Διαφημίσεις

Τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέφθηκε το Άγιον Όρος;
Πρόκειται για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον “Ορθόδοξο Τύπο” στο άρθρο “Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ“.

Γράφει λοιπόν, ο αρθογράφος:

Ὅταν ὁ παπποὺς Καραμανλὴς ἐπισκέφτηκε τὸ Ἅγιο Ὄρος ἕνας γέροντας τὸν ρώτησε: «κ. Καραμανλὴ ἀκούσαμε ὅτι εἶστε μασώνος εἶναι ἀλήθεια;» καὶ πῆρε τὴν ἀπάντηση:

«Καὶ ποιὸς δὲν εἶναι μασώνος ρέ!».
Κ. Καραμανλής: “Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;”

Διαβάστε:

BriefingNews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Κ. Καραμανλής: “Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;””
  1. Μα τους απαγορευεται να αρνηθουν πως ειναι μασονοι . Γι αυτο και οταν ερωτωνται συνηθως σιωπουν . Οσο για το σκατοψυχο "εθναρχη"…

  2. Ναι. Που είναι η έκπληξη; Καλά του απάντησε, ειλικρινά και ευθέως. Επιπλέον είναι βέβαιο ότι την απάντηση την ήξερε και ο καλόγερος που ρώτησε. Οπότε προς τι το άρθρο;

  3. ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΛΟΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΗΔΙ

  4. Το ότι παραδέχθηκε ότι είναι μασώνος δεν μου κάνει εντύπωση,αυτό το ξέρουν και οι πέτρες…. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι αποκάλεσε το μοναχό του Αγίου Όρους "ρε"!!!
    Είναι δυνατόν??? Σε ποιόν απευθυνόταν ο κ#λόγερος? Στον κολλητό του??? Ίχνος σεβασμού πια….?!

  5. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΜΛΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΞΚΟΛΑ ΟΛΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΚΟΥΦΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.ΣΑΠΑΚΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΙΛΑΜΕ

  6. Παρέα με τον βασιλιά έκανε. Τι θα ήτανε? Μπαινόβγαινε πολύ συχνά στο παλάτι. Εκείνα τα χρόνια γίνονταν και ακούγονταν πολλά. Ο παππούς μου που πέθανε μου είχε πει κάποτε ένα μυστικό. Ρωτήστε τον Κλίντζμπουργκ τίνος γιός είναι?!!! Ο γιός του, ο Παύλος ποιόν μοιάζει, ποιόν μοιάζει….? Δεν ήταν μόνο μασώνος!!

  7. Ο κολωγερος ο καραμανλης οταν το ειπε αυτο το ρε μαλλον ηθελε να πει στον αγαθιαρη τον καλογερο οτι εχει και απο το συναφισας πολλα φρουτα στη μασωνια απο το παπαδαριο δηλαδη και ο καλογερος να μην ρωταει ασεμνες ερωτησεις. Τελικα αυτην η θρησκεια εχει καταστρεψει διαχρονικα την Ελλαδα στην κυριολεξια, απο τα σπλαχνα της βγαινουν ηλιθιοι και γενιτσαροι προδοτες.

  8. Τα Σόδομα και τα Γόμορα ωχριούν μπροστά σ'αυτήν την διεφθαρμένη κυβέρνηση.Κρατήστε τους ακόμα στη ζωή για να συνεχίζουν να σας σκοτώνουν κάθε μερα.

  9. 2 Αυγούστου 2013 – 12:17 μ.μ.

    Μάθε, ποτέ δεν είναι αργά, ότι σε όλους έτσι μίλαγε αυτός. Και στον καλόγερο πολύ ευγενικός υπήρξε αφού δεν του πέταξε και κανένα μπινελίκι γιατί τέτοιος ήταν και το ξέρουν και οι πέτρες.

    Και δεν χρειάζονται υπονοούμενα για τίποτα, ήταν ο γκόμενος της Φρειδερίκης, κάτι που επίσης τραγουδάνε πλέον και οι πέτρες και αν τη γκάστρωσε κιόλας δεν ξέρω, πάντως ήταν επίσης και πισωγλέντης, κυρίως αυτό ήταν, δεν ήταν ετερόφυλος -πασίγνωστο και αυτό και για αυτό δεν παντρεύτηκε ποτέ παρόλο που τότε ήταν προαπαιτούμενο για έναν πολιτικό να έχει σύζυγο και οικογένεια- και οργιώδης γενικά στα σεξουαλικά του.

    Όπως κάθε ερπετό, τα ίδια χαρακτηριστικά είχε.

    Τι δεν καταλάβατε και καθόμαστε και το συζητάμε τώρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek