Διαφημίσεις

Η δυσκολότερη εβδομάδα πρόκειται να είναι για τις ΗΠΑ αυτή που διανύουμε. Ο λόγος είναι η καταληκτική ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου, στην οποία εάν το κογκρέσο δεν θα αποφασίσει την αύξηση του ορίου δανεισμού από τη FED, τότε έρχεται πτώχευση για τις ΗΠΑ…

Κι επειδή η απόφαση για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της αμερικανικής κυβέρνησης απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου, αναλυτές θεωρούν βέβαιο ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα διεξεχθεί μία πραγματική μάχη ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικανούς.

Αμέσως μετά θα πρέπει να αποφασίσουν την αύξηση του Ομοσπονδιακού ορίου δανεισμού, κι αυτό είναι ένα γεγονός που θα πυροδοτήσει, σύμφωνα με αναλυτές, τη γνωστή μάχη για το «Obamacare», το νομοσχέδιο για την περίθαλψη του Μπαράκ Ομπάμα.

Παρά το κάκιστο κλίμα στο κογκρέσο, θεωρείται απίθανο να συμβεί αυτή η χρεοκοπία. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το Obamacare θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ η συζήτηση μπορεί να αναδείξει τον εσωτερικό διχασμό που υφίσταται αυτή τη στιγμή στους Ρεπουμπλικανούς.

Μεταξύ μας μια χώρα που τυπώνει αφειδώς χρήμα δεν προκειται να χρεωκοπήσει όσο ο υπόλοιπος πλανήτης ΄δεχεται τις συναλλαγές στο πετρέλαιο, στα όπλα, και στα…ναρκωτικά, να γίνονται σε δολλάρια. Μόλις όλοι αρνηθούν να γίνεται αυτό, και αλλάξουν τα αποθεματικά τους σε κάτι άλλο, οι ΗΠΑ θα πάψουν να υπάρχουν την ίδια στιγμή.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Πάλι το θρίλερ της έγκρισης τυπώματος επιπλέον χρήματος στις ΗΠΑ…”
  1. Αχ παιδιά πείτε τα επιτέλους. Καταστρέφονται όλοι -ΟΛΟΙ…μόνο οι Έλληνες θα μείνουν…αυτός ο περιούσιος λαός του Θεού. Αχ ναι ήρθε η ώρα να γνωρίσουν την καταστροφή για τα δεινά που μας έχουν προκαλέσει οι ξένοι!!! Γιούπι, γιούπι, γιούπι!!!!!!

  2. αγαπητε/η ανωνυμε/η 24.9.13/10.15
    αυτη η εκδηλουμενη χαρμολυπη σου
    την εμφανιζουν ακομη 10.000.000 κατοικοι της ΕΛΛΑΣ
    (μειον 1.500.000 που ειναι οι βολεμμενοι)

    γιουπι!!!!γιουπι!!!!γιουπι!!!!!

    ο εφορας και ο τραπεζιτης γιναν μονιμοι
    συναιτεροι της περιουσιας μας θελουμε δεν θελουμε

    γιουπι!!!!γιουπι!!!!!…..

  3. ΑΧ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΝΕ?? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΕΑ….ΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!

  4. Πάτε καλά; Σιγά μην αφήσουν τις ΗΠΑ να πτωχεύσουν. Αν γίνει αυτό τότε μιλάμε για παγκόσμιο μπάμ. Όσο δεν τους συμφαίρει οι ΗΠΑ θα κόβουν χρήμα και θα πέρνουν τα δανειά τους κανονικά. Αν θελήσουν να γίνει το μπάμ τότε η Ηπα θα πτωχεύσουν σε λιγότερο από 24 ώρες….όλα είναι στημένα.

  5. Οι ΗΠΑ δεν μπορουν να πτωχευσουν γιατι ειναι ηδη πτωχευμενες απο το 1932 η 33, δεν θυμαμαι καλα.Τα τελευταια περιπου 80 χρονια ειναι υπο καθεστως πτωχευσης.Αλλα η "κεντρικη" τους τραπεζα -ιδιωτικη ειναι-προσπαθει να μην πτωχευσει η ιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek