Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:17 - 12/06/2012

Ιταλός εισαγγελέας εναντίον Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Μόντι για τον ρόλο τους στη κρίση του ευρώ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ιταλός εισαγγελέας Ρουτζέρο μετά από προκαταρτική εξέταση που ολοκληρώθηκε στην γειτονική χώρα άσκησε ποινική δίωξη κατά πέντε στελεχών της Standard & Poors, με το κακουργηματικό αδίκημα της χειραγώγησης της αγοράς κατά συρροή.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως, βρίσκεται αλλού: Κατά την διάρκεια της έρευνάς του για τους οίκους αξιολόγησης των Moody’s και Fitch εντόπισε ότι στοιχειοθετούνται ευθύνες και για τον νυν πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, το δευτερο τραπεζίτη που η trilateral επέβαλε ως πρωθυπουργό σε χώρα της ευρωζώνης μετά τον Λ.Παπαδήμο: Ο Μόντι που ήταν τότε πρόεδρος του Πανεπιστημίου Μποκόνι, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Moody’s τουλάχιστον μέχρι την περίοδο που διερευνά ο εισαγγελέας Ρουτζέρο…

Σε συνέχεια και συνέπεια της μήνυσης τον Μάη του 2010 από οργανώσεις της Ιταλίας εναντίον του οίκου Moody’s, ο εισαγγελέας της πόλης Τράνι, Μικέλε Ρουτζέρο, αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του διεθνούς οικονομικού οίκου αξιολόγησης, για μια ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει τον Μάη του 2010, η οποία είχε αποσταθεροποιήσει τις εγχώριες αγορές και είχε προκαλέσει την κατάρρευση των Ιταλικών μετοχών και ομολόγων.

Μερικές μέρες πριν, και αφού πέρασαν κάτι περισσότερο από δυο χρόνια εργασίας και έρευνας, για την Standard & Poor’s ο εισαγγελέας κατέληξε στο να στοιχειοθετήσει την κατηγορία του εγκλήματος της χειραγώγησης κατά συρροή και με στόχο την απολαβή χρημάτων για πέντε άτομα:

Τον πρόεδρο της Standard & Poor’s, Deven Sharma, τον γενικό μάνατζερ στο Λονδίνο Yann Le Pallec, τον Eileen Zhang (του Ευρωπαϊκού κλάδου της S&P), τον Frankiln Crawford Gill και τον Moritz Kraemer που εργάζονται στη Ευρωπαϊκή προεδρεία της εταιρίας για την εκτίμηση των Δημόσων χρεών χωρών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Τράνι, οι πέντε ύποπτοι, που κατέχουν θέσεις στην κορυφή του οίκου, “μέσω τεχνασμάτων και εντολών ενημερωτικού χαρακτήρα (που όπως περιγράφεται έχουν καταγραφεί μόνο κατ’ επίφαση νόμιμα αλλά που στην πραγματικότητα είναι παράνομα), παρείχαν με δόλο στις αγορές, δηλαδή στους επενδυτές ψεύτικες και χαλκευμένες πληροφορίες για την πορεία και την αξιοπιστία της ιταλικής οικονομίας και την οικονομική πολιτική της Ιταλικής κυβέρνησης (που στόχευαν στην ανάπτυξη και την επαναπροώθηση της οικονομίας)”.

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει το πόρισμα του εισαγγελέα “αποχτούσαν κρατικά ομόλογα του Δημόσιου χρέους της Ιταλίας αποσβένοντας το κόστος για τους ίδιους και αυξάνοντάς το για την Ιταλική οικονομία”.

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Μήπως μοιάζει εκπληκτικά η υπόθεση αυτή με την υπόθεση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο οποίο εμπλέκεται ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Ν.Παπανδρέου; Ή οι δηλώσεις περί Τιτανικού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου πρώην στελέχους μεγάλων οίκων του εξωτερικού, περί “Τιτανικού” της Ελλάδας που οδήγησε στην εκόξευση των spreads; Ή στην υπόθεση του δημοψηφίσματος για το ευρώ, το οποίο έκανε μερικούς δισεκατομμυριούχους μέσα σε λίγες ώρες, υπόθεση για την οποία ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

Και βέβαια η περίφημη και “καραμπινάτη” πλαστογραφία των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στο δεύτερο Μνημόνιο και στην κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Πάντως και εντός Ελλάδος, μια “ανήσυχη” ομάδα εισαγγελέων, τα ψάχνει και τα τεκμηριώνει όλα αυτά τα θέματα. Θέματα που αφορούν και πράξεις του Λ.Παπαδήμου. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες…

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*