Διαφημίσεις

Θυμάμαι …

Ότι δεν είμαι ο μόνος ζωντανός άνθρωπος στον κόσμο!

Ότι ο πόνος μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο σύμπαν !

Ότι η αγάπη μου μπορεί να θεραπεύσει !

Ότι το χαμόγελο μου αλλάζει θέση στην ροή της ημέρας!

Ότι η συνείδηση μου είναι το ίδιο ισχυρή όσο και η πραγματικότητα !

Ότι η μοναδικότητα μου θα είναι χρήσιμη για μένα όταν κατανοήσω την ανυπαρξία μου- το πόσο μικρός είμαι !

Ότι το να πω ψέματα στον εαυτο μου είναι η πιο εύκολη παγίδα να ξεχάσω ποιος είμαι!

Κάθε φορά που ανασαίνω θυμάμαι ….

Ότι γνωρίζω πολύ πιο λίγα από ότι γνώριζαν οι πρόγονοι μου!

Ότι για να βρω την πραγματική αλήθεια θα πρέπει να μπορώ να αμφισβητήσω όσα έμαθα και να ξαναμαθω από την Αρχή τα πάντα …και μετά να τα αμφισβητήσω ξανά!

Κάθε φορά που ανασαίνω …

Εύχομαι στους εχθρούς μου μια δίκαιη και με τιμή μάχη!

Εύχομαι σε όσους αγαπώ να μην δουν την αγάπη μου σαν μπαστούνι άλλα σαν σκαλοπάτι εξέλιξης!

Εύχομαι στην γη να με προστατέψει από τα υλικά και άυλα που μπορούν να με κάνουν να ξεχάσω !

Εύχομαι να μπορώ να θυμάμαι μέχρι την υστάτη στιγμή τι ήθελα να πετύχω σε αυτή την διάσταση!

Εύχομαι να μπορώ να είμαι ευτυχισμένος μέχρι την ημέρα που εγώ θα αποφασίσω οτι είναι η κατάλληλη για να φύγω!

Εύχομαι η φύση να μου φερθεί με δικαιοσυνη και όλα τα όντα πάνω της να με τιμούν ακόμα και αν θελήσουν να γίνω η τροφή τους!

Εύχομαι όλα όσα δεν μπορώ να δω να γίνουν ορατά στα ένστικτα μου και να μην προδώσω ποτέ την καρδία μου !

Κάθε φορά που ανασαίνω …

Σκέφτομαι εσένα …

Σκέφτομαι το δίκαιο…

Σκέφτομαι την αγάπη….

Σκέφτομαι όλους μας μαζί ….

Σκέφτομαι την μητέρα γη ….

Σκέφτομαι την Ζωή και την ανάγκη της να εξελιχθεί ….

Κάθε μέρα που ανασαίνω δεν σταματώ να είμαι ένας φύλακας της Ζωής έτοιμος για την μεγάλη μάχη !

Stranger …Από εδώ δεν θα περάσεις….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

44 σχόλια στο “Κάθε φορά που ανασαίνω….”
  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ..
    Η' ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ..
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ..
    ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΕΤΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ..
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ(ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ..
    ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ Η' ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ..

  2. καλησπέρα παίδες!! γεια σου stranger!! θα ήθελα να μου λύσετε την απορία τι σημαίνει το 11:11; το βλέπω πολύ συχνά στα ρολόγια και γενικότερα.

  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΩ , ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙ . ~ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ~

  4. ………μμμμμμμμμμ…… πως και "ετσι" ;;;;;;;;;;
    βαθος σκεψης…..(;) ποιοτητα συνειδησης
    πλατος αισθηματων……(;) ποσοτητα αγαπης
    αραγε το μηνυμα σου αυτο ειναι το αποτελεσμα των σημερινων σχολιων μας;
    μπερδευεις απροσμενα το "κοινο" σου
    ………..μμμμμμμμμμμμμμ….. πως και "ετσι"

  5. ειμαστε μαζι σου με τη σκεψη, τη θεληση, την πιστη και την ενεργεια μας! ειθε ο θεος μεσα σου να κ ο θεος μεσα μας να γινει ενας θεος ξανα για να καταφερουμε να μεινουμε ανεπαφοι μπρρροστα σε ολο αυτο. καλη μας δυναμη αδερφια!

  6. 11.11 ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΤΕΝΙΣΤΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕΣ, ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ!!! ΞΕΝΕ ΓΕΜΙΣΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ!!!!!!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΟΧΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ . ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  7. λοιπον! λοιπον! εβαλα την μουσικη και την ακουω κατ επαναληψη προσπαθωντας να σε οραματιστω για το πλασμα που μπορει να κρυβει αυτο το θηλυκο πνευμα και εβγαλα το συμπερασμα οτι θα πρεπει να ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ και ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΑΝΑ
    επισης προσπαθω να αντιληφθω το ποιος δεν θα περασει απο το μονοπατι που ανοιγεις και αποφασισα οτι θα πρεπει να εννοεις οτι μονον το δικο σου πνευμα θα κυριαρχει ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΤΗΛΗ και θα γινονται αποδεκτοι μονον οι αναμεταδοτες και οχι τα κριτικα μυαλα!
    κατα τα αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι αυτη η αποψινη σου αναγκη απολογιας/επεξηγησης/τοποθετησης εχει σχεση με τα σημερινα σχολια του πρωινου κειμενου σου για να καταθεσης την ψυχη σου στην ολη επικοινωνια σου.
    μας προβληματιζεις αλλα δεν θα καταφερεις να δημιουργησεις εξαρτησεις μονον οπαδους-αναμεταδοτες !

  8. Ρε καλοκαγαθε stranger, μήπως σου βρίσκονται κανά 2 3 χιλιάδες ευρώ δανεικά να ξελασπωσουμε. Και σεις ρε παιδιά που τον κατάλαβαινετε κ είστε μαζί του, βοηθήστε λίγο την κατάσταση. Οτι έχετε ευχαρίστηση. Ευχαριστώ.

  9. Προς τον 15 Αυγούστου 2013 – 11:44 μ.μ.

    Θα σου λύσω εγώ την απορία σου,για το τι παίζει με τον stranger.

    Ο stranger έχει κάποιες γνωριμίες με το σύστημα και έτσι μαθαίνει ορισμένες πληροφορίες.
    Από την άλλη είναι γνώστης του αποκρυφισμού.

    Οπότε ανακατέβει το αποκρυφιστικό του ύφος με τις πληροφορίες που τον προμηθεύουν οι άνθρωποι του συστήματος,βάζει και λίγη σαλτσούλα από πάνω και όλα αυτά τα πλασάρει μέσα από το site του οποίου έιναι κάτοχος ή συνιδιοκτήτης.

    Επειδή ο κοσμάκης τρελένεται για κρυφή γνώση,για προφητεία,για,για,για…..
    μπαίνει στο site και διαβάζει τον stranger.

    Έτσι υπάρχει πολύ επισκεψιμότητα και ο stranger από τα πολλά κλικ και τις διαφημισούλες βγάζει ευρουλάκια και βιοπορίζεται.

    ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΥΘΥΝΗ.

    ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ.

    ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ… ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ…

    ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

    ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ..

    CAMINERO

  11. "Μπαίνω μες στη σκιά
    με τυφλώνει το φως
    μ’αρρωσταίνουν οι λέξεις..
    Έχω βαρεθεί..
    δε θέλω να εξηγώ,
    πρέπει εσύ να διαλέξεις.

    Όμως στο λέω ξανά
    μήπως έχεις χαθεί μέσα σε δρόμους που καίνε…"

    Καλέ μου Stranger,νοιώθω πως ό,τι γράφεις, ό,τι κάνεις, το κάνεις με καλή προαίρεση. Και είναι αυτός ο λόγος που περιμένω και επιμένω να "σε διαβάζω" κάθε φορά με μεγάλη αγωνία. "Διαβάζοντάς σε" όμως,εκτός από την καλή σου προαίρεση, νοιώθω και κάτι άλλο.. Ότι ακριβώς αυτή σου την καλή προαίρεση,τη χρησιμοποιούν(αυτοί,από τους οποίους δεν μπορείς να αποκρύψεις τις σκέψεις σου), κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι ξεκαθαρίζεις και καταλαβαίνεις, ενώ αυτό που καταφέρνουν είναι να σε κρατάνε μακριά από την Αλήθεια.
    Κάποιος το'πε: "Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς". Κάνε έναν κόπο ν'ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω μ'αυτόν που το είπε,και
    τότε ίσως..(ίσως λέω) εκπλαγείς. Εκτός κι αν κάτι μέσα σου εναντιώνεται. Σ'αυτήν την περίπτωση, σου αφιερώνω τους παραπάνω στίχους..
    Να'σαι καλά..

  12. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ . ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ "ΖΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΤΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ . ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ . ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ , ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ . ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ .

  13. Αγαπητέ….Strager.Ο Μόνος που μπορεί να σε σώσει, στην κυριολεξία όμως ,είναι ο ΘΕΟΣ. Οι αναζητήσεις σου δεν έχουν βρει ακόμα τον δρόμο τους.Εκείνος μόνο μπορεί να σε βοηθήσει και στα ορατά (υλικά) και στα αόρατα,είναι πάλι ο Θεός, για τον απλούστατο λόγο οτι Εκείνος σε έχει δημιουργήσει.Α! και κάτι αλλο, εκείνος βέβαια θ' αποφασίσει πότε ….θα "φύγεις".Οταν ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα βάζοντας στην άκρη τον ανθρώπινο εγωισμό – που έχουμε όλοι άλλωστε, τότε ίσως η "αλήθεια"σου αποκαλυφθεί.
    Εύχομαι πραγματικά να το πετύχεις γιατί έχεις αναζητήσεις,λίγο προσοχή χρειάζεται…και πίστη.Δεν είμαι θρησκόληπτη αλλά αν νιώσεις ταπεινότητα και αγάπη ο "μηχανισμός" λειτουργεί .

  14. ΑΝΩΝΥΜΟΣ/16.08.13/1.45:……Ε! καλα τωρα! μεσα απο τα οποια αρνητικα (που κουβαλα ο υλισμος της εμπορευματοποιησης) ο μελετητης της Ζωης και ο ερευνητης της Αληθειας ψαχνει τα μηνυματα απο οπου μπορει να τα συναντησει και που θα τα μετατρεψει σε θετικο προσιμο στην συνολικη Γνωση του.
    Τωρα για ολα τα αλλα θα πρεπει η ανοχη της αναγκαιοτητας αφου στον υλικο κοσμο που ζουμε χρειαζονται "μπακκυρες" για να επιβιωσει η ιστοσελιδα(το σπιτι μας) και να μπορουμε να το χρεισιμοποιουμε/χειριζομαστε ολοι μας…..

  15. Προς ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ/15.8.13/10.00/bahrain:-):
    Αγαπητε σου ευχομαι καλη επιτυχια στους εκει σκοπους σου
    Δεν σε παρεξηγησα απλα σου επεξηγησα
    Ιθε ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΡΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ να σε οδηγουν σαν ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ στην διαδοση του σωστου μηνυματος τους στους εξωελληνες
    Δυστυχως εμεις ειμαστε αυτοι που ψηφισαμε/εκλεξαμε αυτους τους πολτικους ταγους για να μα καταχραζονται την ζωη μας τα δημιουργηματα μας τα κερδη μας και τα αποτελεσματα μας
    Καλη δυναμη καλο κουραγιο και γρηγωρη αναπτυξη και ανοδο στην ζωη σου

  16. ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
    υπαρχει προβλημα συνεδεσης
    λαθος συνδεση
    σφαλμα συνδεσης
    Αυτα συμβαινουν εδω και τρεις μερες
    Μηπως λεω μηπως συμβαινει και σε αλλους "κατοχικους"
    Μας βαλανε κοριους απο το "εσελον"
    Μας γεμησανε ιους
    Παρακαλω μια απαντηση και απο αλλους "κατοχικους"
    Και απο την ιδιοκτησια

  17. ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
    υπαρχει προβλημα συνεδεσης
    λαθος συνδεση
    σφαλμα συνδεσης
    Αυτα συμβαινουν εδω και τρεις μερες
    Μηπως λεω μηπως συμβαινει και σε αλλους "κατοχικους"
    Μας βαλανε κοριους απο το "εσελον"
    Μας γεμησανε ιους
    Παρακαλω μια απαντηση και απο αλλους "κατοχικους"
    Και απο την ιδιοκτησια

  18. Ποιός δεν περνάει ρε παιδιά;;; η κυρά Μαρία;;; (Δεν περνάς κυρά Μαρία δεν περνάς δεν περνάς)

  19. 11.58εχης δικιο συνεχεια εχω προβλημα σιγουρα παρακολουθουν και ιδιετερα οση κατακρινουμε το συστημα εμενα μου συνεβηκε και κατι περιεργο !!!δεν πανε να πνιγουνε στην τελικη μας καταδικασανε εις θανατο και τους λεμε ευχαριστο ο υποφενομενος ομος ουτε μυστις ειμε ουτε τιποτα απο τα γνωστα και αν δινω κατι το ξερω ……..το πως δικο μου θεμα ξεκαθαριζω ουτε ο αιοσφορος μου δινει πληροφοριες ουτε ασχολουμε με λευκη η μαυρη μαγεια!!!!!προσοχη ερχεται κατι πολυ μεγαλο και δεν ξερω σν μπορουν να το σταματησουν λοιπαμε srtanger θα εμπλακη η ελλαδα η παναγια να μας φυλαξη και να παρακαλεση για μας τους αδαης και πτωχους το πνευματι.ο θεος και οι αρχιστρατηγοι ταξιαρχες βοηθεια μας

  20. θερμη παρακληση σε ολους μας
    σταματαμε το "ανωνυμος"
    και παμε σε καποιο χαρακτηριστικο
    δεν ειναι η ωρα της ομαδοποιησης
    ειναι η στιγμη της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    βαλτε καποιο ονομα -εισαι "ο καποιος" –
    δεν εισαι καποιος
    για να παρακολουθουμε το πνευμα του καθε σχολιαστη
    ευχαριστω και
    καλη δυναμη καλο κουραγιο καλη αντισταση

  21. Οκ, συμφωνώ….

    Αλλά πες μας αλήθεια, ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σκέφτεσαι ΚΑΘΕ φορά που αναπνέεις???
    Ποτε προλαβαίνεις??????????

  22. ΑΝΩΝΥΜΕ/16.8.13/2.51:
    κανουμε απο το πληκτρολογιο μας ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κατα των τραπεζων και των εισπρακτικων εταιρειων και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ κατα των υπαλληλων αυτων των γωνιακων μαγαζιων του συστηματος
    και δεν περιμενουμε οπως εσυ τους αλλους να μας βγαλουν το φιδι απο την τρυπα
    τελος δεν πληρωνουμε ολοκληρη την δοση μας στην αφορια στο χαρατσι και στις τραπεζες
    μηπως τωρα νιωθεις καλλιτερα……

  23. ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ…ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ,ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ??
    ΑΣΤΕΡΙ

  24. Ο Εποπτευων προσπαθει να μας πει γιατι δεν ηταν ετοιμος να παρει το ρισκο η οτι πολυ συντομα θα γινει κι αυτο ;

  25. ΑΛΟΙΠΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΓΩΤΟ, ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΠΟ ΚΑΝΕΝΑ
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩς ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
    ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΒΟΗΘΑΜΕ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
    ΕΓΩ ΟΜΩςς ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗς ΜΟΥ
    ΛΑΙΦ ΣΤΑΗΛ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ

  26. ΑΝΩΝΥΜΟΣ/17.8.13/12.20:)
    ΑΑΑΑΑΑΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΒΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ αυτο θα πετυχουμε με τις ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κατα των τραπεζων και τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ κατα των υπαλληλων αυτων των γωνιακων μαγαζιων του πολιτικου συστηματος του σαμαρικου/βενιζελακου(στουρναρια)
    να αγανακτησει επιτελους ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ απο τις φαλτσες αποφασεις της ελληνικης δικαιοσυνης και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    με το να αυτοκτωνουν γιατι χασανε το σπιτι τους και την δουλια τους δεν ωγαινει τιποτα
    η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΔΗ θα φερει το τελος της γερμανοδουλης κυβερνησης του δυναστη/δικτατορα σαμαρικου και του αρχομανη /κακου/σκληρου βενιζελακου και του χαζοχαρουμενου/υποταγμενου/διαπλεκομενου στουρναρι
    Υ.Γ: ηδη ξεκινω την προσπαθεια μου κανοντας ΑΣΤΙΚΗ ΣΓΩΓΗ κατα της eurobank + citybank διοτι παι παροτι τις ενημερωσα για την αδυναμια μου συνεχισης αποπληρωμης των δανειων μου και εφοσον δεν τους απεκρυψα κανενα περιουσιακο μου στοιχειο με εκθετουν στον "τειρεσια" και προχωρουν στην παραχορησηωτων δανειων μου εε ξενους με σκοπο να μου φανε μισοτιμης την πολλαπλασια σε αξια των κωλοδανειων τους περιουσια μου!!!!!
    τους ζητω στην ΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μου πενταπλασιο ποσο απο αυτο που τους χρωστω
    Δεν κρυβω οτι ελπιζω να τις κερδισω ωστε να οφεληθουν ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου και οχι οι ελληνες των κυβερνωντων

  27. εανν θες να βοηθεισεις οπως λες ΜΟΛΙς ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑς ΑΠΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟς ΓΝΩΣΤΟς Η ΞΕΝΟΣ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΟΠΙΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΠΤ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΝΤΑΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ
    ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
    ΕΣΥ ΣΤΕΛΝΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΟΚ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ

  28. 11.45 , οτι και να εχει να πει , τι σε κανει να πιστευεις πως με τον τροπο που σκεφτεσαι θα το καταλαβεις ; Εκτος βεβαια απο τον αμετρο εγωισμο σου που σε εχει κανει να πιστευεις πως τα ξερεις ολα ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *