Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟ ΕΙΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ … ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΓΙΟΙ … ΟΣΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΛΑΙΚΟΙ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ … ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ … ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ … ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!

ΠΑΙΣΙΟΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ !!!

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ !!!  ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ … ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !!!

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ !!!

ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ !!!

ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΜΑΓΙΟΥΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΟΜΜΑΤΑ … ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ …

ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ … ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ … ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ !!! … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ … ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ ”  ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !!! ΕΣΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ …

EIMAΣΤΕ ΕΔΩ , ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ … ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟ 1821 …

ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 40′ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!

ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!

ΧΑΡΑΞΕ ΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ … ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ … ΣΗΚΩΣΟΥ ΑΠΑΝΩ !!! ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ … ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ …

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ , ΤΩΡΑ , ΕΧΘΕΣ !!!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΛΛΕΣ !!!  ”  ΜΑΝΑ Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ” – ”ΕΚΑΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑΣΙΝ ”   ”ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ ”  ” ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ …

ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ !!!

Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ …
ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ …
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ~ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ  ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

ΑΡΗΣ ΙΧΘΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ”Allahu Akbar” ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ”ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ” ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ !!!”
  1. ρε φιλε οι γερμανοι φυγανε μονοι τους απο την ελλαδα γιατι χασανε απο τους ρωσους. τι ειναι αυτα που τσαμπουνας;

  2. Μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού τ΄Αυτί!..'Αν..βέβαια ξυπνήσουν έγκαιρα οι Έλληνες, από τον βαθύ λήθαργο που έχουνε περιπέσει χρόνια τώρα. Αμήν . . .

  3. εγω ξερεις τι εχω καταλαβει…..οτι ανησυχουν αυτοι που ειναι δεμενοι σε αυτη τι ζωη…..οι χριστιανοι δεν εχουν προβλημα γιατι περιμενουν να βρεθουν στο θεο κοντα οσο πιο γρηγορα γινεται…..αρα οι αλλοι καλα να παθουν για οτι τραβανε και θα τραβηξουν….γιατι ηθελαν και θελουν να πορνευουν με την πορνη την βαβυλωνα(ευρωπη)……αυτοι ειναι δεμενοι στην αμαρτια και τους τραβαει απο την μυτη……δεν ακουσαν τον θεο….και τωρα οτι εκαναν και κανουν θα το βρουν μπροστα τους….απο τα ιδια τους τα αφεντικα….και μην μου πεις οτι δεν εχουν τα ιδια αφεντικα….κοιτα το βιντεο να δεις και μονος ποιους τιμουν τα παπαγαλακια τους (το bbc στην μεση του κτηριου εχει τον απολλων η απολλυων) http://youtu.be/XewsEd66aJA

  4. ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ. Κάνουμε του σταυρό μας, βάζουμε στην καρδιά μας τα λόγια του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και των άλλων ΗΡΩΩΝ του γένους μας και αναμένουμε ότι είναι απ' το Θεό γραμμένο.

  5. sta logia as vriskomaste keratades pos mporo na katalavo ena tiflo afoy den ime tiflos pos mporo na katalavo enas poy exei komeno podi i xeri ???thelo na po re keratades mpori na thelete na dosete tharos ston eaytosas .alla apexoyme pola xiliometra apo thn pragmatikotita teseri me pente ores parapano na minoyme pinasmeni trelenomaste plaka tha kanete ???ena pragma poy den to exete zisi min prospathite na to fantastite kante ena pirama ston eaytoyli sas kai gia mena to leo ilikrina minete gia mia mera pinasmeni kai tha antalajoyme ths empiriesmas >>>???<<<

  6. Λεβέντη,αν θέλεις να κάνεις επανάσταση,κι αν έχεις τα Κότσια,βγές έξω στο δρόμο και φώναξετα όλα αυτά με την Ψυχή σου..Αν νομίζεις ότι ο ξεσηκωμός θα γίνει με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου,πάρε κανά Lexotanil,γιατί με αυτόν τον καημό θα μείνεις !!

  7. Δεν μ' ενδιαφέρει αν έγραψε σωστά ή όχι το ''Allah Akbar'' ο άνθρωπος, εξάλλου Έλληνας είναι, αδερφός μας. Μ' ενδιαφέρει που έγραψε σωστά το ''Κύριε ελέησον'' κι ακόμα πιο πολύ μ' ενδιαφέρει που δείχνει να το πιστεύει. ΕΛΛΗΝΕΣ, οι ώρες είναι δύσκολες, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να είμαστε μονιασμένοι σ' αυτά που περνάμε κι ακόμα πιο πολύ σ' αυτά που έρχονται. Θυμηθείτε πως ο Θεός δεν μας έχει εγκαταλείψει. Η λάμψη που έφυγε απ' τον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς σαν σήμερα (με το παλιό ημερολόγιο 26/5) πριν 560 χρόνια, έρχεται ξανά στα χέρια του καθενός μας, να μας δώσει τη δύναμη εκείνη που απαιτείται και που καμιά ανθρώπινη δύναμη δε μπορεί να την καταβάλει. ΕΛΛΗΝΕΣ τα αίματα των αδερφών μας που πότισαν τα χώματα της Μ. Ασίας φωνάζουν για δικαίωση. Θα είναι κι οι ψυχές τους πρεσβείες στον Μεγαλοδύναμο μαζί με την Παναγία μας. Να θυμάστε πάντα πως είμαστε Έλληνες, γένος ηρώων.

  8. φίλε 11:46' δεν μίλησε κανείς για επανάσταση. Την Πατρίδα μας θα κληθούμε να υπερασπιστούμε, όπως έκαναν χιλιάδες πρόγονοί μας στο παρελθόν και γι' αυτό έχουμε σήμερα Πατρίδα. Μην μπερδεύεις τα πράγματα.

  9. πριν 1 μηνα λεγατε εδω να αγορασουμε τροφιμα τι εγινε περασε αυτο παμε αλλου τωρα?

  10. φίλε 11.07 η μάχη της Κρήτης δεν έγινε ποτέ είναι ένας μεγάλος μύθος
    Η μάχη της Κρήτης είναι μια «εφεύρεση» του Νεοελληνικού κράτους, που για δικό του και μόνο όφελος κατάργησε παντελώς τη μάχη των Βρετανών και Αυστραλών- Νεοζηλανδών – Ένστολων Ελλήνων και ελάχιστων Κυπρίων στην Κρήτη .
    Αντε Ξυπνάτε Φραπεδόμαγγες επαναστάτες
    Φίλε STRANGER γράψε σε παρακαλώ ένα Άρθρο για την ψυχολογική κατάσταση του Ελληνικού έθνους, Ελλάδος και Κύπρου, στο οτι οι Έλληνες τελούν υπό καταστολή και δεν επαναστατούν.
    Τελικά δεν είναι τυχαίο που οι Ρωμαίοι έλεγαν τους ελληνες Graeculus
    Ηνίοχος

  11. ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ;; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 300 ΕΧΟΥΝ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;;; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.. ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ;;; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

  12. 11:46 ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ LEXOTANIL ΠΑΡΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΙ. ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ. ΕΥΓΕ.

  13. ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΟΥς ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.

  14. Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ.

  15. Γραψτε μου ολοι τις διευθυνσεις σας να στειλω ενα φραπεδακι να τον απολαυσετε στον καναπε που καθεστε και κανετε τους επαναστατες…

    Εντελως για τον π…ο γιναμε οι Ελληνες!!!

  16. xaxaxaxaxaxaxaxaxa kai to paizete ellines kai taxa ponate alla me ta logia den tha allaksi tipota neoragiades. Oloi symfoneite alla na min xalasoume ti zaxarenia mas pano ap ola.

  17. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ CAMEL AΦΙΛΤΡΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ …..
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ……..
    ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ …..
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

  18. ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ……
    ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ…..
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ.
    ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

  19. οι περισσοτεροι εδω μεσα δε ξερετε να ξεχωρισετε το μαυρο απο το ασπρο.υπαρχει τοση κακια και δυστυχια και μισος γυρω μας που ο καθενας πιεσμενος απο τα αγχη τα χρεη τις υποχρεωσεις του δε βλεπει περα απο την μυτη του.το σχεδιο τους ειναι υπαρκτο και το σχεδιασαν τοσο υπεροχα που δε θα γλιτωσει κανενας.Στοχος τους δεν ειναι μονο η ελλαδα αλλα ολος ο κοσμος.παντου υποφερουν και εξαθλιωνονται οι ανθρωποι…προβατα ειμαστε ολοι μας και ο καθενας ζει μες στη φουσκα του και βολευεται σε αυτην και δεν κοιταει τον διπλανο…ετοιμαστειτε γιατι τα γεγονοτα ερχονται τα σημαδια φανηκαν περναμε στο τελικο σταδιο σαν ανθρωποτητα και ο καθενας ξεχωριστα..τιποτα δε θα φτιαξει προς το καλυτερο πλεον ουτε οι οικονομιες ουτε το περιβλλον ουτε οι σχεσεις των λαων…ελεγχομαστε απο παντου δεν ειναι ελευθερος κανενας μας το τελευταιο που μενει ειναι να μας τσιπαρουν και να μας κανουν σκλαβους χωρις ψυχη.

  20. Προς τον φίλο που λέει ότι η μάχη της Κρήτης είναι ''εφεύρεση'': Τυγχάνει να είμαι απ' την Κρήτη. Τιμή μου που είμαι ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Γνώρισα πάρα πολλούς Κρητικούς παππούδες που πολέμησαν στη Μάχη της Κρήτης. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. Μου έλεγε ο καθένας τη δικιά του ιστορία και δε χόρταινα να ακούω τις ιστορίες που δείχνουν ότι πράγματι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ. Θα παρακαλούσα να κόψετε την παραπληροφόρηση όσοι δε γνωρίζετε ή έχετε παραπληροφορηθεί από Ανθελληνικά βιβλία διότι εγώ όσα γνωρίζω τα γνωρίζω από αφηγήσεις ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ. Κάντε το όχι για μένα αλλά για τη μνήμη όλων αυτών που έπεσαν σ' εκείνη τη μάχη, ευχαριστώ.

  21. Φίλε, εσύ που μιλάς για ταξικό πόλεμο, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πουλάνε σ' εσένα παραμύθι; Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να παίζεις το παιχνίδι τους που μιλάει για κατάργηση των συνόρων κλπ κλπ; Εκεί ταιριάζει η ιδεολογία σου με της Ε.Ε., και στις 2 περιπτώσεις ο στόχος είναι η κατάργηση των Εθνικών συνόρων. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να σε δουλεύουν οι ηγεσίες των κομμάτων της αριστεράς σχετικά με τους λαθρομετανάστες, καθώς Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ; Σκέψου λίγο και μην θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα. Απλά κάτσε και σκέψου…

  22. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι,αν δεν συσπειρωθούμε ως Έλλην,αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ για να φαγωθούμε αναμεταξύ μας!!!
    Σε αυτόν τον κόσμο,δεν είμαστε μόνοι μας…..
    Δείτε τι γίνεται στις γείτονες χώρες;;;
    Παντού αίμα,παντού αιμοδιψείς δολοφόνοι που σφαγιάζουν όποιος αποκαλείται Χρ.Ορθ.
    Είναι δίπλα μας και με την κρίση την δικιά μας,είναι ακόμη χειρότερο!
    Με το να λεγόμαστε Έλληνες και να λέμε διαρκώς για την ιστορία που οι περισσότεροι δεν την ξέρουμε,απλά την αναφέρουμε σαν να βλέπουμε καραγκιόζη όπως μας την μάθαιναν στο σχολείο.
    Δεν μπορεί να σε κομματοποιούν με το παραμικρό,διότι είναι το παιχνίδι τους!Είναι καλά διαβασμένοι…..εκείνοι που προσπαθούν να σε παριστάνουν για τρελό,ενώ γνωρίζεις το τι παίζεται πραγματικά εκεί έξω,προσπαθούν με την λάσπη και με τις λέξεις,να σε παρομοιάζουν αριστερό,εθνικιστή,φασίστα κλπ κλπ.Αγαπάς την χώρα σου,σε λένε φασίστα,εθνικιστή.Κάνεις επισόδια,βρίζεις,σε λένε αριστερό και αντιεξουσιαστή.Κάνεις κάτι καλό στην εξουσία,σε λένε δημοκράτη.Είσαι κλέφτης,σε λένε σοσιαλιστή.Εργαζεσαι σαν τον σκύλο και σου αρέσει η απεργία,σε λένε κομμουνιστή.

  23. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟ 1 ΣΕΛ.32.36 ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ !!!!!!ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΩΠΑΣΤΕ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ == Σ Ι Ω Π Η==!!!!!!!!!!!!!!!==ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ==

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *