Διαφημίσεις

Τα χθεσινά γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό “θολές” συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην “συνταγματικού τόξου” (λέμε “πρώην” γιατί χθες αποβλήθηκαν από το “τόξο” διά στόματος του στενού συνεργάτη, κουμπάρου του Α.Σαμαρά και βουλευτή Επικρατείας Χ.Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός “προαναγγελθέντος θανάτου”.

Οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνώριζαν ότι “κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο” προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό “να φύγει η μπάλα στην εξέδρα” και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως “υπερασπιστής της ομαλότητας” και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της.

Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) από τις 14 Αυγούστου την ύπαρξη σχετικής έκθεσης της ΕΥΠ η οποία προέβλεπε όλα τα χθεσινά γεγονότα και αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Γράφαμε σχετικά στο ρεπορτάζ με τίτλο “Έκθεση της ΕΥΠ “προφητεύει” μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο” ότι: Σε ένα “θερμό” από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.

Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση υπολογίζονται σε περίπου 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και θεωρούν ότι το πλιάτσικο είναι μια καλή λύση για να “ρεφάρουν” από τις δουλειές που έχουν χάσει.

Στην έκθεση που πάντως κινείται στο πλαίσιο των όσων είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στις ΗΠΑ στην συνέντευξή του στην “Ουάσιγκτον Ποστ” περί φόβων για επικείμενο ξέσπασμα βίας λόγω της ανεργίας, αναλύεται η πιθανότητα οι ταραχές να σαρώσουν την Αθήνα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ΄’ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ή το κάψιμο του κέντρου της 12ης Φεβρουαρίου 2012

Η έκθεση ακούγεται ως προβοκατόρικα “προφητική” και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πολιτικά πράγματα, αφού κάτι μας λέει ότι το αν θα γίνουν εκλογές και το αν θα τεθούν διλήμματα σταθερότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης”.

Και φυσικά τα χθεσινά γεγονότα δεν έγιναν λόγω της δολοφονίας, αλλά γιατί ο κόσμος πεινάει, ενώ άμεσα τίθενται διλήμματα σταθερότητας.

Ένα μεγάλο παιχνίδι παίζεται πάλι στις πλάτες της χώρας…

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ… Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στην χώρα”
    1. Ποιος φοβάται την Χ.Α???
      Τι είδους χάπια παίρνετε??
      Τι είναι κ ποια η Χ.Α??
      Ποιος την δημιουργίας κ την εκμεταλλευετε??
      Μήπως παίζει τον ρόλο του χρησιμου ηλίθιου όπως κ το Σύριζα?
      Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
      Όλοι ένα είναι

  1. Κώστα οι χρυσαυγίτες είναι νεοναζί και εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για τις βρώμικες δουλειές.
    Απλά φόρεσαν τον μανδύα του εθνικισμού για να κρύψουν τις βρωμιές τους και να παρασύρουν τους αγνούς Έλληνες πατριώτες που σιχαθήκανε τους πολιτικούς που μας κυβερνανε.
    Όποιος αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα δεν σκοτώνει αδερφό Έλληνα όσο και να διαφωνεί μαζί του.
    Αν δεν μπορείς να το καταλαβεις αυτό ακόμα και μετά το χθεσινό φονικό, είτε είσαι και εσύ νεοναζί τραμπούκος είτε χαμηλής νοημοσύνης είτε και τα δύο.

  2. Το παιχνιδι ειναι στημενο και παλι . Μην τσιμπατε και μαζεψτε τα παιδια σας απο τους δρομους γιατι τα χρησιμοποιουν ζωντανα η νεκρα προς οφελος τους και μονο . Οσο τα ΜΜΕ πολωνουν τοσο πιο στημενο ειναι . Αληθεια , η Μυρτω τι κανει ; Τι μαθαμε απο τα ΜΜΕ και τους εγκριτους δημοσιο-καφρους γι αυτη ; Ποσο ασχοληθηκαν μαζι της ; Τη Μυρτω την κατεστρεψε ενας πακιστανος αλλα το συγκεκριμενο νεκρο τον σκοτωσαν ολοι οι χρυσαυγητες ; Τι μας προετρεψαν να κανουμε γι αυτη τα ΜΜΕ ; Με ποση μετριοπαθεια μας παρουσιασαν το εγκλημα , ως μεμονομενο περιστατικο ; ΕΝΩ ΤΩΡΑ…ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ .

  3. Ανεγκέφαλο φασισταριό πίσω στη τρύπα σου
    ΟΙ χρυσαβήτες είναι πληρωμένοι τραμπούκοι που αξυπηρετούν ανθελληνικά κέντρα

  4. Τα Χρυσα Αυγα θα μας σωσουν κοιμισμενε Ραγια;
    Τα παιδια της μποτας και του ναζισμου ε;
    Κατσε να βγαλει το βιβλιο ο περιανδρος να δω τι θα λετε μετα;
    Το νου σας αδερφια ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρεπει κανενας να χασει το δρομο για την τελικη ευθεια!
    Τωρα θελει ενωση συζητηση προσεγγιση βοηθεια!
    Θυμαστε πως βγαιναμε στην γειτονια και ειμασταν ενα ολοι πριν 20-30 χρονια;
    Επιδιωξτε την επαφη μην αφησετε να μας χωριζουν αλλο, ενημερωστε – οργανωθειτε – ενωθειτε, δεν ειναι δυσκολο να χαμογελασεις λεγοντας καλημερα/καλησπερα και να ξεκινησεις μια συζητηση.
    Μην τους αφηνουμε να συνεχισουν να μας διαβρωνουν αλλο, να μας κανουν να βλεπουμε το παραλογο λογικο και το λογικο παραλογο, το ανηθικο ηθικο και το ηθικο ανηθικο.
    Ισχυς εν τη ενωσει ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  5. η χρυση αυγη κανει αυτο που πρεπει να κανει,σαν παρακρατικη οργανωση.
    οι πληρωμενοι δολοφονοι με τις ευλογιες του κρατους,σφαζουν για να μετατοπισουν τα προβληματα του κοσμου αλλου.
    ευχομαι κ το πιο κοιμισμενο προβατο τωρα να αντιληφθει την αληθεια και να παψει να στηριζει τους δολοφονους τους απογονους των ναζι.
    το 40 τους ναζι τους πολεμησαμε και αν χρειαστει θα το ξανακανουμε

  6. Ο Σαμαρας και ο Βενιζελος,το λιγοτερο που εχουν να κανουν,ειναι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ,ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ για οτι τραβαει αυτη η χωρα!!!
    Χασανε μεγαλο μεριδιο της πιτας,και πετανε ευθυνες σε ολα τα κοματα ασυστολα!
    Θελουν να παραμεινουν στην εξουσια,και να συνεχιζουν το "θεαριστο" εργο της Τροικας και των Γερμανων!!!Στα τσακιδια λοιπον,και δεν κοροιδευουν κανεναν.
    Πρεπει η χωρα να παει σε εκλογες,και οι αθλιες δικαιολογιες περι αναπτυξης καθε χρονο,αλλα και δηθεν αποσταθεροποιησης ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσουν!!!!!!!
    Στα τσακιδια λοιπον,να ηρεμησει αυτη η χωρα απο τους ανικανους πολιτισκους!!!!!!

  7. "Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνώριζαν ότι "κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο" προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό "να φύγει η μπάλα στην εξέδρα" και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως "υπερασπιστής της ομαλότητας" και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της."

    _____________________________________________________________________

    Θεωρώ βέβαιο ότι ήταν στημένο αλλά δεν συμφωνώ με τους λόγους που λες στην παράγραφο σου που αναδημοσίευσα.
    Δηλαδή εγώ πιστεύω ότι το project δεν είναι αυτό. Το σενάριο κατά τη γνώμη μου έχει ως εξής:

    Αν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που δείχνουν να παίρνει το Δήμο Αθηναίων η Χρυσή Αυγή (κάποιοι λένε από την πρώτη Κυριακή κιόλας) είναι αληθινά και μάλλον είναι, τότε 200% ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ όλο το σκηνικό.

    Θεωρώ ότι εδώ και μήνες έχει συμφωνηθεί η αλλαγή στην Κυβέρνηση από Σαμαρά σε Τσίπρα. Δεν θα πάει όμως κανείς να τον ψηφίσει αν δεν είναι αυτός που στο πρόσωπο του και στο κόμμα του θα αντιπροσωπεύει όλη την αντίδραση και την "επανάσταση" ενάντια στα Μνημόνια.

    Άρα: Τους βάζεις να σκοτωθούνε αυτούς τους δυο και πετυχαίνεις:

    α) να αναστρέψεις τα ποσοστά κατά της Χρυσής Αυγής και έχεις πάρα πολλούς μήνες στη διάθεσή σου ως τις Δημοτικές εκλογές ώστε να εξαπλώσεις την προπαγάνδα για τα "ανθρώπινα δικαιώματα", "φασισμός", "το φουκαρά τον αγωνιστή που σκοτώσανε", κ.λ.π. μαλακίες στο διαδίκτυο και όλοι να σκεφτούν "τι μαλακία πήγανε να κάνουν" ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή στις Δημοτικές.

    β) ξεκινάς -επιτέλους- τον πολυπόθητο ΕΜΦΥΛΙΟ (αφού δε σου έκατσε ως την ώρα ο καταστροφικός σεισμός) έστω και μεταξύ των ληστοσυμμοριών στην αρχή (ΚΚΕ και τα αρχίδια του ΚΚΕ ο Σύριζα-Χρυσή Αυγή)
    στην πορεία (για μέρες μιλάμε) εξαπλώνεται στον υπόλοιπο πληθυσμό λόγω ανέχειας και από κοντά και οι Λαθροπίθηκοι που θα αρχίσουν πλιάτσικα για να μην μείνει κανένας πολίτης ήρεμος και χωρίς να αρχίσει τις μπουνιές και τις πιστολιές.

    Έτσι, τον "αγώνα" και την "επανάσταση" θα κερδίσει ο Σύριζα μαζί με τα "ανθρώπινα δικαιώματα του" (βλέπε ΜΚΟ), ο Σαμαράς θα αποσυρθεί, οι κάθε λογής ξένοι τοκογλύφοι θα βρούνε την πολυπόθητη δικαιολογία να αποσύρθούν από το παιχνίδι (γιατί ηδη έχουν πάρει τα κέρδη και τώρα έχει αρχίσει και για αυτούς χασούρα) και θα έχουμε γυρίσει στη δραχμή.

    Για εκεί το πάνε….. το Σαμαρά τον έχουν κάψει προ πολλού και το γνωρίζουν…. νέο Σοσιαληστρικό όραμα θέλουν να σου δώσουν και νέο ηγέτη για να δοξάζεις, δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν το Σαμαρά, χεσμένο τον έχουν, αυτός και αν ήταν αναλώσιμος…… (αν υποθέσουμε ότι τον Jefry μπορεί και να τον προστατεύουν προς το παρόν για όσα γνωρίζει)

    Υ.Γ. Εμείς, όσοι είμαστε Έλληνες (και όσοι είμαστε το έχουμε ήδη νιώσει εδώ και δυο χρόνια περίπου) αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να κάτσουμε ΦΡΟΝΙΜΟΤΑΤΟΙ και να μην υπηρετήσουμε τα σχέδια τους ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.

    Ας πάνε να σκοτωθούν όσοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν κάτι μ' αυτό ή ότι θα γίνουν και ήρωες και οι υπόλοιποι σπίτια μας.

    Είναι μια ευκαιρία να ξεσκαρταριστούν μόνες τους όλες οι κατώτερες ενσαρκώσεις που έχουν κάνει κατάληψη στη Μέση Γη (και συγκεκριμένα στο οικοπεδάκι του Φοίβου).
    Αν δεν τσιμπήσουμε, αυτό θα πετύχουμε στο τέλος….. ενδέχεται να γλιτώσουμε μια και καλή από "αριστερίζοντες" κάθε είδους και ποιότητας, μαζί με Χρυσαυγίτες και μετανάστες……..

  8. πες μου ξένε μήπως τελικά ειναι καλό όσοι έχουν τόπο (χωριό) να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν από την Αθήνα? αφού όλα ειναι στημένα από κάποιους μήπως αυτοί οι κάποιοι έχουν στημένο και κάτι άλλο πιο άσχημο πιο κακό πιο μεγάλο?

  9. χαχαχαχα…Κώστα Πλακουδάκη (μόνο το όνομα σου έχεις γρ΄ψει σωστά…προφανώς μετά από υπερπροσπάθεια ετών) αυτό κατάλαβες εσύ από όλο το άρθρο…??ύστερα ρωτάμε γιατί φτάσαμε ως εδώ..

  10. πες μου ξένε μήπως τελικά ειναι καλό όσοι έχουν τόπο (χωριό) να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν από την Αθήνα? αφού όλα ειναι στημένα από κάποιους μήπως αυτοί οι κάποιοι έχουν στημένο και κάτι άλλο πιο άσχημο πιο κακό πιο μεγάλο?

  11. στημενο ειναι κ το πανε για ποινικοποιηση των δυο ακρων!!!

    κ με τα δυο ακρα, δεν εννοουμε μονο φασιστες κ αριστερους, αλλα ολους οσους εχουν καποιο σχεδιο η καποια ομαδα με σκοπο να προφυλαχθουν η να αντισταθουν σε αυτα που ερχονται!! με εμμεσο τροπο πανε να φιμωσουν κ την τελευταια ελπιδα επαναστασης!!

    γιαυτο η χρυση αυγη, ηταν κ θα ειναι παντα το τσιρακι της εξουσιας!!οι καμμενοι οι χρυσαυγητες, το παιζουν καλα το παιχνιδι της εξουσιας…

  12. 4.48…αυτο ακριβως θελουν να κανεις!! να τραπεις σε φυγη!! να δειλιασεις κ να τους αφησεις ελευθερο το πεδιο!!! κ μετα θα σωθουμε δια μαγειας!!! κ μπορεις να επιστρεψεις παλι, με τα παιδακια σου!!

    οταν ομως γινουν χειροτερα τα πραγματα, εγω που θα μεινω πισω γιατι δεν εχω σπιτι κ χωριο, μπορω να σε κατηγορησω οτι δεν με στηριξες? μπορω!!

  13. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:39 μ.μ.

    Άμα ζεις μπορείς. Δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα βρεις το δίκιο σου από τους υπόλοιπους.

    Κάνε τις επιλογές σου. Θες να βγεις να διαδηλώσεις και να σκοτωθείς στους δρόμους για αυτό που έγινε; Κάντο! Νομίζεις πως με αυτόν τον τρόπο αντιδράς απέναντι σε φαινόμενα φασισμού; Ωραία, πήγαινε. Έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες δεν είναι πια τα πανυγηράκια των κομμάτων που πουλάγανε και ωραία σουβλάκια;

    Άσε και τον άλλον να κάνει αυτό που νομίζει.
    Κάποιοι νομίζουν ότι αν αποφύγουν να σκοτωθούν και δε γίνει και η παραμικρή φασαρία -όσο και αν προκληθούν- θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους εξουσιαστές και τα σχέδια τους. Για αυτούς, το να σωθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι χωρίς να γίνουν εκτεταμένες φασαρίες (εμφύλιοι, πραξικοπήματα, ξεσηκωμοί μεταναστών κ.λ.π.) είναι το είδος αντίστασης που έχουν επιλέξει (σύμφωνα με την απόψη που έχουν για το τι συμβαίνει γύρω μας).

    Δε θέλουν να τραπούμε σε φυγή. Να σκοτωθούμε όσο το δυνατόν πιο πολλοί θέλουν γιατί είναι όλα έτοιμα να μοιραστεί και να αξιοποιηθεί η γη μας, η πατρίδα μας, όπως θες πέστη κι όσοι απομείνουμε (Έλληνες ή ξένοι) να γίνουμε δούλοι στην "εμπορική τους ζώνη".

  14. Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΘΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΥΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΟΥΡΙΣΟΥΝ CIA MOSANT ΘΥΓΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΑΔΑ jiasnnhs kozani

  15. Ρε Πλακουδάκη μάθε ορθογραφία ΜΑΣ στράβωσες!
    Και μετά απορεί ο κοσμάκης ΠΩΣ φτάσαμε σε τέτοια χάλια…
    Αντικουμμουνιστής είμαι, δεν τη χωνεύω τη Χρυσή Πορδή, προσωπικά θα ήθελα ένα πατριωτικό δεξιό κόμμα χωρίς αποβράσματα. Δύσκολο να υπάρξει.

  16. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΙΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. Η Χ. ΑΥΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΑΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *