Διαφημίσεις

Λαός που θυμάται και τιμά τούς ήρωες του είναι ζωντανός και προορισμένος να σηκωθεί και να μεγαλουργήσει ακόμη και αν ζει βυθισμένος σε σκότος ζοφερό. Λαός που δεν θυμάται εκείνους που χύσανε το αίμα για τη λευτεριά του και ζει μέσα στην κραιπάλη, αυτός είναι καταδικασμένος να μείνει αιώνια στο σκότος τού θανάτου.

Καιρός είναι λοιπόν να επιλέξουμε τι είδους μοίρα μάς ταιριάζει. Γιατί εμείς θα την έχουμε επιλέξει αφού ο Θεός, έχοντας προικίσει τον Ελληνισμό με ατελείωτη στρατιά γενναίων πολεμιστών για παιδιά του, θέλει να ζήσουμε, να τον δοξάσουμε και να δοξαστούμε. Και αυτού ακριβώς τού διαμετρήματος σπουδαίοι Έλληνες υπήρξαν οι γιοι τού Ευαγόρα Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν γνωρίζουμε τι πάει να πει λήθη. Δεν το γνώριζαν αυτό το αναξιοπρεπές και ανθελληνικό πράμα ο Ισαάκ και ο Σολωμός. Γι’ αυτό και ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στο ταξίδι προς την αθανασία. Δεν ήσαν μονάχα συγγενείς εξ αίματος αλλά και εκ πνεύματος. Δεν λάτρεψαν τη σκλαβιά τής δήθεν ανεξαρτησίας και το σκοτάδι τού καθημερινού θανάτου. Πόθησαν σαν γνήσια τέκνα της την Ένωση με την Μάνα Ελλάδα και το Φως τής Αιώνιας Ζωής.

Ισαάκ και Σολωμέ δεν σας ξεχνούμε ποτέ. Δεν ξεχνούμε εκείνο το μαρτυρικό 1996 που είχε άλλωστε δείξει νωρίς τις διαθέσεις του από την τραγική νύκτα των Ιμίων. Η προδοσία και ο ραγιαδισμός λοιπόν πλακώνανε Αθήνα και Λευκωσία και κάθε σκυμμένη και θλιμμένη Ελληνίδα Γη. Και τότε ακριβώς, στον σωστό χρόνο, ξεπρόβαλε ο Τάσος Ισαάκ μαζί με τους συντρόφους του, επάνω στις μηχανές τους, εκεί στο μεγάλο σύμβολο τού αγώνα για λευτεριά, στην πράσινη διαχωριστική γραμμή.

Λένε πως στους σύγχρονους καιρούς των διακρατικών συνεννοήσεων οι διαχωριστικές γραμμές και τα τείχη πέφτουν. Είναι ψέμα. Τα τείχη τής τυραννίας δεν πέφτουν αν πρόκειται για το Ελληνικό Έθνος μέχρι να τα ρίξουν οι λεβέντες του. Αυτό ακριβώς ξεκίνησε να κάμει ο Ισαάκ. Να διαδηλώσει την επιθυμία του να πέσει το τείχος των Τούρκων και των ψευτοσυμμάχων ειρηνιστάδων και τής υποκρισίας τής ελληνόφωνης. Εναντίον όλων αυτών των τυράννων κινήθηκε ο Γενναίος Έλληνας.

Εισερχόμενος μάλιστα εντός τής διακεκαυμένης περιοχής με περισσό θάρρος ο Ισαάκ δήλωσε κάτι παραπάνω. Κάτι που εν τέλει υπέγραψε με το ίδιο του το αίμα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του οικογένεια. Αυτό ήταν η πρόθεσή του να δει τον πόθο του πράξη. Να κάνει με τα ίδια του τα χέρια αυτόν τον πόθο πράξη κι όχι να περιμένει άλλες χαμένες γενιές και άλλους ψευτοσωτήρες με τα χαρτιά τής συνύπαρξης θύτη και θύματος ως συμφωνίες.

Είχε συγκάτοικο θερμό σ’ αυτό το αγιασμένο όραμα τον ξάδερφό του Σολωμό Σολωμού. Ο Σολωμός ήταν το ίδιο ανυπόμονος και ανυπότακτος Έλληνας. Δεν δέχτηκε ποτέ του το τουρκικό ρόπαλο που έπεσε στον σύντροφό του στον καλό αγώνα. Ο Σολωμός δεν είδε ποτέ του τη ζωή σαν ένα σταθμό ατιμωτικής ακινησίας και εφησυχασμού. Είχε καρδιά μέσα στα στήθη του γεμάτη εθνική υπερηφάνεια, αγάπη και πίστη. Τον ίδιο λυτρωτικό σκοπό και το ίδιο πάθος να περπατήσει λεύτερος στα προγονικά εδάφη.

Ο Σολωμός δεν δέχτηκε τον βάρβαρο θάνατο τού Τάσου. Δεν δέχτηκε σε καμία περίπτωση πως το αίμα το ελληνικό θα χυνόταν άδικα. Δεν δέχτηκε πάνω από όλα να εγκαταλείψει τον αγώνα, γιατί ο Έλληνας που το πράττει αυτό είναι μονάχα ο δειλός και ο νεκρός. Δειλός δεν υπήρξε ποτέ το παλικάρι με το τσιγάρο στα χείλη και γνώριζε μα και πίστευε πως η απόλυτη ηρεμία για τη Φυλή μας υπάρχει μονάχα στα νεκροταφεία.

