Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

το Δεκέμβριο του 2015! Κρατήστε το τουλάχιστον στο αρχείο και στα μηνύματά σας…

Ένα άρθρο το οποίο κατατίθεται με πολύ μεγάλο ρίσκο και κατόπιν ισχυρής αναποφασιστικότητας γιατί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ!

Ένα άρθρο το οποίο ετοιμάστηκε σε περίοδο 4 περίπου χρόνων και όχι σε μία μέρα, για να προλάβουμε τους χλευαστές, συκοφάντες, αντίθεους, άθεους, ‘’εργατικούς’’ κ.ά., οι οποίοι — το γνωρίζουμε από τώρα — θα ισχυριστούν χιλιάδες προφάσεις εν αμαρτίαις για το χρόνο που διατέθηκε στη σύνταξη του άρθρου, το ‘’ποιόν’’ του γράφοντα, την αξιοπιστία του, τη φύση των γραφομένων κλπ.

Ένα άρθρο που κατατίθεται ΑΠΑΞ σε δημόσια θέα μετά από περισυλλογή ακόμη και για το χρόνο που κατατίθεται (Απρίλιος 2015), γιατί οι πληροφορίες εδράζονται σε γεγονότα του άμεσου χρονολογικού ορίζοντα. Εξάλλου, υπάρχει και ο κίνδυνος να μεταφέρονται πληροφορίες που ίσως επηρεάσουν αρνητικά ορισμένους και ο γράφων να θεωρηθεί τσαρλατάνος, ψεύτης ή ‘’ψευδοπροφήτης’’…

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σ’ αυτούς που, τουλάχιστον, ακούν ή έχουν τουλάχιστον διάθεση να ακούσουν. Αν ακούσουν και πράξουν ανάλογα μετά την ανάγνωσή του, τότε το άρθρο θα έχει πετύχει το σκοπό του. Αν όχι, ο γράφων ζητά ταπεινά συγγνώμη για ό,τι προκάλεσε ή όχι.

Ως γνωστόν, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. Ειδικά στη χώρα μας, στην οποία κάθε υγιής άποψη βάλλεται από χλευασμούς, πικρόχολα σχόλια, ωχαδερφισμό, ανεγκέφαλη κριτική. Τόσες άκαρπες κυβερνήσεις επί δεκαετίες και ο ελληνισμός, χωρίς να ακούει καμία υγιή φωνή, ως άλλος σαδιστής, εκλέγει πολιτικούς αμφίβολης ποιότητας. Σε τι μπορεί να διαφέρει λοιπόν και το παρόν, που, πολύ πιθανόν, να αποτελέσει αντικείμενο κοροϊδίας;

Δεν πειράζει. Τα πρόσωπα των χλευαστών τα βλέπουμε ήδη πριν δημοσιευθεί το άρθρο, αν του το επιτρέψουν να δημοσιευθεί! Καλύτερα να υπάρχει η προειδοποίηση όμως για να μην πει κανείς ότι δεν το διάβασε κάπου, δεν το άκουσε, δεν του το είπαν…

Ακόμη και τα ιστολόγια-blogs-ιστοσελίδες που θα το δημοσιεύσουν ή ΟΧΙ, αποτελεί κριτήριο-βαρόμετρο για τις ειλικρινείς προθέσεις του ιστολογίου σχετικά με την ορθή ενημέρωση των συνανθρώπων μας.

Ο γράφων γνωρίζει σε ποιους το έστειλε. Όπου το δείτε δημοσιευμένο είναι καλό σημάδι, όπου ΟΧΙ…

ΑΡΧΗ ΑΡΘΡΟΥ

Στα πεδία των μαχών αλλά και σε όλες τις μάχες της ιστορίας, από αιώνων τώρα, είτε σε στρατιωτικό, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο, η γνώση των όπλων του αντιπάλου αποτελούσε μέγιστη ανάγκη και ο κάθε στρατιωτικός διοικητής, πολιτικός ηγήτωρ, εμπορικός διευθυντής κ.ο.κ., έπραττε τα πάντα προκειμένου να είναι γνώστης των τακτικών του αντιπάλου, του τρόπου λειτουργίας, των όπλων και μέσων, του προσωπικού του…

Τα μέσα του εχθρού, τα όπλα και ο τρόπος ενεργεία τους, ήταν και είναι από τα μεγαλύτερα εφόδια στο οπλοστάσιο των φίλιων δυνάμεων. Ο εκάστοτε ηγήτορας εκτελεί την αποστολή του προσαρμόζοντας σε μεγάλο ποσοστό την τακτική του στα μέσα του αντιπάλου.

Βέβαια, σημαντικότερο ρόλο παίζει η γνώση, η λειτουργία και χρήση των δικών μας όπλων. Προς τι η γνώση των όπλων του εχθρού αν δε γνωρίζω τα δικά μου;

Εν προκειμένω όμως, θα ασχοληθούμε με τα όπλα του εχθρού γιατί η γνώση των δικών μας όπλων άπτεται στην προσωπική αναζήτηση του καθενός. Ζούμε σε χριστιανική χώρα και θεωρείται δεδομένο ότι ο χριστιανισμός εμποτίζει σε μικρό η μεγάλο βαθμό τους κατοίκους αυτού του γεωγραφικού χώρου των Βαλκανίων.

Έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι, ο πόλεμος που διεξάγεται στις μέρες μας δεν είναι οικονομικός αλλά πνευματικός!

Δυστυχώς η μειοψηφία το έχει καταλάβει ενώ η πλειοψηφία πελαγοδρομεί ακόμη σε συμβατικά μονοπάτια, ορθολογιστικά, ψάχνοντας μάταια απαντήσεις σε αναπάντητες απόψεις κομμάτων, μίζες, κυβερνητικές πολιτικές δεκαετιών, σκανδάλων κ.ά…

Ωστόσο, ο αντίπαλος βιάζεται να εφαρμόσει ανηλεώς τα σχέδιά του και χρησιμοποιεί νυχθημερόν, αιώνες τώρα, κάθε υλικό μέσο για να επηρεάσει, κατευθύνει, φθείρει τους λαούς όλων των κρατών, χρησιμοποιώντας ως μοχλούς επίτευξης των σχεδίων του την οικονομία, το περιβάλλον, τις πηγές ενέργειας, τις τροφές, τα φάρμακα κ.α.

Εν τούτοις — καθώς ο αντίπαλος δεν είναι… άνθρωπος αλλά πνεύμα –, σκοπεύει να κάνει χρήση πνευματικών όπλων, όταν κρίνει αυτός ότι είναι η κατάλληλη ώρα…

Εξηγούμαστε: Οι πάντες προετοιμάζουν το δρόμο για την ανέλιξη στο παγκόσμιο προσκήνιο του Μαϊτρέγια!

Ενός τύπου που θεωρείται η προσωποποίηση του Χριστού (για τους χριστιανούς), του Ιμάμ Μαχντί (για τους μουσουλμάνους), του 5ου Βούδα (για τους Βουδιστές), του Μεσσία (για τους Εβραίους) και του Κρίσνα (για τους Ινδουιστές).

Επειδή μέχρι τώρα αυτά που διαβάσατε σίγουρα προκαλούν μειδίαμα από πάρα πολλούς, παρακαλείσθε σταματήστε να διαβάζετε εδώ. Αφήστε το κείμενο και σβήστε το τώρα. Αν όμως έχετε ανοιχτό πνεύμα και διάθεση να μάθετε, συνεχίστε και ανοίξτε καρδιά, μάτια και αυτιά…

Κατόπιν συνεργασίας και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ όλων των παγκόσμιων ΜΜΕ — τα οποία θα παίξουν το ρόλο του σαλπιγκτή (αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της DIGEA που δεν έχει γίνει αντιληπτός: ψηφιακό σήμα για άμεση-ποιοτική σύνδεση με υπολογιστές και δορυφόρους και ταυτόχρονη μετάδοση της εικόνας του Μαϊτρέγια!) — η εμφάνιση αυτού του τύπου θα αποτελέσει, κατ’ αυτούς πάντα, τη λύση σε όλα τα (παγκόσμια) προβλήματα της ανθρωπότητας.

Η εμφάνιση από το πουθενά αυτού του τύπου λαβαίνει χώρα μετά την οικονομική κατάρρευση των οικονομιών της Ευρώπης και της Αμερικής! Ενός οικονομικού κραχ που θα συμπαρασύρει όλες τις αποκαλούμενες ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης και της Αμερικής (ΗΠΑ-Καναδάς).

Το κραχ δεν θα ομοιάζει στο ελάχιστο μ’ αυτό του 1929 αλλά θα είναι αφάνταστα καταστροφικότερο για τις ζωούλες των δυτικών.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά το κραχ αυτό προετοιμάζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2015!

Τι σημαίνει ένα κραχ και ποιες επιπτώσεις έχει στη ζωή μας έχει ήδη αναλυθεί σε άπειρα blogs και ιστοσελίδες, γι’ αυτό και δε θα αναφερθούμε σ’ αυτό. Ο σκεπτόμενος αναγνώστης ας εννοήσει, ας ψάξει και ας κάνει ό,τι θεωρεί αυτός ορθό για τον εαυτό του, την περιουσία του, την οικογένειά του και την… ψυχή του.

Αρωγός της επιτάχυνσης του κραχ είναι η επιτυχής στερέωση του Κινέζικου νομίσματος (γουάν) ως το ΝΕΟ νόμισμα παγκόσμιων συναλλαγών, το οποίο προωθείται σταδιακά από τα μέσα του 2014. Ήδη πολλές χώρες έχουν εισχωρήσει στο νέο αυτό σύστημα εγκαταλείποντας το δολάριο. Ισχυρό βαρόμετρο της κίνησης αυτής είναι η Μεγάλη Βρετανία, που έχει εισχωρήσει στο νέο σύστημα παγκόσμιων συναλλαγών, όπως και η Αυστραλία, η Γαλλία, η Γερμανία (!), η Ιταλία κλπ.

Με άλλα λόγια, χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (Common Wealth) και η ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ εισχώρησαν στο νέο σύστημα αφήνοντας τις ΗΠΑ έξω!

ΓΙΑΤΙ άραγε; Τι ξέρουν και για ποιο λόγο αυτές οι τεράστιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις σε γρήγορους-συνδυασμένους ρυθμούς;

Άλλος δείκτης της κατεύθυνσης που παίρνουν οι εξελίξεις είναι και το γεγονός ότι, η Εκκλησία των Μορμόνων, η ισχυρότερη εκκλησία στις ΗΠΑ και η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Εκκλησία στην Κίνα (γνωστή για τις απαγορεύσεις στη θρησκεία), μετέφερε ΟΛΟ τον πλούτο της στην ΚΙΝΑ μέσα στο 2014! Οι γνώστες θα καταλάβουν τι σημαίνει αυτό…

Οι φωνές που φωνάζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα για συμμάζεμα της ζωής μας, αναδιάταξη και αναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων μας, περισσότερη πνευματικότητα, είναι ΟΡΘΕΣ 100%, πλην όμως πέφτουν σε ώτα ανηκέστως πληγωμένου και αποχαυνωμένου λαού.

Ο Μαϊτρέγια θα είναι η φωνή όλων των φτωχών, των καταπιεσμένων λαών, των ανέργων, των ασθενών, των άστεγων, των αμόρφωτων, δηλαδή η φωνή υπεράσπισης όλων πλην της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των αγορών. Μαζί του θα συστρατευθούν περί τα 2-2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων, δηλαδή ο πληθυσμός των χωρών BRICS, του νεοτεχθέντος οργανισμού εις αντίπαλον δέος των ΗΠΑ και ΕΕ, που περιλαμβάνει τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Ν. Αφρική.

Μέγας υποστηρικτής του, προάγγελός του, πρόδρομός του και αγγελιοφόρος των ίδιων απόψεων-φιλοσοφιών – προς εξαπάτηση όλων των πληθυσμών και κυρίως των χριστιανών — είναι ο Πάπας Φραγκίσκος!

Αυτομάτως ο Μαϊτρέγια κερδίζει τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του πλανήτη αφού επαγγέλλεται (προσέξτε το ιδιαίτερα):

-Ομοιόμορφη κατανομή πλούτου και πηγών ενέργειας και παύση της άνισης κατανομής σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα ίδια ακριβώς ΗΔΗ επαγγέλλεται ο Πάπας από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο ρόλος του οποίου, επαναλαμβάνεται, είναι πολύ σημαντικός στην άνοδο του Μαϊτρέγια. Μάλιστα, στις 8 Δεκεμβρίου 2015 ο Πάπας αναγγέλλει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και εγκαινιάζει ένα Ιωβηλαίο (χρόνος ημερολογιακός) αφιερωμένος στην Ευσπλαχνία και το Έλεος.

-Επαρκή τροφή για όλους — μέσω της παραπάνω κατανομής τροφών –, επεξεργασίας τους και δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου διανομής-κατανομής τροφίμων.

-Επαρκή υγεία για όλους (από τις κυβερνήσεις).

-Επαρκή στέγαση για όλους (από τις κυβερνήσεις).

-Πρόσβαση σε μια κοινή δεξαμενή γνώσεων για μόρφωση όλων των παιδιών και φτωχών του πλανήτη.

Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του νέου πολιτικού προγράμματος και της… νέας εποχής, όπου όλοι θα μοιράζονται τα πάντα. Δηλαδή, οι προηγμένοι και πλούσιοι (άτομα και έθνη) θα πρέπει να μοιραστούν όλο τον πλούτο τους με τους φτωχούς (άτομα και έθνη), προκειμένου να γίνει ο πλανήτης ειρηνικός, να ευημερήσουν όλοι οι λαοί, να παύσουν οι εχθροπραξίες, η εγκληματικότητα (που οφείλεται στα παραπάνω).

Εδώ και λίγα χρόνια, ο ΟΗΕ έχει επεξεργαστεί σχέδια γι’ αυτό εν αγνοία των πληθυσμών.

Έτερος μεγάλος πυλώνας της νέας τάξης πραγμάτων που επαγγέλλονται ο Μαϊτρέγια και ο Πάπας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η μείωση της θερμοκρασίας σε παγκόσμια κλίματα (θυμηθείτε τον Αλ Γκόρ) και ο περιβαλλοντισμός σε όλες τις εκφάνσεις του (ζώα προς εξαφάνιση, μείωση ρύπων κλπ.), για τον οποίο ξοδεύονται εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιούνται αστέρες των σπορ ή άλλων χώρων για επηρεασμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης (Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πρίγκιπας William).

Αυτό όμως που ξαφνιάζει είναι η επισημοποίηση των χρεών των κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και η… διαγραφή τους! Σε ελεύθερη μετάφραση τούτο σημαίνει πως τα χρέη αναγνωρίζονται ως ΝΟΜΙΜΑ και ως τέτοια πρέπει να χαριστούν, υπό το πρίσμα της Ευσπλαχνίας και του Ελέους του Πάπα Φραγκίσκου. Συνεπώς, η απάτη του χρήματος, των τραπεζιτών, των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κέντρων ΔΕΝ θα αποκαλυφθεί ποτέ, ενώ η επιβολή των απάνθρωπων μέτρων και των θυσιών των λαών θα πάει στράφι, θα καλυφθούν όλα και θα εξαφανιστούν, αφού ο νέος τρόπος σκέψης/φιλοσοφίας πρέπει να σκεπάσει όλο τον πλανήτη…

Η Ευσπλαχνία-Έλεος και το ξαφνικό Ιωβηλαίο γι’ αυτά που αποφάσισε ο Πάπας στα μέσα Μαρτίου 2015 είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν όλα τα έθνη. Ευσπλαχνία και Έλεος για όλους. Έλεος ακόμη και για τα… χρέη των κρατών, τα οποία μέσα απ’ αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να… διαγραφούν (χαριστούν).

Το αντίτιμο είναι ένα νέο, αδιάφθορο και τέλειο οικονομικό σύστημα για όλο τον πλανήτη, ένα καινούργιο σύστημα βασισμένο στη διαφάνεια μέσω της τεχνολογίας (!) το οποίο θα αντικαταστήσει το παρόν άρρωστο χρηματοπιστωτικό σύστημα με το οποίο γαλουχηθήκαμε γενιές και γενιές. Υπ’ αυτό το πρίσμα, όλα τα έθνη και όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να φανούν ευσπλαχνικοί και ελεήμονες, όπως ο Θεός στο Λόγο του (όπως λέει ο Πάπας).

Ωστόσο, μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ελλοχεύει μια πλάνη τεραστίων διαστάσεων που δεν έχει γίνει αντιληπτή και έχει ως δυνητικούς στόχους τους… πραγματικούς χριστιανούς. Όχι τους κάλπικους, τυπικούς ή κρύους χριστιανούς, αλλά τους ουσιαστικούς και αληθινούς!

Η πλάνη πλανητικών διαστάσεων εμπεριέχει και τα παρακάτω:

Ο Μαϊτρέγια επαγγέλλεται ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός! Κατ’ αυτόν, ο Ιησούς που δίδαξε στο Ισραήλ 2.000 χρόνια πριν δεν ήταν ο Χριστός ο Υιός του Θεού, αλλά ένας δάσκαλος, ένα μέλος μιας πεφωτισμένης ομάδας (παγκόσμιων) Δασκάλων της Σοφίας (Masters of Wisdom), αρχηγός της οποίας και ανώτερο μέλος είναι ο Μαϊτρέγια. Μέλη αυτής της ομάδας πεφωτισμένων ήταν επίσης ο Βούδας, ο Μωάμεθ, ο Κρίσνα… Ο Χριστός, έμεινε μόνο 3 χρόνια στη γη γιατί οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι ενώ τώρα η ανθρωπότητα φτάνει σε ανώτερα εξελικτικά επίπεδα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί έναν παγκόσμιο δάσκαλο που θα έρθει για να μείνει 2.500 χρόνια.

Συνεπώς, ο Μαϊτρέγια ερχόμενος στο παγκόσμιο προσκήνιο επαγγέλλεται τη θεϊκή καταγωγή του (από τα βουνά του Νεπάλ, όπου κατοικούσε επί… 2.500 χρόνια και τώρα αποφάσισε να κατέβει να βοηθήσει την ανθρωπότητα και να παραμείνει στην ηγεσία για τα επόμενα 2.500 χρόνια!), την παύση της δυστυχίας των εθνών, την ολοκληρωτική κατάργηση του σημερινού διεφθαρμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας. Στη θέση αυτών προτείνει την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινωνίας εθνών όπου όλοι θα είναι μέλη και αδέρφια του ενός θεού.

Καθότι μέλη και αδέρφια του ενός θεού, δικαιούνται αυτοδικαίως ισονομία, ισοκρατία, δίκαιη κατανομή πλούτου, πηγών, μέσων, μόρφωσης και όλων των στοιχειωδών μέσων διαβίωσης.

Κατ’ επίφαση, όλα όσα επαγγέλλεται ο Μαϊτρέγια, είναι υγιή, ορθά και δίκαια. Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η φτώχεια, η πείνα, ο πόλεμος, η καταλήστευση των φυσικών πόρων και η εκμετάλλευση των λαών;

Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η κλοπή του ιδρώτα των λαών;

Ποιος αρνείται να κλείσει τα σπλάχνα του στις φτωχές χώρες, στα φτωχά παιδιά του Τρίτου Κόσμου; Άλλωστε, ο Θεός των χριστιανών δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια (αφορμή για κατηγορώ εναντίον του Θεού των χριστιανών)…

ΚΑΝΕΝΑΣ!

Αυτός δε που θα πάει στο παραμικρό κόντρα στη θεωρία αυτή, αυτός που θα τολμήσει να εκφράσει κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που επαγγέλλονται ο Πάπας και ο Μαϊτρέγια, αυτός που αμφισβητήσει τις αγνές προθέσεις, αυτόματα περιθωριοποιείται ως άσπλαχνος, κακός, αντιδραστικός, συντηρητικός, οπισθοδρομικός ή… τρομοκράτης!

Αλήθεια, εσείς θα εκφράζατε ΔΗΜΟΣΙΑ την αντίθεσή σας σ’ αυτές τις επαγγελίες;;;

Ας φανταστούμε μια εικόνα ενός ηγέτη από το πουθενά — προβεβλημένου έντονα από τα παγκόσμια ΜΜΕ — να κηρύττει την κατάργηση της πλουτοκρατίας και την ισόνομη εργασία, υγείας, μόρφωση και στέγη για όλους (Αφρικανούς, Ασιάτες, Ιρακινούς, Αφγανούς, Λίβυους, Αιγύπτιους, Ιταλούς, Γάλλους, …Έλληνες).

Όταν μάλιστα όλ’ αυτά τα κηρύττει ο Νο 1 της Χριστιανοσύνης, ο Πάπας (ας μη γελιόμαστε, την Ορθοδοξία την έχουν καταπατήσει και ΔΕΝ είναι ο Βαρθολομαίος ο πρώτος των χριστιανών παγκοσμίως), η προώθηση και επιτυχία του ηγέτη αυτού είναι δεδομένη, η υποστήριξή του βεβαιωμένη και η ανέλιξη στην παγκόσμια ηγεσία σφραγισμένη.

Αναφερόμαστε όμως σε μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ παγκόσμια πλάνη, την εσχάτη μέγιστη πλάνη, όπου οι θρησκείες — ιδίως η χριστιανική — θα βρεθούν αυτομάτως στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Ο Μαϊτρέγια, φαινομενικά και διακηρυκτικά, είναι υπέρμαχος της διατήρησης της θρησκείας (σου) και όχι της κατάργησής της. Επαγγέλλεται ότι μέσω αυτού, εσύ κι εγώ (είτε είσαι/είμαι χριστιανός, είτε μουσουλμάνος, είτε βουδιστής) φτάνουμε στην ύψιστη αυτοπραγμάτωση, στην τέλεια κατάσταση στην οποία πρέπει να φτάσει ο άνθρωπος, τη θέωση… αλλά χωρίς Χριστό, χωρίς Βούδα, χωρίς Κρίσνα, χωρίς Μωάμεθ.

Βασικό κομμάτι του σχεδίου προώθησης του Μαϊτρέγια στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, είναι οι ΗΠΑ και η προεδρία της. Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα θεωρείται ο… τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το τέλος της θητείας του οποίου θα σημάνει την (ταχεία) έναρξη των διαδικασιών προώθησης και εμφάνισης του Μαϊτρέγια ως άμεση και αναγκαία πολιτική-κοινωνική-οικονομική λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας.

Αυτό σημαίνει και υπονοεί ότι — κρατήστε το καλά στο νου και το αρχείο σας — η επόμενη προεδρία των ΗΠΑ ίσως να μην είναι ένας Πρόεδρος αλλά μια ομάδα Σοφών ή ένας άλλος, άσημος, άγνωστος φιλόσοφος νεωτεριστής οικονομολόγος ή πνευματιστής από το πουθενά. Ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι αδύνατον από ‘’ανθρωπάκια» σαν εμάς να προβλέψουμε τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά παρακολουθείστε τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γιατί μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας της νέας τάξης πραγμάτων είναι η ισχυροποίηση της γυναίκας, του γυναικείου τρόπου ζωής, του φεμινισμού, των γυναικείων χαρακτηριστικών και της γυναικείας κοσμοθεωρίας και φιλοσοφίας.

Η δεύτερη θητεία του Μπάρακ Ομπάμα λήγει το Νοέμβριο του 2016, όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Ο ίδιος δε, δήλωσε ‘’χαριτολογώντας’’ ότι δεν θα ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του!

Το παραπάνω σενάριο είναι όντως σενάριο ή σχέδιο, ως τέτοια δε, υπόκεινται σε αλλαγές, διαφοροποιήσεις τελευταίας στιγμής, ανατροπής ή ματαίωσης. Αλλά, σύμφωνα με τα κομμάτια του πάζλ που διαρρέονται εντέχνως, ατέχνως, ατυχηματικώς και με πληροφορίες ειδικού τύπου, ο Ομπάμα αναμένεται να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των ΗΠΑ.

Η εμφάνιση του Μαϊτρέγια και η προώθησή του στην παγκόσμια σκηνή, άπτεται στη γενικότερη κοινωνικο-πνευματική κατάσταση των κρατών, τη συνειδητότητα των λαών και το ευρύτερο κάλεσμά τους για αλλαγή. Δηλαδή, κατά πόσο επιθυμούν κάτι νέο…

Από το στρατόπεδο του Μαϊτρέγια ανακοινώνονται επίσημα τα παρακάτω:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Η φοβερή αρρώστια της εμπορευματοποίησης των πάντων καταλήστεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, η εξάπλωση της πλουτοκρατίας ξερίζωσε κάθε υγιές συναίσθημα από τις καρδιές τους. Ο Μαιτρέγια επέλεξε αυτή τη στιγμή της ανθρωπότητας να εισέλθει στο προσκήνιο και να εκπληρώσει την αποστολή του.

Αναδύεται στο προσκήνιο τώρα και το σημάδι της εμφάνισής του είναι ένα άστρο που φαίνεται σε πολλές χώρες του πλανήτη. Το αστέρι αυτό θα είναι το σημάδι της επίσημης εμφάνισής του στην παγκόσμια σκηνή. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τηλεόρασης, θα δώσει συνεντεύξεις σε Αμερική, Ιαπωνία και πολλές άλλες χώρες.

Θα μιλήσει εκ μέρους αυτών που δεν έχουν φωνή, δεν έχουν εκπρόσωπο.

Θα καλέσει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τα αγαθά και τον πλούτο της γης και να αγκαλιάσουν τους πάντες ως αδέρφια.

Θα επιδείξει ότι ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη είναι η εφαρμογή δικαιοσύνης σε παγκόσμια κλίμακα και η δικαιοσύνη επιτυγχάνεται μόνο με τη μοιρασιά και δίκαιη κατανομή των πάντων.

Στο πολύ άμεσο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν μάρτυρες ενός θαυμαστού σημαδιού που παρόμοιό του εμφανίστηκε μόνο μια φορά στο παρελθόν, κατά τη γέννηση του Ιησού. Τότε, σύμφωνα με τη χριστιανική δοξασία, εμφανίστηκε ένα άστρο στον ουρανό που οδήγησε 3 μάγους από ανατολικές χώρες στον τόπο γέννησης του Ιησού.

Σύντομα όμως, για άλλη μια φορά, ένας λαμπερός φωτοδότης σχήματος άστρου θα κάνει την εμφάνισή του σε όλο τον κόσμο. Τι σημαίνει αυτό και πως είναι δυνατόν; Η απάντηση είναι ότι, αυτό το μυστηριώδες αστέρι είναι σημάδι και αναγγελία του ερχομού και έναρξης αποστολής του Μαϊτρέγια.

Αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του άστρου, ο Μαϊτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε αμερικάνικα ΜΜΕ.

Παγκόσμια εξέλιξη

Σε όλες της χώρες, όχι μόνο στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι παρουσιάζουν σημάδια επιθυμίας μιας αλλαγής. Πολιτικοί και οικονομολόγοι ονομάζουν την παρούσα κατάσταση ως ύφεση ή πτώση. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι η πτώση ενός κόσμου, μιας παλιάς τάξης πραγμάτων.

Εκατομμύρια ανθρώπων συναισθάνονται και συνειδητοποιούν πλέον ότι ο καπιταλισμός και το κέρδος δεν είναι τα μονοπάτια που πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει η ανθρωπότητα και ότι τέτοιες υλιστικές θεωρίες επέφεραν την παρούσα (οικονομική-κοινωνική) κρίση. Φυσικά, αρκετοί πλούσιοι και δισεκατομμυριούχοι υποστηρίζουν ότι, εφόσον επήλθε πτώση θα επέλθει και άνοδος, ως νόμος της αγοράς, προσπαθώντας να ενισχύουν γι’ άλλη μια φορά τις μέχρι τώρα ισχύουσες οικονομικές θεωρίες.

Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι πλουτοκράτες ν’ αναγνωρίσουν στα μηνύματα του Μαϊτρέγια την αλλαγή; Χαμένοι μέσα στην αλαζονεία και αυτοπροβολή τους; Ίσως όχι, παρόλο που αρκετοί απ’ αυτούς χάνουν την πίστη τους στις υπάρχουσες θεωρίες και έχουν χάσει μέρος της αμύθητης περιουσίας τους…

Οι λαοί όμως είναι έτοιμοι για αλλαγή, θέλουν την αλλαγή και μια ζωή με νόημα. Ο Μαϊτρέγια θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, τις βασικές ιδιότητες δίχως τις οποίες δε μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην ανθρωπότητα. Και ο μόνος τρόπος να υπάρξει Δικαιοσύνη και Ειρήνη είναι μόνο μέσω της δίκαιης ανακατανομής-μοιρασιάς πλούτου και πηγών.

Όταν ο, έως τώρα, εκπρόσωπος του Μαϊτρέγια ρωτήθηκε σχετικά (σ.σ. αρχές του 2009!) για πιθανές κινήσεις του Προέδρου Ομπάμα, αμέσως μετά την εκλογή του και την πιθανή άφιξη μιας νέας εποχής μετριοπάθειας και ειρήνης παγκοσμίως, αυτός είπε: «Ναι, ίσως να μην αποσυρθεί άμεσα από Ιράκ ή Αφγανιστάν αλλά θα το κάνει το συντομότερο δυνατό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή σημαίνει. Φαίνεται όμως ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Πρόεδρο που δε μιλάει ή δρα ως ιδεολόγος δημαγωγός αλλά είναι μετριοπαθής και έχει να θεραπεύσει την άρρωστη χώρα του. Κι έχει επίσης κι αυτό στο πλευρό του, τον Μαϊτρέγια και το όραμά του, την ενέργεια και την αγάπη του. Τι τέλειο παράδειγμα γι’ αυτόν!»

Ιδεολογία

Όλες οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου αναφέρουν την εμφάνιση ενός μελλοντικού Δάσκαλου. Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι Βουδιστές προσδοκούν τον ερχομό ενός άλλου Βούδα (Lord Maitreya), οι Μουσουλμάνοι περιμένουν τον Ιμάμ Μαχντί, οι Ινδουιστές μια μετενσάρκωση του Κρίσνα, οι Ιουδαίοι τον Μεσσία.

Οι γνώστες όμως και οι μύστες της Εσωτερικής παράδοσης θεωρούν τους παραπάνω ως διαφορετικά ονόματα ενός προσώπου, του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδάσκαλου, την Κεφαλή της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων και, προσδοκούν την επικείμενη επιστροφή του.

Στην εσωτερική παράδοση, η λέξη «Χριστός» δεν είναι όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου αλλά ιδιότητα, θέση ή λειτουργία στην Ιεραρχία των Δασκάλων. Ο τωρινός κάτοχος της ιδιότητας αυτής, ο Μαϊτρέγια, ο Δάσκαλος όλων των άλλων Δασκάλων, είναι ο Χριστός εδώ και 2.600 χρόνια.

Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε ξαφνικά και εξήλθε από την κατοικία του στα Ιμαλάια, όταν κανείς δεν το περίμενε, «ως κλέφτης εν νυκτί». Από τότε ζει στο Λονδίνο ως κοινός πολίτης, ασχολούμενος με τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής, της κοινωνίας και της οικονομίας. Δεν είναι θρησκευτικός ηγέτης αλλά ένας εκπαιδευτής-δάσκαλος, με την ευρύτερη έννοια του όρου, δείχνοντας τις λύσεις για την έξοδο από την παγκόσμια κρίση.

Σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε 2.000 χρόνια πριν στην Παλαιστίνη όπου επισκίασε τον μαθητή του Ιησού, ο οποίος τώρα ονομάζεται και συγκαταλέγεται ως Δάσκαλος Ιησούς. Η κύρια ιδέα της πνευματικής διδασκαλίας του Μαϊτρέγια είναι η πρόθεσή του να μάθει η ανθρωπότητα την τέχνη της Αυτο-πραγμάτωσης, τα πρώτα βήματα της οποίας είναι η ειλικρίνεια του νου, η αγνότητα του πνεύματος και η συναισθηματική κάθαρση.

Οι προτεραιότητες του Μαϊτρέγια σε κοινωνικό επίπεδο είναι:

-Επαρκής χορήγησης της σωστής τροφής

-Επαρκής στέγαση και κατάλυμα για όλους

-Αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας για όλους

-Αξιοπρεπής μόρφωση για όλους

Το κοινωνικό του μήνυμα, εν ολίγοις, μπορεί να συνοψισθεί ως εξής: Μοιράσου και σώσε τον κόσμο.

Οι προετοιμασίες για τη δημόσια εμφάνισή του έχουν ολοκληρωθεί. Από το 1991, ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται συχνά. Στις 11 Ιουν 1988 όμως, αρχικά, εμφανίστηκε θαυματουργικά από το πουθενά σε μεγάλη δημόσια θρησκευτική συγκέντρωση στο Ναϊρόμπι της Κένυα. Φωτογραφήθηκε να απευθύνεται σε χιλιάδες ανθρώπων οι οποίοι τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.

Παρόμοια συμβάντα έλαβαν χώρα σε άλλες περιοχές της γης, με αντίστοιχες μαρτυρίες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλο και περισσότεροι πείθονται για την ύπαρξή του και σύντομα, θα υπάρξει και ανταπόκριση ή ζήτηση από τα παγκόσμια ΜΜΕ. Ο Μαϊτρέγια ευελπιστεί ότι, μέσω αυτής της αναζήτησης θα έρθει η Μέρα της Διακήρυξης, όπου, μέσω παγκόσμιας τηλεόρασης, θα επισκιάσει νοητικά όλη την ανθρωπότητα ταυτοχρόνως.

Ο καθένας από εμάς θα ακούσει τα Λόγια του εσωτερικά, τηλεπαθητικά, στη γλώσσα μας, και όλοι θα γνωρίσουν ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος βρίσκεται τώρα μαζί μας.

Δημόσια Εμφάνιση

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη δημόσια εμφάνιση του Μαϊτρέγια δίδονται από τον μαθητή του, τον Μπέντζαμιν Κρεμ (Benjamin Creme), έναν Σκωτσέζο πρώην καλλιτέχνη, γεννηθείς το 1923, που ζει στο Λονδίνο.

Ο Κρεμ συνεργάζεται στενά με ένα Δάσκαλο της Σοφίας, μαθητή του Μαϊτρέγια. Προϊόντος του χρόνου, ανέπτυξε τηλεπαθητική σχέση με τον Μαϊτρέγια και αποτελεί πλέον φερέφωνό του στον κόσμο, διαμηνύοντας τον επικείμενο ερχομό του…

Σε συνέντευξη που δόθηκε το 1982 στο Los Angeles των ΗΠΑ, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη θέση του Μαϊτρέγια.

Μετά από μια ανακοίνωση του Κρεμ τον Αύγουστο του 1987 ότι ‘’τους επόμενους 3-4 μήνες ο Μαϊτρέγια θα ασχοληθεί έντονα για να φέρει μια επανάσταση στη διεθνή πολιτική σκηνή’’, ακολούθησε μια συμφωνία παύσης εξοπλισμών μεταξύ ΗΠΑ και (τότε) ΕΣΣΔ που κανείς δε θεωρούσε πιθανή.

Μεγάλες και αθόρυβες αλλαγές ακολούθησαν εκ νέου, όπως το τέλος του Κρύου Πολέμου, η επανένωση της Γερμανίας, εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη Ν. Αφρική κλπ. Επιπλέον, αυξάνονται και τα σημάδια της παρουσίας του -καθώς και άλλων Δασκάλων- σε όλες τις χώρες και σε πολλές προσωπικές ή κοινωνικές δραστηριότητες.

Θαυματουργικά φαινόμενα σχετιζόμενα με τον Μαϊτρέγια αυξάνονται συνεχώς. Για πολλούς, αυτά τα σημάδια διακηρύττουν τον ερχομό μιας νέας εποχής… Καθώς τα σημάδια αυξάνονται και οι ανεπαίσθητες αλλαγές που εμπνέει ο Μαϊτρέγια λαμβάνουν σάρκα και οστά, αυτός θα αναδύεται όλο και εμφανέστερα. Όταν η ανθρωπότητα απευθύνει την πρόσκληση, θα εμφανιστεί στο δημόσιο βίο 100%.

Κατά τη Μέρα της Διακήρυξής του (Day of Declaration) θα εμφανιστεί παγκοσμίως μέσω τηλεόρασης. Οι λόγοι έμπνευσης που θα εξαγγείλει θα ακουστούν τηλεπαθητικά σε κάθε ανθρώπινο νου. Η ενέργεια της Αγάπης του θα εισχωρήσει σε όλες τις καρδιές των ανθρώπων, προετοιμάζοντας της ανθρωπότητα για τη σωτηρία της.

Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπείες ασθενειών θα συμβούν θαυματουργικά παντού ταυτόχρονα και έτσι όλοι θα μάθουν ότι αυτός, πράγματι, είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος για όλη την ανθρωπότητα. Στο κήρυγμά του, ο Μαϊτρέγια θα μας βοηθήσει να δούμε ότι, όλες οι τροφές του κόσμου, οι ακατέργαστες πρώτες ύλες και πηγές, η ενέργεια και οι τεχνολογικές πηγές/μέσα, ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως και πρέπει να μοιραστούν εξίσου σε όλους. Αυτές οι πηγές, δόθηκαν από θεία πρόνοια για τη συντήρηση της ανθρωπότητας και όχι τη χρήση/κατάχρηση λίγων εκλεκτών (συνήθως πλούσιων και ισχυρών).

Θα προτείνει εντόνως μια ανακατανομή και αναθεώρηση των οικονομικών προτεραιοτήτων παγκοσμίως ώστε η επαρκής τροφή, η στέγαση, η μόρφωση και η υγεία, να καταστούν παγκόσμια δικαιώματα για τους πάντες, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, γλώσσας.

Διακηρύττει (κατά τον εκπρόσωπό του Μπέντζαμιν Κρεμ και με την τηλεπαθητική σχέση μεταξύ τους) τα εξής:

-«Θα διαλέξω εγώ την ώρα εμφάνισής μου, χωρίς να ενοχλήσω κανέναν».

-«Ακόμη και όταν με δείτε, μη με κυνηγήσετε. Αν τρέξετε πίσω μου, θα με χάσετε. Αν με επιδείξετε φανερά, δεν ξέρετε ποιος πραγματικά είμαι. Δεν είμαι μονοπώλιο κανενός, ανήκω σε όλους»

-«Δεν έχω έρθει για να κάνω μαθητές. Ο καθένας σας πρέπει να συνεχίσει να εξελίσσεται και αναπτύσσεται μέσα στα πλαίσια της δικής του θρησκείας. Σεβαστείτε τις θρησκείες σας, τις ιδεολογίες σας, εν ολίγοις, τη δική σας κοσμοθεωρία και τρόπο σκέψης, τότε θα γευθείτε εμπειρικά το Δάσκαλο»

-«Δε θέλω να πιστέψετε σε μένα. Θέλω να με γευθείτε εμπειρικά».

-«Αν κάνετε ένα βήμα προς εμένα, εγώ θα κάνω δύο προς εσάς. Θα σας δώσω δύναμη από τη δύναμή μου. Είμαι πάντα μαζί σας»

Προτεραιότητες

Η πλέον άμεση προτεραιότητα είναι να σωθούν τα εκατομμύρια των λιμοκτονούντων στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Θα προταθεί ένα γιγαντιαίο και δραστικότατο πρόγραμμα βοήθειας παγκόσμιας κλίμακας για άμεση ανακούφιση των πεινασμένων.

Καθώς η ανθρωπότητα σταδιακά θα δέχεται και θα κατανοεί την Αρχή της Ανακατανομής και Αναδιανομής, κάθε χώρα θα κάνει μια καταμέτρηση-απολογισμό των διαθέσιμων πόρων της και αναγκών.

Τα στοιχεία-στατιστικά αυτά, θα επεξεργαστούν κατάλληλα από αρμόδια Υπηρεσία του ΟΗΕ, οργανωμένη για το σκοπό αυτό, προκειμένου να εξαχθούν λογικά πορίσματα για δίκαιη ανακατανομή των παγκόσμιων πηγών. Αυτό που θα περισσεύει από κάθε χώρα και θα είναι πλεόνασμα, θα τίθεται στην άκρη γι’ αυτόν που δεν έχει.

Τα σχέδια αυτά, που έχουν επεξεργαστεί από οικονομολόγους, βιομηχάνους και επιχειρηματίες εγνωσμένης αξίας, είναι ήδη υπαρκτά, περιμένοντας το πράσινο φως — ήτοι την απαίτηση της ανθρωπότητας — να τεθούν σε ισχύ και να εφαρμοστούν.

Ένα σύγχρονο και πολυχρηστικό σύστημα συναλλαγών-δοσοληψιών θα αντικαταστήσει το ισχύον οικονομικό σύστημα. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους (πολλούς) προνομιούχους της υπάρχουσας καθεστηκυίας ολιγαρχικής-πλουτοκρατικής τάξης, οι οποίοι θα δουν να χάνονται προνόμια και περιουσίες. Αλλά η ανάγκη για αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που αυτοί θα καταστούν ανίσχυροι μπροστά σε τόσο μεγάλο παγκόσμιο παλιρροιακό κύμα και δε θα μπορέσουν να το σταματήσουν.

Άλλη σοβαρότατη προτεραιότητα είναι το περιβάλλον, μάλιστα, το θέμα της διάσωσης, διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος θα είναι το σοβαρότερο του πλανήτη. Η ανάγκη αυτή θα επιφέρει αλλαγές στα οικονομικά συστήματα που πρέπει να προσαρμοστούν στην προστασία του περιβάλλοντος, σε αντίθεση με τα υπάρχοντα της κατάχρησης, μόλυνσης, υπερχρήσης και κατασπατάλησης των πρώτων πηγών.

Με την προτεινόμενη μεταμόρφωση όλων των οικονομικών δομών, οι άνθρωποι όλων των κρατών της γης θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Οι πολυμελείς οικογένειες (με πολλά παιδιά) θα μειωθούν, ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπου κυριαρχεί η αντίληψη ότι τα πολλά παιδιά είναι εξασφάλιση έναντι των γηρατειών.

Ο πληθυσμός της γης θα μειωθεί σταδιακά σε περισσότερο λογικά-φυσικά επίπεδα…

Το τέλος των δεσμών

Όταν αναδυθεί στο προσκήνιο ο Μαϊτρέγια, θα αναζητήσει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που διαισθάνονται αυτές τις αλήθειες αλλά δεν έχουν φωνή πραγμάτωσής των.

Σ’ αυτόν θα βρουν εκπρόσωπο, ευφραδή και ενεργητικό, όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Μέσω αυτού, θα κάνουν γνωστές τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, ανάγκες όλων για ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο…

Η διαδικασία αυτή βρίσκεται ήδη σε ισχύ…

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, επέρχεται (ή μάλλον σχεδιάζουν να φέρουν) μια άνευ προηγουμένου αλλαγή και πλάνη, πνευματικής φύσεως κυρίως, όπου οι θρησκείες θα μπουν στο περιθώριο, προκειμένου να προσαρμοστούν όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων…

Όπως καταλαβαίνει και διακρίνει ο αναγνώστης, χρησιμοποιούνται στοιχεία — ιστορικά και πνευματικά — από τα διδάγματα, τα λόγια και τη ζωή του Χριστού (π.χ. άστρο). Οι αδαείς και αστήρικτοι πνευματικά χριστιανοί, αλλά και άλλων θρησκειών, εύκολα θα πλανηθούν…

Όπως διακρίνει ο αναγνώστης, όλα τα προβλήματα της σημερινής κρίσης ωθούν επιτακτικά την εξεύρεση άμεσων λύσεων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι:

-Καταστρέφεται το σύστημα υγείας της Ελλάδας και άλλων κρατών.

-Διαλύεται η παιδεία (ξεφωνημένο γεγονός πλέον) και σε πολλές χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει δυνατότητα μόρφωσης λόγω άσχημων οικονομικών της οικογένειας.

-Οι τροφές ελέγχονται από πολυεθνικές και ομίλους εταιριών γενετικά τροποποιημένων τροφών. Καθόλου τυχαία δεν είναι και η παγκόσμια επιβολή του Κώδικα Τροφίμων Alimentarius, που επιβάλλει τροφές ελεγμένες και διανεμόμενες μόνο από τα καρτέλ τροφίμων, τροφές που αρρωσταίνουν παρά θεραπεύουν.

-Τέλος, η προσπάθεια ξεσπιτώματος πολλών κατοίκων δυτικών χωρών (Ισπανία, Πορτογαλία, με άμεσα σχέδια και στην Ελλάδα) μέσω δυσβάστακτων χαρατσιών-φόρων στην ιδιοκτησία, θα επιφέρει άστεγους κατά χιλιάδες. Ο Τρίτος Κόσμος είναι επί μακρόν άστεγος, σειρά έχουν οι δυτικοί του πολιτισμένου κόσμου…

Τα παραπάνω τεχνητώς διογκούμενα και επιδεινωμένα προβλήματα λόγω κρίσης, είν’ αυτά ακριβώς που θα αποτελέσουν το έρεισμα για τη διακήρυξη του Μαϊτρέγια! Θα εξαγγείλει λύσεις που θα λύνουν αυτά ακριβώς τα οποία διογκώνονται τώρα τεχνητώς.

Υπόψη ότι, η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009 για το κλίμα (ξανά), δεν επέφερε καμία συμφωνία, κανένα αποτέλεσμα και καμία περαιτέρω ενέργεια. Τίποτα δεν έγινε τότε παρά μόνο ένα πράγμα, ΜΑΚΡΙΑ από τα φώτα της δημοσιότητας: ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις συμφώνησαν (τότε εκπροσωπούσε την Ελλάδα ο ΓΑΠ, ο οποίος βροντοφώναζε στην Κοπεγχάγη: We need a global governance, and we need it now) την έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ευρωπαίος Βαν Ρομπαϊ, σε ομιλία του στον ΟΗΕ εκείνη τη χρονιά είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι, το 2009 ήταν ο πρώτος χρόνος της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Υπόψη ξανά ότι, η διεθνής διάσκεψη κορυφής για το κλίμα (ξανά!) στο Παρίσι, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, κρύβει ανάλογα σχέδια για παραπέρα ενίσχυση της παγκόσμιας (δια)κυβέρνησης! Το κλίμα ΔΕΝ ενδιαφέρει κανέναν αλλά είναι το τέλειο κάλυμμα και πρόσχημα να μαζευτούν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου χωρίς ν’ αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις τους. Στη διάσκεψη του Παρισιού, θα μιλήσει ο Πάπας, που θα απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για λήψη μέτρων εναντίον της φτώχειας, της ισοκατανομής του παγκόσμιου πλούτου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Εννοήσατε;

Τα αναφερόμενα στοιχεία είν’ απλώς ένα ερέθισμα. Είναι πληροφορίες επί πληροφοριών και σχέδια επί σχεδίων, τα οποία κατεργάζονται αιώνες τώρα.

Αυτά που μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας είναι ασύλληπτα κι εμείς οκνεύουμε, κοιμόμαστε τον νήδυμον, ασχολούμαστε ακόμα με το τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι είπε ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας, τι έκανε η Μενεγάκη, πως μου μίλησε ο γείτονας, ο φίλος, τι κακός που είναι ο θείος μου, πότε θα πάω διακοπές, δε μου φτάνουν τα λεφτά για ipod, δεν έχω κάρτα στο κινητό, μου έκοψαν τον δώρο, μου μείωσαν το μισθό, το αφεντικό μου είναι στριμμένο…

Σχεδιάζουν τον ολετήρα της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας τρομακτικά μέσα και όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας (π.χ. Σχέδιο Blue Beam).

Η πλάνη θα είναι τεραστίων διαστάσεων και οι ασταθείς πνευματικά θα πέσουν στην παγίδα που στήνεται τόσο έντεχνα και πονηρά ώστε όταν αποκαλυφθεί όλη η ανθρωπότητα θα μείνει με ανοιχτό το στόμα…

Όπως αναφέρθηκε όμως προηγουμένως, όλα είναι σχέδια και σενάρια. Ως τέτοια, ανατρέπονται γρήγορα ή αναβάλλονται για κάποια αιτία ή καταργούνται.

Κύριος ρυθμιστής των πάντων είναι ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, που καλεί τώρα όλους να μετανοήσουν… ξανά! Δύο χιλιάδες χρόνια καλεί σε μετάνοια και επιστροφή σ’ Αυτόν. Δε θα περιμένει για πολύ ακόμη όμως, θα’ ρθει κι Αυτός… Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.

Είναι μέγιστη ανάγκη να μελετήσουν όλοι το Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή, πρωτίστως την Καινή Διαθήκη. Να ομονοήσουν οι χριστιανοί και να συσπειρωθούν στον κοινό εχθρό όλης της ανθρωπότητας ο οποίος δεν είναι άλλος από το διάβολο.

Ο αντίπαλος χρησιμοποιεί όπλα μέσα από το Λόγο του Θεού! Το διανοείστε;

Η νουνέχεια πρέπει να μας χαρακτηρίζει σε ό,τι κάνουμε, οι νεφελοβάμονες πρέπει να εξαλείψουν από προσώπου της Ελλάδας (πρωτίστως) και κατόπιν της ανθρωπότητας.

Η γνώση των όπλων του αντιπάλου είναι ωφέλιμη ως ενός σημείου. Το κυριότερο είναι η γνώση του δικού μας οπλοστασίου και μετά του εχθρού. Αν η άγνοια του δικού μας οπλοστασίου κυριαρχεί, τότε όλα όσα διαβάστηκαν στο παρόν άρθρο είναι μάταια.

Ας μην ταράζεται κανείς με το παρόν, τα σχέδια είναι σχέδια, άλλος είναι ο Κυρίαρχος και άλλος είναι ο τελικός παίκτης.

Κάτι που φαντάζει νομοτελειακό, είν’ απλά η γέννηση κάτι άλλου…

Γιώργος Αθανασίου
Λγός ε.α.
georgeatha@rocketmail.comΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (50)

 1. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 12:01 ΜΜ

  κ. Αθανασίου,
  αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά τα σενάρια είναι αληθινά, εσείς από που τα γνωρίζετε??

  Προσωπικά, αν εφαρμοσθούν όλα αυτά, δεν θα με χαλούσαν καθόλου…

  Μας λέτε να μελετήσουμε την Παλαιά Διαθήκη (αναφέρεστε στην Αγία Γραφή)???!!!! Μα αυτό είναι ένα έξοχο πορνογράφημα, μια τέλεια ιστορία εγκλήματος και μίσους… αν είναι δυνατόν να είναι θεόπνευστη!!!!!

  Περιμένω απαντήσεις…

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 7:59 ΜΜ

   Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εισαι αμορφωτος!!!!

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 9:16 ΜΜ

   Καλύτερα αμόρφωτος παρά μόρφωμα. Ένας άλλος αμόρφωτος.

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 10:27 ΜΜ

   3:01 μμ 16/4 !!!
   Εισαι τσιρακι του σατανα ;;;; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;

   Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!!

  • Ανώνυμος 04/17/2015 @ 1:54 ΜΜ

   ενα αμορφωτο μορφωμα εισαι

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 7:27 ΜΜ

   1:27 ήσουν σε ίδρυμα και βγήκες, γράφεις απο το ίδρυμα ή απλά είσαι παιδι για ίδρυμα; Ο ΓΙΑΧΒΕ σου δεν σε θέλει για να σε γλυτωνει παρά για να βιάζει την ηλίθια ψυχή σου!

 2. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 12:14 ΜΜ

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΒΑΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ" ΚΑΙ "ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ" ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ ….ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΜΕΝΗ..
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑΡΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ….

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 1:03 ΜΜ

   Ναι βεβαια
   Ευτυχως που υπαρχει η εοα
   να μας τα κανει τσουρεκια
   να χουμε μπολικα το πασχα

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 3:00 ΜΜ

   Αγαπητε,

   Η ανηδιοτελης αγαπη ειναι αποδεδειγμενα και επιστημονικως οτι φερνει γαληνη ειρηνη μακροζωηα

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 7:33 ΜΜ

   Τα κουρκουμπινια τσουρέκια δεν γίνονται ποτέ, όσο και να πρηστούν, οπότε την γιορτή της εξόδου των Εβραίων (Πάσχα – Πεσάχ) που γιορταζεις, δεν θα έχεις πρόβλημα! Το πολυ να γίνουν σαν αυγά τα κουρκουμπινια σου!
   Δυστυχώς φυλετικά εσείς οι μεσαανατολιτες τα εχετε μικρά!
   Αλί σε εμάς τους Ελληνες που τα έχουμε σαν αυγά όταν είναι σε ηρεμία! Σε εμάς ναι, αν συνεχίσεις τις μαλακιες μας τα κανείς τσουρέκια!

 3. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 1:00 ΜΜ

  Ενδιαφερον το αρθρο παρα του οτι το διαβασα δε τ καταλαβα με τη πρωτη γιατι κρυβει βαθος μεσα του.

  Αυτον τον ματρεγια ή οπως λεγεται δε τον ηξερα αλλα μοιαζει και στον αντιχριστο και στον εωσφορο αλλα με τη πρωτη ματια νομιζει κανεις οτι εχει καποια κενα θα το εξετασω κι αλλες φορες σιγουρα κατι δε φενεται απο τη πρωτη ματια..

  καλο αρθρο τροφη για σκεψη..

  Ασωτος

 4. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 1:29 ΜΜ

  Ρε παιδια ποιος ειναι ο μετρεγια??? Αν ειναι να ηταν αυτος που θα παρουσιαζοταν σαν χριστος δεν θα επρεπε να τον ξερουν ηδη ολοι??οσους γνωστους ρωτησα κανενας δεν τον γνωριζει

 5. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 1:51 ΜΜ

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΑΛΟ-
  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ-
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΦΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9/10/94 ΣΕ 800-900 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ 18 ΛΕΠΤΑ-ΕΙΧΕ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ-
  ΣΤΙΣ 12/3/95 ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΕ 300-400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 18 ΛΕΠΤΑ-ΝΕΡΟ ΦΟΡΤΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ-

  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΙΣ
  31/10/83 ΣΕ 800-900 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 17 ΛΕΠΤΑ-ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΙΑΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ-
  ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΖΩΗ–

  ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΔ ΠΑΡ 23-24
  ''ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΙΠΗ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ-ΙΔΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η'' ΕΔΩ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΣΗΤΕ-ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΓΕΡΘΕΙ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΩΣΙΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ-''

  ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΝ 9/2011 ''ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΙΤΡΕΓΙΑ ''

 6. "Θα ερθει σαν το κλεφτη μες τη νυχτα"……με το ανοιγοκλειμα των ματιων θα εχουν αλλαξει τα παντα!………Καλη δυναμη!

 7. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 2:18 ΜΜ

  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΚΡΕΜ-
  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ—-ΠΡΑΝΑ-ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΟΦΗ ΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ-ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1-90 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΡΩΤΟΣ- ΔΥΝΑΤΟ ΑΒΑΤΑΡ—
  ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ– ΤΟ -ΧΡΙΣΤΟ—-

 8. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 2:19 ΜΜ

  ευγε φιλε μου εσυ καλα τα λες αλα πιος σε ακουει?

  ξερω πως προσπαθεις να ξυπνισεις το κοπαδι γιατι ετσι ειναι το σωστο,δεν θα μπω σε αλες λεπτομεριες
  γνωριζω παρα πολλα αν και ειμαι του δημοτικου και
  ανορθογραφος, τα παντα αντζετα 21 διατροφικη αλυσιδα blu beem, iluminati skal bons σχεδιο lusid και αλλα πολλα, εκτιμω το χρονο που εκατσες να γραψεις το αθρο , αλλα εχουν κανει τον κοσμο αθεο ειδη και οταν τους λες την αληθεια σε περνουν για γραφικο για κανενα παπαδοπαιδι κτλπ, εσυ εκανες την προσπαθεια μπροβω οπιος καταλαβε καταλαβε, θα τα δουν μπροστα τους,
  ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΑΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΙΝΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
  ΟΣΟ ΕΜΕΙς ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥς ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ
  ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΙΦΟΝ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,

  ΥΤ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΙΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΤΕΤΕΙΟ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥ ΘΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΘΕΟΥΣ, ΟΜΩΣ { ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ,

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 4:55 ΜΜ

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ/ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ . ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΕΣΤΩ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ; ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ . ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ . ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ . ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ . ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΧΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ . ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ " ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΥΛΗ .

 9. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 3:27 ΜΜ

  Ρε παιδια αυτα που ευαγγελιζεται αυτος ο πως τον λενε γιατι ειναι κατι κακο;

 10. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 4:22 ΜΜ

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ , ΟΧΙ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΟΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ , ΠΕΘΑΝΕ , ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ , ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΗΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ,ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ-ΟΧΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ-ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΥΕΤΑΙ . ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑΙ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ . ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ . ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΝ ΟΥΔΕΝ . ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ .

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 7:41 ΜΜ

   Πες τα όλα αδερφέ, αφου από ότι καταλαβαίνω ήσουν εκει σε όλα τα γεγονότα και έχεις τρελή σιγουριά! Μαζι σου ρε μαγκα και σταυρωθηκε και πέθανε και αναστηθηκε και εμφανίστηκε στους μαθητές και μετα στον Σαούλ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αλήθειες! Οποίος τα αμφισβητήσει να απευθυνθεί στον φίλο απο πάνω, ΑΥΤΌΣ ΞΈΡΕΙ (μάλλον ήταν εκεί).

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 9:28 ΜΜ

   ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ . ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ . ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ , ΑΠΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ .

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 9:36 ΜΜ

   ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ (=Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ = ΙΗΣΟΥΣ)…
   ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ…
   Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

 11. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 4:48 ΜΜ

  ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ—–

 12. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 5:41 ΜΜ

  Σσσσς, σιωπησε,
  μην μιλας,
  αφουγκρασου,
  μην βιαζεσαι να παρεις τα ματια σου ,
  νιωσε,
  οσμισου ,
  ψιλαφησε στον ανεμο . ..

  Η πραγματικοτητα ειναι οι αισθησεις σου κ μονον.
  Μην τις παγωνεις,
  Ζωηρεψε τες . ..

  Μην το προσπερνας απο βιασυνη κ το θεωρεις κατι απλο επειδη γινεται . ..

  Αφιερωσε χρονο στο μοναδικο τομεα που χρειαζεται αφωσιοση. ..
  Εκει ειναι η Αρχη κ το τελος,
  Η χρησιμοποιηση κ η Αξιοποιηση τους φερνουν την αλλαγη. ..

  Κ οχι η πιστη του οτιδηποτε. ..

  Καποιοι θελουν να μας περιορισουν με το να σπαταλαμε την στιγμη κ να μας χαλανε αυτο το οποιο εοφρζουμε. ..

  Ολοι τους θα απολεσθουν οταν ερθει η Ωρα,
  Η οποια ειναι κοντα για την συνεχεια της Ιστοριας μας. ..

 13. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ!!

  ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ" ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ)

  ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ!

 14. ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/16/2015 @ 6:14 ΜΜ

  Οι Δυνατοί αστέρες του Γήϊνου Στερεώματος είναι η ΠΟΥΛΙΑ, ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ και η ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΤΟΣ. Σε συζυγία με τον δυνατό ΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, έγινε η γέννηση του "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-666". Αυτά τα άστρα είναι πάρα πολύ δυνατά, σε αρνητικές ακτινοβολίες, περιβαλλόμενα από τους Κεντρικούς Αστέρες της Αρνητικής Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων. Αυτή η συζυγία είχεν όλη την ισχύ, σε αρνητικές ακτινοβολίες, για να γεννηθεί ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" με όλες τις αρνητικές ενέργειες ενσωματωμένες μέσα στο γήϊνο σώμα του. Ο μιερός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε ατο ΙΣΡΑΗΛ, από γυναίκα πόρνη τρισδιάστατης μορφής, γεννημένη από αιμομιξία με τον πατέρα. Ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ " είναι γεννημένος από αιμομιξία με τον υιό. Μόλις γεννήθηκε τον πήραν μέσα στη Ν.Α.Σ.Α. του ΠΕΡΟΥ και εκεί τρεφόταν κατευθείαν από τα Αρνητικά Στερεώματα με όλες τις αρνητικές ακτινοβολίες Τριαρχικής μορφής. Δεν έπαιρνε γήϊνη τροφή, μέχρι τα 6 (έξη) του χρόνια. Μετά τον παρέδωσαν σε μιά οικογένειαα στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ που τον υιοθέτησαν. Το ζεύγος που τον πήρε να τον μεγαλώση, είχε μετακομίσει εκείνο το χρονικό διάστημα από την ΙΤΑΛΙΑ και οι οποίοι ήταν πλήρως ενήμεροι από το ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (ΑΔΥΤΑ). Έτσι είπαν ότι είναι δικό τους το παιδί. Φυσικά βοηθούσε πάντα ο Βασιλιάς των Δαιμόνων "ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗΣ". Κάθε έξη μήνες μεταφερόταν στον ΠΥΡΗΝΑ της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ και του έδιναν τις ύψιστες αρνητικές ακτινοβολίες. Η μεταφορά γινόταν με εξαύλωση. Μιά φορά τον μήνα μεταφερόταν επίσης, πάλι με εξαύλωση συνοδεία του Βασιλιά των Δαιμόνων της Βασιλικής Τριαρχικής Δυνάμεως Ελαχίστων Αρνητικών Στερεωμάτων – ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ στο άβατο Ιερατείο των Εβραίων, του Αρχιραββίνου όπου και έκαναν ανθρωποθυσίες και μάλιστα βρέφη. Έτσι έμαθε να βλέπη το αίμα των ανθρώπων και να το ρουφά όπως του υπέβαλλε ο ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗΣ έμπρακτα. Θυσίαζαν ζωντανά τα θύματα τους κάθε φορά. Τον έχουν μυήσει σε όλη την αρνητική γνώση και σοφία των Αρνητικών Στερεωμάτων. Σήμερα ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γήϊνο όνομα συνειδητό "MEΪΤΤΡΕΓΙΑ", ζεί στην ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ, προστατευόμενος και καθοδηγούμενος από τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ "ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΗ" εν συνεννοήσει με τους ΜΥΣΤΕΣ της ΣΙΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ. Ενημερώνεται κατευθείαν γενικά για την παγκόσμια κατάσταση μέχρι την ενθρόνιση του, που θα γίνη στις 11-11ου (την χρονολογία θα την δώσουν επισήμως οι ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ που έχουν αναλάβει επισήμως από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ την καταπολέμηση και την πάταξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-666-ΜΕΙΤΤΡΕΓΙΑ).
  Υ.Γ.
  Το ζεύγος που μεγάλωσε τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ-666-ΜΕΙΤΤΡΕΓΙΑ, έχει επίσημη δηλωμένη θρησκεία, τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

  • Ανώνυμος 04/16/2015 @ 9:32 ΜΜ

   ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ Τ'ΑΛΕΓΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?
   ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ Μ'ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ.

   ΙΣΡΑΗΛ-ΝΑΣΑ-ΠΕΡΟΥ-ΒΡΥΞΕΛΕΣ κ.ο.κ.
   "ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ, ΑΛΚΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ"
   ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ..!!

   ΥΣ: ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.

  • ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/17/2015 @ 2:01 ΠΜ

   Aνώνυμε 12.32 μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς την δική σου γνώμη τί σημαίνει για σένα "πίστη"; Δεν έχω διαβάσει την προσωπική σου τοποθέτηση.
   Όσο για μένα θα σου απαντήσω "τί είναι Πίστη" με τις εμπειρίες μου. Πάντα είμαι ανοιχτό μυαλό. Ακούω από όλες τις πλευρές, σέβομαι οτιδήποτε και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. Για να μπορέσω να υπερασπισθώ κάποιο θέμα πρέπει να το πιστεύω και να το έχω σε ψηλό βάθρο μέσα στο μυαλό μου, διαφορετικά δεν έχω την δύναμη να το υποστηρίξω. Εάν κάποιος, άλλα λέει και άλλα κάνει δεν μπορώ να τον υπερασπισθώ κατά συνεχόμενη ροή. Να βοηθήσω στιγμιαία ναί. Δεν μπορώ όμως να υπερασπίζομαι ούτε τις υπουλίες, ούτε τα ψέματα, ούτε τις συκοφαντίες, ούτε τις αδικίες. Δεν λέω ότι εγώ είμαι ο τέλειος, όμως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατό πιο σωστός. Πολλές φορές συζητούμε διάφορα θέματα με τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και ποτέ δεν ήρθε και να μου πεί "να το κάνεις έτσι διότι το λέω εγώ που είμαι ο ΘΕΟΣ". Ούτε μου προκάλεσε καμμιά φορά τον φόβο. Αντιθέτω προσφέρει ηρεμία και Αγάπη. Όταν Τον ρωτώ τί να κάνω για κάποιο θέμα μου απαντά "Ηλία μου σου έδωσα την γνώση, την απάντηση θα την βρείς μέσα σου" ή πολλές φορές μου λέει "εσύ τι πιστεύεις Ηλία μου;" Ποτέ δεν μου στέρησε την ελευθερία να σκέφτομαι, ούτε να εξερευνώ, ούτε να μιλώ. Πρίν μου δώσει ανώτερη γνώση με πέρασε από πάρα πολλές δοκιμασίες που δεν μπορώ να σας πώ γιατί θα ήταν αλαζονικό. Μπορείτε όμως να Τον ρωτήσετε. Εάν είναι έτοιμες οι ενέργειες να σας απαντήση σε κάτι που θέλετε, χωρίς να Του το ζητήσετε δεύτερη φορά. Η κάθε γνώση είναι φιλτραρισμένη από πολλές δοκιμασίες. Ο κάθε Άγιος μου έβαζε και την προσωπική του δοκιμασία. Δοκιμασίες από τους Δαίμονες, Βρυκόλακες, Διαβόλους, Σατανάδες, Σειρήνες και οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο μπορείτε να φανταστείτε. Είναι βιώματα αυτά που δεν υπάρχουν λόγια να σου τα περιγράψω. Ένα πράγμα σου λέω ανώνυμε. Ότι διαλαλώ είναι από προσωπικές εμπειρίες μου και συνομιλίες με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.Είναι βιώματα και διδάγματα από αυτά που έζησα στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ. Όταν περνούσα δύσκολες δοκιμασίες που νόμιζα ότι θα εκραγή η ψυχή μου, ο Χριστός μας ήταν κοντά μου, δίπλα μου και μου χάϊδευε το χέρι και μου έλεγε. "Ηλία μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω την στιγμή που περνάς δοκιμασία, διαφορετικά πως θα ήταν δοκιμασία; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε εμψυχώνω". Όταν τέλειωνε εκείνη η δοκιμασία και ερχόταν η "ώριμη στιγμή" όπως έλεγε ο Χριστός μας μου έδινε τις πνευματικές μου αμοιβές που κέρδιζα επάξια. Πολλές φορές μου λέει " Άξιζε τον κόπο η δοκιμασία Ηλία μου"; Αμέσως ξεχνώ τις δοκιμασίες και βάζω τον επόμενο πνευματικό στόχο μου. Είναι τόσο ήρεμος και αγαπημένος που προσπαθώ να μην τον στεναχωρώ. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ με έμαθε να σκέφτομαι ορθά. Να σέβομαι πάντα το "ελεύθερο και τ΄αυτεξούσιο αποιουδήποτε" έστω και άν αυτός θέλει να είναι μέσα στα αρνητικά. Με έμαθε να σέβομαι με ορθότητα την Προσωπικότητα, την Βούληση και με εδίδαξε όλες τις ενέργειες να τις αναλύω βασιζόμενος πάνω στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠH.
   Αυτή είναι για μένα ΠΙΣΤΗ ανώνυμε. Να σέβομαι τον εαυτό μου και τον συνάνθρωπο μου. Με έμαθε να αγωνίζομαι για την ΑΓΑΠΗ και να μην καταθέτω τα όπλα σε μια δυσκολία. Μου έδωσε γνώσεις για να μπορώ να τις χρησιμοποιώ για την Αγάπη.

  • ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/17/2015 @ 2:02 ΠΜ

   Με έμαθε πως να αντιλαμβάνομαι και να ξεχωρίζω τις Αρνητικές Ενέργειες και τους Σατανάδες που έχω απέναντι μου. Μου δίδαξε τις Πνευματικές Δυνάμεις και πως να τις χρησιμοποιώ με αγάπη για την Αγάπη. Στην ουσία όταν αγωνιζόμαστε για εξαγνισμό είναι για το καλό της ψυχής μας και όχι του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. Με δίδαξε την ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ και τόσα άλλα. Από εμπειρίες μου ένα πράγμα σας λέω. Μόνο η Ορθή Αγάπη και μόνο ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας παρέχει την απόλυτη ελευθερία και μας δίνει την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη της ψυχής και του πνεύματος μας. Οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι δεσμευτικές στις ενέργειες και διακεκομμένες και φέρνουν άγχος, καθήλωση, δυστυχία και ασθένειες. Απλώς χάνουμε χρόνο και καθυστερεί ο εξαγνισμός της προσωπικής μας ψυχής.
   Μπορεί ο κάθε ένας να ζητήση να κάνη τον προσωπικό του αγώνα και να πάρη τους πνευματικούς του καρπούς. Το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΠΑΝ ποτέ δεν στέρησε την επιθυμία οποιουδήποτε πνεύματος για νοητική εξέλιξη και ανάπτυξη. Όμως πρέπει να το κάνει με σεβασμό και προς τα άλλα όντα που ζούν στους άλλους Γαλαξίες και Πλανήτες. Δεν πρέπει να διαταράσσονται τα νηματίδια φωτός διότι υπάρχουν και άλλες ψυχές που ζούν με ηρεμία και επιτελούν εξαγνισμό σε άλλες σφαίρες με άλλο είδος γνώσης.

  • ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/17/2015 @ 2:33 ΠΜ

   Λυπούμαι εάν το ένοιωσες έτσι. Δεν μπορώ να σου το άλλάξω αυτό το αίσθημα. Πρέπει μόνος σου να προσπαθήσεύς να το αλλάξείς. Όμως απευθύνομαι και σε πιστούς Χριστιανούς που μπορεί να τους βοηθήσει στους προβληματισμούς τους. Ο Χριστιανισμός πολεμάται παγκοσμίως και εσείς δεν κάνετε τίποτε. Κάνετε τους ρήτορες και τους ψευτοφιλόσοφους και έχετε ξεφύγει από την ουσία του ίδιου του πνεύματος σας. Το κακό είναι ότι παρασύρετε κι άλλους μαζί σας. Εάν δεν ενδιαφέρεστε, τουλάχιστον αφήστε τους συνανθρώπους σας να σώσουν την ψυχή τους. Είμαστε στην εποχή του Αντίχριστου και οι Εβραίοι κινούνται διά Παγκόσμια Κυριαρχία. Κάνουν συνεχώς Πλύση Εγκεφάλου, έχουν διαστρεβλώση τα πάντα και έχουν υποτάξει όλες τις ενέργειες του Πλανήτη ΓΗ από όλα τα όντα κααι σας μεταβιβάζουν την Άρνητική-βρώμικη. Έχουν ισοπεδώση Θρησκείες, Ιερά και Ιδανικά, Πατρίδες και δεν νοιάζεστε. Κάθεστε όλοι μέρα και φιλοσοφείτε αντί να πάρετε την πνευματική ζωή σας στα χέρια σας. Τα Βαρυτικά Πεδία ήδη έχουν μπεί στον Πλανήτη ΓΗ και ήδη οι εκδηλώσεις ασθενειών και η διάσπαση της δομής του κυττάρου άρχισε ορατά. Οι πλήμμυρες ήταν η αρχή. Ακολουθούν σοβαρές ανίατες ασθένειες. Πρέπει να γνωρίζετε για να προστατευθήτε. Δεν σας ενδιαφέρει. Μην πείτε όμως ότι ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. Δεν θα δεχτεί καμμιά δικαιολογία στην ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ. Ανοίξετε λοιπόν τα μάτια σας και τα αυτιά σας για να δείτε και να ακούσετε. Είμαστε στη ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Είτε το παραδέχεστε είτε όχι. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχετε γίνει όλοι ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΛΟΛΑΚΕΣ ΦΩΤΟΣ. Απορροφάτε την ενέργεια των αδύνατων ψυχών. Κάνετε ότι είστε άνω θρωποι με σεβασμό. Πλάνη, καμουφλάρισμα. Μόλις δεχτείτε κάποιες άλλες γνώσεις που δεν είναι στην δική σας ενεργοποίηση, αρχίζετε και αποκαλύπτετε τον πραγματικό σας εαυτό. Εάν δίπλα σας έρθει κάποιος Σατανάς τρέχετε και ασπάζεστε ο,τιδήποτε πει χωρίς να τα επιβεβαιώνεται από την ΘΕΙΑ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και παρασύρεσθε. Εάν αυτά που σας λέγω περάσουν απο τον Οίκο της Μασωνίας και του Σιωνισμού θα τα δεχτείτε σαν το Άγιο Φως. Σας λέγω τις εμπειρίες μου ΔΩΡΕΑΝ και τις γνώσεις μου από βιώματα και τα χλευάζετε. Σας άνοιξα την καρδιά μου και το πνεύμα μου και δεν το σεβαστήκατε. Το κάνατε κατάχρηση. Είστε άξιοι της τύχης σας. Σας αφήνω. Ευχαριστώ για την συνεργασία μας. Ήταν επικοδομητική.

  • Ανώνυμος 04/17/2015 @ 2:01 ΜΜ

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ 12:32 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
   ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΑΙΡΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
   ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ…
   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ "ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ" ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ (εκει ανηκω και εγω αλλωστε) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
   ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ (η' ετσι θελω να πιστευω) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΕΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ "too much" ΚΑΙ "ΔΙΣΠΕΠΤΑ".
   ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΛΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ -ΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ- ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ.
   ΣΕΒΩΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ 'Η ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΔΩ ΞΑΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.
   ΥΣ: ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ: 1) ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ…(ο ημιμαθεις ειναι χειροτερος του αμαθους) 2) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΤΗΝ ΒΙΟΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ…
   ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΜΟΣ.

 15. ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/16/2015 @ 6:33 ΜΜ

  Σήμερα ο Αντίχριστος κινείται με λιγοστοστό φώς, χρησιμοποιεί όλα τα θετικά σύμβολα με αρνητικήν εκπομπήν ακτινοβολιών. Παραπλανά τον κόσμο και δείχνει φαινομενικά Άγιος. Δίνει απλόχερα διακεκομμένη γνώση ως την τρίτη ζώνη της τρίτης διάστασης που είναι η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ. Στον κόσμο επειδή είναι πρωτόγνωρες αυτές οι γνώσεις, δεν μπορούν να ξέρουν άν είναι λάθος ή σωστές εκτός και εάν τις βιώσουν. Όμως είναι ήδη αργά γιατί η αρνητική ενεργοποίηση ήδη έγινε μέσα στον εγκέφαλο τους. Σ΄αυτήν την ενεργοποίηση του τον βοηθούν όλες οι Φασματογόνες Αρνητικές Δαιμονικές Δυνάμεις του Σύμπαντος. Του κάνουν και ειδικές εκπομπές αυξημένης ενίσχυσης με ιχνοστοιχεία Φωσφορικού Νατρίου δοσοληψίας. Για να έχει πλήρη δύναμη και ισχύ ο αριθμός 666 πρέπει να ολοκληρωθή όλη η ενεργοποίηση πάνω στην κωδικοποιημένη προσωπικότητα του ΣΑΤΑΝΑ με όλες τις ενσαρκώσεις και υποενσαρκώσεις του. Για να αποδικωποιήσετε οποιαδήποτε στοιχεία πρέπει γνωρίζετε την αλυσίδα της Πνευματικής Ιεραρχίας. Να είναι ορθά γραμμένα στα Ελληνικά. Να βασιστείτε πάνω στο Βυζαντινό αριθμολόγιο, όχι στο σημερινό.

 16. ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/16/2015 @ 6:44 ΜΜ

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ στην ολοκλήρωση και στη γείωση των προσωπικών του ενεργειών παίρνει την μορφή του τσακαλιού. Το τσακάλι έχει προέλθη από διασταυρώσεις κλωνοποιημένων σπερματοζωαρίων και το έχουν διασταυρώσει με γονίδιο του Λύκου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο πιο αιμοβόρος, άρρωστος στο D.N.A και οικτρά ανώμαλος. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ φέρει εις το αίμα του την ιχνοστοιβάδα του ζώου "τσακαλιού" της γήϊνης καρποφορίας και "ουσία" βαρβιτουρικής μονωδίας στον αριστερό καρπό του γήϊνου υλικού μαγνητικού χεριού του. Οι οδοντοστοιχίες του είναι ενωμένες με τον εσωτερικό αγωγό του αγγειακού πτερυγίου του μεμβρανικού λειτουργικού χώρου του οισοφάγου. Τα δάκτυλα του είναι ενωμένα με μεμβράνες τριμερούς προελεύσεως και τα γόνατα και των δύο ποδιών του έχουν στο άνω κονδύλιο του οστολογικού φορέα "φύρα". Αυτό σημαίνει ότι όταν περπατά δεν κάνει διακλάδωση τους εσωτερικούς παλμούς των Μηνιγγίων και δεν τροφοδοτείται ο Αεραγωγός του γήϊνου υλικού στομαχιού του με αποτέλεσμα το στόμα του να "όζει". Τα μάτια του δεν είναι γήϊνα με αυαισθησίες, αλλά του έχουν τοποθετήσει μάτια με καθαρό γυαλί για να μπορούν να κάνουν τις αρνητικές εκπομπές τους

 17. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 6:56 ΜΜ

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ-ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ -ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗ ΜΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΚΡΕΜ—ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ-

 18. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 7:03 ΜΜ

  ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ—-

  • ΤΟ ΚΑ.ΚΟ.(ΚαραΙσκάκης-Κολοκοτρώνης) 04/17/2015 @ 2:40 ΠΜ

   Το κακό ανώνυμε 10.03 είναι δεσμίδες φωτός που ξεφεύγουν από την κεντρική εστία φωτός και βγαίνουν αδύνατες. Όταν οι ακτίνες του φωτός πηγαίνουν κατ΄ευθείαν έχουν ιλιγγιώδη ταχύτητα, διαπερνούν και καίνε. Βγαίνουν από την Πηγή και καταλήγουν στον προορισμό τους. Οι πλάγιες ακτίνες επειδή είναι αδύνατες δηλαδή απαλύνει η ουσία του κυττάρου, αποκεντρώνονται και δεν έχουν την δύναμη της δυνατής ακτινοβολίας. Δηλαδή δεν έχουν τις απαιτούμενες ίνες στο κύτταρο και απαλύνει το φώς δηλαδή απαλύνουν οι χημικές ενώσεις της ουσίας του κυττάρου. Όταν είναι διάχυτο το φώς από τα Ηλιακά Συστήματα, δημιουργούν τροχιές ρευστότητας(σφαίρες-επίπεδα) και μεταφέρουν το Φως από Αγωγούς και από τις Μαύρες Τρύπες των Συμπάντων. Όπου απομακρύνεται το φώς απαλύνουν και τα νηματίδια συσπείρωσης και αναχαίτισης οποιασδήποτε ξένης αδύνατης χημικής ουσίας. Όταν αυξηθή κατά πολύ το χημικό στοιχείο του Κοσμικού Οξυγόνου στους κεντρικούς ιστούς και υπερνικά όλα τα άλλα ιχνοστοιχεία σύζευξης, τότε το Φως στις κοσμικές ακτινοβολίες της τροχιάς του, υιοθετεί άλλα χημικά συστατικά και αυτά με την σειρά τους επειδή δεν είναι δυνατά υιοθετούν στο πέρασμα τους άλλα χημικά συστατικά. Η ιεραρχία των δονήσεων. Γίνονται συμπυκνωμένες ενώσεις που δεν μπορούν να διαχωριστούν τα νηματίδια του φωτός γιατί φασματοποιούνται, διότι ήδη απάλυνε το φως και δεν έχει τους κατάλληλους κοσμικούς ιούς για αντισώματα και γίνεται ακόμη πιο διεγερτικό αλλά στις βίαιες χημικές εκρήξεις χημικών ενώσεων και στα συμπληρώματα χημικών ουσιών. Αυτή την λειτουργία του μειωμένου φωτός (φωτισμού) την οικιοποιούνται οντότητες στο Σύμπαν που με την παλμική σκέψη τους διακινούνται πάνω σε δεσμίδες χημικών στοιχείων ψυχρότητος. Στο τέλος η έξαρση του κακού δημιουργείται από πολλά συμπυκνωμένα στοιχεία ουσίας που όταν έρχονται επαφή το ένα με το άλλο δημιουργούν ανασταλτικές ίνες και διαχωρίζονται άγαρμπα και με βιαιότητα. Δεν έχουν την αρμονία της αποσυγκόλλησης. Τώρα, όταν φτάνουν αυτές οι ψυχρές ενέργειες στην ΓΗ μπαίνουν μέσα στα ενεργειακά σώματα διακεκομμένες, αδύνατες και ψυχρότατες και δημιουργούν βίαιες εκρήξεις διότι διασπάστηκε ήδη η δομή του κυττάρου. Δημιουργούν αμφιταλάντευση και άν κάποιος άνθρωπος με συνειδητότητα του εγκεφάλου του, δεν διαχωρίση αυτές τις ψυχρές ενέργειες που τον άγγίζουν με τις πέντε αισθήσεις, τότε θα προκαλέση οπωσδήποτε καταστροφή, διότι έχουμε την Βαρύτητα στην ατμόσφαιρα που τις ελκύουν και έρχονται κάτω στην φθαρτή υλική ύλη.

 19. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 7:30 ΜΜ

  ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΘΠΟΛΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!!

 20. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 7:50 ΜΜ

  ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

  • Ανώνυμος 04/18/2015 @ 8:00 ΜΜ

   Για τον ίδιο τον αντιχριστο, αυτόν τον ίδιο; Εντυπωσιακο!!! Εγω λέω να του ζητήσουμε αυτογραφο! Βλέπω τον Ρουβά να παθαίνει καταθλιψη! Θα μαζεύονται τα κοριτσάκια εκει που μιλάει και με τη στριγκλή, διαπεραστικη φωνή τους θα ουρλιαζουν ΜΑΪΤΡΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑ, ΜΑΊΤΡΕΓΙΑΑΑΑ και θα κλαίνε όταν τις κοιτάζει!!!
   Άκου ο ίδιος ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ρε παιδί μου!!!

 21. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 9:20 ΜΜ

  Ο Ελλάς αρχαία χώρα. Τι φιλοσόφους βγάζεις τώρα.

 22. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 9:35 ΜΜ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2Ο15 ΦΙΛΕ/Η-

  ΝΙΚΟΣ

 23. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 9:58 ΜΜ

  Κε ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.
  ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ…

  [Αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του άστρου, ο Μαϊτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε αμερικάνικα ΜΜΕ.]
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ (ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ (ναι ο βλακας,εγω δεν σταματησα νωρις…) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΤΥΠΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
  ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΠΕΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΕ ΑΝ "ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ'Ο ΓΙΑΛΟΣ..," 'Η ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΗΣ NWO 'Η ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΥ…!!

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ -ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ
  {Ο αντίπαλος χρησιμοποιεί όπλα μέσα από το Λόγο του Θεού! Το διανοείστε;} ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

  ΥΣ: ΖΗΤΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ "ΑΥΤΟ" ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ (αραια και που…) ΠΟΥ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ…

 24. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 10:45 ΜΜ

  Οοοοτι και να συμβει…θα συμβει κατα παραχωρηση Κυριου ημων Ιησου Χριστου !!

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ….

  ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ , ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!!
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ !!!!!

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!

 25. Ανώνυμος 04/17/2015 @ 10:08 ΠΜ

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΤΟΣ , ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ

 26. Ανώνυμος 04/17/2015 @ 12:05 ΜΜ

  ΦΙΛΕ ΚΑ–ΚΟ [ ΚΑΡΑΙΣΚΑΛΗΣ -ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ]ΤΟ ΣΚΙΑΧΘΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΤΡΕΓΙΑ-
  ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ -ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ -ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ-ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ—
  ΜΕΙΝΕ- ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ-
  ΤΟ ΦΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ-
  ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ-
  ΕΣΥ Ο ΑΣΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ-
  ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ—

  ΝΑΝΑ ΠΑΤΗΣΣΙΑ

 27. Ανώνυμος 04/17/2015 @ 8:05 ΜΜ

  Παλια Ιστορια..Εχουν γραφει βιβλια επι βιβλιων πανω σε αυτο και υποτιθεται πως οταν ο κοσμος ειναι "ετοιμος" θα κανει την εμφανιση του..Το ποτε δε νομιζω πως ειναι γνωστο.Για το πως υποθετουμε πως θα μιμηθει τα βηματα το υΧριστου ως προς την ηλικια τη γεννηση με εντιθετες διθαδικασιες κλπ.Εκεινο που δε λεει το αρθρο ειναι πως αυτα αναφερονται στο πρωτο σταδιο για να πλανησει και τους εκλεκτους.Το αμεσως επομενο σταδιο ειναι πως αφου μοιρασει τα παντα μετα θα αρχιση ο ελεγχος των παντων. Για να φας η να ζησεις πρεπει να προσκυνησεις και να δεχτεις οσα λεει κλπ κλπ ενα ακομα αξιολογο αρθρο αν και πιο παλιο βρηκα εδω οπως και πληθωρα βιβλιων http://redskywarning.blogspot.gr/2010/06/blog-post_15.html

 28. Ανώνυμος 04/18/2015 @ 10:27 ΜΜ

  Μου αρέσει που έβαλες και το όνομα σου στο άρθρο λες και υπάρχει περίπτωση να θελήσει κάποιος άλλος να ιδιοποιηθεί αυτές τις κοτςανες που γράφεις. Αν θες να καταλάβεις τι σου γίνεται διάβασε στην Βίβλο που λέει οτι τους εσχατους καιρούς ο θεός θα στήλει πλάνες στον κόσμο. Είσαι σε πλάνη διοτι λατρευες την Παναγία έναν άνθρωπο και οχι τον θεό.

  • Ανώνυμος 04/20/2015 @ 6:59 ΠΜ

   Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΣΙΤΡΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!
   Δηλαδη φιλε μου , παρακαλει τον Θεο και Υιο Της να μας συγχωρεσει για τον εγωισμο και την ανοησια μας !!!
   Το να μην λατρευεις την Παναγια Θεοτοκο…, ειναι δικαιωμα σου……ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ….ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΝΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!! Και αυτα τα λενε οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Ανώνυμος 04/20/2015 @ 12:04 ΠΜ

  Maitregia einai to onoma I o titlos tis 10is avatar tou theou visnou,enos ek ton trion kyriarhon theotiton tou indouistikou pantheou(trimourti onomazetai , brahma o dimiourgos visnou o sintiritis siva o katastrofeas).
  I 9i avatar-ensarkosi diladi- itan o voudas. O voudas san ennoia proypirhe tou voudismoy,ston indouismo,
  apohoristike apo ayton omos me tin emfanisi tou sintartha gautama pou kseroume san vouda-afypnismenos,fotismenos- omos ypirhan kai alloi voudes prin apo ayton mesa stous kolpous omos tou indouismou(p.x. avalokiteswara). Maitregia loipon einai I teliki ensarkosi tou teou visnou os megas didaskalos kai kathodigitis. Diladi,aytos pou gia emas einai o antihristos ,gia tous indouistes einai kapoios ieros. Telika,poios einai poios! Dr. Van Helsing

 30. Ανώνυμος 04/20/2015 @ 3:59 ΠΜ

  Ευτυχως η κριση δεν μας εχει επηρεασει στο θεμα των ναρκωτικων ακομα ξοδευουμε τα λεφτα μας εκει ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*