Διαφημίσεις

Κλιμακώνει η Άγκυρα, όπως ήδη επισήμανε το molwlave και σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ, το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με μια σειρά κινήσεων που παρακολουθούνται πλέον όχι μόνο από την Αθήνα : Το ”μέτωπο ” που επαναφέρει είναι αυτό των Ιμίων όπου , σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, σήκωσε, λέει, 5 ελικόπτερα για να απαντήσει σε ελληνική παρενόχληση!

Συγκεκριμένα κατά τους τουρκικούς ισχυρισμούς σκάφη της ελληνικής Ακτοφυλακής – Λιμενικού …παρενόχλησαν τουρκικά αλιευτικά που αλίευαν στην περιοχή των Ιμίων, καθώς και φορτηγά πλοία, στα διεθνή χωρικά ύδατα. Ορισμένοι Τούρκοι αλιείς επέστρεψαν, λέει, στους λιμένες του Γκιουμουσλούκ και του Τουργκούτρέις και στο μεταξύ 5 ελικόπτερα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, που απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ιμσίκ έφθασαν στην περιοχή και άρχισαν να πετούν πάνω από τα περιπολικά του ελληνικού Λιμενικού, τα οποία αποσύρθηκαν, λέει, στη συνέχεια μπροστά στην Κάλυμνο.

Σε διπλωματικούς κύκλους στην Αθήνα και σε δυτικές πρωτεύουσες που έχουν καταγράψει τις τουρκικές κινήσεις αλλά και την δημόσια ρητορική του κ Ερντογάν κλπ εκτιμούν ότι η Αγκυρα ενδεχομένως να κινείται βάσει σχεδίου ή ότι η κυβέρνηση Εντογάν ”παρασύρεται” στην δημιουργία κλίματος από ”κέντρα” που έχουν άλλους σκοπούς. Δεν είναι τυχαίο ότι για τα ”περιστατικά” που δημιουργεί η τουρκική πλευρά τον τελευταίο μήνα έχουν διακριτικά ζητήσει πληροφορίες από ελληνικές πηγές ξένοι διπλωμάτες.

Ούτε τυχαίες είναι οι τελευταίες απαντήσεις του ελληνικού ΥΠΕΞ .”Επιπροσθέτως,(σ.σ. του διαβήματος) η Ελλάδα ενημερώνει ανελλιπώς εταίρους και συμμάχους, αλλά και Διεθνείς Οργανισμούς για κάθε παραβατική συμπεριφορά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός του κ. Κ.Κούτρας με αφορμή μια από τις τελευταίες παραβάσεις της Τουρκίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο ““Κάτι τρέχει στο Αιγαίο” – Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία”
  1. …. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!
    ….. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ !!

  2. Όχι η Ευρώπη. Οι Γερμανοί. Και όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της άλλης Ευρώπης (πλήν Αγγλίας).
    Για ακόμα μια φορά!

  3. μαλακιες του Σαμαρα ειναι, στηριξη απο τον Ερντογαν να "φοβηθουν" οι ραγιαδες.

    Ετσι και κανουν οτι μπουκαρουν τα μογγολια, δεν σας λεω τι κανουμε στους 300+1 και φτανουμε μεχρι την λιμνη Βαν σε 10 ημερες το πολυ.

  4. https://www.youtube.com/watch?v=G_R7bJahcwc

    ΣΤΟ 14… ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2014… ΑΠΛΑ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

    ΩΩΩΩΧ! ΚΑΗΜΕΝΕ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ;

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΪΑ…: https://www.youtube.com/watch?v=8kAzCMMfcAc

    ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΗ Η ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ… ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΣΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ… ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2014….

    http://history-of-macedonia.com/2013/11/07/%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%B1/

    …ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ… ΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ… ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 14 ΚΑΙ ΣΤΟ 16 ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.. ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ… ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΡΝΗΣΣΟΣ… Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ (ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΡΑΡΑΤ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ) ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ… ΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΑ ΑΙΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΚΤΑΒΑΣ… ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΩΔΟ ΟΝΟ.

    ΤΟ 7 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *