Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:32 - 04/05/2011

Κυβέρνηση “Εθνικής επιβίωσης” ετοιμάζουν μεγαλο-εφοπλιστές-επιχειρηματίες !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ελληνες και Κύπριοι μεγαλο-εφοπλιστές και μεγαλο-επιχειρηματίες, λεει μια ειδηση, που συναντήθηκαν στο Λονδίνο (ίσως ήταν καλεσμένοι στον γάμο) με σκοπό την “διάσωση της χώρας”. Και αποφάσισαν να “εντοπίσουν «φωτεινά μυαλά» από την πολιτική αλλά και από την ελεύθερη αγορά (αυτήν ξέρουν, αυτήν εμπιστεύονται) για να σχηματίσουν κυβέρνηση Εθνικής Επιβίωσης”.
Ας πούμε, υπόθεση εργασίας κάνουμε, ότι η είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Περιμένουμε δηλαδή την σωτηρία της χώρας από μεγαλο-εφοπλιστές και….
μεγαλο-επιχειρηματίες βασισμένοι στον πατριωτισμό τους;
Ο οποίος πατριωτισμός τους, τους οδηγεί στην (στα κρυφά) κίνηση συγκρότησης κυβέρνησης “Εθνικής επιβίωσης”, λες και πρόκειται για πολιτειακούς παράγοντες.
Η οποία κυβέρνηση “Εθνικής επιβίωσης” θα συγκροτηθεί από “«φωτεινά μυαλά» από την πολιτική αλλά και από την ελεύθερη αγορά”, τη μερίμνη των πατριωτών μεγαλο-εφοπλιστο-επιχειρηματιών.
Δηλαδή είχαμε κακούς “τεχνικούς” ως κυβέρνηση και γι’ αυτό πατώσαμε. Κι αναλαμβάνει η οικονομική ολιγαρχία του τόπου, ορμούμενη από πατριωτική συγκίνηση, να μας προμηθεύσει με καλούς “τεχνικούς” στην κυβέρνηση “Εθνικής επιβίωσης” που μας ετοιμάζει (φωτιά στα μπατζάκια μας);
Δηλαδή η οικονομική ολιγαρχία του τόπου μας λέει ότι το πρόβλημά μας είναι τεχνικό (και όχι πολιτικό), και αυτή η οικονομική ολιγαρχία έχει και την λύση στο τεχνικό μας πρόβλημα;
Να γελάσω, δεν μπορώ, πέθανε κι ο Βέγγος χθες.
Να κλάψω, επίσης δεν δύναμαι, στέρεψα.
Να οργιστώ κι άλλο (πόσο ακόμα;) και με ποιον;
Με αυτόν που διακινεί τέτοιες ελπίδες;
Με αυτούς που μπορεί και να τον πιστέψουν;
Μήπως αυτοί οι πατριώτες μεγαλο-xxxxx είναι αυτοί που τελευταία πυροδότησαν και την διακίνηση φημών γύρω από τον Νικολάκη τον Γκλύκσμπουργκ; Διότι αυτοί, οι του Λονδίνου, έχουν και άριστες σχέσεις με όλες τις “βασιλικές” οικογένειες.
Τι λέτε ωρέ έλληνες; Τι λέτε;
Το να λες σε έναν λαό, οργισμένο, τσακισμένο, κατακλεμμένο, φοβισμένο, απελπισμένο, οτι αυτοί που ελέγχουν, από αιώνων τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του, αυτοί που από μια στάλα χώρα σαν τη δική μας, έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ περιουσίες, τόσο που να μπαίνουν στην πρώτη κατοστάδα παγκοσμίως, έρχονται ως σωτήρες του να τον σώσουν…
…είναι ΕΓΚΛΗΜΑ
και όχι μια απλή κοροϊδία.
Αφού τους έκοψε ο πατριωτισμός
-γιατί δεν στριμώχνουν τα κολλητάρια τους, τους τραπεζίτες, που κάθε μήνα έχουν 100 εκ. χορηγήσεις και 700 εκ. εισπράξεις από τα δάνεια, και στέγνωσαν την αγορά, παρά τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου;
-γιατί δεν στριμώχνουν τα κολλητάρια τους, τους καναλάρχες και τους εφημεριδάδες-εργολάβους, που έχουνε πήξει τον λαό στο ψέμμα;
-γιατί αφού έχουνε λεφτά δεν έρχονται να κάνουν επενδύσεις, και μου κρατάνε τα φράγκα τους στις Ελβετίες;
-γιατί αφού έχουν λεφτά δεν κάνουνε ένα ταμείο να ενισχύσουνε τους ανέργους;
-γιατί κλπ κλπ κλπ…
Ετσι είναι οι πατριώτες;
Καλή η πατρίδα όταν βάζουμε τον λαό να παράγει πλούτο και με αγορασμένες κυβερνήσεις καρπωνόμαστε όλη την υπεραξία, καλή η πατρίδα ε;
Μυρίστηκαν ότι πάμε για μακρόχρονη μοιρασιά και φοβούμενοι μήπως μείνουν στην απέξω, κοιτάνε να πιάσουν στασίδι στο φαγοπότι που έρχεται, καπαρώνοντας πρόσωπα για κυβέρνηση “επιβίωσης”.
Ακου “επιβίωσης”…
Θραξ Αναρμόδιος

http://patrinaki.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*