Διαφημίσεις

Οι νέες εικόνες του ISON που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από τον BPEarthWatch, δείχνουν μία κόκκινη πτέρυγα V στην άκρη του ISON που το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι ασυνήθιστο. Ο BP έχει ορισμένες πολύ καλές ερωτήσεις, αλλά είναι κάτι άλλο το αν αυτές οι εικόνες, οι ανωμαλίες είναι ο λόγος που η κυβέρνηση φαίνεται να είναι σε πανικό αυτή τη στιγμή.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ένα σχόλιο που άφησε στην YouTube σελίδα του, ο allendaveo, ο οποίος πιστεύει ότι ολόκληρη η διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης προγραμματίστηκε έτσι ώστε η NASA και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι να μπορούν να πάρουν τις οικογένειές τους από την περιοχή που θα πληγεί.

Λοιπόν … είναι αυτή και οι άλλες περίεργες εικόνες που προέρχονται από τον ISON ο λόγος που η NASA φαίνεται να αποκρύπτει τις εικόνες, ή τουλάχιστον να μην τις συζητεί δημοσίως;

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Μήπως αυτός είναι ο λόγος που η Nasa αποκρύπτει τις φωτογραφίες του ISON; Βίντεο”
  1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

  2. ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται… κουφαλες οπου και να πατε ουτε που φανταζεστε τη σας περιμενη

  3. έλεος … Ελληνάρες …. χαίρεστε με το σενάριο να πεθάνουν άνθρωποι ? πόσο Έλληνες μπορεί να είστε εσείς ρε ? να πάτε στην Τουρκία υπάνθρωποι

  4. συμφωνω με τον φιλο στις 3.05μμ.
    Ελεος αγαπητοι μου, μιλαμε για χιλιαδες ζωες ανθρωπων που κινδυνευουν και φυσικα μαζι με αυτους θα υποστει και ολοκληρος ο πλανητης τις συνεπειες.
    Και μη μου αρχισετε για τους πολεμους που εχουν κανει οι Αμερικανοι (η κυβερνηση τους, γιατι ο απλος κοσμος ηταν κατα ενα μεγαλο ποσοστο κατα των πολεμων) και ποσες ζωες χαθηκαν εκει….
    Ευχομαι ολος ο κοσμος να ειναι καλα και μαζι με αυτους κι εμεις
    🙂

  5. Και πώς ειμαστε τόσο σίγουροι ότι το αντικείμενο αυτό θα πέσει στην Αμερική και όχι στην Ευρώπη ;
    Γνωρίζει κάποιος τον χρόνο που υπολογίζουν ότι θα φτάσει στην Γή αυτό το αντικείμενο;

  6. ο 3:05 να μην μας ζαλίζει τ @ρx1di@ με το πόσο λυπάται για το θάνατο αμερικανών και αν λυπάται να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του και να μας πεί τι έλεγε για το θάνατο των γερμανών αξιωματικών του ΒΠΠ? ή τι ακριβώς νιώθει όταν οι εβραίοι σκοτώνουν τους παλαιστίνιους? ή τα εγκλήματα του στάλιν κατά του λαού του και μετά να μας το παίξει ανθρωπιστής..Τέλος δεν θέλουμε υποδείξεις με το τί θα λέμε και που θα πάμε..Αφού θεωρείς τον εαυτό σου Έλληνα πιο πάνω απο μας να γράφεις και Ελληνικά..ΑΝ πιάνεις τι θέλω να πώ..

  7. Καλα ρε παιδιά ολόκληρη γη στο Αμέρικα πρεπει να πέσει? Δέν το κατάλαβα κ εμείς έχουμε ωραίες τοποθεσίες να πέσει! Σύνταγμα στη θέση της βουλής να πέσει ο κομήτης κ θά Φαει τους 300 κ μέρα θά ανεβει ΚΟ τουρισμός που ΥΑ έρχονται να τον βλέπουν! " στα δεξιά σας βλέπετε τον κομήτη Ison τον βουλευτοκτονο. Παλιά εδώ υπήρχε η λεγόμενηβουλή των ελλήνων η οποία ειχε 300 άτομα που κοροιδευαν τον ελληνικό λαό κ του έτρωγαν τα χρήματα κ αυτοί ζουν ακόμα καλητερα. Ο κομήτης έπεσε την ώρα που ψυφιζαν στη βουλή τους νέους φόρους. Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό δέν έζησε κανένας τους. Καλα Ε γαμάτη ξενάγηση Ε;

  8. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Πέραν αυτών που γράφει,ο φίλτατος 11/10 3:05μμ και προσυπογράφω,έχετε αναρωτηθεί τι μέλλει γενέσθαι μετά?
    Πόλεμος σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα όπλα για την παγκόσμια αρχηγία του πλανήτη μας.Μήπως εσείς που γράψατε αυτά ελαφρά τη καρδία να ξανασκεφτόσαστε αν το όλο θέμα θα έφτανε και στην πόρτα σας?Εκτός αν πιστεύεται ότι είσαστε φτιαγμένοι από ατσάλι…Είσαστε?Εσείς και οι αγαπημένοι σας?Ή δεν έχετε αγαπημένους?

  9. Η ΝΑΣΑ αποκρύπτει τον ISON όσο ο Καποδίστριας τις πατάτες.
    Τα παιδιά μου γιατί διαβάζουν στο βιβλίο της γλώσσας πόσο φιλικοί είναι οι εξωγήινοι;
    Η FED έκλεισε για να δεχτούμε τον νέο Σωτήρα (και ΝΕΣΑΡΑ)χρειάζεται γερό ΣΟΚ.
    Νίκη

    1. Από περιέργεια σε ποια τάξη πάνε ΥΑ παιδιά σου ; Σε ρωτάω γιατι έχω ακούσει κ έχω διάβαση κ αλλα κουφά που μαθαίνουν στο γυμνάσιο όμως. Εμένα η κόρη μου ξεκίνησε πρώτη δημοτικού κ μια λέξει που της μάθανε ήταν η πίπα κ δέν σου κρύβω ότι ενοχλήθηκα. Γιωργος

  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΑΣ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.

  11. Ελεος υπαρχουν ανθρωποι , εκτος απο σαταναδες και οπαδους τους. ΚΑΙ μαλιστα δικοι μας ελληνες, ξαδερφια αδερφια, που δεν ξερουν τι τους περιμενει. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *