Διαφημίσεις

Η Σουηδία έχει εδώ και χρόνια έχει μια τακτική εύνοιας και κοινωνικής πολιτικής οι οποίοι δεν καταφέρνουν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν….

δεν δουλεύουν,δεν πληρώνουν φόρους και είναι μόνο εκεί για να παίρνουν χρήματα για το τίποτα – αυτή είναι η άποψη της δημοσιογράφου Carlqvist Ingrid του R/T.

Επεισόδια σημειώθηκαν για πέμπτη διαδοχική νύχτα στα φτωχά προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί ξένοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματίας. Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε εκ των οποίων ολοσχερώς. Τρία ακόμη οχήματα πυρποληθηκαν στο Νόρσμποργκ ενώ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ’ ένα αστυνομικό τμήμα στο Όλβσγε τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

BBC: “Δεν είναι πια η Σουηδία που όλοι νομίζαμε ότι γνωρίζαμε”.

Πυρπολήθηκαν ακόμη δύο σχολεία, το πρώτο στην Τένστα και το δεύτερο στην Κίστα, κοντά στο Χούσμπι, απ’ όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, Οι πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Όπως και την περασμένη νύχτα, αστυνομικοί πετροβολήθηκαν στο Σοντερτέλγε.

Οι ταραχές, που σημειώθηκαν σε μία από τις πλουσιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συγκλονίζουν την χώρα που φημίζεται για το σύστημά της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ προκάλεσαν διάλογο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τόσο την ανεργία στους νέους όσο και την εισροή μεταναστών.

Οι ταραχές αποδίδονται στον θάνατο ενός 69χρονου μουσουλμάνου μετάναστη, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ματσέτα, από τα πυρά αστυνομικών στο προάστιο Χούσμπι…γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε η αστυνομία για υπερβολική χρήση βίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Καληνύχτα Ευρώπη! Πέντε νύκτες καίνε την Στοκχόλμη οι Μουσουλμάνοι μετανάστες!”
  1. χορταστε πολυπολιτισμο τωρα…συντομα και στη γειτονια σας. Κι αν στην Στοκχολμη που υπαρχει κρατος καινε 5 μερες, στην αθηνα που εναι μπ$#@^%&ο δεν θα αφησουν δυστυχως τιποτα ορθιο (παρεουλα με τους ανθελληνες επαναστατες). Στην επαρχια δεν νομιζω οτι θα υπαρξει θεμα, γιατι οι μισοι…κυνηγαμε, αλλα οι μεγαλες πολεις θα στεναξουν. Ας προσεχαμε! Καληνυχτα Ελλαδα συντομα.

  2. Και μετα θελουν και αντιρατσιστικο νομο να ψηφισουν. Ε ρε κατι παλτα που εχουμε στην βουλη…

  3. 25 Μαΐου 2013 – 3:42 π.μ. σαν να τους δινεις αλλοθι. ΠΡΟΔΟΤΕΣ σκετο. Αυτο ειναι. Δεν κανουν γιατι δεν μπορουν. Δεν κανουν γιατι αυτο ειναι το σχεδιο. Η Ελλας πρεπει να τελειωσει. Ενοχλει η υπαρξη της.

  4. Τυχαιο που το γεγονος ειτε περναει στα ψιλα των ΜΜΕ και υποβαθμιζεται , ειτε δεν αναφαιρεται καθολου ; Το ιδιο ακριβως και με το συμβαν στο Λονδινο . Μπορουμε να φανταστουμε τα δυο αυτα γεγονοτα να συνεβαιναν αναποδα , ντοποιοι σε εξεγερση στη Σουηδια η λονδρεζος εστω να τραυματιζε μαυρο ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ Η ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ" ; ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΙΕΡΟ¨" ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ . ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΜΑΣ .

  5. ΕΔΩ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η "ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ" ΤΗΣ ΕΕ "ΕΥΡΩΧΑΡΧΑΛΑ" "ΞΕΣΚΥΛΑ" MAALSTROM (ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟΝΟ ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΡΩΙN ΣΛΑΒΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ MOYNIEK ΘΕΛΟΥΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ!ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ/ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ/"ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΦΕΛΕΥΘΕΡΟ" "ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ" ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΥΠΕΞ ΤΟΥ "ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ" (ΜΗΤΣΑΚΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ&ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ)ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ?

  6. 12.34 μην περιμένεις ότι θα χρησιμεύσουν ώς η 5η σου φάλλαγγα. ξέρεις , αυτή που θα πάρει εκδίκηση από τα παιδάκια που σε δέρνανε στο σχολείο, λουκουμά

  7. Ρε παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ποση μα ποση μα…ια μας δερνει πια. Πριν τρια χρονια ξενικησα να λεω καποια πραγματα σε ενα τσατ πολιτικων συζητησεων αλλα και στην ζωη μου προσωπικα. Ρατσιστρια με ειπαν καθως και οτι ειμαι υπερ της βιας. Τρεια χρονια αργοτερα τα ιδια ατομα τι ειπαν??? Τελικα μονο με βια λυνεται το θεμα. Εμεις καθομαστε και ισα που δεν καθομαστε να μας πιασουν τον κ..ο οι λαθροι οι οποιοι τι???? Ερχονται απο κατι χωρες παναγια βοηθα. Η ελλειψη πολιτισμου στο μεγαλειο της. Εκει αν παραδειγμα τολμησει γυναικα και κοιταξει αντρα πετροβολειται. Για τετοια εξελιξη μιλαμε. Και ερχονται αυτοι εδω να μου επιβαλλουν σαρια??? Σοβαρα???????? Και ακομα χειροτερα υπαρχουν ατομα που υπερασπιζονται αυτα τα ξεφτιλισμενα καθικια και θελουν να λεγονται και Ελληνες???? Προδοτες ξετσιπωτοι και αναθεματισμενοι ναι, Ελληνες δεν ειναι ομως. Ψηφισα Χρυση Αυγη και δεν μετανιωνω καθολου. Ισα ισα. Και οποιος τους θεωρει βιαιους ας δει πρωτα πρωτα την βια των ισλαμο-λαθρων και ας μιλησει μετα. Συντομα θα σφαζουν αβερτα αυτοι και πιστεψτε με δεν θα ξεχωρισουν τους αριστερουληδες. Και αυτους θα τους φανε. Βεβαια οι αλλοι τωρα που να το δουν τοσο ζωα που ειναι αλλα θα το νιωσουν στο πετσι τους καποια στιγμη. Οταν απειληθει η ζωουλα του η η οικογενεια τους θα δουμε μετα.

  8. 12.34 EΣY ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΤΗ ΜΑΜΑ Η ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ "ΨΥΧΟΠΟΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *