρελθόν αυτά τα άχρηστα χρεόγραφα, με τα οποία θέλετε να υποθηκεύσετε το μέλλον της χώρας μου; Με αποδείξεις κύριοι, όχι σαχλαμάρες για το “Κράτος των Μάορι” που δεν υπάρχει…

Γεμάτος υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας.

Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ρόδος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Μαδώντας τον Αμάραντο και με πλαστά ομόλογα δεν θα έρθει η άνοιξη”
  1. ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΛΟΓΩ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  2. ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΛΟΓΩ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  3. Οσον αφορά τα σχόλια σου "ονειρα θερινης νυκτός" ξεχασες να μας πεις οτι εκτοσ των αλλων ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ειναι και ομοφυλλοφιλοι κανουν οργια μαζί τρωνε ζωντανους ανθρωπους και συμπεριφέρονται σαν Ζουλού. Εκτος των κακεντρεχων σχολιων σου μου άρεσαν πολυ τα ανυπαρκτα αποδεικτικα στοιχειας σου και φυσικα τον τοσο μισος που κομπλεξικα εκφραζεις. Προφανως εχεις πολυ αναγκη απο λεφτα για να βρωμίζεις ετσι τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. Πάντα οι προδοτες εχουν αναγκη απο λεφτα μονο με αυτον τον τροπο εμαθαν να ζουνε

  4. Απο κατι τετοιους πατριωτες σαν και εσενα υποφερουμε 'φιλε'. Τα χρηματα ειναι ηδη κατατεθημενα σε Ελλαδα και Κυπρο ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Το μενος με το οποιο μαχεστε τον Σωρας αποκαλυπτει και το αυθεντικο του πατριωτικου σας αγωνα και σε καθιστα επαξια εναν Ελληναρα του κωλου. Αντε ρε χαμινι κομπλεξικε πατριδοκαπηλε με τα συμφεροντα που υπηρετεις, δεν σου αξιξει ουτε να σε φτυσουν……ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ….αλλα εχουν φιλοτιμο οι αλητες αναρωτιεμε.???? ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ με το θρασος που σε διακατεχει…..ομως οτι και να λες τα χρηματα εχουν ηδη κατατεθει κι αυτο ειναι που σας τσουζει…….γι αυτο τρεμετε ψευτες και πατριοδοκαπηλοι. Α!!!! Αληθεια εισε εσυ δημοσιγραφος? η μανα σου σε ξερει ? ή μηπως προσπαθεις να παρει δημοσιοτητα το δημοσιγραφικο σου τομαρι καπηλευομενος την υποθεση Σωρας……????? και παλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ….

  5. Βρε Ρηνο (Ελληνικοτατο Ονομα βλεπω) εισε με τα καλα σου …….το κεφαλι σου το κουνησες περα δωθε ή οτι σκατα σου κατεβουν τα γραφεις. Πολυ σοβαρες ειναι οι ερωτησεις που βαζεις βρε ! και απαιτεις να σου απαντησουν κι ολας …… !!! εισε με τα καλα σου ? εαν απαντουσε ο Σωρας σε καθε χαιβανι σαν εσενα με τις ηληθιες ερωτησεις σου σιγουρα τοτε θα ηταν αναξιοπιστος. Σιγα βρε εσυ…πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου Ελληναρα….τραβα να κανεις παρεα στον Εβρεομασονο αυτον τον ''Γιαουρτιδη'' εεεεε αυτον τον Γιαλτουριδη βρε ηθελα να πω….. ή δεν το ηξερες πως ανηκει σε εβραικη Στοα?………φιλε βρωμας Ελληνικουρα τι να σου πω ευτυχως που μας ανηξες τα ματια….Αληθεια εισε δημοσιογραφος εσυ? Σιγουρα πλακα μας κανεις, το λεω αυτο γιατι ρωτησα κατι πετρες και δεν σε γνωριζαν… Αντε μπαγασα πηρες παλι δημοσιοτητα μπραβο σου του χρονου στο Mega Ισως το μονο καναλι που σε εκφραζει σε εφτιαξα παλι ε? εδωσα αξια στα σκατα……φιλακια

  6. Το μελλον της χωρα σου εχει ηδη υποθηκευτει βρε παπαρα δεν το εχεις παρει χαμπαρι και βγαινεις και λες ανοησιες ?

  7. αληθεια αυτα τα χαρτια με τα οποια ισχυριζεσε οτι οι ανθρωποι της END ειναι απατεωνες τα κοταξες να δεις εαν ειναι πραγματι πλαστα ή οχι ? Εισε σε θεση εσυ ή οποιοσδηποτε γιατρουδακος να κανεις ελεγχο σε αυτα που λεει ο Σωρρας ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και μονο αυτης, γιατι μονο αυτη μπορει να ελεχξει το κατα ποσο ειναι αληθινα. Εαν αποδειχθει οτι ειναι απατη τοτε ο κυριος Σωρρας και οι συν αυτω να πανε φυλακη. Οσο ομως η Πολιτεια αποφευγει κατι τετοιο ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Λοιπον μην μας ζαλιζεις με πατριωτικες κορωνες για πραγματα που εισε αναρμοδιος και που δεν μπορεις να γνωριζεις παπαγαλε. Οτι και να λες εισε λιγος και υποτος ο τροπος και το μενος με το οποιο δρατε. Εγω δεν εχω δει απατεωνα να τον εχουν ξεσκεπασει οι πρακτορες Γιαλτουριδες κι αυτος να συνεχιζει να υποστηριζει την αποψη του λεγοντας μαλιστα οτι τα χρηματα εχουν ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ…..?

  8. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝ ΨΑΞΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΤΙ ΒΑΘΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΤΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS…….. ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ …………….. ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΣΤΙΜΠΗΣΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ TA PRAGMATA EINAI ΑΠΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ [ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΡΟ ΧΑΡΤΙ] ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ [ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΝΤ ] ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΒΑΝΤΑ ΝΑ ΕΔΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ?? Η ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ??? ΤΟ ΠΛΕΩΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

  9. ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΗΤΕ ΕΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ Η Τ Ρ Α Π Ε Ζ Η Τ Ε Σ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ http://www.pso.comΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ

  10. Αυτό είναι το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (Invoice) που έστειλε ο απατεώνας Stephen Louis Wozny στο δικηγορικό σύλλογο της Washington, λέγοντας ότι για κάθε φορά που αναφέρουν το trademark όνομα του, του χρωστάνε $500.000. Φυσικά ο δικηγορικός σύλλογος αρνείται κατηγορηματικά το χρέος.

    Σελίδα 1: http://imgur.com/a/OQ7QG#5.
    Σελίδα 2: http://imgur.com/a/OQ7QG#6.
    Σελίδα 3: http://imgur.com/a/OQ7QG#7.

    Στη σελίδα 2 προσέχουμε στο μέσο, τον πίνακα με τα ποσά από τα οποία συγκεντρώθηκαν τα 2.786 τρισεκατομμύρια δολάρια.

    Για οποιοδήποτε έγγραφο είμαι στην απόλυτη διάθεση σας.

  11. Για να καταλάβουν οι συνομιλητές, ποιός είναι ο Anthony Diamond (Αντώνης Διαμαντόπουλος) που έχει το ιδιωτικό καταθετήριο στο οποίο κρύβονται τα ομόλογα (σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό) προτείνω το άρθρο: http://www.lawtimesnews.com/201210019341/Headline-News/Court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order.

    Θα σας πω μόνο δύο πράγματα:

    Α. Είναι ταυτόχρονα ο εγγυητής του λογαριασμού των δισεκατομμυρίων ΚΑΙ μέλος της END ΚΑΙ συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα.
    Β. Με παρόμοιες κομπίνες πήρε σχεδόν $800.000 προμήθεια ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ για να δώσει ΔΑΝΕΙΟ σε μία εταιρεία (τα ρημάδια τα έξοδα του δανείου) και τους τα ΕΦΑΓΕ. ΔΑΝΕΙΟ δεν πήραν ποτέ.
    Γ. Η εταιρεία τον πήγε στο δικαστήριο και ο Διαμαντόπουλος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ.
    Δ. Τον καλεί το δικαστήριο του Καναδά για να δώσει στοιχεία για τα περουσιακά του στοιχεία (για κατασχέσεις) και αυτός τα έχει εξαφανίσει και παίζει τον τρελό.
    Ε. Του ρίχνει το δικαστήριο 21 μέρες φυλακή και $20.000 πρόστιμο για ΑΣΕΒΕΙΑ και αυτός ξαναπάει και ξαναπαίζει τον τρελό. Του ξαναρίχνει 42 μέρες και $40.000 πρόστιμο και αν ξανακάνει τον τρελό θα τα διπλασιάζει.

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΑΣ.

    ΚΡΥΨΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ.

  12. Ανώνυμε στο 14 Μαΐου 2013 – 11:09 π.μ., είπες:

    "Οσον αφορά τα σχόλια σου "ονειρα θερινης νυκτός" ξεχασες να μας πεις οτι εκτοσ των αλλων ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ειναι και ομοφυλλοφιλοι κανουν οργια μαζί τρωνε ζωντανους ανθρωπους και συμπεριφέρονται σαν Ζουλού".

    ΣΥ ΕΙΠΑΣ! Εγώ που να γνωρίζω.

    Το σίγουρο είναι ότι προσκυνάνε τον Απόλλωνα, τον αποκαλούν θεό του φωτός, και λένε ότι οι υπόλοιποι είναι αντίπαλοι τους. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ;

  13. θέλω να δώ το ΦΕΚ που δηλώνει τον κ. Ρήνο ως ιατρό…. για να δώ αν είναι αυτός που διαλαλεί και όχι ένας απατεώνας που ντρέπεται να πει το αληθινό του όνομα ….

  14. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΗΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ??? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΦΙΡΜΕΙΣΟΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ … ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ''ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ'' ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *