15:23 - 05/07/2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΛΗΘΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ή ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΚΑΛΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΛΑΪΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣH ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΒΟΥΛΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ( ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ , ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΚΕΝΔΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΑΛΛΕΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙΣ ΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΑΧΕΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΔΟΤΗΣΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ).

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΚΑI ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΟΠΤΡΩΝ ΝΥΧΤΟΣ INFRARED ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΝ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!! ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΕ ΗΣΥΧΩΣ … ΗΤΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ 1940, ΚΑΙ ΤΟ 1821, ΔΙΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 (ΠΡΩΗΝ 114) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΘΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ + ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ(!!!), ΛΟΓΩ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, Ή ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΒΑΣΙΣΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΛΠ). ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗ ΠΑΤΕΡΩΝ.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ Η ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ.

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

“Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 4:02 ΜΜ

    Αν μπορουσε καποιος να μάθει μαχητικες (ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ!!!) τεχνες απο φυλλαδια, θα χαμε γεμισει βαν νταμ και τσακι τσαν.

    Ποιο πολυ κακο κανεις παρα καλο!!!

  2. ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΑΡΑ ΛΕΩ ΣΥΝΤΟΜΕΥΤΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ BEACH PARTY ΑΠΟ ΤΟΝ STRANGER!!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 6:00 ΜΜ

    ΕΓΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ…ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ????ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΔΙΟΠΤΡΑ ΝΥΚΤΟΣ???ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ STRANGERRRRRR ΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟ-ΠΛΑΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ????

  4. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 6:24 ΜΜ

    ΑΚΟΥΤΕΤΗΝ Ο.Ε.Α ΔΕΝΘΑΧΑΣΕΤΕΕΙΝΑΙΤΟΜΟΝΟΜΟΝΟΠΑΤΑΚΙΠΟΥΜΠΟΡΕΙΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣΤΗΝΛΕΩΦΟΡΟΠΥΚΑΛΕΙΤΑΙΕΛΕΥΘΕΡΙΑ[Ε Λ Ε Φ Θ Ε Ρ Ι Α] ΕΦΧΑΡΙΣΤΩΓΙΑΤΗΝΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    adromeda

  5. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 6:43 ΜΜ

    Ο καθενας ετοιμαζεται μονος του τωρα.
    Αν συναντιομαστε σιγουρα θα μπει ή θα βρεθει καποιος ρουφιανος πρακτορας που θα διαλυσει ή θα ρουφιανεψει εναν εναν.Εχουν μεθοδο ταυτοποιησης με εικονα του προσωπου. Οταν ερθει η ωρα και αφου ειμαστε ετοιμοι οχι μονο σε υλικο αλλα και σε σωματικη ικανοτητα και γνωσεις , τοτε θα βρεθουμε σιγουρα .

  6. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 6:43 ΜΜ

    Πότε θα μάθετε να μην γραφετε νε κεφαλαία, τα κειμενα αυτά δεν
    διαβλαζονται

  7. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 6:49 ΜΜ

    βιβλια
    ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -H. von Dach–εκδ. EUROBOOKS

    SAS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – Barry Davies -εκδ . ΤΟΥΡΙΚΗ

    Σε περιπτωση αφοπλισμου κυνηγων, δηλωνεις κλοπη.

  8. Ανώνυμος 07/05/2013 @ 8:30 ΜΜ

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ ΓΡΑΦΗ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ.

  9. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 12:35 ΠΜ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ @@ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ!!!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    ΔΥΝΑΜΙΣ!!!!!!!!!

  10. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 4:09 ΠΜ

    Την βλακεία δεν την νίκησε ποτέ κανείς, και αμφιβάλω αν έχεις την παραμικρή γνώση για αρχαία Ελλάδα και αρχαίους Έλληνες.

  11. περιεργα πραγματα θα πρεπει να γινω 12στης και να υμνο τον ΔΙΑ και το σοι του?

  12. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 1:37 ΜΜ

    γιατι ρε αδερφε 5 ιουλιου 9 43 βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ολους τους νεους.Εγω 22 χρονων ειμαι και βλεποντας το βιντεο που μας παρεθεσες αηδιασα.
    .Νομιζεις πως οι νεοι της Ελλαδας ειναι ολοι σουργελα?Αυτο προβαλλει το πουστstar φιλε μου.Γιατι πιστευεις τα χαζοκαναλα και λες τετοια πραγματα.Αθελα σου αδικεις και εμενα αλλα και πολλους αλλους συνομιληκους με το να κανεις τετοιου ειδους γενικευσεις.Στο κατω κατω νομιζεις πως τετοια νουμερα δεν υπαρχουν σε αλλες χωρες?Παντου υπαρχουν φιλε μου αυτο θελει η νεα ταξη τετοιους νεους θελει.Εμεις ομως δεν θα τους κανουμε το χατηρι

  13. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 8:41 ΜΜ

    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

    Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    https://rapidshare.com/files/1297523048/ΣΗΜΑ ΙΣ_ εγχ.επιβιώσεως.rar

    Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
    https://rapidshare.com/files/2828776322/B ENXIRIDIO–TELIKO TELESIGRAFO.rar

  14. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 10:58 ΜΜ

    Η το καψατε ή ποτέ δεν είχατε τι να κάψετε

  15. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 1:49 ΠΜ

    ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 6 Ιουλίου 2013 – 4:37 μ.μ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΟΠΛΙΤΗΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.

  16. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 11:57 ΠΜ

    ΑΡΡΕΝ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ…. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  17. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 1:09 ΜΜ

    αδεφε 4 49 δεν εχεις δικιο.Διοτι δεν ειναι σωστο να πιστευεις οτι οι νεοι συμπτριωτες σου ειναι σεληνιασμενοι ζομπι του συρμου.Ειναι ακραιο φιλε μου να πιστευεις οτι η νεοι ειναι οπως τους περιγρφεις.Οπως σου ειπα τη νεολαια αυτη προβαλλουν τα νεοταξικα καναλια.Ασφαλως δεν ειναι ολοι οι νεοι αφυπνισμενοι αλλα δεν ειμαστε και σε αυτα τα χαλια που περιγρφεις.Εννοειται οτι εμεις του 90 91…ειχαμε πολλες ανεσεις οι γονεις ομως μας μεγαλωσαν λεγοντας να κοιταμε το προσωπικο μας συμφερον να κανουμε λεφτα και να γινουμε 'καποιοι' Καταλαβαινεις τωρα τι εχει να αντιμετωπισει ο σημερινος νεος?Απο τη μια τα πουstaria και τα alpha channel και απο την αλλη εναν κοσμο και μια κοινωνια ,η οποια λογω ατομισμου που προβαλλοταν καποτε ως προτυπο σκεψης, σε κατασταση καταρευσης.Αρα αδερφε 4 49 η ευθυνη οπως βλεπεις δεν ειναι και ολη δικη μας για το 'καταντημα' της νεολαιας.Τετοια νεολαια φιλε 4 49 σαν αυτη που ανφερεις [σεληνιασμενα ζομπι του συρμου]θα βρεις σε ολο τον κοσμο ιδιαιτερα στον δηθεν αναπτυγμενο δυτικο κοσμο.Θες Ιταλια θες Αγγλια θες ΗΠΑ θες Ισπανια θες Γερμανια?Οπουδηποτε θα βρεις νεους να ειναι ωφελιμιστες αδιαφοροι και να διασκεδαζουν σε κλαμπ και μπαρ.Επομενως το κακο φιλε μου ειναι γενικευμενο δεν βρισκεται μονον εδω.Με ολο το σεβασμο παντως,μιας και εισαι μεγαλυτερος η αν εισαι,θα πρεπει να μην καταφευγεις σε τετοια ακραια λογια.Αυτα εχουν το αντιθετο αποτελεσμα.Οφειλεις να δεις τα πραγματα λιγο πιο ψυχραιμα.Πως να προσεγγισεις το νεο του κλαμπ και του facebook οταν λες οτι ειναι ζομπι?Νομιζεις οτι θα σε ακουσει?Γι αυτο σου λεω φιλε μου οτι τετοιου ειδους γενικευσεις οταν μαλιστα εχουν τοσο σκληρα λογια εχουν το αντιθετο ασποτελεσμα απ αυτο που επιδιωκεις.[Απο 6 ιουλιου 4 37]

  18. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 10:13 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΝΕΕ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΜΠΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΙΚΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟ-ΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΜΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΥΣ ΗΠΙΟΥΣ ΨΗΘΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ..

  19. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:23 ΠΜ

    η νεολέρα είναι νεολέρα όταν μεγαλώνει η προηγούμενη νεολέρα. η νεολέρα πάντα νεολέρα θα είναι. είτε θα ναι τρέντυ ξεφτίλα είτε θα είναι τρέντυ νεοναζί. τρέντυ να 'ναι και όλοι οι άλλοι να πάνε να τριφτούνε… ας κάνει η νεολέρα επανάσταση από τα σόσιαλ μήντια… όλο πάρτυ διοργανώνει και ζητάνε και λεφτά. κάντε τα τζάμπα να γουστάρουμε.

  20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ Μ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ!!!
    "ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ", ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ – ΕΣΕΙΣ!!!
    ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

  21. Αντώνης 07/09/2013 @ 9:51 ΠΜ

    Δυστυχώςς η αλήθεια είναι μια και μάλιστα πολύ πικρή για να την πιστέψουν οι Έλληνες που ζουν στο όνειρο της ελπίδας για ένα επίδομα, μια αύξηση, ενα καθισιό, έναν καφέ, μια ρεμούλα, διακοπούλες, ποτάκι και απεργίες χωρίς νόημα! Η Ελλάδα έχει περιέλθει σε ένα μεγάλο διχασμό και μια τεράστια αποχάυνωση. Τέτοιες προκυρήξεις μπορεί να είναι ακραίες και κατάπτυστες για μερικούς αλλά την ωμή πραγματικότητα ουδής αντιλαμβάνεται πλέον. Το ζήτημα είναι αν θέλετε να συνεχίσουμε να ζούμε στον ονειρικό κόσμο που μας κοιμίζουν ή να φτιάξουμε εμείς το δικό μας κόσμο με τις δικές μας επιλογές. Ξυπνήστε ζώα γιατι το πολύ αργά έχει ήδη φτάσει στις εξώπορτες μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*