Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:35 - 25/05/2015

Καλά κι εσύ, ξύπνησες με τους χημικούς αεροψεκασμούς στο κεφάλι;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα πήρα -για μια ακόμα φορά- την κα Χρυσοβελώνη να μάθω τι απέγινε το μέηλ που της έδωσε να δώσει στον κο Καμμένο

Η κα Χρυσοβελώνη -για μια ακόμα φορά- ήταν βιαστική, γιατί ήθελε να πάει… στην εκκλησία!

Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή, μου λέει.

Πότε; τη ρωτάω. Έτσι μου λέτε αλλά δεν με παίρνετε.

Έχουμε άλλα πολλά πάνω από το κεφάλι μας, όχι τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Λάθος, της λέω. Μόνο χημικούς αεροψεκασμούς έχουμε πάνω από το κεφάλι μας!

Καλά, ξυπνήσατε Κυριακάτικα με τους χημικούς αεροψεκασμούς; (καλή ερώτηση)

Ναι, λέω. Γιατί καραψεκάζουν Κυριακάτικα. Και το Σάββατο κοιμήθηκα με τους χ.α. Και το Σάββατο είχα επίσης ξυπνήσει με χ.α. γιατί την Παρασκευή κοιμήθηκα ΠΆΛΙ με χ.α., γιατί… ΜΑΣ ΨΕΚΆΖΟΥΝ ΌΛΗ ΜΈΡΑ – ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!!!!!!

Για ένας ένας να παίρνει εξιτήριο από την Βουλή! Αν ξαναδείτε ψήφο να με φτύσετε! Καιρός είναι να αρχίσουν οι ψηφοφόροι να ζητούν εγγυήσεις για τα όσα τάζουν οι πολιτικοί -όχι σε προσωπικό ρουσφετολογικό επίπεδο- αλλά για τις πολιτικές τους θέσεις.

Ο κος Καμμένος ΈΚΑΝΕ ΧΡΉΣΗ κάποιων -αρκετών- του κινήματος κατά των χημικών αεροψεκασμών, τάζοντας στο παραμάγαζο ότι θα διευθετήσει το θέμα. Δηλώνοντας αντίθετος για τους χημικούς αεροψεκασμούς και… ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (lol) Τώρα;

Τώρα είναι απασχολημένος με τη νέα αμερικάνικη βάση, το χάρισμα των πετρελαίων στις ΗΠΑ, τα σαράβαλα αεροπλάνα και πως θα μας τα επισκευάσουν οι Αμερικάνοι και ποια ακόμα σαράβαλα που έχουν για πέταμα θα αγοράσουμε από αυτούς. Οι ΗΠΑ δεν είναι Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι… παλιά!

Κάποιος να του πει, λοιπόν, ότι ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Το διαδίκτυο τον ανέβασε και το διαδίκτυο θα του δείξει και την έξοδο από το πολιτικό σκηνικό. Απόλαυσέ το όσο ακόμα κρατάει….

allnewz



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 05/25/2015 @ 10:06 ΠΜ

    καλα. εσυ περιμενε ακομη να το λυσεις το θεμα με ψηφους και κοματα….. καλα κρασια….

  2. Ανώνυμος 05/25/2015 @ 11:57 ΠΜ

    Kυριε Γονο , μπορουμε να μαζεψουμε υπογραφες εστω και διαδικτυακα και να συνταξουμε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους 300 βολευτες και τους κυβερνωντες φυσικα , σε βαθος χρονου , και να τους ξεσκεπασουμε στολιζοντας του καταλληλα , αποκαλυπτοντας και τους εργοδοτες τους , ολα με ονομα και επωνυμο …… το πως θα γινει αυτο και που θα ειναι ανοιχτη επιστολη , αυτο προς το παρον δεν ξερω …… αυτο τους αξιζει ομως …ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ……

  3. Γήινοι και εξωγήινοι Ψεκασμένοι Έλληνες:

    Θα σας ακούσουν κάποια στιγμή και θα βρουν λύση. Προς το παρόν ψάχνουν την κατάλληλη θεραπεία για τον συνδυασμό μανίας καταδίωξης, μονομανίας, παραισθήσεων, πιθανής παράνοιας και άλλων ψυχικών και πνευματικών διαταραχών που σας διακατέχει. Μέχρι τότε διασκεδάστε με τα χημικά που σας ψεκάζουμε μέρα-νύχτα. Είναι εισαγωγής από την Ανδρομέδα οπότε είναι ασφαλή για χρήση σε άτομα που υποφέρουν από τις παραπάνω παθήσεις.

    ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Νέας Τάξης Πραγμάτων Ανδρομέδας)

  4. Ανώνυμος 05/25/2015 @ 3:54 ΜΜ

    nyxta tha figi o tsoyroyflismenos apo tin karekla ala mexri tote tha exei kanei ti mpaza toy kata ta ala psifisis de psifisis afti starxidia toys kai 10 avga toyrkias apo alaniari kokora pernoyne 6000 to mina afti kai h ipoyrgi 15 000 kata ta ala xestikane ala poy na katalavi o malakas o ellhnas psila gramata

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*