Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

37 σχόλια στο “Κάτι χοντρό γίνεται με την γη , κάτι μεγάλο παίζεται στον Ουρανό!”
  1. Δεν ξέρω τι παίζετε στον ουρανό αλλά ξέρω τι παίζουν 7 δις ζώων στον πλανήτη.

  2. …πολλα τα χαπια…λιγες οι παρενεργειες αλλα
    μη αναστρεψιμες.Κουραγιο αδελφια…τα πρωτα
    εκατο χρονια ειναι δυσκολα, μετα …επερχεται
    ηρεμια.

  3. pou htan h selinh to proto 15 hmero tou avgoustou oeo??? anaferthike kaneis se afto to thema? eixe eksafanstei kai ksafnika prin mia vdomada emfanistike me tin gnosti taktiki tis diladi siga siga na gemizei mexri tin epomeni panselino.pisteyw oti ontos i einai skafos i einai enas doryforos o opoios elexetai pliros apo mia agnosti morfi dynamis

  4. να εξαφανιστεί η πανσέληνος τ Αυγούστου γίνεται ? δεν μορω ν ακούσω πάλι τους ίδιους και τους ίδιους να τραγουδούν …. ειδικά τον Κηλαϊδόνη δεν τον αντέχω άλλο

  5. ερώτημα 1: Κάποιου είδους επιβεβαίωση από κάποιο παρατηρητήριο ή πανεπιστήμιο υπάρχει; Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρίσκω τίποτα πάντως. Έστω ότι είναι όλα ελεγχόμενα και δεν μιλάει κανένας για χάρην της συζήτησης…..

    ερώτημα 2: Απ'όσα ελάχιστα γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι η κίνηση της Σελήνης καθορίζει την παλίρροια και την άμπωτη. Εγώ που κατοικώ σε παραθαλάσσια περιοχή και έχω άμεση επαφή με το νερό δεν έχω παρατηρήσει ούτε κατά διάνοια κάποια αλλαγή αλλά τώρα θα προσπαθήσω να ελέγξω πιο σχολαστικά. Υπάρχει κάποιος που να παρατήρησε κάτι τέτοιο;

    ερώτημα 3: Δεν ξέρω αν είναι σκάφος, δορυφόρος ή μια μεγάλη μπάλα του γκόλφ, αντιλαμβάνομαι όμως πως ο κάθε ελλιπώς πληροφορημένος νεοέλλην (δεν θα πω άσχετος) λέει και μια βλακώδη θεωρία που άκουσε ή διάβασε σε κάποια αμφιβόλου ποιότητας έγγραφα κλπ. Κύριοι απλό το ερώτημα: έχετε εικόνα τι εστί μετατόπιση της Σελήνης κατά 5+ μοίρες; Έχετε ιδέα τι θα προκαλούσε στο κοινό βαρυτικό κέντρο με την γη;;;; Πριν απαντήσετε κανείς δεν έχει αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ εναντίον μας.

    Καλό θα είναι πριν ξεφύγει το μυαλό μας σε θεωρίες κλπ να κοιτάμε να δούμε αν επιβεβαιώνεται η είδηση.

    Περαστικά μας…………

  6. ΩΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΗ… ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΙΤΟ ΒΕΡΣΤΕΒΕΛΕ ΝΑ ΧΑΡΗ.

  7. Και οι κινέζοι μέσα είναι φίλε. Γιατί εφόσον έχεις διαβάσει την ο.ε.α. έχεις κατανοήσει κάποια όπως και εγώ. Αλλά ΠΡΌΣΕΞΕ. Οι ψυχές παγίδευονται σε παγίδες ψυχών αλλά και φυλακές. Αν κυριαρχήσει η κίτρινη φυλή στον πλανήτη που θα πάνε όλες αυτές οι ψυχές οι οποίες θα είναι σε "αδράνεια". Θα ενσαρκώνονται σε σώματα κινέζων πλέον αφού δεν θα υπάρχει αλλο είδος ανθρώπου πάνω στον πλανήτη. Άρα όπως καταλαβαίνεις τα ζώα πάνω στον πλανήτη είναι 7 δις ψυχών και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ο.ε.α. δεν το έχει πει πότε αυτό.

  8. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!
    ΗΛΙΟΙΟΙ ΜΕ ΣΑΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑΜΗΞΟΙ ΟΛΟΙ ΤΙς ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΙΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΩΡΙΕΣ.

  9. Την κυριακη 25 αυγουστου θα γινουν σε 100 πολεις παγκοσμιως συγκεντρωσεις κατα των χημικων αεροψεκασμων.
    Και στην αθηνα στις 18:00. Το συνθημα ειναι κοιταξτε ψηλα!
    Μηπως λεω…μηπως ετοιμαζουν κατιτι;ολογραμματα; εχει σχεση με το 23-26;
    Ολο και μου ρχονται στο νου τα λογια καποιου σαλου δια χριστον γεροντα: στους εσχατους χρονους μη κοιτατε τον ουρανο γιατι μπορει να πλανηθειτε.

  10. ρε παιδια, αυτο που λεει συμβαινει δυο φορες καθε χρονο!!! τον χειμωνα το φεγγαρι βγαινει βορειοανατολικα κ δυει νοτιοδυτικα, κ το καλοκαιρι νοτιοανατολικα κ δυει βορειοδυτικα!! δεν ειναι κατι καινουργιο!! κ αφου τελειωσε το καλοκαιρι αστρολογικα, τι πιο φυσικο αποτο να βλεπουμε αυτην την αλλαγη…εχει σχεση με την περιστροφη της γης…ψαξτε το…

  11. βρε φιλε 19 Αυγούστου 2013 – 8:56 μ.μ. αφου στο 2ο ερωτημα σου δν βλεπεις να κανει κατι στη γη η σεληνη, στο 3ο γτ μας λες πως θα εκανε αν μετατοπιζοταν?… επελεξε τι θες,να σου απαντησουμε κι εμεις…

  12. Χαίρομαι που άρχισαν μερικοί να διαβάζουν κείμενα της Ο.Ε.Α. Είναι ότι πιο πληρέστερο από πλευράς ενημέρωσης έχω διαβάσει κι εγώ ως τώρα.

  13. Δε μου λέτε όλοι εσείς εδώ….. Πως είναι δυνατόν να το σκάσατε όλοι μαζί από το δαφνί….;;;; Άιμτε να χαθήτε ψωνάρες ε ψωνάρες….!

  14. 1:34 αθνητε..αντε ψοφα!
    2:28 Τι ειναι η αλλη πλευρα; κολομερη για να την γυρναει και να την δειχνει στον καθενα;
    11:27 Εσυ δεν χρειαζεται να κοιταξεις στον ουρανο για να πλανηθεις…

  15. Προς "αστροφυσικους" που χλευαζουν το βιντεο :
    Τραβατε ρε παιδια και σχολιαστε στο βιντεο του ανθρωπου. Δωστε του το φως σας που παιδευεται να βγαλει ακρη μελετωντας δεδομενα.Αλλα μαλλον δεν ειστε ακομη ετοιμοι για Champions League, ε? Εχει 6αρες εκει εξω.
    ΥΓ. Ηθελα ναξερα ποσοι απ'αυτους που σχολιασαν καταλαβαν τι λεει 😛

  16. ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ 2Ε

    1. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
    2. ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ. ΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ Η ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ (http://hellasleaks.blogspot.gr/2013/02/a.html)
    3. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ!
    4. ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
    5. ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ" ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    1. Αν δεν μας ενδιαφέρει που θα πάνε οι ψυχές τότε πιο το νόημα? Τι στο καλό προσπαθούμε να κάνουμε? Μιλάμε πάντα για τις καλές ψυχές. Προφανώς το διατυπώσες λάθος και αυτό θα υπόθεσω…

  17. Το φεγγαρι που ειναι και πανσέληνος αύριο απο οτι βλεπω ανατέλει απο την ιδια πλευρα και θεση που ανατελει καθε Αυγουστο,αρα μαλλον δεν βλεπω να ισχυει αυτο που λεει το αρθρο.

  18. @20 Αυγούστου 2013 – 11:31 μ.μ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ?
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΙΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!
    Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣ. ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕΤΑ?
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗ YOHAN ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜ-ΤΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ…
    ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ε?
    ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ:

    Ο Ελληνας ιστορικος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, και ατυχως ιερεας του Ελληνικου Δωδεκαθεου, εγραψε οτι οι “ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”. Απο τις ψυχες των πεντε δισεκατομμυριων γενοκτονημενων του Γ’ Π.Π. η’ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ”, αυτες που θα ουρλιαζουν περισσοτερο θα ειναι αυτες των ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ – ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek