Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Λαμπράκης (E.N.D.) Πριν και Μετά”
  1. Ωραία διαπίστωση (με βάση το βίντεο)…… αλλά εγώ θα ήθελα να ρωτήσω…..πως εξηγείτε το γεγονός ότι κέρδισαν στο δικαστήριο, μετά από μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη, χωρίς βέβαια να πούν οι μεγαλοκαναλάρχες τίποτα; Τελικά ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα; Τα συμπεράσματα δικά σας……

  2. κερδισαν τη δικη γιατι δεν ειχε εμφανιστει κανενας στο δικαστηριο,ουτε ο μπουμπουκος ουτε νομικος του κρατους.η δικη ηταν παρωδια και στημενο ολο το σκηνικο.η μηνυση εγινε γιατι ειπε τον ψωρα απατεωνα.γιατι οι δικαστες του κωλου δεν ψαχνουν να βρουν αν εχει 600δις η 3 τρις ο ψωρας και αφηνουν το θεμα να πλανατε 2+ χρονια τωρα?βρωμαει πολυ το θεμα.γι΄αυτο και δεν μιλαει και κανενας αρχηγος κομματος,μας θελουν μπερδεμενους.μην τσιμπατε με "ελληνες" σωτηρες που σκασαν απο το πουθενα να σωσουν την ελλαδα.ολο αυτο γινετε για να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο.και κατι τελευταιο,σας μοιαζει ο ψωρρας με ελληνα η εστω ευρωπαιο λευκο?εμενα κατι αλλο μου ερχετε στο μυαλο οταν τον βλεπω.ςςςςςς….

  3. εγω γενικα τσιμπαω και ας αναφερεται η ιστορια με τον Γουοσνιακ. Μπορει να ειναι συννεφο καπνου… Αν δεν υπαρξει τελεσιδικο, δεν λεω τιποτα.

  4. Ειδα το βιντεο και καταλαβα σε απλα Ελληνικα τι ειπε. Αυτα τα απλα Ελληνικα δεν καταλαβαινετε και θελετε διευκρινηστικες. Τα χρηματα υπαρχουν και σε αυτα εχει προσβαση ο Αρτεμης.

    Και μετα αναρωτιομαστε γιατι περιμενουν οι υπηρεσιες, διευκρινηστικες απο το υποργειο. Γιατι ειστε ολοι Δ.Υ. και δεν βαζετε το ακατοικητο ουτε στα πολυ απλα να δουλεψει. Ελληνικα ειναι. Ετσι σας φαινεται και περιεργα και τα Ελληνικα του Πολυδωρα και τον χλεβαζετε. Αυτος ειναι το προβλημα η εσεις;

  5. Το συμπέρασμα είναι πασιφανές. Τί δεν καταλαβαίνει ο ποιητής;

    1. Οταν ανήκει κάτι σε σένα δε σημαίνει οτι είναι και δικό σου. Αυτό το μπλοκ πχ που διαχειρίζεσαι έχει μέν καταχωρηθεί σε σένα αλλά δεν είναι δικό σου. Ξέρουμε δηλ. ποιός είναι ο μπλόκερ απο τα κατοχικά νέα αλλά ο ισότοπος δεν είναι δικός σου.

    2. Έκοψες δυό στιγμιότυπα ενός βίντεο και έφτιαξες το δικό σου σενάριο. Στο ένα έλεγε για τα 3 τρις που έχει και στο άλλο γιατί μπορεί να έχει πρόσβαση στα 600δις που δεν θεωρεί δικά του.Τί δεν κατάλαβες δηλαδή;
    Πάμε άλλη μία…
    Τα περίπου 3 τρίς που είναι δικά του είναι άλλο και τα 600δις που προσφέρει είναι άλλη υπόθεση, όπως άλλη υπόθεση είναι και τα ομόλογα της Ανατολής και επειδή έχει δικό του μεγάλο κεφάλαιο έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ποσά.
    Μήπως κατάλαβες τώρα PARA MORHOSIS GR & SIA?

  6. Συννεληνεs και εγω αν δεν συνομιλουσα με συγγενη μου στο Καναδα ο οποιοs εχει μηλισει με μελη τηs END δεν θα πολυπιστευα αυτα που λενε.Αλλα οσο απιστευτο κι αν φενεται σαs δηλωνω πωs οσα ισχυριζονται ειναι καθαρη αληθεια…

  7. Και συμπληρώνω με πιό απλά λόγια.

    Ίσως να κατέχει πατέντες που του εμπιστεύτηκαν έλληνες εφευρέτες με την προυπόθεση τα ανταλλάγματα να τα κληρονομίσουν μόνο οι έλληνες. Και επειδή δεν είναι λαμόγιο τηρεί την υπόσχεση που έδωσε είτε αυτός είτε κάποιος που τον κληροδότησε. Γι αυτό και επιμένει τόσο πολύ να σε ξυπνήσει να θυμηθείς την πραγματική καταγωγή σου. Γι αυτό και λέει οτι αυτά τα έχω μέν αλλά είναι δικά σας και πρέπει να τα πάρετε. Δεν μου ανήκουν. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ;

  8. Μια μικρή παρατηρησούλα.

    Υποστηρικτής του μεγάλου αυτού απατεώνα Σώρρα-Soros είναι
    και ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αυφαντής.

    Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος στρατηγός που μας διαφωτίζει
    με τα βιβλία του και τις ομιλίες του για τα σχέδια των εβραιοσιωνιστών και την Ν.Τ.Π.,είναι ένθερμος υποστηρικτής του Σώρρα-Soros και δηλώνει οτι όντως έχει αυτά τα χρήματα.

    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

  9. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΚΑΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ. ΟΚ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΑΛΛΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΟΡΡΟΣ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ … ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ.. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ..
    ΠΡΟΣ 1:Ο9 ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ: ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ! ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

  10. Άν ο κος Σώρρας και η παρέα του έχει τόσα πολλά τρίς,όπως λέει,και θέλει να σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες,γιατί δεν μας δείχνει έμπρακτα το οικονομικό του μέγεθος.Από το 2010 που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία πόσα παιδάκια που λιμοκτονούσαν και συνεχείζουν να λιμοκτονούν βοήθησε;Πόσους ανέργους,συνταξιούχους,κοινωνικά και οικονομικά εξαθλιωμένους βοήθησε;Ποιά οικονομική βοήθεια έδωσε σ' αυτόν εδώ τον τόπο;Λέει σε συνεντεύξεις του ότι έκανε προτάσεις για να αγοράσει την Ολυμπιακή,τη ΔΕΗ,λιμάνια ,τρένα, αεροδρόμια,πλοία κτλ κτλ κτλ.Δεν τον αφήνει η κυβέρνηση λεέι, να αγοράσει!!!!Δεν μας χέζεις ρε Ντ@λ@ρ@.Η οικονομική επιφάνεια των ανθρώπων αυτών φαίνεταικαι από τους χώρους που κάνουν και τις συγκεντρώσεις τους,σε καφετέρειες,κλειστά γυμναστήρια με πλαστικές καρέκλες και θρανία,σε ταβέρνες και σε σουβλατσίδικα.Ο παράς και ο έρωτας δεν κρύβονται κυρ Αρτέμη μας!!!!!

  11. 10.20 γιατι θέλει την συνένεσή σου. Γιατι αλλιώς δεν θα διέφερε σε τίποτε απο αυτούς που επίβάλουν χωρίς να ρωτάνε κανέναν την δική τους βούληση. Κάλλιστα θα μπορούσε να τα κάνει όλα κρυφά και σύ ξαφνικά να βρισκόσουν αγορασμένος απο έναν ιδιώτη. Όχι οτι τώρα δεν είσαι, απλά θα άλλαζες αφεντικό.
    Γι αυτό σε ρωτάει, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; Σου προσφέρω τα εργαλεία. Ενώθήτε και πείτε ΝΑΙ.Τότε ο δρόμος ανοίγει αυτόματα.

  12. Προσωπικα εχω συναντηθει με μελος της ΕΝΤ. Η ιστορια δεν αρχιζει ουτε τελειωνει με τον Αρτεμη τον Σωρρα η τον Δρ, Λαμπρακη η τον Κον Βαλσαμακη. Απο πισω τους υπαρχει ολοκληρη οργανωση τεραστιων δυνατοτητων και ειναι η ωρα τωρα για να δωσει την μαχη των μαχων. Εαν ακουσατε τον Αρτεμη να λεει οτι οποιος κερδισει τα παιρνει ολα και ο χαμενος τα χανει ολα. Χρειαζεται και η δικη μας συναινεση η υπογραφη μας οτι απαιτουμε να ξεπληρωθει το χρεος τωρα. Αυτο ειναι ολο. Ποιο απλα δεν γινεται. Το σκηνικο ειναι μεταξυ ημων και των κρονιων αποστατων. Η οργανωση παλευει για την Ελ-Λας και οποιος δεν θελει να ανηκει ειναι δικο του θεμα.

  13. 17 Αυγούστου 2013 – 9:25 π.μ. όταν γράφω εγώ Σώρρα-Soros κάτι ξέρω παραπάνω.
    Ο soros ελληνιστί γίνεται Σώρας.
    Οπως ο Δέντε ελληνιστί γίνεται Δένδιας.

    ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΕ ΞΥΠΝΑ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ

    ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    https://www.youtube.com/watch?v=-KMfBlEGfug

  14. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  15. 4:29 ΚΑΙ Ο Π…ΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Π…ΣΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ;; ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ. ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ

  16. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…..ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ….ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ…..ΡΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ????ΓΙΑΤΙ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΟΣ…ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  17. ρε συνελληνες πειτε μου ποιος φοβαται την ερευνα της υπόθεσης ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ

  18. Αδέρφια μή συνειρίζεστε τον τύπο που επιμένει να τρώει τον σανό του. Επειδή ο καθρέπτης του τον παρουσιάζει με βοιδοκεφαλή, βλέπει όλους τους άλλους σαν και αυτόν. Εμείς να ενωθούμε και να πράξουμε τα δέοντα για την ελευθερία μας.
    Καλή δύναμη και με την νίκη.

  19. γιατι δεν σκάει απο τα 600δις που έχει 10 ταπεινά εκατομμύρια να τον πάρουμε στα σοβαρά και μετα συζητάμε και τους όρους του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek