Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:25 - 27/12/2014

Λες να μας ψεκάζουν;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ωραία, απλές σκέψεις από το βίντεο που θα δειτε παρακάτω,,,

Πρώτον…έχει εξατμίσεις στα φτερά το συγκεκριμένο μοντέλο; ΟΧΙ δεν έχει!

Δεύτερον…είναι υδρατμοί η οτιδήποτε άλλο που δημιουργειτε φυσικα αυτό που φεύγει από τα φτερά; ΟΧΙ γιατί αν ήταν κάτι που ανήκει στην φυσική επιστήμη θα έπρεπε να διαχέεται ατάκτως από το φτερό και όχι σαν να βγαίνει από εξάτμιση!

Τρίτον…στο τέλος το κλείνει;; για τι δεν μπορώ να δω καθαρά..

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Sebastien Moreau.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΕΕ ΟΧΙ ΡΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!;;;

    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΩΡΑ;;;;;;

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ…

    • Μικρο ανοητο αγορι το (χαμηλο) υψος του αεροσκαφους δειχνει οτι προσεγγιζει αεροδρομιο για να πρασγειωθει,πιθανοτατα ετοιμαζεται για αναγκαστικη και εχουμε απορριψη καυσιμων,ισως προκειται για καποια δομιμαστικη πτηση.
      Για τα κουνουπια οι ψεκασμοι γνονται εδω και χρονια πλεον πολυ στοχευμενα,ψεκαζουν τις εστιες των κουνουπιων κυριως απο το εδαφος και ΜΟΝΟ οταν δεν υπαρχει δυνατοτητα προσεγγισης (καναλια βαλτωδεις περιοχες)χρησιμοποιουνται πλεον μικρα ελικοπτερα σε χαμηλοτατο υψος.
      Ξεχνα τα βιντεο τις δεκαετιας του 50'που ψεκαζαν αεροπλανα με ddt παντου και ανεξελεγκτα,οι παππουδες μας το εβαζαν στο φλιτ και ψεκαζαν μεσα στα σπιτια…..

  2. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 10:01 ΜΜ

    Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι μας ψεκαζουν..ομως το συγκεκριμενο προφανως πεταει καυσιμα διοτι δεν μπορει να προσγειωθει.γι αυτο εχει και κατεβασμενους τους τροχους ετοιμαζετε για προσγειωση

  3. Ανώνυμος 12/27/2014 @ 11:04 ΜΜ

    Συνομοσιολογίες…………δέν μάς ψεκάζουν τά ''αθώα'' αεροπλανάκια τών εβραιοπαγκοσμιοποιητών. Απλά είναι ασυντήρητα λόγω κόστους, γιατί οί ''φίλοι'' μας οί νεοταξίτες δέν έχουν χρήματα νά τά συντηρήσουν , καί καίνε λάδια. Γι αυτό βγάζουν τό ντουμάνι. Τό θέμα αυτό δέν σηκώνει ούτε σχόλια, ούτε αναλύσεις φιλοσοφικού καί επιστημονικού περιεχομένου. Μόνο από έναν πύραυλο στό κάθε ένα αεροπλανάκι, νά καθαρίσει ό ουρανός. Πού είναι όμως οί ηγέτες πού θά τό τολμήσουν?

  4. Ανώνυμος 12/28/2014 @ 12:41 ΠΜ

    Οι ψεκασμοι γινονται σε μεγαλα ύψη (πάνω απο τα 30.000 πόδια) για να επιτύχουν την μέγιστη αλλαγή στην σύσταση της ατμόσφαιρας. Όμως και το άδειασμα των δεξαμενών προτιμάται να γίνεται ψηλά επίσης, για να προλάβει το καύσιμο να διαλυθεί στην ατμόσφαιρα και να μην το "λουστεί" κανένας. Το αεροπλάνο ειναι λίγο πριν την προσγείωση οπότε λογικά είχε σοβαρό πρόβλημα και στους 2 κινητήρες και άδειαζε ότι προλάβαινε από καύσιμο για να βρεθεί κάτω από το ανώτερο βάρος προσγειώσεως.

  5. Ανώνυμος 12/28/2014 @ 7:48 ΠΜ

    Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε ή μάλλον γιατί το διαπραγματευόμαστε ακόμα. Συμβαίνει. Το παρατηρεί τόσος κόσμος σε τόσες χώρες. Όλοι τρελοί είμαστε πια? Το θέμα είναι πού μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις και να πάρουμε απαντήσεις, πώς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε, να ξεσηκωθούμε, να ταρακουνήσουμε τον κόσμο. Βαρέθηκα να προσπαθώ να μιλήσω για το θέμα με ανθρώπους που σε κοιτούν σαν να είδαν εξωγήινο. Έλεος πια. Κι όχι μόνο αυτό…σε ειρωνεύονται κιόλας ή δείχνουν να σε λυπούνται κι απο πάνω. Αρχίζω να πιστεύω έντονα ότι ισχύει η πεποίθηση πως είμαστε εγκεφαλικά νεκροί. Τι περιέχουν αυτά τα ψεκάσματα μπορούμε να μάθουμε? Πώς να πάρουμε δείγματα και ποιος μπορεί να τα ελέγξει? Ας μιλήσουμε με στοιχεία κι όχι απλά με θεωρίες συνομωσίας, στις οποίες βρίσκουν κάποιοι πάτημα για να χλευάζουν (προσωπικά σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους-ας αφυπνιστούν όποτε θέλουν ή και ποτέ). Ας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, τον πλανήτη μας.
    Αριάδνη

  6. Μην αναρωτιεσαι αν ειστε ολοι τρελοι,θα σου λυσω την απορια :ειστε θεοτρελοι οχι απλα τρελοι!!!
    Χαιρομαι που βοηθησα.

  7. Ανώνυμος 12/28/2014 @ 3:28 ΜΜ

    Μπααααα πλακα κανεις?Σιγα μη μας ψεκαζουν.??????????

  8. αν καποιος ειναι τυφλος η μαλακας φυσικα δεν μπορει να καταλαβει οτι ψεκαζουν αβερτα

  9. Ανώνυμος 12/29/2014 @ 10:34 ΜΜ

    Εσύ ''λογικέ΄΄ μου πού μάς αποκαλείς όλους θεότρελλους, μπορείς νά απαντήσεις γιατί αυτά τά αεροσκάφη πετούν στό ίδιο ύψος, μέ τήν ίδια πορεία, αφήνωντας τήν ίδια λευκή κάπνα, καί πολλές φορές 3-4 πετούν παράλληλα μαζί. Νά πετάξει ένα άντε δύο άς τό δικαιολογήσουμε, αλλά τόσα πολλά μαζί? Όλοι πάνε στόν ίδιο προορισμό, τήν ίδια στιγμή? Επίσης πρίν τό 1998 δέν υπήρχε αυτό τό φαινόμενο στήν Ελλάδα. Επειδή θά είσαι ένας παλαιός φανατικός βρωμοπασόκος, πού είχες τόν τζέφρυ γιά θεό, καί όσοι δέν τόν ήθελαν ή τόν ήξεραν τί κουμάσι ήταν, αυτοί γιά εσένα ήταν θεότρελοι κι εσύ ό ''λογικός΄΄. Κάπως έτσι τήν έχεις πατήσει καί μέ τά περίεργα αεροπλανάκια πού παίζουν μέ τίς ζωές μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*