Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:01 - 06/02/2014

Ισπανία: Έφοδοι αστυνομίας σε σπίτια. Στην Ελλάδα ανάκαμψη; ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μερικοί δεν θέλουν να δουν αυτά που έρχονται. Θεωρούν ότι ήδη ζήσαμε τα δύσκολα και ήρθε η ώρα για ανάκαμψη. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα φίλοι και φίλες μας. Πόσο ακόμα θα κλείνουμε μάτια και αυτιά, επειδή φοβόμαστε να ακούσουμε την αλήθεια;

Στην Ισπανία η αστυνομία εισβάλλει πλέον απροκάλυπτα σε σπίτια και διώχνει κόσμο που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του. Τελευταίο θύμα ένας 54χρονος με ολική αναπηρία στην Μαδρίτη. Ο Αντόνιο Αργκόμπια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία του εξαιτίας των χρεών από τους δυσβάσταχτους φόρους της παγκοσμιοποίησης.

Πολίτες που αντέδρασαν στην εν λόγω αυθαιρεσία, χτυπήθηκαν βάναυσα με γκλοπ από του αστυνομικούς, που λειτούργησαν εν προκειμένω ως άβουλα όργανα των παγκοσμιοποιητών. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αγανάκτηση των υπόλοιπων παρευρισκομένων που επιτέθηκαν με πέτρες και αντικείμενα κατά των αστυνομικών. Μάλιστα στην Ισπανία υπάρχει κίνημα «Σταματήστε τις εξώσεις – Stop Desahucios».

Αυτός ο άνθρωπος ζει κρίση. Δεν την έχουμε ζήσει όλοι μας. Στόχος είναι να την ζήσουμε. Τι θα γίνει αν οι εικόνες της Ισπανίας μεταφερθούν στην Ελλάδα, τώρα που και σε εμάς νομιμοποιήθηκε το χαράτσι, οι φόροι παραμένουν υψηλοί και η πρώτη κατοικία κινδυνεύει;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής τράπεζας της Ισπανίας, οι εξώσεις το πρώτο τρίμηνο του 2013 έφτασαν τις 19.567, ενώ για ολόκληρο το 2012 υπολογίζονταν στις 23.774, στοιχεία που αναλυτές εκτιμούν ότι στην ουσία θα αποτυπώνουν μια συντριπτική αύξηση των εξώσεων, καθώς αναμένονται καινούρια στοιχεία σε σχέση με το 2013.

Η Ισπανία από την Ελλάδα δεν απέχει και πολύ. Λύσεις βέβαια υπάρχουν αλλά κάθε φορά, όλο και κάτι παράλογο ψηφίζεται για να κάνει την ζωή μας δυσκολότερη. Μάλιστα υπήρξε πρόταση για ενσωμάτωση μικροτσίπ GPS στα αμάξια, προκειμένου να γίνεται χρέωση ανά χιλιόμετρο των παράλογων και ανήκουστων Τελών Κυκλοφορίας. Έτσι για να συνηθίσουμε μια και καλή την απόλυτη παρακολούθηση των ζωών μας, μιας και ήδη στα ζώα το μικροτσίπ είναι υποχρεωτικό με πρόστιμα για τους… «παραβάτες». Ευτυχώς προσωρινά το εν λόγω εγχείρημα δεν θα ευοδωθεί λόγω κόστους αλλά και λογικών φωνών που μιλούν για ενσωμάτωση των τελών κυκλοφορίας στην βενζίνη, έτσι ώστε όσο αγοράζει-οδηγεί ο καθένας τόσο να χρεώνεται. Κανονικά τα Τέλη Κυκλοφορίας πρέπει να καταργηθούν καθώς αποτελούν σοβιετικό μέτρο.

Φόροι στα σπίτια για να μην έχουμε ιδιοκτησία, φόροι στα αμάξια για να μην υπάρχει αυτοκίνηση, στο τέλος όλοι εξαρτημένοι από το κράτος, το οποίο θα δίνει λόγο σε ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας. Πόσοι άραγε ενημερώνονται σωστά για να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα; Λίγοι δυστυχώς. Οι περισσότεροι περιμένουν το φως στο τούνελ, φοβούμενοι να ακούσουν την αλήθεια. «Παπαγαλίζουν» μόνο αυτά που έχουν «σφηνωμένα» στο κεφάλι τους. Έτσι χωρίς ενημέρωση δεν υπάρχει αντίδραση…

Συνεπώς όσοι αντιστέκονται στην λαίλαπα παραπληροφόρησης αποτελούν τους «γραφικούς» της υπόθεσης με τους περισσότερους να λένε ξερά ότι τα πράγματα είναι μεν δύσκολα αλλά να χασκογελάνε, παραλυμένοι από φόβο, όταν ακούνε για τις πραγματικές δυσκολίες που έπονται. Όλοι φοβόμαστε. Αλλά είναι άλλο να αγωνίζεσαι να ξεπερνάς τον φόβο σου και άλλο να σε νικάει. Η ζωή είναι ένας διαρκής «πόλεμος» και μόνο οι «πολεμιστές» ζουν την επόμενη μέρα, γιατί είναι αυτοί που θα την φέρουν και όχι το σύστημα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 12:05 ΜΜ

    ……………………………………..χωρις σχολιο η ειδηση…………………………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*