Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:34 - 10/12/2013

Λιμάνια σε 3 νησιά του Αιγαίου θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ΗΠΑ! Ποια είναι τα τρία νησιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα λιμάνια και τις διευκολύνσεις που μπορούν να παρέχουν σε αμερικανικά πολεμικά πλοία είχε διερευνήσει προσωπικά ο Ναυτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ, σε επίσκεψή του σε Κω , Σάμο και Λέσβο.

Η επίσκεψη του Αντιπλοίαρχου Jonathan Schwartz US (N), Ναυτικού Ακολουθου των ΗΠΑ στην Αθήνα και του επιτελείου έγινε πριν από περίπου ένα μήνα και δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό .

Ο αμερικανός Ναυτικός Ακόλουθος εντυπωσίασε τους Έλληνες αξιωματικούς του ΠΝ οι οποίοι είχαν αναλάβει την ενημέρωσή του. Ο αμερικανός και στα τρία νησιά που επισκεφθηκε ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τις λιμενικές εγκαταστάσεις, τις παροχές που θα μπορούσαν να έχουν πλοία του στόλου των ΗΠΑ, ρώτησε λεπτομέρειες που ειχαν να κάνουν με την επάνδρωση ναυτικών παρατηρητηρίων και γενικά ζήτησε να μάθει τα πάντα.

Η αμερικανική πρόθεση -προς το παρόν- να χρησιμοποιήσει λιμενικές εγκαταστάσεις στη περιοχή των Δωδεκανήσων -στη Κω- αλλά και στο ανατολικό και βορειοανατολικό Αιγαίο – Σάμος ,Μυτιλήνη- είναι κίνηση άκρως θετική για την Ελλάδα και σίγουρα θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στην Άγκυρα. Η οποία κυριολεκτικά “ξεσήκωνε” τον κόσμο κάθε φορά που ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο έδενε έστω και για λίγες ώρες όχι σε λιμάνια αλλά ανοιχτά νησιών της Δωδεκανήσου.

Συνεπώς η επίσκεψη και κυρίως το ενδιαφέρον που έδειξε για τις ναυτικές εγκαταστάσεις στη Κω, στη Λέσβο και στη Σάμο ο αμερικανός Ναυτικός Ακόλουθος έχουν τεράστια σημασία.

Η επιχειρησιακή χρησιμότητα των λιμένων των τριών νησιών για το αμερικανικό ναυτικό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί βέβαια,αφού το να υπάρχουν τόσες εναλλακτικές λύσεις εκτός απο τη δεδομένη Σούδα, μόνο θετικό είναι.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 10:18 ΠΜ

    Tourkia pes alevri …..i dialysi sou se gyrevei 😉

  2. ναι τους επιασε ο πονος αλου ενε το θεμα τοκανουν για να μην κατευουν οι ρωσοι τελος οι φωνιαδες δεν τους θελουμε εδω πλεων

  3. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 2:53 ΜΜ

    Και η Ελλαδα γινεται η πουτανα ολων ……

    Στον οικο της Ανοχης θα συνεδριαζει ο διαβολος…αλλα λυση δεν θα βρισκουν. 99 με πολεμο και 1 με κουβεντα !!!

    Καθε μερα που περναει μας φερνει και πιο κοντα

    Σκορπιος

  4. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 7:39 ΜΜ

    Μην χαμογελατε και πολυ , για να αντιπετωπισουν τους Ρωσους το κανουν, οχι για να πειραξουν τα κολληταρια τους τουρκους

  5. Ανώνυμος 12/11/2013 @ 9:14 ΠΜ

    Δεν είναι καλό νέο αυτό ακόμα και σαν εγγύηση ειρήνης – που δεν είναι – αλλά θυμηθείτε την ιστορία των τελευταίων 50 ετών ή οι μικροί να ρωτήσουν και να μάθουν τι φίδι πάει να τους φάει.
    Θυμάστε τον 6ο στόλο στο Φάληρο, θυμάστε τις βάσεις?
    Θυμάστε την αλητεία των ευγενών αντιπροσώπων που γεμίσανε μπάρ και πορνεία όλη την περιοχή?
    Σας λέει κάτι το όνομα Τρούμπα?
    Κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ποιός παρενοχλούσε ηλεκτρονικά τα αεροπλάνα μας?
    Τα καλά της αποικιοκρατίας από ανεγκέφαλα ανθρωποειδή που το μόνο που ξέρουν είναι να υπακούουν σε ένα αστέρι παραπάνω χωρίς δεύτερη σκέψη σαν πειθαρχημένοι σκύλοι. Πάνε πακέτο μαζί με τα μνημόνια και την αποδυνάμωση της Ελλάδας?
    Ή τέλος να αναφέρω κάτι πακέτα βοήθειας με πασίγνωστα ονόματα λες και είναι υπερωκεάνεια, που μας χρέωσαν κάτι παραπάνω και μας κατσικώθηκαν για χρόνια?
    Αλλά ό,τι και να γίνει αυτοί στα δύσκολα θα γίνουν καπνός και εμείς θα έχουμε γίνει Αφγανιστάν.
    Μήπως η άκρως θετική αυτή πρόταση αποσκοπεί στο να γυρίσουμε σε εποχές στάχτης και πολέμων?
    Εγώ σαν Αμερική και σαν πλανητάρχης θα ντρεπόμουν να παραδεχτώ ότι ζητάω βοήθεια από μιά Ελλαδίτσα ξεσκισμένη και καταχρεωμένη, αντίθετα βλέπω λόγο πονηρό και ληστρικό του θέματος και μάλλον χέστηκαν για τους Ρώσσους που όπως φαίνεται θα χάσουν σύντομα την πρόσβαση στη Μεσόγειο.
    Προσωπικά βλέπω διαχειριστές και όχι προστάτες – ξαναχέστηκαν – για την προστασία των γηγενών ανθρώπων. Βέβαια κάποιος πρέπει να είναι και δούλος γιατί ποιός θα βγάλει το πετρέλαιο, ποιός θα είναι ο υπηρέτης, ποιόν θα πλακώνουνε όταν είναι σταφίδες από το ποτό και άλλα ωραία τέτοια, διότι λεφτά δεν θα δούμε ποτέ από αυτά τα παλιοτόμαρα ούτε από αυτές τις "υπηρεσίες".

    Λυπάμαι για το λαϊκίζον ύφος αλλά αυτοί ξεκίνησαν πρώτοι…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  6. Ανώνυμος 12/11/2013 @ 10:18 ΠΜ

    ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΙΜΙΑ -ΠΡΟΣΕΧΩΣ;;;;

  7. Για αλλαγη ας δωσουμε 5 6 νησια (νησιδες) στους Ρωσους.
    Απο τους λεγομενους συμμαχους δεν ειδαμε και τιποτα τοσα χρονια

  8. λέγετε ότι θέλετε μόνοι μας είμαστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*