Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:50 - 07/11/2010

Καναδάς: απίθανο να υπάρξει συμφωνία για την μείωση των πυρηνικών όπλων του NATO στην προσεχή σύνοδο της Λισαβόνας, δηλώνουν αξιωματούχοι.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ηγεσίες των χωρών-μελών του NATO είναι απίθανο να συμφωνήσουν στην μείωση του μεγέθους του πυρηνικού οπλοστασίου της συμμαχίας στη σύνοδο κορυφής που πρόκειται να διεξαχθεί αργότερα εντός αυτού του μήνα, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες Σάββατο.
Στη σύνοδο κορυφής της Λισσαβόνας, την 19η και 20ή Νοεμβρίου, αναμένεται να συζητηθεί το μέλλον της συμμαχίας που σχηματίστηκε πριν 61 χρόνια. Σε αυτή θα λάβει μέρος και ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβιέντεφ για συνομιλίες που αναμένεται να θίξουν το ζήτημα της αντιπυραυλικής άμυνας.
Τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται στο έδαφος της Ευρώπης αποτελούν μια πηγή τριβών με τη Ρωσία αλλά κι εντός των κόλπων του NATO — Γερμανία, Πολωνία και Σουηδία καλούν να υπάρξει δέσμευση της συμμαχίας για πυρηνικό αφοπλισμό, κάτι όμως στο οποίο αντιτίθενται Γαλλία και ΗΠΑ.
Το αναθεωρημένο δόγμα του NATO δεν αναμένεται να συμπεριλάβει αλλαγές σε ό,τι αφορά τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στην Ευρώπη, που αρχικά είχαν εγκατασταθεί για την αποτροπή μιας “Σοβιετικής εισβολής”.
“Όσο ο κόσμος είναι πυρηνικός, η συμμαχία πρέπει να διατηρεί πυρηνικά όπλα”, δήλωσε ο Στέφαν Αμπριάλ, ανώτατος αξιωματούχος του NATO αρμόδιος για το “μετασχηματισμό” της συμμαχίας, σε μια εκδήλωση για θέματα ασφαλείας στο Χάλιφαξ του Καναδά.
Νωρίτερα ο Καναδός υπουργός ’μυνας Πίτερ ΜακΚέι είπε στην εφημερίδα Globe & Mail ότι “είναι απίθανο να δούμε το κίνημα για την μη διάδοση των πυρηνικών όπλων να αποκτά ορμή, εκτός αν υπάρξει προθυμία κι από τις δύο πλευρές”.
Η υφυπουργός ’μυνας των ΗΠΑ Μισέλ Φλούρνοϊ σημείωσε στο μεταξύ ότι η νέα συνθήκη για την μείωση των στρατηγικών όπλων (Strategic Arms Reduction Treaty, START) στην οποία συμφώνησαν νωρίτερα εφέτος Ουάσινγκτον και Μόσχα περιορίζει το οπλοστάσιο Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών σε 1.550 ανεπτυγμένες πυρηνικές κεφαλές για την καθεμιά, αριθμός που είναι μειωμένος κατά περίπου 30% από το όριο που είχε συμφωνηθεί το 2002.
“Τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα χρειάζεται να τεθούν στο επίκεντρο μελλοντικών διαπραγματεύσεων”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Ιστορικά αυτά τα όπλα ήταν έξω από τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να τα βάλουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ως ζήτημα-κλειδί της συζήτησης με τη Ρωσία πέρα από τη νέα START. Πρέπει να αρχίσουμε [την διαπραγμάτευση] με διαφάνεια, πλήρη απογραφή του τι διαθέτουν οι Ρώσοι στην περιφέρεια της Ευρώπης, για παράδειγμα. Θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία για να αποσύρουμε αυτά τα όπλα από την μεθόριο του NATO και από τη Ρωσική μεθόριο”.
Τον Απρίλιο η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον απέκλεισε την πρόωρη απόσυρση των περίπου 240 πυρηνικών όπλων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε εγκαταστάσεις του NATO σε Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Τουρκία, και μπορούν να μεταφερθούν από βομβαρδιστικά αεροσκάφη.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*