Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:52 - 11/06/2013

Καλά ρε κουφάλες το σήμα έπεσε …τα υπόλοιπα κανάλια που είναι?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ψάχνω και εγώ κάνα ζωντανό για να ενημερώσω τους φίλους μου και δεν βρίσκω τίποτα , τι έγινε? δεν έχει κόσμο έξω? δεν έχει φασαρία? στον Υμηττό τι γίνεται? Εκεί που κρύβονται και τα μεγάλα μυστικά? Τα καναλακια με τα δάνεια το θεωρούν το γεγονός αμελητέο?…. ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΣ !!!

STRANGER….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΟΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

  2. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 8:57 ΜΜ

    μονο το 902 μεταδιδει

  3. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:00 ΜΜ

    ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ…

  4. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:00 ΜΜ

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ……ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ …..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ …ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ …..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ …ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ …..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ Η ΠΡΗΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ " ΧΑΙΛ ΜΕΡΚΕΛ"

  5. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:03 ΜΜ

    ΔΕΝ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΡΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ . Η ΕΡΤ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΩΡΑ…

  6. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:04 ΜΜ

    …κάτι θες να μας πεις και μας το φέρνεις γύρω γύρω…
    Πες το μια κι έξω ότι θα γίνει γενικώς της πουτάνας να τελειώνουμε…!
    Μην παρεξηγηθώ στο λέω για να μην κουράζεσαι να γράφεις συνέχεια…

  7. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:05 ΜΜ

    Zougla mono!

  8. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:06 ΜΜ

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ STRANGER. ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΔΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ( ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ) ΠΟΙΟΣ ΞΕΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ……

  9. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:12 ΜΜ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ………

  10. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:25 ΜΜ

    Ο ΟΤΕ ΤV ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ Η ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.

  11. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:26 ΜΜ

    http://livetvgreece.blogspot.gr/2012/09/902-tv_10.html

    ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
    ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
    ΚΑΝΕΙΣ REFRESH K ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ 902 ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΡΤ

  12. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:32 ΜΜ

    οι καναλαρχες με τα απληρωτα δανεια ζουν και βασιλευουν με τις ευλογιες των κυβερνισεων!εκει δεν λενε τιποτα οι εξω και οι μεσα!θα χαρω να κλεισουν ολα τα ιδιωτικα τσοντοκαναλα μα το ΘΕΟ ολα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:38 ΜΜ

    ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ .

  14. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:48 ΜΜ

    Γιατι ρε παιδια εχετε την εντυπωση πως ντε και καλα θα γινει καποιος ξεσηκωμος??? Ναι εχουμε χουντα ναι μας κυβερνουνε '''αλλοι''' και οχι Ελληνες. Ναι οι πολιτικοι μας ειναι τα τσιρακια τους ναι ναι ναι. Συμφωνω. Ο ξεσηκωμος που στο καλο κολλαει???? Τι να θυμηθω? Ποσες αυτοκτονιες? Ποσοι ανεργοι??? Ποσοι μεταναστες??? Ποσοσι αστεγοι??? Και ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…. Δεν εγινε τιποτα….. Τι σας κανει να πιστευετε πως τωρα θα γινει κατι??? Πιστευετε πως βρεθηκε αφορμη??? Εχουν υπαρξει αλλες αφορμες προ πολλου. Πιστευετε πως ειμαστε κοντα στον πατο?? Μπα…Μια χαρα 3ημερα πανε ακομα πολλοι κ μια χαρα τον πινουν ακομα εξω τον καφε τους. αρα? τι? δεν ξερω……

  15. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:56 ΜΜ

    Σήμερα καταλάβαμε τη ρόλο βαράνε όλα τα ΜΜΕ…..

  16. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 10:02 ΜΜ

    η ευκαιρια ειναι μπροστα μας μαγκες ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…..Κρατερος…..για οσους γνωριζουν…

  17. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 10:20 ΜΜ

    ΣΗΚΩ ΔΙΕΚΔΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

  18. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 10:20 ΜΜ

    me tis ergasies ke me ta spor then mpori o kosmos na skefti kathara

  19. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 10:40 ΜΜ

    το ACTION24 live παιζει ζωντανα με διαφορους δημο/φους τηλεφωνικα.

  20. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 10:57 ΜΜ

    μολις το κοψανε και απο αυτο το καναλι, τελος εκμπομπης.

  21. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 11:23 ΜΜ

    Ε ΟΧΙ …. Παει η τηλεοραση και χωρις τηλεοραση πως θα βολευτω στον καναπε με το φραπε??? Μηπως με θελουν στο δρομο??

  22. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 11:54 ΜΜ

    Τόσο πολύ βλέπατε ΕΡΤ;;;;;τόσο σας άγγιξε;;;;η μήπως οι ειδήσεις είχαν διαφορά από τα ιδιωτικά;;;;;σκέφτεστε καθόλου η δεν ασχολείστε με τι αθλημα;καλός έκλεισε κ καλό θα είναι να κλείσουν κ αλλα τέτοια παρεμφερή…κ όσο για τους εργαζόμενους είναι λίγοι αυτοί που καλό θα ήταν να γίνει μια μετάταξη η κάτι τέτοιο.οι υπόλοιποι όσα φάγανε φάγανε κ ευχαριστώ να λένε!βάλτε μπρος το μυαλό να δουλεύει κ αφήστε μάγους δράκους κ πράσινα άλογα….κυβερνήσεις κ μπλα μπλα σκατα είναι κ το ξέρουμε!αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι κ η προσομοίωση μας…κ ο νοών νοείται….

  23. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 1:12 ΠΜ

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ(ΚΑΝΤΑΦΙ),ΑΙΥΠΤΟΣ(ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ),ΣΥΡΙΑ(ΑΣΑΝΤ),ΤΟΥΡΚΙΑ(ΕΡΝΤΟΓΑΝ) ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ(ΔΑΙΜΟΝΕΣ) ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ …….Λ.Μ.

  24. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 5:47 ΠΜ

    ξεκίνησαν με την τηλεόραση έτσι? και μετά τι έχει σειρά? ο καναπές μου?

  25. Για να δεις ΕΡΤ πλέον απαιτείται αποχουντοποιητής.

  26. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:44 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*