Διαφημίσεις

Αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι όταν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το αυτονόητο, να δει την κουκουβάγια που κάθεται πάνω στην γαμημενη μύτη του!

Αν κάνετε μια βόλτα στα “μεγαλύτερα” δημοσιογραφικά σιτε της χωρας μας θα παρατηρήσετε ότι οι κλασικές ειδήσεις έχουν μια συγκεκριμένη ρότα! Αν δεν ήταν και κανόνας της ΑΜΠΕ ΜΠΕ να μην ξεπατικώνουν τα κείμενα που τους δίνει θα βλέπατε όλους να γράφουν ακριβώς τα ίδια!!

Βλέπεις η έννοια αλήθεια έχει χαθεί εδώ και καιρό, ο πολιτισμός μας είναι σε τέτοιες ταχύτητες που είμαστε ανίκανοι να τον ελέγξουμε! Καθημερινά 3 εκατομμύρια !! βιβλία σε όγκο είναι η νέα πληροφορία!! Ποιος να την ελέγξει? Ποιος γνωρίζει αν αυτό που γνωρίζει είναι πραγματικά αλήθεια? ΚΑΝΕΙΣ!! Απλά και με μεγάλη συμβατικότητα συμφωνούμε σε όποια αλήθεια μας βολεύει αυτή την στιγμή! Στην αλήθεια που συμφέρει εμάς!

Αρα όλοι ζούμε στην πραγματικότητα μέσα στο ψέμα και την άγνοια άλλα από την άλλη έχουμε φορέσει την ποδιτσα του ντοκτορα και δίνουμε διαλέξεις σαν παγόνι για να δούνε όλοι πόσες γνώσεις έχουμε!

Οι πεποιθήσεις μας είναι ο νομοθέτης μας , ο μπαμπάκας μας που μας έκανε ακόμα ένα στρατιωτακι εκτέλεσε την δική του αποστολή, το ίδιο το σχολειό,η εκκλησία , ο περίγυρος μας! Έτσι μάθαμε μέσα από τα μη , τα πρέπει να οριοθετούμε την αποδοχή μας από τους άλλους!! Είμαστε βλέπεις ζώα συναισθηματικά! Έχουμε ανάγκη την προσοχή ,την αγάπη ,τον θαυμασμό …άλλα Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ πάνω από όλα!!

Φανταστική σύλληψη σχιζοφρένειας ενός όντος!! Θέλω αγάπη ,αλλά η αγάπη που θα έχω θα πρέπει να περνάει από την αποδοχή ,που η αποδοχή είναι κτισμένη μέσα από τα πλαίσια εκπαίδευσης …πλαίσια εκπαίδευσης όχι αυτά που όρισα εγώ η ανακάλυψα εγώ …αλλά του νομοθέτη που φύτεψε στο μυαλό μου η οικογένεια μου, το κράτος ,η εκκλησία κοκ!

Βλέπεις δεν είναι και δύσκολο να ζουρλαθεις, όταν μέσα σε ένα σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων, εσύ είσαι αναγκασμένος για να σε αγαπούν να υποκρίνεσαι το άτομο που μπορούν να αποδεχθούν!!

Άλλα δεν είναι μόνο η αγάπη ,είναι όλο το γαμημενο σύστημα στραβά δομημένο ,έχει ξεφύγει και κανείς δεν έχει τα κότσια να το παραδεχτεί η να προσπαθήσει να το αλλάξει!

Για να γίνεις αποδεκτός και στο σύστημα πρέπει να ακολουθήσεις την σύμβαση της αλήθειας που έχουν υιοθέτηση οι πολλοί! Για να είσαι σε μια εργασία πρέπει να υιοθετήσεις τον εργασιακό τους κώδικα ,όσο και καλά αν μπορείς να κάνεις την δουλεία σου! Κώδικες -συμβάσεις υπάρχουν παντού -κώδικας συμπεριφοράς -κώδικας εμφάνισης – πολιτικός ορθός λόγος …. μα ποιος μαλάκας βάζει τους κανόνες;

Αν οι συμβάσεις ακόμα και που δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν ικανές-σωστές δεν θα είχαμε φθάσει εδώ που είμαστε σήμερα! Αρα γιατί συνεχίζουμε και τις έχουμε;γιατί επιμένουμε σε ένα λάθος μονοπάτι;

Είναι απλό ,όλα κρύβονται στην αγάπη μπέμπη!! …Έμαθες για να μπορείς να υπερασπίσεις την πραγματική σου φύση από παιδί να αμύνεσαι , η άμυνα είχε να κάνει με το ξέσκισμα κάθε πραγματικής επιθυμίας σου ,αληθινής και μέσα από την καρδία σου!!

Έπρεπε τα χαλασμένα σχιζοφρενή όντα που ανακαλυψες μόλις ήρθες στην Ζωή να σε κάνουν ΙΔΙΟ!

Εσύ από την φύση μιας και στην αρχή είσαι φως ενωμένο κατανοησες ότι έρχεται βιασμός – ψυχικός βιασμός και αμύνθηκες με όλες σου της δυνάμεις να παραμείνεις ΕΣΥ!! Άλλα τα ζόμπι γύρω σου έπρεπε να σε κάνουν ΙΔΙΟ!

Η απώλεια της ενέργειας στην μικρή ψυχούλα σου ήταν μεγάλη και έμαθες με τον καιρο ότι υπάρχει μια δόνηση που μπορεί να απαλύνει τον πόνο –η αγάπη! Είδες ότι ενώ η ΑΓΑΠΗ είναι μια λίμνη που απλά η είσαι η δεν είσαι ενωμένος ότι όλοι οι άλλοι παρακατιανοί είχαν αποκοπεί!! Ο μόνος τρόπος να γιανεις ήταν να πάρεις αγάπη από αυτούς και ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΑΠΗ!Δεν θα ησουν ο ιδιος αν το έκανες και αυτό δεν πρέπει να γίνει …δυο τρεις φορές έγινε και τον ένα τον σταύρωσαν τον άλλο …τον σταύρωσαν!! αχχαχαχ

Με τον καιρό αναγκαστικά αποκόπηκες από την Λίμνη σου μικρέ Θεέ και έπεσες στην πλάνη ,όταν μεγάλωσες λίγο κατάλαβες ότι αυτού του είδους η αγάπη που είναι μακριά από την πηγή είναι εγωιστική ,είναι με αντίτιμο η γεμάτη με ΦΟΒΟ! Έτσι για να μπορέσεις να συνεχίσεις να δίνεις εκεί που θεωρούσες ότι χρωστάς και για να μην πληγώσεις αυτούς που ήθελες δεν ήθελες αγάπησες δημιούργησες τον ΝΟΜΟΘΕΤΗ ….έκανες και εσύ λογκιν στο ματριξ της σύμβασης που έχει κάνει η ανθρωπότητα λόγω ΦΟΒΟΥ!

Κάπου εδώ ανοίγει η κουκουβάγια τα φτερά της να πετάξει και αυτό που βλέπεις είναι πια ο κόσμος …..ο κόσμος δεν έχει φτερά χαζουλη είναι εδώ μπροστά σου!!

STRANGER ….Η επιλογη της κουκουβαγιας που καθεται στην μυτη ειναι τυχαια ..ο καθενας μπορει να βαλει οτι πουλι θελει !!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Κάπως έτσι….Ένας κεντρικός μπάσταρδος ελέγχει το μυαλό σου!”
  1. Σε βρίσκω σωστό ξένε…

    Κάνε καμιά ανάρτηση για το τι εστι πεδίο -απ όπου παίρνεις και πληροφορίες όπως έχεις πει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *