Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:42 - 22/04/2013

-ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ…Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ…Α-ΘΑΝΑΤΟΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΖΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ,
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΓΔΟΝΤΑ,
Η ΧΕΛΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕΚΟΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ…ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΛΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ…ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ …ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ…
ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΣΑΠΟΔΟΝΤΑ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
-ΟΧΙ. Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
-ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΣΤΕΡΕΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ –ΠΡΟΣΦΑΤΟ- ΔΕΡΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ,ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.

ΑΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΤΩΝ ΠΑΡΗΓΑΝ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ,ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ Ή ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΈΤΣΙ,ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ,Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ,ΟΙ ΝΟΣΟΙ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ,ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΙΤΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.
ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ DNA ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΟΜΕΡΙΔΙΟ.
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΟΜΕΡΙΔΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…

Ο ΒΕΡΟΣΟΣ ΕΝΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ 300 Π.Χ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΥΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗ,
ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΕ 10 ΜΑΚΡΟΒΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΩΣ 60.000 ΧΡΟΝΙΑ…

ΑΛΟΡΟΣ,ΑΛΑΠΑΡΟΣ,ΑΜΕΛΩΝ,ΑΜΜΕΝΩΝ,ΜΕΓΑΛΑΡΟΣ,ΔΑΚΝΟΣ,
ΕΥΔΟΡΑΧΟΣ,ΑΜΕΝΨΙΝΟΣ,ΟΡΤΙΑΡΤΗΣ,ΞΙΣΟΥΘΡΟΣ.

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
Έξη ημέρες πριν από το Πάσχα, ο Ιησούς κάθισε σε δείπνο το οποίο δόθηκε γι Αυτόν.
Μαζί Του ήταν και ο Λάζαρος, ενώ πλήθος κόσμου είχαν πάει για να δουν όχι μόνο τον Ιησού, αλλά και τον αναστημένο Λάζαρο.
Η ανάσταση του Λαζάρου και η συγκέντρωση του πλήθους θορύβησε τους αρχιερείς και τους Φαρισαίους, οι οποίοι αποφάσισαν να σκοτώσουν τον Ιησού, αλλά και το Λάζαρο.

῎Εγνω οὖν ὄχλος πολὺς ἐκ τῶν ᾿Ιουδαίων ὅτι ἐκεῖ ἐστι, καὶ ἦλθον οὐ διὰ τὸν ᾿Ιησοῦν μόνον, ἀλλ’ ἵνα καὶ τὸν Λάζαρον ἴδωσιν ὃν ἤγειρεν ἐκ νεκρῶν
ἐβουλεύσαντο δὲ οἱ ἀρχιερεῖς ἵνα καὶ τὸν Λάζαρον ἀποκτείνωσιν,
ὅτι πολλοὶ δι’ αὐτὸν ὑπῆγον τῶν ᾿Ιουδαίων καὶ ἐπίστευον εἰς τὸν ᾿Ιησοῦν.

Ο Λάζαρος μετά την ανάστασή του θέλοντας να αποφύγει το μίσος των αρχιερέων κατέφυγε στο Κίτιο της Κύπρου γύρω στο 33 μ.Χ..

Οι παραδόσεις τον θέλουν σκυθρωπό και αγέλαστο κατά την παρούσα ζωή, και αυτό οφειλόταν στα όσα είχε δει κατά την τετραήμερη παραμονή του στον Άδη.

Οι ίδιες παραδόσεις αναφέρουν ότι δε γέλασε ποτέ στη ζωή του παρά μία φορά, όταν είδε κάποιον να κλέβει ένα πήλινο αγγείο και σχολίασε αποφθεγματικά: «το ένα χώμα κλέβει το άλλο».

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ;
ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ…ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ…ΑΛΛΑ ΖΚΕ…

Καὶ ἐποίησε Κύριος ὁ Θεὸς τῷ ᾿Αδὰμ καὶ τῇ γυναικὶ αὐτοῦ χιτῶνας δερματίνους καὶ ἐνέδυσεν αὐτούς.
καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἰδοὺ ᾿Αδὰμ γέγονεν ὡς εἷς ἐξ ἡμῶν, τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν· καὶ νῦν μή ποτε ἐκτείνῃ τὴν χεῖρα αὐτοῦ καὶ λάβῃ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ φάγῃ καὶ ζήσεται εἰς τὸν αἰῶνα.
καὶ ἐξαπέστειλεν αὐτὸν Κύριος ὁ Θεὸς ἐκ τοῦ παραδείσου τῆς τρυφῆς ἐργάζεσθαι τὴν γῆν, ἐξ ἧς ἐλήφθη.
καὶ ἐξέβαλε τὸν ᾿Αδὰμ καὶ κατῴκισεν αὐτὸν ἀπέναντι τοῦ παραδείσου τῆς τρυφῆς καὶ ἔταξε τὰ Χερουβὶμ καὶ τὴν φλογίνην ρομφαίαν τὴν στρεφομένην φυλάσσειν τὴν ὁδὸν τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς.
ΓΕΝΕΣΙΣ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 04/22/2013 @ 7:42 ΠΜ

    12 μη ζηλουτε θανατον εν πλανη ζωης υμων μηδε επισπασθε ολεθρον εν εργοις χειρων υμων
    13 οτι ο θεος θανατον ουκ εποιησεν ουδε τερπεται επ απωλεια ζωντων
    14 εκτισεν γαρ εις το ειναι τα παντα και σωτηριοι αι γενεσεις του κοσμου και ουκ εστιν εν αυταις φαρμακον ολεθρου ουτε αδου βασιλειον επι γης
    15 δικαιοσυνη γαρ αθανατος εστιν
    16 ασεβεις δε ταις χερσιν και τοις λογοις προσεκαλεσαντο αυτον φιλον ηγησαμενοι αυτον ετακησαν και συνθηκην εθεντο προς αυτον οτι αξιοι εισιν της εκεινου μεριδος ειναι….

    Σοφια Σολομώντος, κεφ Α' στιχ. 12-16

  2. Ανώνυμος 04/22/2013 @ 8:32 ΠΜ

    κάθομαι και εγώ και τα διαβάζω………
    θρησκευτικά παραλληρήματα παντού ………….. ακατανόητα κείμενα γεμάτα υπονοούμενα παραβιασμένου και άρρωστου θρησκευόμενου εγκεφάλου……..

    όταν άκουσα και το Stranger να λέει: η σιγουράντζα είναι η εκκλησία……..

    είχαμε και μια ελπίδα μιας άλλης εποχής αλλά ……..

  3. Ανώνυμος 06/03/2014 @ 12:57 ΠΜ

    Γαμώ τα τελομερίδια μου και όσα άλλα μερίδια είχα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*