Διαφημίσεις

Σοβαρές πληροφορίες δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο …Η μετατροπή των Ελληνικών ”exocet” και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων !
Λυσσάξανε οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα CN-235 που έχουν δυνατότητες καταγραφής σημάτων ραδιοσυχνοτήτων και όχι μόνο ,αλλά με τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού τους πείσμωσαν …

‘Oμως οι Eποχούμενοι πύραυλοι EXOCET είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των Πασάδων του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού !
Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα και εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα !

‘Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα ”CN-235” γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της ”PA” σαν τα πουκάμισα !
Γυροφέρνουν οι Τούρκοι προτιμώντας όμως τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια …”Να μην ξεχνάμε ο …φόβος φυλάει τα έρημα” !

Βετεράνος

Σήμερα πάντως είχαμε …6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα που συνόδευαν τα 2 CN-235 που ψάχνουν και καταγράφουν καθημερινά ….
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 5
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, KENTΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Λυσσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους «Ελληνικούς» Exocet …Σε όλο το Αιγαίο”
  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΕΜΑΣ …ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ …ΕΞΑΥΛΩΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ F-16 TOYΡΚΙΚΑ…ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ SU-47 [ ΡΩΣΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΜΠΟΛΣΟΙ ] ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΞΚΟ ΝΗΣΙ …ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΗΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ…jiannhs kozani

  2. Η τεχνολογια θα μας φαει παιδια.Αν γραφουν τοσα σημαντικα πραγματα στο ιντερνετ ποιος μου λεει οτι δεν θα τα δουν και οι τουρκοι

  3. …σας το εγραψα σε προηγουμενο σχολιο:…χρονους και συχνοτητες θελουν τα μεμετια.Αααα…και κατι αλλο,μη μασατε,παιζει και ο αποπροσανατολισμος για τα τεκτενομενα στην χωρα.Τον Βαγγελη τζαμπα τον στειλαμε τοτε στην Τουρκια.Μεγαλη συμπτωση και οι δηλωσεις του Εορτογιαννη περι Κυπρου.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ!

  4. ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ…

  5. Μου θυμίζει ένα παιδικό τραγουδάκι:"πούντο πουντο το… (exocet) ψάξε ψάξε δε θα το βρεις.
    Η ακαταλαβίστικη
    ΝΤΙΝΑ

  6. Aπο την στιγμή που μας ψεκάζουν ανεμπόδιστοι οι διεθνείς μεγαλοεγκληματίες και δηλητιριάζουν εμάς και την γή μας όλα τα άλλα δεν τα θεωρώ τίποτα . Ουσιαστικά δεν έχουμε ούτε στρατό και πολύ περισσότερο ούτε αεροπορία εφόσον δεν μπορούν να διώξουν ή να καταρίψουν αυτά τα αεροπλάνα που σκορπούν το θάνατο .

  7. Οι συγκεκριμένες παραβιάσεις/παραβάσεις έγιναν στις 4/11/2013. To "σήμερα" (14/11/2013) είναι λάθος. Επίσης το "γυρόφερναν" καθώς και άλλες φράσεις στο κείμενο μάλλον έχουν στοιχεία υπερβολής με στόχο τον εντυπωσιασμό και μόνο. Εδώ τα επίσημα στοιχεία όπως τα ανακοινώνει καθημερινά σχεδόν το ΓΕΕΘΑ: http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2735

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *