11:44 - 09/09/2012

Μία Ιστορία από το Παρελθόν …Παράδειγμα για την Σημερινή Εκκλησία.

Διαφημίσεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ <<Ακούτε στην Κυβέρνηση;…ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ>> και γράφτηκε για να φθάσει στα αυτιά των <<ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ>> και του αρχιεπισκόπου
 Στην σημερινή εποχή κύριοι δεσποτάδες της εκκλησίας ο λαός (είτε είναι πιστός είτε όχι) έχει την ανάγκη σας , αλλά εσείς του την αρνηθήκατε. Του έχετε γυρίσει την πλάτη.


Θα σας θυμίσω ένα πραγματικό (ιστορικό) γεγονός για να παραδειγματιστείτε από αυτό :

ΕΠΙ ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ (το θυμάστε αλλά κάνετε τα στραβά μάτια) ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ (11.000 περίπου νεκροί).
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ (ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ) ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ. ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΝΑΥΔΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ.

Σήμερα εσείς είστε μάρτυρες μιας απίστευτης γενοκτονίας των ΕΛΛΗΝΩΝ, είτε αυτοί θέλουν να πιστεύουν στον ΧΡΙΣΤΟ, είτε ΟΧΙ, (αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός) από τους σιωνιστές και κάθεστε σαν κότες μπροστά τους.
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;
1.    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ (αυτήν την εξουσία την έχετε να το κάνετε) ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΡΟΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
2.    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ <<ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΑΣ>> ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ).
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 1000 ΚΑΚΑ.
Αγαπητοί μου <<δεσποτάδες>> δεν πρόκειται να   κάνετε τίποτα από όλα αυτά διότι οι περισσότεροι από εσάς είστε ΜΑΣΩΝΟΙ , ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ άρα είστε ψεύτες και βασικά δεν πρεσβεύετε τον ΧΡΙΣΤΟ και για τον λόγο αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

Θα σας θυμίσω επίσης αυτό που είχε πει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ:
<< ΤΥΦΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ>>
(και αυτό το ξέρετε αλλά κάνετε πως δεν ακούτε).

Πληροφορία για τους πιστούς: Ξέρετε ποιος θέλουν να είναι ο επόμενος ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ;
Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.  <<ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ>> ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ

Σημείωση: Είμαι ΕΛΛΗΝ χριστιανός ορθόδοξος και ας με συγχωρήσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ που έχουν διαλέξει σαν στάση ζωής να μην πιστεύουν στον ΧΡΙΣΤΟ που αναφέρω πράγματα που οι ίδιοι δεν πιστεύουν. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί τους. Όσο για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ δεν με ενδιαφέρει διότι αυτοί είναι εχθροί μου.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*