Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:15 - 07/12/2011

ΛΕΙΠΕΙ μία ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας ΣΕΛΙΔΑ του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2012 (+video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχτές (6/12/11) ψηφίστηκε ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2012, συνολικών σελίδων 152.


Πρόκειται για την τελική (προς το παρόν) φάση δήμευσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Ωστόσο, υπάρχει κάτι παράδοξο (αυτή η λέξη θα πρέπει να διαγραφεί πλέον από τα πολιτικά λεξικά) ή μήπως πρόκειται (μάλλον απίθανο) για τεχνικό λάθος;

Όπως δίνεται ο προϋπολογισμός στο διαδίκτυο, υπάρχει μία λευκή και κενή σελίδα.

Μετρώντας τις σελίδες φτάνουμε στην σελίδα 123 και στην συνέχεια μεταπηδάμε κατευθείαν στην 125.

Δείτε εδώ. Αν δεν σας ανοίγει πηγαίνετε Υπουργείο Οικονομικών στην συνέχεια επιλέγετε Οικονομικά Στοιχεία και αμέσως  Προϋπολογισμός. Θα σας βγάλει εδώ. Πατάτε Κρατικός Προϋπολογισμός 2012. Μόλις σας εμφανίσει την σελίδα, στα δεξιά της πηγαίνετε εκεί που γράφει «Επισυναπτόμενα Αρχεία» και πατήστε Κρατικός Προϋπολογισμός 2012 (Εισηγητική Έκθεση).

Η σελίδα 124, ναι μεν βρίσκεται εκεί, ανάμεσα στην 123 και 125, αλλά είναι άδεια. Δεν έχει διαγραφεί όπως συμβαίνει στα συμβόλαια. Τι μας κρύβουν;

Εκεί μέσα υπάρχουν (αλλά είναι αποκρυμμένες προς εμάς) οι εγγυήσεις που θα δώσουν στις τράπεζες και απλά δεν θέλουν να μας τις δείξουν.

Τι σημαίνει αυτό;


Οι τράπεζες έλαβαν (ή είναι να λάβουν) σύμφωνα με τον κ.κ. Βενιζέλο σε δήλωσή του στην Βουλή, 120 δις. Από αυτά τα 10 δις περίπου, είναι σε ρευστό ενώ τα υπόλοιπα, δηλαδή τα 110 δις., είναι σε εγγυήσεις του Δημοσίου. Με απλά λόγια στην σελίδα 124 έπρεπε, σαν συνέχεια της 123, να εμφανίζονται οι εγγυήσεις που θα κατανεμηθούν στις τράπεζες, αλλά και οι ίδιες οι τράπεζες.


Για τον κ.κ. Πάγκαλο ο κόσμος που αντιδρά είναι
“κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες”
Τι σημαίνει εγγύηση του Δημοσίου; Ότι αν δεν μπορεί να πληρώσει η τράπεζα θα πληρώσει το Δημόσιο. Δηλαδή; Εσύ κι εγώ. Και, σιγά μην πληρώσει η τράπεζα. Είναι ένα χρέος που ετοιμάζονται να μας το φορτώσουν και αυτό. Γι’ αυτό  η σελίδα του προϋπολογισμού παραμένει κενή.


Και ούτε πρόκειται να συμπληρωθεί η λευκή σελίδα για να μάθουμε κι εμείς τι λέει. Από το 2008 η σελίδα αυτή δεν ενημερώνεται. Απλά το αντιληφθήκαμε τώρα επειδή τώρα μας καίει και μας πονάει.


Τόσα χρόνια, το μόνο που ξέραμε ήταν να ψηφίζουμε και να μαλώνουμε για κάποιους άλλους που στο τέλος μας βρίζουν (βλέπε κ.κ.Πάγκαλος).


(με υποτίτλους)

Ψηφίζαμε αλλά, δυστυχώς, δεν ασχολούμασταν με τα «κοινά» όπως έλεγαν και οι παλιοί. Γιατί αν ασχολούμασταν θα τα βλέπαμε.


Όποιος δεν ασχολούνταν με τα «κοινά» ήταν «ιδιώτης», κατά τους αρχαίους Έλληνες, μία λέξη που πέρασε στο αγγλικό λεξιλόγιο ως idiot με την σημασία του ηλίθιου. Άραγε, είχε άδικο ο κ.κ. Πάγκαλος;


Ξυπνήσαμε; Είμαστε με την τσίμπλα στο μάτι ή ακόμα είμαστε σε ύπνο βαθύ; 

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*