Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ : Και αν εκει ηταν ενας δυτης η ενα μικρο παιδι? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!!

Διχασμό έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο το βίντεο με το καναντέρ που προσθαλασσάνεται για ανεφοδιασμό σε μικρή απόσταση από παραλία όπου κάνουν το μπάνιο τους αρκετοί άνθρωποι…

Ο ελάχιστος χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι πιλότοι και η ανάγκη να επιστρέψουν άμεσα στον σημείο όπου έχει εκδηλωθεί η πυργκαγιά για να την περιορίσουν και να μην την αφήσουν να λάβει διαστάσεις τους οδηγεί σε κινήσεις που πρώτα από όλά ενέχουν κίνδυνο για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οπως φαίνεται, όμως, και από το παρακάτω βίντεο το οποίο άλλοι θεωρούν ότι έχει ληφθεί στη Μαγιόρκα και κάποιοι άλλοι στην Αμερική, μερικές φορές… τρομάζουν τους λουομένους που ενώ κολυμπούν αμέριμνοι βλέπουν ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο να ανεφοδιάζεται σε μικρή απόσταση από αυτούς.

Πάντως, οι χρήστες του Διαδικτύου είτε συγχαίρουν τον πιλότο για το γεγονός ότι κατάφερε να ανεφοδιάσει το καναντέρ… αναίμακτα είτε εκφράζουν την… τρομάρα τους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Καναντέρ ανεφοδιάζεται μια ανάσα από το σημείο όπου βρίσκονται οι λουόμενοι (video)”
  1. Οι Έλληνες πιλότοι είναι κατά πολύ καλύτεροι από αυτό.

    Δεν υπάρχει λόγος να τρομάζετε τον κόσμο προκειμένου να διαβάσει αυτά που έχετε να γράψετε.

    Σταματήστε να τρομάζετε τον κόσμο.

  2. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΜΙΣΟΚΑΜΕΝΟ, ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΩ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ-ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΣΤΗΚΟ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  3. ανευθυνος οδηγος για να μην πω τιποτε αλλο….δεν γινονται αυτα τοσο κοντα στην ακτη…να κατσει σπιτι του να παιζει playstation…

  4. …ας θεωρισω οτι το συγκεκριμενο marker ηταν
    αστοχια υλικου ως προς την ροη των ειδησεων
    απο τα κατοχικα.Καμια σχεση οι "δικοι μας" με
    τους ξενους πιλοτους.Για σοβαρεψου λιγο.Εδω
    στην Ελλαδα ασχετε bloker χαθηκαν ζωες πιλοτων και συ γραφεις μαλακιες…συγνωμη
    αλλα …τα θελει ο κωλος σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *