Διαφημίσεις

“Μέχρι να καταλάβει ο ‘Ελληνας τι φοβερό απάνθρωπο σχέδιο εκτελούσαν όλα αυτά τα προδοτάκια η Ελλάδα θα δεχθεί το πλήγμα από την Τουρκία. Παράλληλα η σπίθα του Γ Παγκοσμίου πολέμου θα ξεκινήσει στην ανατολική Μεσόγειο. Για άλλη μια φορά σας θυμίζουμε να προετοιμαστείτε για επιβίωση….”

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη



Το θέατρο Σαμαρά συνεχίζεται.Ο “άνθρωπος” προσπαθεί για επαναδιαπραγμάτευση αλλα οι δανειστές μας δεν του κάνουν τη χάρη.

Μέτρα που μας βαζουν στο λάκο που μας ανοιξαν ολα τα κόμματα της συγκυβέρνησης.Να ειναι καλά οσοι τους ψηφισαν για να ξεπουλήσουν τη χώρα.Γονατιστοί εκτελούν τις εντολές της Τροικας διοτι γι αυτο τους ανέθρεψαν στην Αμέρικα.Κυβέρνηση κυριοι δεν εχουμε οπως αρκετοί καταλάβατε αλλοι διοικούν και τα “εργα” που βλέπουν κάποιοι στην tv ειναι των θεατρίνων της πολιτικής και των πληρωμένων ΜΜΕ.

Το σενάριο εχει …αποχώρηση απο την Ε.Ε και επιστροφή στη καινούρια δραχμή που εχουν τυπώσει και μοιράσει στην Τραπεζα της Ελλάδος.200 ευρω θα ειναι ο μισθός σε λίγες μέρες μονο που θα μας τα δινουν ως 200.000 δραχμές.

Ολος ο κόπος ηταν για να μείνουμε στο ευρώ μας ελεγαν.
Σε λίγες μερες αλλα θα μας λένε τα παπαγαλάκια της εξουσίας.

Θα ανακυρηξουν και ΑΟΖ τα υπαλληλάκια της τροικας για να μπουκάρουν και οι Τουρκοι να πάρουν κανένα νησακι….Λημνο, Καστελόριζο κ.α

Η αιματηρή επανάσταση δεν θ αργήσει να ξεσπάσει μολις γινει η σχεδιασμένη εξοδος και ειδικά με τα εκκαθαριστικά και την ανακοίνωση των νεων μέτρων των 11,5 δις που μπορει να ειναι και 14.Η πτώση της συγκυβέρνησης ειναι και αυτή προγραματισμένη.

Μέχρι να καταλάβει ο Ελληνας τι φοβερο απάνθρωπο σχεδιο εκτελούσαν ολα αυτα τα προδοτάκια η Ελλάδα θα δεχθεί το πλήγμα απο Τουρκία.

Παραλληλα η σπίθα του Γ Παγκοσμίου πολέμου θα εχει ξεκινήσει στην ανατολική Μεσόγειο.
Για αλλη μια φορά σας θυμίζουμε να προετοιμαστείτε για επιβίωση….
Ολα θα γινουν ξαφνικά….

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες πολλοί απο αυτούς εκπαιδευμένοι για προβοκάτσιες και χτυπήματα σε ΔΕΗ ,ΟΤΕ , Δεξαμενές νερού θα πάρουν σειρά και θα σφάζουν ανυψοψίαστους πολίτες.
Θα ζήσουμε παρανοικα πράγματα γιατι ο ελληνας δεν ξύπνησε παρά ελάχιστοι..

Αυτοι που μας εφεραν στο γκρεμό δεν μπορει να παρουσιάζονται ως σωτήρες μονο σαν ολετήρες!!!

http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6309.html#more

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *