12:22 - 01/08/2013

ΚΟΥΪΖ:ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ;ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ;ΤΙΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Διαφημίσεις

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ. . . ΕΝΑ . . . και . ΜΟΝΟ . . . ΕΝΑ. . ΚΥΒΙΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ
ΠΕΝΤΕΛΗΣ . . ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ 1000 μετρα μηκος Χ 1000 μ. πλατος Χ 1000 μ. υψος = 1 δισ κυβικα μετρα . . Χ 15000 ευρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΥΒ. ΜΕΤΡΟ . ..= 15 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ . . . . ΤΟ ΚΟΥΙΖ . . .

ΠΟΣΑ Κ Υ Β Ι Κ Α ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΡΜΑΡΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ;;;
ΚΑΙ Τ Ι Ν Ο Σ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ,ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ,ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ,ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ,ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΝΤΡΑΝΚΙ,ΣΟΪΜΠΛΕ,ΜΕΡΚΕΛ . .
Κ Α Ι . . Κ Α Θ Ε . . Α Δ Ο Λ Ο Σ . . Φ Ι Λ Λ Ε Λ Η Ν Α Σ

Να συμπληρώσουμε κι εμείς τη λίστα των ερωτούμενων…
Μ.Μ.Ε,Δημοσιογράφοι,Δικαστικοί,Στρατιωτικοί,Εφοριακοί,Ακαδημαϊκοί,Εκπαιδευτικοί,Φοιτητές,Δημόσιοι υπάλληλοι,Συνταξιούχοι,Βιομήχανοι,Εφοπλιστές,Επαγγελματίες,Εργαζόμενοι,Αγρότες.
Γενικά ο Λαός των Ελλήνων;Πόσα,πόσο και τίνος είναι;

Γιάννης Καλογερόπουλος
Θυμηθειτε οτι μολις τελειωσε η συμβαση ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΕΩΣ ΤΟ 2011
Ο Γ.Α.Π ΕΚΛΕΙΣΕ . . . ΤΟ Ι.Γ.Μ.Ε. . . ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ . . . ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ…
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ . . . ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ; ; ;
ΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥ 1973 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 10 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 73 . . . ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΆΡΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ… ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟ Ι.Γ.Μ.Ε. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ . . .
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΘΙΓΕΤΕ Η ΜΠΡΟΣΤΕΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ . . .
ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ . . . ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ . . . ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ. .
ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΟ . . ΧΡΥΣΟ . . ΟΣΜΙΟ . . ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ . . ΧΑΛΚΟ . . ΒΩΞΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ… ΜΑΡΜΑΡΑ . .ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ . . ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ .. .

ΠΟΥ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 1 ΠΕΝΤΑΚΙΣ . . . ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . . . ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ . . ΚΑΙ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ;;;;;;;;;;;;

ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. .

πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 12:25 ΜΜ

    Και όμως η Πεντέλη έχει ιδιοκτήτη. Όσο και εαν ακούγεται κουφό ΤΙΠΟΤΑ από την Πεντέλη δεν ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στην Εκκλησία (και μάλιστα με πρόσφατες επικυρωμένες δικαστικές αποφάσεις) και ένα μικρό μέρος έχει ΑΠΟΡΡΗΤΟ ιδιοκτήτη, πιθανόν από την άλλη πλευρά γιατί το κομμάτι αυτό είναι εγγύς της πρώην βάσης ραντάρ.

  2. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 12:50 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΑ ΝΟΥΝΙΑ.

  3. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 1:06 ΜΜ

    Η Ακρόπολη ανήκει στους Βουτάδες και είναι κάτω από την προστασία της Θεάς Αθηνάς και έτσι κατά επέκταση ανήκει και σε όλους τους Έλληνες …

  4. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 1:13 ΜΜ

    Τι μας λες ρε Γιάννη Καλογερόπουλε???
    Εχει αξία ο Παρθενώνας?????!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει αξία σε τέτοιο θαυμα!!!!!!!
    Ο άλλος έδινε μολύβι για σφαίρες για να τους σκοτώσουν (!!!!)
    αρκεί να μην πειράξουν το Μνημείο.
    Δεν ειναι ολα ζωγραφιστά παλιόχαρτα!!!

    Προτιμώ να πεθανω απο την πεινα, παρά να τον πουλήσω!!!!!!!

    Α, τα εχουμε ξαναπεί. ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ουτε ο Παρθενώνας, ουτε τα παλιοευρώ.
    Ο έλεγχος τους ενδιαφέρει. Κρατών και κατ επέκταση πολιτών…….
    Καλή δυναμη σε όλους και καλό υπόλοιπο….

  5. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 2:47 ΜΜ

    ΕΡΩΤΗΣΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η' Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ?ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ.Ο 'ΒΑΣΙΛΙΑΣ' ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ….?ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.Υ.Γ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ…

  6. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 3:56 ΜΜ

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
    ''ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΠΝΕΥΜΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'' (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ)
    …ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΙΑ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ…!
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΛΟΓΟ (= ΘΕΟ=ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

  7. Ανώνυμος 08/01/2013 @ 4:01 ΜΜ

    Συγνωμη ποιος σας ειπε οτι εχει 15.000 ευρω το κυβικο?? καα ποιος μετρησε οτι εχει αυτη την ποσοτητα και με ποιο τροπο ???

  8. Για τά μάρμαρα έχει γράψει και έχει μιλήσει κατ’ επανάληψη ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος από την δεκαετία του ’90.
    Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ : διαβάστε εδώ :
    http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8535.html

  9. Ανώνυμος 08/02/2013 @ 9:07 ΠΜ

    POIOS MPOREI NA ANTIDRASEI TA PROBATA POY PROANEFERES OLOI TOYS EXOYN TAMPELES XEIROKROTOYN KAI KOYNANE SHMAIAKIA @@@#$%%

  10. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.

  11. Ανώνυμος 08/03/2013 @ 8:15 ΜΜ

    Ανώνυμε του μηνύματος 1 Αυγούστου 2013 – 4:13 μ.μ.

    Εμεις διναμε βολια για να σωσουμε τον Παρθενώνα, στα σχολεία της Ευρώπης ξερεις τι δαδάσκονται τα ευρωπαιόπουλα ? Οτι "οι έλληνες δεν ενδιαφερονταν για τα αρχαία τους" ωστε να καλύψουν τις κλεψιες του Σλήμαν και του Έλγιν….
    Τα πήρανε για να τα σωσουν….
    (αυτα κυρίως για γερμανια)

  12. Ολα αυτα μας ειναι γνωστα απο το '77..λοιπον ποιος θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια ??? Εχουμε καποιον ικανο ??? Οταν εχουε καποιον ικανο θατα βαλει ολα στην σειρα που χρειαζεται..!!!Δεν θα αφησει τον κοσμο να πειναει και να αυτοκτονει…φτανει πια..!!! Ναι.και υποψιν ξερουμε τι ακριβως εχουμε..στα χωματα μας..δεν χρειαζομαστε κανεναν ξενο να μας τα πει…!!!

  13. Ανώνυμος 10/28/2014 @ 3:03 ΜΜ

    Οσο καθαστε στον καναπε βαλτε το μυαλο να ξεσκουριασει και θα σηκωθειτε οργισμενοι με τον εαυτο σας και θα βριζετε οταν βλεπετε την αισχρη διαφημιση του 11880. ΣΩΤΗΡΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*