Ο Ισαάκ και ο Σολωμός ήξεραν και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Κάτι που περνάει σαν λάβαρο και σαν παρακαταθήκη από Εθνικιστή σε Εθνικιστή τού Μεγάλου Γένους μας. Πως η μεγαλύτερη Τιμή προς εκείνους που θυσιάστηκαν για εμάς και τα παιδιά μας είναι να τούς θυμόμαστε κάθε μέρα τής ζωής μας με την προοπτική να κάνουμε τον Όρκο Πίστης Νίκη στο Πεδίο τής Τιμής. Η Μεγαλύτερη Τιμή στους Γενναίους Έλληνες είναι να φτάσουμε στον Ιερό Σκοπό, να σπάσουμε συρματοπλέγματα και δεσμά και να απλώσουμε την Ελληνική Σημαία.

Αυτό ακριβώς έπραξαν τα δύο αθάνατα αδέρφια μας και αυτό ακριβώς θα πράξουμε κι εμείς. Τώρα πια ο λαός γνωρίζει. Το έμαθε μέσα από σκληρές δοκιμασίες είναι αλήθεια αλλά κι αυτό μετράει. Η αδικία για το Έθνος μας δεν θα πάψει ποτέ αν δεν εκλείψει αυτός ο μισερός και συμπλεγματικός εσμός που τη γεννάει, όποια γλώσσα κι αν μιλάει.

Οι δε προκλήσεις που δεχόμαστε πάλι εκεί στην αγαπημένη θάλασσα που μάς αγκαλιάζει με στοργή δείχνουν πως ο Θεός σήμανε την ώρα τής δικαίωσης, την ώρα που τα λάβαρα θα ξεδιπλωθούν κάτω από το βλέμμα Εκείνου και των Μεγάλων Πρεσβευτών μας στην Γη τής Αθανασίας. Κλίνουμε το γόνυ ευλαβικά μπροστά σας αδέρφια Τάσο και Σολωμέ και ετοιμαζόμαστε να στείλουμε τον Τουρκομογγόλο στον αγύριστο. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω οι Αθάνατοι Ήρωες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

www.stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…”
  1. θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση εαν ο συγραφεας του αριστου αυτου μνημοσυνου ειναι Ελληνας Ελαδιτης και οχι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ και αναφερομαι στην χαμηλη γνωση της ιστοριας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ απο τους Ελληνες Ελαδιτες και στην χαμηλωτερη ακομη εκτιμηση απο αυτους των ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…. αλλα ειναι σιγουρο οτι θυμουνται οτι "η Κυπρος ειναι μακρια!!!" και " η Ελλας εκανε το καθηκον της εναντυ στην Κυπρο βαζοντας την στην ΕΟΚ!!!!" οπως και οτι "η Λευκωσια αποφασιζει και η Αθηνα συμπαρισταται!!!!" Τωρα θα μαθουν ομως οτι οι εκει κατω ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ με την κρατικη υποσταση της Κυπριακης Δημοκρατιας θα στηριξει ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την επιλογη της Μητροπολης του Ελληνισμου για την αποχωρηση απο την ευρωζωνη των Γερμανων ακολουθωντας την ιδια τακτικη και απογυμνωνοντας τους ευρωζωνιτες απο τα ερισματα τους στην νοτιοανατολικη μεσογειο ….(και απο τα πετρελαια και τα αερια μας!!!!!!!) και για να μην ξεχναμε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ προδοθηκε απο την μητροπολη 1) το 1974 2) το 2004 3) το 2013 και ομως η αγαπη του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ για την ΕΝΩΣΗ με την μητροπολη ειναι παντα ασβεστη οπως και το 1955 και τωρα ολοι αυτοι που ζητουσαν την ΕΝΩΣΗ με αρχηγο τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ τωρα δικαιωνονται αφου οι αναγκες της συχρονης εποχης επιβαλλουν την ΕΝΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ κρατων μεσω της ΑΟΖ .γκε-κε διαφοροι γκα-γκα που θελετε να γραψετε την ιστορια με τους δικους σας καιροσκοπικους χειρισμους και υποκειμενικες ερμηνιες….(αναφερομαι με σεβασμο και αγαπη στους απλους και αδυναμους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ξεχωριζοντας τους απο τους ελληνες πολιτικους σε οτι εχουν κανει,πει,πιστευουν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ αυτο νησι) τελος ας θυμηθουν την Αφροδιτη της Παφου ,τον Κιμωνα που εχασε την ζωη του στην Λαρνακα και ΟΛΑ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ της Ε Λ Δ Υ Κ'74

  2. 2.15 ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ-ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ . ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ . ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  3. ….ο τελευταιος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος ηταν ο αειμνηστος ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Και Ελλαδιτης ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μαζι με τον ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ !Θεε μου ποσο φοβαμαι τον νικο αναστασιαδη και τον εγγονο αυτης που αυτοκτωνησε οταν εισεβαλλε ηδικτατορια του φασισμου ο αντωνης σαμαρικος που εξελισσεται σε μεγα και στιγνο δικτατορα επι των συμπολιτων του …. θεε μου κανε κατι ωστε συντομα συντομοτατα αμεσα να ενεργοποιηθει η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να μην μας προλαβουν εθνικα θεματα που με αυτους τους δυο (μαζι με τον αρχομανη βαγγγελη βενιζελο) θα τα ……… προς οφελος της δικης τους της προσωπικης τους βολης. ελπιζω οτι ο θεος της ΕΛΛΑΣ θα μας ακουσει και δεν θα μας προλαβουν εθνικα γεγονοτα και ιδιαιτερα μετα απο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ στο αμερικα!

  4. ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ… ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ… Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ.

    Ο ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, Η ΙΣΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΤΑΝ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *