Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:22 - 15/07/2013

Μέγα σκάνδαλο με την εταιρεία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή μας, η εταιρεία που έχει αναλάβει μέσω σύμβασης με το Ελληνικό (;;;) Δημόσιο και συγκεκριμένα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την φύλαξη και τους ελέγχους στις μαγνητικές πύλες στα Αεροδρόμια, έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενούς της εδώ και 10 ημέρες χωρίς να δώσει καμμία εξήγηση γι’ αυτό. Η σύμβαση με την ΥΠΑ προβλέπει ότι το συνολικό ετήσιο ποσό της αποζημίωσης της εταιρείας για τις υπηρεσίες που παρέχει θα πιστώνεται σε λογαριασμό της εταιρείας κάθε 1η Ιουλίου εκάστου έτους. Τα ερωτήματα που προκύπτουν εδώ είναι:

Γιατί πληρώνεται προκαταβολικά η εταιρεία για υπηρεσίες που δεν έχει ακόμα προσφέρει; Ποιος εγκέφαλος θεώρησε σωστό ότι πρέπει να προπληρώνεται η Brinks για ένα ολόκληρο έτος υπηρεσιών σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας; Σε μια εποχή που οι συντάξεις και οι μισθοί στο Δημόσιο έχουν πιάσει πάτο και πολλές φορές απειλούνται οι δικαιούχοι με μη καταβολή τους λόγω δημοσιονομικών δυσκολιών ή μερικές φορές καταβάλλονται κουτσουρεμένοι για τον ίδιο λόγο, σε μια εποχή που έγινε κούρεμα (κλοπή των χρημάτων τους) με το PSI σε όλους τους μικροομολογιούχους του Ελληνικού (;;) Δημοσίου, σε μια εποχή που κλείνουν δημόσιοι οργανισμοί ο ένας πίσω από τον άλλο και απολύεται το προσωπικό τους, σε μια εποχή που τα χρήματα που διαθέτει το κράτος για την υγεία και την παιδεία έχουν περισταλλεί ανελέητα, πως είναι δυνατόν να προπληρώνεται η Brinks για ένα ολόκληρο έτος;

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο διακοπεί η συνεργασία της εταιρείας με το Ελληνικό (;;) Δημόσιο θα επιστραφούν αυτά τα χρήματα πίσω; Ποιος ελέγχει αν τα χρήματα τα οποία λαμβάνει η εταιρεία ως αποζημίωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ξοδεύονται για τα λειτουργικά έξοδα της, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η μισθοδοσία του προσωπικού της; Είναι εξακριβωμένο με κάποιο τρόπο ότι τα χρήματα τα οποία προκαταβάλλονται, δεν επενδύονται σε ομόλογα ενδεχομένως υψηλού κινδύνου με σκoπό τα υπερκέρδη της εταιρείας, βάζοντας σε κίνδυνο την μισθοδοσία των υπαλλήλων της; Γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην σύμβαση; Υπήρξε ενδεχομένως κάποιου είδους συνδιαλλαγή μεταξύ των συμβεβλημένων, η οποία αφήνει απροστάτευτο και το Δημόσιο αλλά και τους υπαλλήλους της εταιρείας; H μισθοδοσία των υπαλλήλων η οποία από ότι πληροφορούμαστε είναι προσυμφωνημένη μέσα στην σύμβαση με το Δημόσιο καταβάλλεται ακέραιη και εγκαίρως στο προσωπικό της εταιρείας ούτως ώστε να μην υπάρχει δυσαρέσκεια του προσωπικού, πράγμα που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ασφάλεια των πτήσεων;

Δυστυχώς όπως πληροφορούμαστε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων και ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας για ρωγμές στην ασφάλεια των πτήσεων της χώρας ως αποτέλεσμα αυτού. Θα ήταν τραγικό να θρηνήσουμε θύματα και σε αυτόν τον τομέα, ως συνέπεια της εγκληματικής αμέλειας του κράτους να εποπτεύσει σωστά τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχει μέσω τρίτων. Επίσης ελπίζω ένας εισαγγελέας να αναλάβει να ελέγξει το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας το οποίο μυρίζει διαπλοκή και συνδιαλλαγή εις βάρος του Ελληνικού (;;) Δημοσίου και κατά συνέπεια του Ελληνικού λαού και μάλιστα σε μία εποχή που οι συμπολίτες μας πηδούν απ’ τα μπαλκόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:01 ΜΜ

    ολες οι εταιριες ιδιωτικης φυλαξης ειναι μεσα στην απατεωνια και την λαμογια και δν πληρωνουν

  2. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 7:53 ΠΜ

    Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει η συγκεκριμενη εταιρεια…η απατεωνια σε ολο της το μεγαλειο…!!!!!

  3. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 12:59 ΜΜ

    Κάθε χρόνο ίδια εποχή κάνει τα ίδια αλλά φέτος έχει ξεφύγει εντελώς απειλούν τους εργαζομένους να μην κάνουν απεργεία αλλιώς θα πάνε εισαγγελέα!

  4. Ανώνυμος 07/20/2013 @ 9:50 ΜΜ

    Αυτα που γράφεται είναι μαλακιες εγω δουλεύω στην σιγκεκριμενη εταιρία και στο αεροδρόμιο ελ Βενιζέλος ποτε δεν μας έχει αφήσει απλήρωτους πάντα στην ώρα τους και είναι μια απο της εταιρίες που δόξα τον Θεό πληρώνει κανονικά σε σχέση με κάτι άλλες που σε βάζουν μέσα και παρακαλας να σε πληρώσουν..

  5. Ανώνυμος 07/22/2013 @ 9:27 ΠΜ

    Φιλε δεν γράφουν μαλακιες τα παιδιά..το αντίθετο έχουν δικιο..και εγω στην Brinks εργάζομαι και δεν έχουν μπει ακομα τα λεφτά ΜΑΣ στην ροδο….Εσχος……

  6. Ανώνυμος 08/13/2013 @ 8:03 ΠΜ

    Και η κομωδια συνεχιζετε. μπορει η εκαστοτε εταιρια να ηταν τυπικη μεχρι πρότινος, αλλα μη περημενει οτι ολα θα κυλουν ομαλα στο θεμα ασφαλειας των αερολιμενων οσο οι υπαλληλοι θα παραμενουν απληρωτοι. Και στο κατω κατω με τη Brinks υπέγραψαν συμβολαιο. Οχι με την Υ.Π.Α

  7. Ανώνυμος 08/13/2013 @ 1:00 ΜΜ

    Ντροπή για ακόμα μια φορά!!!!
    Κοντεύουμε τα μέσα Αυγούστου και ακόμα να πληρωθούμε για τον μήνα Ιούλιο….
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο . κανείς δεν συγκινείτε κανείς δεν μιλά!!!
    Έως που θα πάει αυτί η κατάσταση;;; ας ξεσηκωθούμε όλοι μαζί κανείς δεν τα έχει ανάγκη τα χρήματα που έχει δουλέψει;;;

  8. Ανώνυμος 08/19/2013 @ 12:30 ΜΜ

    elaios ta dedouleumena zhtame oxi elaihmosunh.exoume upoxrevseis.epi ptwmatwn patane den ntrepontai ligo?kai apo nea tipota.apla sthn anamonh kai den mporoume na kanoume kai apergia gt tha krithei paranomh.ma einai dunaton?pou zoume pia?

  9. Ανώνυμος 08/19/2013 @ 7:05 ΜΜ

    Η επιθεώρηση εργασίας που είναι; Γιατί δεν κάνει κάτι; Αφού το ξέρει!!!!
    Ούτε η επιθεώρηση πλέον ασχολείται κανένας…..
    Πώς θα τα πάρουμε λοιπόν τα λεφτά μας;;;;
    Μάλλον δεν θα τα πάρουμε, αυτοί την δουλεία τους την κάνουν μια χαρά δεν έχουν κανένα παράπονο αυτοί είναι οι super εταιρία, αλλά εμείς που την κάνουμε super δεν έχουμε να φάμε …..
    Ξεφτίλες!!!!

  10. Ανώνυμος 08/20/2013 @ 7:05 ΜΜ

    20 Αυγουστου και συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της BRINK'S χωρίς καμία ενημέρωση απο τους υπεύθυνους!!!! Ως πότε θα παραμένουν απλήρωτοι οι ήρωες αυτοί εργαζόμενοι; Ξέρετε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες περνούν από έλεγχο με όλες τις αποσκευές τους, την ημέρα απο τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια; Ξέρετε κάτω από ποιές συνθήκες και υποδομές; και κάτω από τεράστια πίεση;; Εγώ, θα έλεγα ότι αυτό θα έπρεπε να ήταν μια επείγουσα εισαγγελική έρευνα.

  11. Ανώνυμος 08/21/2013 @ 9:14 ΠΜ

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!

  12. Ανώνυμος 08/22/2013 @ 7:53 ΠΜ

    22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΑ;;
    Ο Ε.Κ.Α.Π.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, Η ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ BRINKS;;;; 4 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ;;; 1200X4= 4.800 TO MHNA,KAI ΤΟ ΧΡΟΝΟ 57.600 ΕΥΡΩ!!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΞΑΝΑ!!!

  13. Ανώνυμος 08/31/2013 @ 8:08 ΠΜ

    Επιτέλους πληρωθήκαμε του Ιουνίου στις 30 Αυγούστου, αλλα το παραμύθι θα συνεχιστεί λόγο ότι ΣΚΟΠΙΜΑ μας έβαλαν ήδη έναν ολόκληρο μηνα μέσα, και άρα του Αυγούστου θα πληρωθούμε τέλη Σεπτέμβρη. Και αφού πληρωθήκαμε τώρα θα αρχίσουν οι "επόπτες" να μας πηδάνε και να μας τα πρήζουν καθημερινά με τους ΕΚΑΠΑΔΕΣ τρώγοντας μας καθημερινά 15-20 λεπτά με μια κασέτα επί μονίμου επανάληψης, και μιας αποτυχημένης πλύσης εγκεφάλου!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*