ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΙΣΡΑΗΛ: Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν μυστική υπόγεια βάση

· Κατοχικά Νέα

Μια άκρως απόρρητη υπόγεια εγκατάσταση στο Ισραήλ ετοιμάζει το αμερικανικό Μηχανικό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

Η εγκατάσταση η οποία θα ονομάζεται “Site 911” (η ομοιότητα με τις επιθέσεις της 9/11 του 2001 είναι έκδηλη βέβαια) πρόκειται να στοιχήσει 62 εκατ. $ και σε αυτή περιλαμβάνονται ακόμη 6 ακόμη κτίρια τα οποία όμως θα είναι υπέργεια. Η εγκατάσταση πρόκειται να κατασκευαστεί κοντά σε αεροπορική βάση που βρίσκεται πλησίον του Τελ Αβίβ (πιθανότατα η Sde Dov) ενώ σε αυτή θα υπάρχουν μεταξύ άλλων θωρακισμένες πόρτες όπως και πλήρης προστασία από ραδιοβιολογικά όπλα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας στην κατασκευή του έργου θα μπορούν να μετέχουν εκτός του Μηχανικού μόνο αμερικανικές εταιρείες ενώ το προσωπικό ασφαλείας θα αποτελείται μόνο από Ισραηλινούς φρουρούς της Αεροπορίας. Υα υπάρχουν μάλιστα περιορισμοί για μη εργάτες οι οποίοι δε θα είναι Ισραηλινοί ενώ για παράδειγμα Παλαιστίνιοι εργάτες αποκλείονται από το έργο. Τέλος και όπως απαντά το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας πληροφορίες για το έργο μπορεί να δώσει μόνο ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας κάτι βέβαια που δεν έχει κάνει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εργασία σε ιατρικό εργαστήριο, φωτογραφία αρχείου, όχι από τη γαλλική επίθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΓΑΛΛΙΑ: ΧΑΚΕΡ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΨΥΓΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ – Αλλαγές θερμοκρασίας έως 110°C, χωρίς απώλεια αίματος

Ηλεκτρικές γραμμές στην Ουκρανία, ενδεικτική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Ο χειμώνας πλησιάζει και οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα

Κτίριο του Καπιτωλίου στην ΟυάσιγκτονΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ – ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ: Πολιτικός σεισμός για τον Τραμπ – Τι αλλάζει σε Ιράν, Ουκρανία και Ευρώπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *