Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:21 - 26/11/2014

Και οι σφαίρες θα πέφτουν βροχή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο Φέργκιουσον όλοι είναι στους δρόμους .

Στην Ελλάδα, κοιτάμε τι θα γίνει με την τρόικα .

Ο πλανήτης βρίσκεται σε σχιζοφρένεια .


Σε κάθε ιστορική στιγμή αυτού του κόσμου αυτού του μαντριού που εμείς ονομάζουμε ανθρωπότητα κάθε φορά μα κάθε φορά που η φούσκα που δημιούργησε ο άνθρωπος έφτασε στο όριο της να εκραγεί τότε ακριβώς δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για ενα παγκόσμιο πόλεμο .

Εμείς παραμένουμε να είμαστε αγνωστικιστές με το θέμα της ιστορίας .

Δεν θέλουμε να κατανοήσουμε σε ποια θέση μας έχει οδηγήσει αυτός ο πολιτισμός της χέστρας .

Ο Πούτιν πριν μερικές στιγμές ανακοίνωσε ότι ο μόνος τρόπος για να γυρίσει το παιχνιδι αυτό το παγκόσμιο μπουρδέλο είναι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος .

Από την άλλη έλληνες τρέχουνε να προλάβουν μην και χάσουν τις 100 δόσεις , δόσεις που έβαλαν κατοχικά στρατεύματα , δόσεις που μας έδωσαν οι εχθροί να ακολουθήσουμε.

Αντίσταση καμιά, ο διπλανός μας πεθαίνει από πείνα τα παιδιά ζαλίζονται στα θρανία,κάθε μέρα μου έρχονται e-mail βοήθειας με παρακαλάνε να κάνω κάτι να προσπαθήσω να βοηθήσω,αναρωτιέμαι πως μπορώ να βοηθήσω όταν όλοι γύρω μου κοιτουν με ποιον τρόπο καλύτερο θα συνεργαστούν με το θηρίο.

Ιστορία,η ιστορία δείχνει, μας εκπαιδεύει για το μέλλον όταν εμείς ξεχνουμε την ιστορία έχουμε πρόβλημα να προετοιμαστούμε για την εξελιξη της .

Είναι σίγουρο ότι αυτός ο πολιτισμός της χεστρας μας εκπαίδευσε να είμαστε εμείς οι εχθροί, οι εχθροί του εαυτού μας, μας έδωσε κανόνες και νόμους που τους χρησιμοποιεί εναντίον μας κάνοντας μας όμως να πιστεύουμε ότι είναι για το συμφέρον μας.

Όταν στο επόμενο στημένο γεγονός, όταν στην επόμενη θυσία κάποιου παιδιού, όταν στην επόμενη προβοκάτσια θα χρειαστεί να είσαι στους δρόμους, θα χρειαστεί να φωνάζεις για το δίκιο και την ελευθερία να θυμηθείς ότι τόσο καιρό ήσουνα εν υπνώσει!

Οταν θα χρειαστεί να κάνεις αυτό που κάνει η μάζα δεν θα είσαι σε λογική ,δεν θα έχεις κατανοήσει τι έχει συμβεί αλλά θα είσαι ακόμα ένα πιόνι στην σκακιέρα τους που σε οδηγούν την κατάλληλη στιγμή να πράξεις αυτό που τους συμφέρει !

Η ιστορία θα επαναληφθεί, θα επαναληφθεί.

Όπως ακριβώς έχει κάνει και τις προηγούμενες φορές, δεν θα σταματήσει γιατί εσύ είσαι κάποιος, δεν θα σταματήσει γιατί είσαι ένας λαός που φέρει το φως,δεν θα σταμάτησει με τίποτα γιατί αυτή η φούσκα έφτασε στο σημείο που είναι έτοιμη να σκάσει και ο μόνος τρόπος για να ξαναέλθει οικονομία στα ίσια της είναι η καταστροφή και η ανοικοδόμηση!!

Θες πάρτο χαμπάρι τώρα θες όχι το σύστημα είναι εναντίον σου, η ιστορία δεν θα χαριστεί σε κανέναν, δεν λατρεύει κανέναν, δεν χρωστά σε κανέναν, δεν θα λυπηθεί κανέναν, όσο εσυ λοιπόν συνεχίζεις να επιμένεις ότι είσαι σε έναν ασφαλή πολιτισμό, ότι ανήκεις σε μια δύναμη, σε μια συμμαχία που θα σε προστατεύσει, τόσο πιο ανέτοιμος θα είσαι σύντομα όταν όλα θα ξεκινήσουν !

Όταν οι σφαίρες θα πέφτουν βροχή εσύ θα αναρωτιέσαι πως και ξαφνικά όλος αυτός ο όμορφος κόσμος, ο αγγελικά πλασμένος ,ο κόσμος που σου πουλούσε προστασία ….έχει καταρρεύσει!!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Βλέπω τον τελευταίο καιρό πολλές παλιές Ελληνικές ταινίες, του Αλέκου Σακελάριου και άλλων, με ηθοποιούς κυριολεκτικά και μεταφορικά ογκόλιθους, κι εκεί οι γειτονιές δεν έχουν δρόμους, τα παιδιά είναι ξυπόλητα, άπλυτα, πεινασμένα, και οι Ανθρωποι παλεύουν να ζήσουν την κάθε ημέρα όχι το μήνα. Κύριοι, ζούσαμε στις λάσπες, κι επειδή μας φράγκωσαν τα ξεχάσαμε όλα, κι αντί να μάθουμε από το μάθημα της ζωής στις λάσπες, εμείς πιστέψαμε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως μόνο πρόοδο και ευημερία θα έχουμε από τότε μέχρι και σήμερα. Οχι μόνο ξεχάσαμε και δεν εκτιμήσαμε όλα όσα πέρασαν οι γονείς μας αλλά κι εμείς, αλλά γυρίσαμε και την πλάτη στις αξίες που κρατούσαν οι Ελληνες ακόμα και τα πρώτα χρόνια μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Δεμένες οικογένειες, με σεβασμό, με αλληλο-υποστήριξη, με σεβασμό Στον Θεό, Ανθρωποι ταπεινοί, αμόλυντοι, με μεράκι, με κέφι, παρ' όλη τη φτώχεια τους, με αισθήματα, και κυρίως με Αγάπη. Ζούσαμε στις λάσπες κι επειδή δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και δεν περιχαρακώσαμε τις αξίες μας ως Ελληνες στην λαίλαπα της προόδου, ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε στις λάσπες!

    Μόνο όταν επιστρέφει το χώμα στο χώμα, ενώνεται!

  2. Η ιστορία εχει κανει την πλήρη περιστροφή. Αλλα κάθε δεδομένο ανα δευτερόλεπτο πλέον απρόβλεπτο. Έχουμε δύναμη αρκεί να τολμήσουμε να περάσουμε τα σύνορα που έχουν ορίσει.

  3. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 3:32 ΜΜ

    Προσπαθω να σχολιασω και δεν μπορω ..Δεν εχει μερος να γραφτουν οι αριθμοι.αποδειξη ρομποτ,{σε αλλα ποστ]

    • Ηλίας Κοζάνη 11/26/2014 @ 4:56 ΜΜ

      Το ιδιο και εγώ μόνο αν υπάρχει άλλο σχόλιο μπορώ ,αν όχι το μαυρο πλαίσιο σκεπάζει το χώρο που γράφεται ο αριθμός κάποιο κόλπο υπάρχει αφού άλλοι στέλνουν.

    • Ανώνυμος 11/26/2014 @ 7:38 ΜΜ

      ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΠΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ . EINAI ΠOY EINAI ΣΠAΣTIKO ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ . ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .

    • Ανώνυμος 11/26/2014 @ 10:28 ΜΜ

      Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι ότι για να έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία ο Νικόλας, θα πρέπει να υπάρχει λόγος. Προτιμώ να μην ρωτάω και να τον εμπιστεύομαι. Λίγη υπομονή. Δεν μπορεί να είναι για κακό.

  4. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 9:15 ΜΜ

    Γιατι αυτη η παράνοια;
    γιατι πρέπει να γινει πόλεμος, και όχι να ξεγραφτούν παγκώσμια τα χρέοι;
    Εχουν τεχνολογίες αντιμετώπισης όλων των δεινών του κόσμου, και όμως συνεχίζουν το θέατρο!

    Εσυ και εγω, ήμαστε συνυπεύθυνοι για το μέλλον μας!
    Θα σε πείσουν τα τρομοΛΑΓΝΑ άθρα, και τα τρέχωντα δεδομένα, ωστε ασυνήδητα να ΣΥΝΕΝΕΣΕΙΣ σε αυτην την παράνοια;;;
    Ειναι στο πνευματικο και νοητικό επίπεδο το παιχνίδι!
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΣΥΝ-ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΕΣ – ΠΟΥΤΙΝ – ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ -ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΟΙ- ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!
    Αντε αφυπνίσου!

  5. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 10:22 ΜΜ

    Καλησπέρα σε όλους… Ζούμε τον παγκόσμιο πόλεμο της γενιάς μας. Ζούμε τη νέα μορφή παγκοσμίου πολέμου, με τους ίδιους μεσοπρόθεσμους στόχους και τον ίδιο τελικό στόχο όπως οι προηγούμενοι. Η διαφορά έγκειται στο ότι τότε είχαν πληροφορήσει τον κόσμο ότι βρίσκεται σε πόλεμο. Σήμερα του μιλάνε για δήθεν αυθόρμητες εξεγέρσεις και για δόσεις.

    Ο πόλεμος έχει αρχίσει από το 1989, με στημένες "χρωματιστές" επαναστάσεις που ρίχνουν καθεστώτα μέσα σε μια νύχτα. Αμέσως μετά εισβάλλει στην ίδια χώρα το ΔΝΤ και την διαλύει σε σημείο που είναι εντελώς εξαρτημένη από τον εισβολέα. Μετρήστε χώρες. Ρωσία (τους ξέφυγε στο παρά πέντε), Λετονία, Γεωργία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Τουρκία, Αργεντινή, Ισημερινός (τους ξέφυγε στο παρά πέντε), Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τυνησία, Αίγυπτος… και άλλες.

    Παντού το ίδιο σενάριο. Καταστρεμμένα συντάγματα, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, πλιάτσικο όλων των εθνικών πόρων.

    Δεν τον αποκαλούν "παγκόσμιο πόλεμο" οι δημοσιογράφοι γιατί τέτοιες εντολές συσκότισης της κοινής γνώμης τους δόθηκαν. Αν δεν τον πούμε με το όνομά του όμως, δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και πού πάμε.

  6. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 10:47 ΜΜ

    Αρχοστ ενα φυπνητε.Ξεκεινηστε να μαζευετε τροφημα φαρμακα κτλ.Δεν θα κανετε κανενα κακο.Ομως η ιστορια ξανα επαναλαμβανεται.Δυστιχως.Καλο θα ειναι να αρχιζουμε να κοιταζουμε τι γινεται στη γειυονια μας στον διπλανο μας.Μην ειμαστε παρτακιδες.Ενωθειτε με τις οικογενειες σας με τους συγγενεις σας γιατι πολυ συντομα θα χρειαστει.Να εχετε παντα στο πισω μερος του μυαλου σας οτι ποτε κ τπτ δεν λυθηκε με τις πενες κ τα χαρτια.Κοιταξτε γυρω σας τους συνανθρωπους σας.Αυτο που σας λεει εδω ειναι οτι πρεπει να σταματησουμε καποια στιγμη να ακουμε το κολωκουτι της προπαγανδας κ της κοροϊδιας κ να αρχισουμε να αφυπνουμε για το σημερα κ το αυριο.Εαν λοιπον θελετε τα παιδια και τα παιδια των παιδιων σας να μεγαλωσουν ελευθερα χωρις νταβατζιδες κ πολιτισμο για τα σκουπιδια ξεσηκωθειτε αρπαξτε την ευκαιρια τωρα !!!!Οσο πιο νωρις τοσο το καλητερο.Δεν με νοιαζει τι θα πουν στα σχολια πιο κατω.Αλλα πριν πειτε κατι κοιταξτε τους φιλους σας τους συγγενεις σας τα παιδια σας στα ματια κ κυριως τα παιδια σας και αναρωτηθειτε…αξιζουν να ζουν σε εναν τετοιο κοσμο του ψεματος κ της εκμεταλευσης ????Της υποκρησιας κ του ψευτοκουλτουριαρικου κοσμου?Αξιζει το παιδι μου κ τα παιδια των παιδιων μου να ειναι σκλαβοι ξενων στην ιδια τους τη χωρα το σπιτι ?????Σκεφτειτε πριν απαντησετε.

  7. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 11:15 ΜΜ

    ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΆΤΙ;

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΏΛΕΙΕΣ ΜΝΉΜΗΣ;

    ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΚΕΝΑ;

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ ΚΆΤΙ ΕΝΏ ΔΕΝ….;

    ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΕΝΌ;

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΆΕΙ ΑΛΛΟΠΡΌΣΑΛΛΑ;

    ΣΟΥ ΛΈΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΑΠΕΡΓΊΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΊΤΕ ;

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΊΟ…

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ .

    ΠΌΣΟ ΥΠΕΡΆΝΩ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΊΝΑΙ…

    ΑΠΟΦΕΎΓΕΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ..

    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΒΛΆΚΑΣ!

    ΕΝΩ ΕΣΥ… ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ…

    ..ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΌ ΤΟΥ…

    ΦΑΕΘΩΝ

    δες τον ξανθούλη μάθε από αυτόν..

    την κόλλησε με ΦΩΤΙΆ την ασπίδα του.

    ΦΩΤΙΆ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ…

    ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ

    ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ!

  8. Ανώνυμος 11/26/2014 @ 11:56 ΜΜ

    Ποιος μιλησε για απεργεια ?Οτι να νε

  9. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 8:11 ΠΜ

    Καλύτερα στις λάσπες παρα σ'αυτό που ζούμε….Στις λάσπες τουλάχιστον ζούμε σαν άνθρωποι,…είμαστε άνθρωποι

    Greco Immortal

  10. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 1:09 ΜΜ

    ίστγουντ ξώφαλτσα υφηγεσία εφηύρε θύτη
    εξήγγειλε ηγητόρων
    ηγγικεν ήβη υφή έφηβη

    ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ

    ΕΣΑΣ σέρρες

    Φ

    ΣΟΚ

    υπομένει

    την προστατευω …

    δώστε της λίγη ΧΑΡΆ..

    είναι εύκολο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*