Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:57 - 09/09/2013

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC… ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο κανάλι του National Geographic εδώ και λίγο καιρό άρχισε να προβάλετε ένα περιέργο παιχνίδι με μεγάλη τηλεθέαση. Tο παιχνίδι-σειρά έχει τίτλο DOOMSDAY CASTLE (ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ).

Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίχτες να προετοιμάσουν τους εαυτούς τους, τις προμήθειες τους αλλά και το κατάλυμα τους για να είναι έτοιμη για την Ημέρα της Κρίσεως

Εάν το national geographic ήταν Ελληνικό θα ήταν σίγουρα από την πλευρά των συνομωσιολόγων… Τώρα που δεν είναι όμως; Τι σκοπούς εξυπηρετεί (εκτός από τα νούμερα που δεν τα έχει και ανάγκη) αυτό το παιχνίδι…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 9:10 ΠΜ

    Να φωλιάσει τον φόβο στην ψυχή μας.
    Να μας κάνει να φοβόμαστε το αύριο.
    Δυστυχώς χωρίς να το θέλετε εμμέσως το κάνετε και εσείς.

  2. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 9:20 ΠΜ

    Μας δειχνουν στα παιχνιδια και στις ταινιες τους αυτα που θελουν να μας κανουν!Ολα λειτουργουν βαση σχεδιου.Το εχουμε μαθει πια…Ξυπνησαμε πλεον!Καιρος δεν ειναι να αντιδρασουμε;Μελισσανθη

  3. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 9:38 ΠΜ

    Αυτή η δήλωση της Μέρκελ αρκεί για να στείλει φυλακή την συμμορία του μνημονίου!

    Τι μας λέει λοιπόν η Μέρκελ; Ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.

    Να το φτάσει δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο επίπεδο από ότι το άφησε ο …Καραμανλής το 2009!!!

    Δηλαδή η συμμορία Παπανδρέου και όσοι την φυγαδεύουν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα ολέθριο σχέδιο με πρόσχημα το έλλειμα, που στο τέλος της ημέρας ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ!

    Αντίθετα, μόνοι τους το έφεραν στο τραπέζι, μόνοι τους άρχισαν τους τιτανικούς και την τεχνητή διόγκωση του και ολοκλήρωσαν το σχέδιο με την χάλκευση των στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ για να “τεκμηριώσουν” αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!

    Ενώ λοιπόν εξαπατούσαν τους πάντες (με συνεργούς και σχέδιο βεβαίως) για τον μύθο του ελλείματος, ευλαβικά εκτίναξαν το δημόσιο χρέος που είναι και το κύριο ζητούμενο σε κάθε κράτος, επιχείρηση, μπακάλικο κλπ.

    Όχι μόνον το εκτίναξαν αλλά το μετέτρεψαν σε ενυπόθηκο από ομολογιακό, σε ξένο δίκαιο! Κοινώς χρέωσαν την χώρα ΔΟΛΙΩΣ, δένοντας την χειροπόδαρα! Το χρέος επί του ΑΕΠ για το 2013, αναμένεται να φτάσει στο ιλιγγιώδες 171,9%!

    Όλα αυτα μετά τα μέτρα εξαθλίωσης, μετά την ληστεία του PSI, την διάλυση της πραγματικής οικονομίας και επαναλαμβάνουμε ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ!

    Έρχεται λοιπόν σήμερα η Μαντάμ Μέρκελ και θέτει ως κριτήριο επιτυχίας την μείωση του χρέους στα επίπεδα του κακού Καραμανλή, πράγμα βεβαίως ΑΔΥΝΑΤΟ, εκεί που το έφτασαν και με την παρούσα κατάσταση της οικονομίας.

    Βέβαια η Μέρκελ δεν είχε κανένα πρόβλημα με το έγκλημα του μνημονίου, αφού η Γερμανική οικονομία κέρδισε δεκάδες δις από την κρίση ενώ παράλληλα ξεφορτώθηκε όλα τα Ελληνικά κρατικά ομόλογα, εισπράττοντας το τίμημα ΜΕΤΡΗΤΑ και στο ακέραιο από τα δάνεια του μνημονίου.

    Το ερώτημα είναι πως η συμμορία του μνημονίου παραμένει ακόμα ελεύθερη μετά (και) από αυτή την ομολογία

  4. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 1:21 ΜΜ

    ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ.

    ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΒΛΕΠΗ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ… ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ… Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ!

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ… ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ!

    Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΔΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΛΕΠΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΤΗΝ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ, Η ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ…

    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ… ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΡΙΧΝΕΙ" ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ!!!

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ… ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ… ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΗΚΟΙ Κ.Λ.Π.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΓΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ Η ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ… Η ΔΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΣΤΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ, ΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ… ΒΛ. ΚΑΙ SIGMUND FREUD:

    http://www.iatronet.gr/ygeia/psyxiki-ygeia/article/18298/to-fainomeno-toy-stroythokamilismoy-katanowntas-tin-arnisi.html

    ΤΟ ΕΤΟΣ 1.400 Μ.Χ. Ο ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ) ΙΩΣΗΦ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ… ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ… ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ… ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ… ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΤΟ ΕΤΟΣ 1453… ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΗ.. ΟΣΟΙΟ, ΑΓΙΟ Κ.Λ.Π.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΔ. ΛΑΔΙΑΣ ΤΟΥ 1982… ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

  5. Ανώνυμος 09/09/2013 @ 5:34 ΜΜ

    ρε φιλε σαν διαβασμενος τα λες αλλα τα γραφεις σαν αστιχειωτως

  6. Ανώνυμος 09/10/2013 @ 10:12 ΜΜ

    8:34… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ… ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ? ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ "ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΩΣ" Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ "ΤΩΣ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ…

  7. Ανώνυμος 09/11/2013 @ 1:49 ΜΜ

    re kauykia anti na jeshlouhte na eleyuervsoyme thn ellada grafete malakies re axristoi ta paidia sas kai ta eggonia sas ua paiua noyn apo thn peina h magkia sa einai na poylate ejypnada ante na xauhte apo ekei genia ths arpaxths kai ths lamogias den ntrepeste re poy sAS LENE ELLHNES JEYTHLISAME TOYS ARXAIOYS ELLHNES ANTE NA XAUHTE EXETE KAI APOCH KAUARMATA ellhnes malvn apogvnoi tvn toyrkvn re oyst

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*